نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 950
صفحه 14 از 119 نخستنخست ... 41112131415161724 ... آخرینآخرین
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,241
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    11012
    پسند کرده
    8804

    Re: انواع ته چین

    مریم بانو جون و سارا جون خیلی ممنون چقده سوالم چند پهلو بودا!!!!!!!
    ولی منظورم اونا نبود leila-H عزیز منظورم رو فهمید کاملا متوجه شدم..... لیلا ی عزیزم سپاس
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  2. #106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۶
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    الی جون ته چینتون خیلی خوشرنگ شده تو پیرکس درستش کردی یا تفلون؟چند دقیقه تو فر گذاشتی بمونه؟

  3. #107
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    eli jun آواتار ها
    الهه.خ
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۶
    محل سکونت
    بندرعباس
    نوشته ها
    395
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    467
    پسند کرده
    755

    ویترین مدال ها

    Re: انواع ته چین

    تو قابلمه چدن روی گاز درست کردم عزیزم. حدودا 45 دقیقه
    آري آغاز دوست داشتن است
    گرچه پايان راه نا پيداست
    من به پايان دگر نينديشم
    كه همين دوست داشتن زيباست

    فروغ فرخزاد

  4. #108
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: انواع ته چین

    ته چین بازیافتی :دی دیشب مهمون داشتم غذا اضافه اومد هم برنج و هم مرغ .... البته مرغش با مخلفات بود ... یعنی سیب زمینی و قارچ داشت ... بعد حدود 1-1.5 پیمانه ماست رو با 2 تا تخم مرغ و 1 عالمه فلفل قرمز و سیاه و نمک و زعفرون مخلوط کردم و همه ی برنجم رو ریختم توش ... بعد نصفش رو ریختم تو قالب روغن زده .... لابلاش مرغ و زرشک و قارچ و بادام و پسته ریختم و بقیه ی برنجها رو روش ریختم و گذاشتم تو ماکرو با درپوش با قدرت 360 برای 15 دقیقه .... بعد درپوش رو برداشتم و روی پایه ی بلند گذاشتم و با قدرت 360 با دکمه ی کامبی - ترکیب گریل و ماکرو - 5 دقیقه گذاشتمش تو ماکرو ... بعد درش آوردم و تو سینی برش گردوندم و بعد 15 دقیقه با همون قدرت کامبی گذاشتمش تا طلایی شد







    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  5. #109
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۵
    محل سکونت
    همین ورا
    نوشته ها
    371
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    117
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    سلام به کدبانو های هنرمند.
    من فقط یه بار ته چین درست کردم که اونم افتضاح شد
    نتونستیم بخوریمش
    حالا میخوام ازتجربه شما استفاده کنم ودوباره درست کنم.امیدوارم اینبار خوب بشه
    [HIGHLIGHT=#ebf1dd]ساختن رو از خودمون شروع کنیم....[/HIGHLIGHT]

  6. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۱
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    139
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: انواع ته چین

    منم دیشب ته چین درست کردم. ظاهرش که خیی خوب شد. اما مزش به نظرم جالب نبود.
    اول مرغ و تو مواد گذاشتم ( 2 لیوان ماست، سه عدد تخم مرغ، زعفران و نمک و فلفل) برنج و که سه پیمانه بود آبکش کردم. و بعد مرغ ها رو از توی مواد درآوردم و برنج و توی مواد ریختم. بعد توی ماهیتابه روی گاز گذاشتم. به اندازه یک استکان از آب مرغ هم توش ریختم.

    رنگش هم خوب شد. اما مزش.... نمی دونم شاید به خاطر ماست باشه چون به نظرم ماست اگه دم بکشه خوشمزه نمی شه.

    لطفاً من و راهنمایی کنید....

  7. #111
    مدیر انجمن
    ayla1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,324
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1535
    پسند کرده
    920

    ویترین مدال ها

    Re: انواع ته چین

    دوست عزیزم برای 3 عدد تخم مرغ 2 لیوان ماست خیلی زیاده...مزه ماست اصلا مشخص نیست.
    .مقدرا برنجی رو کاش مینویشتید.
    مقداری که من درست میکنم اینه:
    4 پ برنج
    1 ملاقه ماست
    3عدد زرده+1 عدد سفیده
    1/2 پ روغن مایع
    زعفران اب کرده
    نمک
    و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟

  8. #112
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    @زهرا@ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    819
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1236
    پسند کرده
    2005

    Re: انواع ته چین

    نقل قول نوشته اصلی توسط a.akbarian
    منم دیشب ته چین درست کردم. ظاهرش که خیی خوب شد. اما مزش به نظرم جالب نبود.
    اول مرغ و تو مواد گذاشتم ( 2 لیوان ماست، سه عدد تخم مرغ، زعفران و نمک و فلفل) برنج و که سه پیمانه بود آبکش کردم. و بعد مرغ ها رو از توی مواد درآوردم و برنج و توی مواد ریختم. بعد توی ماهیتابه روی گاز گذاشتم. به اندازه یک استکان از آب مرغ هم توش ریختم.

    رنگش هم خوب شد. اما مزش.... نمی دونم شاید به خاطر ماست باشه چون به نظرم ماست اگه دم بکشه خوشمزه نمی شه.

    لطفاً من و راهنمایی کنید....

    دوست عزیز شاید به خاطر آب مرغیه که توش ریختی آخه تو ته چین اصلا نیازی نیست که آب یا آب مرغ بریزی البته تا جایی که من می دونم حالا باز دوستای دیگه اگه نظری دارن بگن
    نفسم پسرم فردادم هر روز عاشقترت میشم.خدایا شکرت

صفحه 14 از 119 نخستنخست ... 41112131415161724 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما