نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 950
صفحه 2 از 119 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    ته چین مرغ

    اينم عكس ته چين مرغي كه درست كردم...اگه دستورشو خواستين بگين تا واستون بذارممممم...




    روش نسوخته ها ، فقط زيادي برشته شده...
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: ته چین

    نقل قول نوشته اصلی توسط pardis
    لطفا كمكم كنيد.براي اينكه ديواره برنج قالبي فرو نريزد ،چه چاره اي مي انديشيد؟
    با اجازه ي پيشكسوتاي اينجا،
    پرديس جون ، براي اينكه ديواره ي ته چين نريزه ميتوني از مايه اي كه درست ميكني (ماست و تخم مرغ و آب زعفرون و...) توي يه استكان بريزي و دور تا دور ماهيتابه يا قابلمه اي كه ميخواي ته چينتو توش بذاري آماده بشه از بالا بريزي...البته بعدش اضافه هاشو از ته اون ماهيتابه يا قابلمه جمع كن ...چون ممكنه مانع برشته شدن ته چينت بشه...
    البته من ته چينامو بدون اينكه اينكارو بكنم ، آماده مي كنم ...و ديواره اش هم نميريزه .وقتي لايه هاي ته چينتو ميريزي به هم فشار بده تا خوب به هم بچسبنننن...اگه خواستي بگو تا دستور ته چينمو واست بذارم...البته دوستاي گل ديگه زحمت كشيدن و چندتا دستور هم گذاشتن...
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۰۹/۲۹ در ساعت ۱۱:۵۷ قبل از ظهر

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۴
    نوشته ها
    15
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: ته چین

    ته چين بال مرغ


    solidad, زینب سادات۲ و .Bita. این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#76923c][HIGHLIGHT=#ffffff][HIGHLIGHT=#ccc1d9]به چه مشغول کنم دیده و دل را که مدام ... دل ترا می طلبد دیده ترا می جوید [/HIGHLIGHT][/HIGHLIGHT][/HIGHLIGHT]

  5. #12
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    184
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    221
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    ته چین مرغ وقارچ

    ته چین مرغ وقارچ


    من این ته چین و با الهام از یه غذای عربی پزیدم و خیلی هم خوشمزه بود(جاتون خالی)
    پختش خیلی هم راحت به این صورت که سینه مرغوبا یه کم زردچوبه و نمک و فلفل سیاه تو روغن و با حرارت ملایم تفت دادم تا کاملا پخت تو یه ظرف دیگه قارچو که ورقه ای خرد کرده بودم با کمی آب لیمو تفتش دادم وبعد از برداشتن از رو شعله پیاز سرخ کرده و زرشک بهش اضافه کردم برنجو آبکش کردم و تو یه کاسه 2 تا تخم مرغو با 4 قاشق ماست قاطی کردم و نمک و فلفل زدم نصف برنجو با این مواد قاطی کردم و ته ظرفم ریختم بعد یه لایه گوجه فرنگی ورقه شده چیدم و به نوبت مرغ و مخلوط قارچ و ادویه(لیمو امانی پودر شده(حتما بزنین خیلی طعم جالبی به پلو میده) و ادویه پلویی) و بقیه برنجو اضافه کردم ودر مرحله آخر کمی با دستم پلو رو فشار دادم و آب و روغنشو ریختم گذاشتم با حرارت ملایم دمید
    snow-star و elham khale این نوشته را پسندیده.

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    42
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    50
    پسند کرده
    1

    Re: ته چین



    این ته چین مرغ منه(نخندید به بی تزیینیش) ساعت 10:45 همسری اومدن خونه دیگه حوصله تزیین نبود
    من قبلا با پلوپز میپختم که کلی ظرف کثیف میشد(قابلمه آبکش و...) ولی چند وقته به صورت کته و در قابلمه روی گاز میپزم اونم بدون تخم مرغ.تازه بهتر و درمیاد و مثل پلوپز خیلی برنجش توهم نمیره.بلکه مثل آبکش میشه.فقط ماست و زعفران و کمی روغن زیتون!
    اول میزارم آب برنج تقریبا تموم بشه،بعد به اندازه مایه ته چین برنج برمیدارم و آماده میکنم ومیریزم کف قابلمه،بعد تکه های مرغ،بعدش هم برنج سفید.حتی میتونید برای غذاهای دیگه اینکارو انجام بدیدبدون مرغ و مخلفات.برنجتون ته چین دار میشه!


    دوستان من كار خاصي نكردم
    همونطور که گفتم اول میذاری آب برنج کته تقریبا تموم بشه.بعد مایه ته چین رو آماده میکنی(زعفران،کمی روغن زیتون و ماست)
    حالا کل برنجتو خالی کن تو یک ظرف دیگه.ته قابلمه ات کمی روغن بریز(من همون روغن زیتون ریختم)
    از برنج سفیدت به اندازه ای که مایه ته چین نه شل بشه نه سفت بردار و با مایه قاطی کن.بریز کف قابلمه،بعد مرغ یا هرچیزی که خواستی بذار وسطش(گاهی میتونی هیچی هم نذاری)
    حالا بقیه برنج سفیدتو بریز روش ،صافش کن و بگذار آبش کاملا تبخیر بشه
    حالا دم کنی بذار درش و بعد از نیم ساعت که روی شعله ملایم بود میتونی قالبی برگردونی و نوش جان کنی
    همین!
    shstar_2008, باران67, glabella و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دوستت دارم را من دلاویزترین شعر جهان یافته ام...!


  7. #14
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    769
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: ته چین مرغ وقارچ

    مرسی ساران جون واسه ایده ات....

    اینم ته چین امروز ما :

    باران67, زینب سادات۲ و saharbanoo90 این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    80
    پسند کرده
    0

    Re: ته چین مرغ وقارچ

    نقل قول نوشته اصلی توسط sh_capr
    وای فرگل جونم چه کپل و خوشمزه !!! چی کار کردی که اینقدر یکدست طلایی شده هم دورش و هم روش ؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط همیشه بهار
    فرگل جون خیلی عالی شده زودی بیا توضیح بده ببینیم چطوری درستیدی؟؟؟؟

    sh_capr وهمیشه بهار جون مرسی شما لطف دارین تو قابله تفلون درست کردم برنج و که توقابلمه ریختم با قاشق فشار دادم تا فیکس قابلمه بشه بعد مرغهارو ریختم و دوباره برنج ریختم و با قاشق صاف کردم و 45 دقیقه با شعله کمی زیاد کذاشتم بپزه و وقتی کنارههاشم یک دست سرخ شد . زیرش و خاموش کردم در ضمن از شعله پخش کنم استفاده کرم

    سوالی بود در خدمتم
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۰۹/۲۹ در ساعت ۱۱:۵۹ قبل از ظهر
    به سه چیز تکیه نکن، غرور، دروغ و عشق

    آدم با غرور می تازد، با دروغ می بازد و با عشق می میرد

    "دکتر شریعتی"

  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۸
    نوشته ها
    189
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    110
    پسند کرده
    178

    Re: ته چین

    خانمها يكي به من بگه چرا اين بار ته چينم موقع بر گردوندن پاره شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته اينو بگم چون گشنمون بود زود از روي حرارت برداشتم و نذاشتم زياد رو گاز بمونه اين ميتونه دليلش باشه يا دلايل ديگري دارد.نقطه سر خط
    دو طبقه بيدن اين ته چينمون

    لبخند بزن

صفحه 2 از 119 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما