نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 177 به 184 از 950
صفحه 23 از 119 نخستنخست ... 132021222324252633 ... آخرینآخرین
  1. #177
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    70
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    ته چین مرغ که ایندفعه اصلا بهش تخم مرغ نزدم و خوب شد


  2. بانک بند ناف
  3. #178
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    751
    میزان امتیاز
    78
    پسند شده
    889
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین


    ته چین مرغ با تزئین زرشک و رزهای ماست چکیده:

    ته چین مرغ
    200گرم ماست چکیده، 2تخم مرغ، مقداری زعفران حل شده در آب، نمک و فلفل قرمز و نصف لیوان روغن مایع، همه رو با هم مخلوط میکنیم و مقدار لازم برنج رو ( من 350گرم برنج جوشاندم و آبکش کردم)، به مایه اضافه و مخلوط میکنیم.
    توی ظرف مخصوص فر که کمی چرب کرده ایم، نصف مایه برنج ته چین رو میریزیم و گوشتهای پخته شده و بدون استخوان مرغ رو(من از جوجه چینی استفاده کردم)، روی اون میذاریم؛ بقیه برنج رو روی مرغها میریزیم.
    کمی روغن روی ته چین میریزیم و در فر گرم شده، با حرارت 200 درجه سانتیگراد، طبقه وسط و به مدت 1 ساعت میذاریم بمونه تا اطراف ته چین کاملا خشک و طلایی بشه.
    نیم ساعت اول، درِ ظرف رو میذاریم و نیم ساعت دوم، بدون در میذاریم تا برنج خمیر نشه
    نصف لیوان زرشک رو با یه قاشق غذاخوری آب و یه قاشق غذاخوری روغن، کمی شکر، روی حرارت متوسط تفت دادم و روی ته چین ریختم.
    پسته رو با کمی گلاب و روغن مایع، خوشبو و براق کردم؛ و برای تزئین استفاده کردم.



    منبع: آشپزی جنوبی
    روزهای خوش, باران67 و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.

  4. #179
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۵
    نوشته ها
    109
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    2

    Re: انواع ته چین

    نقل قول نوشته اصلی توسط لادن


    رل ته چین (ته چین رول):

    ته چین که معرفه حضوره همه هست :)) البته یک مقدار باید اسمشو تعقیر بدم .. بهتره بگم لول چین =))))

    مواده لازم :

    برنج آبکش ۳ لیوان
    ماست سفت : ۵ قاشق
    تخم مرغ ۳ عدد
    گوشت مرغ به مقدار لازم
    نمک ، فلفل ، زعفران دم کرده
    زرشک تفت داده ، مقداری
    روغن نصفه استکان

    گوشت مرغ را پخته و ازاستخوان ها را جدا کنید. آن را به صورت رول در آورده میان آن اسفناج بگذارید. ماست را در ظرفی گود خوب زده و تخم مرغها با بقیه مواد را نیز اضافه کرده و خوب میزنیم تا یک دست شود. برنج را اضافه کرده و هم میزنیم . مواد ته چین را روی کاغذ روغنی می ریزیم ، کاملا کنار هم .
    ظرفه نسوزی را انتخاب کنید ، ان را چرب کرده و نیمی از مواد را داخله ظرف بریزید و کامی فشار دهید که بچسبد ، گوشت مرغ را روی برنج قرار دهید و زرشک را نیز اضافه کنید .
    باقیماندیه برنج را نیز ریخته و باز خوب با کفه قاشق فشار دهید ، میتوانید گوشت مرغ را نیز جدا سرو کنید . (البته من اینجا به روشه دیگری درست کردم:زرشک تفت داده را روی برنج می ریزیم و کاغذرا محکم لول می کنیم و با همون کاغذ درون ظرف نسوز قرار می دهیم... باید با کاغذ بذاریم ، فقط آواخره کار، کاغذ را بر می داریم تا روی ته چین ها کمی برشته شود.
    البته به نظره من برای ته چین برنج خرد بهتر از برنج درشته ، که من اینجا از برنج خرد استفاده کردم).
    میتوانید ته چین را درون فر پخته یا روی گاز .

    منبع: غذاهای متنوع

    می شه اینو کمی بیشتر توضیح بدین ؟ یکمی به نظرم گنگ می یاد؟؟

  5. #180
    مدیر انجمن
    ada آواتار ها
    نازنین-آ
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۶
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    1,224
    میزان امتیاز
    237
    پسند شده
    11717
    پسند کرده
    9391

    ویترین مدال ها

    Re: انواع ته چین

    ته چین مرغ مثل همیشه...


  6. #181

    Re: انواع ته چین



    حدود یکساعت و نیم توی فر بود ولی بازم اون رنگ دلخواهم نشده بود.تزیینشم با پوره ی سیب زمینیه.

  7. #182
    مدیر بازنشسته
    Maryam Banoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    145
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    413
    پسند کرده
    203

    Re: انواع ته چین

    نوشین جونی
    چطور با پوره بهشون شکل رز دادی؟
    ماسوره خاصی بود؟
    خیلی خوشگل شده

    نقل قول نوشته اصلی توسط nooshin50


    حدود یکساعت و نیم توی فر بود ولی بازم اون رنگ دلخواهم نشده بود.تزیینشم با پوره ی سیب زمینیه.
    میخواهم رازی را با تو درمیان بگذارم
    .
    .
    .
    .
    " همه چیز
    موقتی است..."

  8. #183

    Re: انواع ته چین

    مرسی مریم جونم .ایده رز با پوره ی سیب زمینی از فهیمه جون بود .ولی من ماسوره ی نداشتم که رز درست کنم تا اینکه چند روز پیش تونستم ماسوره شو پیدا کنم یه دونه بود و درب و داغون ولی فکر کردم موقتا کارمو راه میندازه.برای این رزها پوره ی سیب زمینی دست کردم و کمی بیشتر از معمول گذاشتم روی شعله بمونه که خیلی شل نباشه بعد از خنک شدن ریختم توی قیف و رزها رو روی تکه های نون درست کردم .ته چینم که آماده شد رزها رو آروم از نون جدا کردم و روی ته چین گذاشتم .حسنش اینه که راحت میتونی منتقلش .چون کاملا منسجمه .ماسوره برای برگها نداشتم این بود که از سبزی استفاده کردم.

  9. #184
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara_behi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    همه ی ایران سرای
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    718
    پسند کرده
    4

    Re: انواع ته چین

    ته چین با مواد میانی مرغ مزه دار شده + پیاز داغ + کشمش



    اینستاگرام و تلگرام
    noora.desserts




صفحه 23 از 119 نخستنخست ... 132021222324252633 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما