نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree4085Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 961 به 967 از 967
صفحه 121 از 121 نخستنخست ... 111118119120121
  1. #961
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سین سین آواتار ها
    سمیه سبحانی
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۲۹
    محل سکونت
    دورتموند
    نوشته ها
    151
    میزان امتیاز
    129
    پسند شده
    1474
    پسند کرده
    39
    نام: Screenshot_20170616-165341.jpg نمایش: 601 اندازه: 112.3 کیلو بایت
    نام: Screenshot_20170616-165326.jpg نمایش: 603 اندازه: 109.7 کیلو بایت
    ته چین مرغ:
    سینه مرغ خرد شده ۲ عدد
    زرده تخم مرغ ۲ عدد
    ماست ترش و کمی سفت و کمی پرچرب دو پیمانه
    برنج دو و نیم پیمانه
    زعفران به مقدار لازم
    نمک به مقدار لازم
    روغن مایع نصف پیمانه
    کره آب شده ۲ قاشق غذاخوری در صورت تمایل
    آب مرغ نصف پیمانه
    من خودم همیشه مرغ واز شب قبل می پختم و در نصفی از ماست و زعفران می خوابوندم ووقتی که می خواستم داخل ظرفم برنج و بعد مرغها را بذارم، مرغها رو از داخل موادشون در می آوردم و دوباره ماست داخل مرغ را با برنج مخلوط می کردم و بعد اونها رو روی برنج می چیدم، ولی این دفعه ۱ ساعت قبل پختم و بعد خردش کردم و دیگه در ماست و زعفران نخوابوندم و خیلی خوب شدش، ولی جفتش راه خوبیه
    . برنج واز چند ساعت قبل در مقداری آب ولرم و نمک خیس می کنیم.
    قابلمه مناسبی را آب کرده و می گذاریم جوش بیاید و بعد آب و نمک برنج را خالی می کنیم و برنج را در آب جوش می ریزیم.
    مقداری روغن هنگام جوشیدن داخل برنجمون می ریزیم، بعد برنج و با ماست و زعفران و کره و روغن و نمک و زرده تخم مرغ خوب مخلوط کنید. در این مرحله می تونیم کمی دارچین هم استفاده کنید.
    مرغ وهم که از ۱ ساعت قبل با ۲ حبه سیر و پیاز و نمک و زردچوبه و زعفران و آب می پزیم و خردشون می کنیم و کنار میذاریم.
    اگه می خواهید در فر بپزید و طوری باشد که وقتی پخته شد بتونید ته چین را برگردونید، باید از ظرفهای نچسبی که برای فر هست و ته چین در آن برمی گرده استفاده کنید. می تونید از ظرف های پیرکس هم استفاده کنید.
    اگر می خواهید در قابلمه درست کنید، قابلمه باید نچسب باشد و خیلی هم نازک نباشد چون زود تهش می سوزه (منم که دست به سوزوندن ته دیگم حرف نداره،اصلا تخصصم اینه)و حرارت هم خیلی باید کم باشد.
    اگر می خواهید داخل فر بذارید، ظرفتون وچرب کنید و یک لایه از مخلوط برنجی بریزد طوری که در تمام سطح ظرف بطور یکنواخت باشد و با پشت قاشق روی اون فشار بدید و بعد یک لایه مرغ و دوباره برنج و دوباره با قاشق روی آن را فشار بدید تا کمی فشرده بشه و روی ظرف را با فویل کاملا بپوشانید تا مثل یک دمکنی عمل کنه
    بعد از ۴۵ دقیقه که از داخل فر گذاشتن، گذشت روی فویل را بردارید و با قاشق کمی دوباره روی برنج را فشار بدید و دوباره روی فویل را بذارید و در طبقه وسط به مدت ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم با درجه حرارت ۱۷۰ تا ۱۷۵ درجه سانتیگراد بذارید تا بپزد (می تونید یک ساعت با درجه 180 درجه بپزید) و در آخر فویل را برداشته و بذارید روی ته چین طلایی بشه و فر هم از قبل روشن کرده باشید که گرم باشه
    باران67, mitra40, mehr banoo و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #962
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    raha65 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۹
    محل سکونت
    شاهرود
    نوشته ها
    511
    میزان امتیاز
    51
    پسند شده
    1570
    پسند کرده
    338
    ته چین خوشمزه بدعکس
    نام: photo_2017-07-20_02-07-38.jpg نمایش: 536 اندازه: 101.4 کیلو بایتنام: photo_2017-07-20_02-07-46.jpg نمایش: 536 اندازه: 113.1 کیلو بایت
    fingil 0 shishi, m1361, mitra40 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    «اللهم اَغنِنی بِحلالِکَ عَن حَرامِک و بِطاعَتِکَ عَن مَعصیتِک»؛
    « خدایا مرا بی نیاز کن با حلالت از حرامت و با فرمانبرداری ات از نافرمانیت»

  3. #963
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    947
    نوشته های وبلاگ
    379
    میزان امتیاز
    1134
    پسند شده
    15663
    پسند کرده
    15993

    ویترین مدال ها

    ته چین مرغ
    تک نفره و قالبی



    با دستور ایده های لازیکا ـ قالبم هم سیلیکونی بود
    Mrs Razieh, RE79EL, m1361 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #964
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    1,064
    نوشته های وبلاگ
    95
    میزان امتیاز
    1416
    پسند شده
    22624
    پسند کرده
    18777
    5پیمانه برنج آبکش شده
    1 سینه مرغ کامل که با آب پیاز دارچین نمک فلفل زردچوبه پودرسیر گذاشتم پخته
    3تا زرده 2 تا تخم مرغ کامل
    ماست 1/5 لیوان
    روغن رو چشمی ریختم
    زعفرون هم تا جایی که رنگشو پسندیدم
    کمی گلاب و پودر هل
    زرشک تفت داده شده و خلال بادام
    کمی از مواد رو روی مرغهام ریختم مخلوط کردم برنجو توی مواد ریختم ته پلوپز رو کره ریختم یه لایه برنج بعد مرغ و زرشک و خال بادام بعد مجدد برنج تا موادم تموم شد 3 لایه مرغ شد
    پلوپز جدید مامان بود تایمش دستم نبود کمی بالاش برشته تر شد

    نام: 20170714_135319.jpg نمایش: 412 اندازه: 90.3 کیلو بایت
    ....
     
    m1361, mitra40, ستار و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  5. #965
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    1,064
    نوشته های وبلاگ
    95
    میزان امتیاز
    1416
    پسند شده
    22624
    پسند کرده
    18777
    3پیمانه برنج آبکش شده
    نصف سینه مرغ کامل که با آب پیاز دارچین نمک فلفل زردچوبه پودرسیر گذاشتم پخته
    2تا زرده یدونه تخم مرغ کامل
    ماست 1 لیوان
    روغن رو چشمی ریختم
    زعفرون هم تا جایی که رنگشو پسندیدم
    کمی گلاب و پودر هل
    زرشک تفت داده شده و خلال بادام
    کمی از مواد رو روی مرغهام ریختم مخلوط کردم برنجو توی مواد ریختم ته پلوپز رو کره ریختم یه لایه برنج بعد مرغ و زرشک و خال بادام بعد مجدد برنج تا موادم تموم شد

    نام: 20170811_135446.jpg نمایش: 248 اندازه: 83.3 کیلو بایت
    ....
     
    mitra40, m1361, zahra - n و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  6. #966
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شهلا ک آواتار ها
    شهلا ک
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    469
    میزان امتیاز
    478
    پسند شده
    5917
    پسند کرده
    849
    نام: 16457182-4565-l.jpg نمایش: 1021 اندازه: 75.2 کیلو بایت

    اینه ته چین جان خیلی دلبری می*کنه و من خودم عاشقشم

    سه پیمانه برنج
    سه عدد تخم مرغ کامل
    سه لیوان سر خالی ماست سون
    کلی زعفرون
    نصف سینه مرغ
    پیاز و نمک و فلفل

    پیاز رو رنده کردم و تفت دادم نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کردم و باز هم تفت دادم ... مرغ های مکعبی خورد شده رو بهش اضافه کردم و با نصف استکان زعفران دم کرده ... گذاشتم نیم ساعت پخت تا به روغن افتاد و توی روغن خودش سرخ شد

    برنج رو آبکش کردم

    ماست و تخم مرغ رو حسابی هم زدم و زعفرون کافی اضافه کردم تا به رنگ دلخواهم رسید نمک هم اضافه کردم

    برنج رو به مخلوط ماست و تخم مرغ اضافه کردم و حسابی مخلوط کردم

    بعد از اینکه برنج حسابی با ماست و تخم مرغ و زعفرون رنگ دار شد ... روغن اضافه کردم (حدود نیم لیوان)
    اگر از اول روغن رو اضافه کنید زعفران بیشتری باید مصرف کنید چون روغن باعث میشه برنجتون خوب رنگ نگیره
    از دو تا قابلمه پیرکس استفاده کردم ... تهشون رو حسابی چرب کردم
    لایه اول رو برنج ریختم ... لایه دوم رو مرغ های سرخ شده ... دقت کنیم که به دیواره ها برخورد نکنه که بسوزه
    کمی زرشک شسته شده روش ریختم کمی پسته خلال شده و بادام خلال شده ... روش دوباره برنج و حسابی فشارش دادم ...
    برای حدود دو و نیم ساعت رفت توی فر ....


    چون پیرکس هست خیلی خیلی راحته تشخیص رنگ دلخواهتون ...

    موقع برگردوندن اول لبه ها رو جدا کنید دو تا ضربه به قابلمه اتون بزنید و برش گردونید
    باقالی پلو
     
    mitra40, zakizadeh, khanoom pasand و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    http://barehtodeli.niniweblog.com

  7. #967
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saeedeh mansoori آواتار ها
    سعیده منصوری
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۹/۱۶
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    452
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    287
    پسند شده
    2726
    پسند کرده
    3279
    دستور ته چین اوردم چه ته چینی، فوق العاده خوشمزه، به جرات
    میتونم بگم از تمام دستورایی که تست کردم عالی تر بوده
    اصلا مگه میشه ته چین با دستور خانم گلاور عزیزم باشه و خوشمزه
    وعالی نباشه؟ نه اصلا مگه داریم؟، خب حالا دستور عااااالی
    مواد لازم
    برنج سه پیمانه
    تخم مرغ سه عدد زرده و یک عدد تخم مرغ کامل
    زعفران به میزان لازم
    سینه مرغ یک عدد
    پیاز بزرگ نگنینی شده یک عدد
    نمک، زردچوبه ،فلفل به میزان لازم
    ماست چکیده یک لیوان
    روغن مایع نصف لیوان
    طرز تهیه
    اول سینه مرغ رو نگینی خورد کنید و بعد پیاز نگنینی شده رو توی
    تابه بریزید کمی تفت بدید تا سبک شه بعد سینه های مرغ رو اضافه کنید و به اون هر سه ادویه رو بزنید و خوب تفت بدید تا سرخ شه
    و بعد یک لیوان اب روی مرغ بریزید و اجازه بدید کمی بپزه تا اب اون به نصف برسه و بعد زیرش رو خاموش کنید ، برنج رو از دوساعت قبل با نمک خیس کنید ، نمک دار باشه برنج، و بعد آب برنج رو بزارید، و برنج روتوی اون بریزید و کمی دونه ی برنج رو خشک بردارین البته کمی، و برنج رو آبکش کنید، بزارید برنج ولرم شه، اگر داغ باشه و توی مایه بریزید، مایه آب میکنه، تا برنج ولرم شه، تخم مرغ ها رو توی ظرف بشکنید با زعفرون بزنید تا باز شه، زعفرون ب قدری بزنید تا نارنجی شه، و بعد ماست و روغن رو اضافه کنید، و در اخرکار برنج رو، کف قالب رو چرب کنید یک لایه برنج رو بزارید، و مرغ بریزید، و زرشک هم بریزید روش، زرشک احتیاجی به تفت دادن نداره، و بعد لایه بعد برنج رو بریزید روش و فشرده کنید، و با فویل روی ظرف بپوشونید و چند تا سوراخ روی فویل بزنید، و بسته به فر بزارید یک ساعت تا یک ساعت و نیم توی فر روی درجه 180بمونه، و بعد میل کنید نووووش جاان، فووق العادس طعمش شک نکنید

    ب.ن= من کمی عدس هم اضاف کردم خوب بود
    ***
     
    ویرایش توسط saeedeh mansoori : ۱۳۹۶/۰۹/۲۱ در ساعت ۱۲:۱۳ قبل از ظهر
    m1361, ashraf_parnia, *هما* و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    از هركسي به جز تو بيزارم...

صفحه 121 از 121 نخستنخست ... 111118119120121
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما