نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 913 به 920 از 950
  1. #913
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    taniya آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۸
    نوشته ها
    159
    میزان امتیاز
    30
    پسند شده
    790
    پسند کرده
    3774
    نام: 1.jpg نمایش: 614 اندازه: 92.2 کیلو بایت

    ته چين مرغ با دستور شف طيبه عزيز

    راستش من اصلا بوي تخم مرغش رو نميتونستم تحمل كنم ... ولي همه خوردن و كلي هم تعريف كردن
    mitra40, باران67, zakizadeh و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    يه وقتايي خودمو بغل مي كنم ؛
    و مي گم :
    غصه نخور ديوونه !!!
    من كه باهاتــــــــــم .....

  2. بانک بند ناف
  3. #914
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۶
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    8
    پسند کرده
    5
    عزيزم ميتوني ميتوني كف قالبت رو روغن جدا كننده بمالي اينطوري حتي اگه قالبت استيل يا روحي هم باشه ته چين به ظرفت نميچسبه منتها بايد بعد از پخت بذاري ته چين يه ده دقيقه تو خود ظرف سرد و بعد برگردونيش. دستور روغن جدا كننده رو م با يه سرچ ساده تو گوگل ميتوني پيدا كني
    taniya, مامی سجاد, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #915
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سادن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    مشهد الرضا
    نوشته ها
    473
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    10859
    پسند کرده
    9769

    ویترین مدال ها

    ته چین مرغ

    مثل همیشه توی ماهی تابه رژیمی
    دوطرفشو هم برشته میکنم



    با دستور قبلی
    http://mamisite.com/forum/blogs/b1109.html

    amir mami, pooneh 007, z.rezaei و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الهم ارزقنی شفاعةالحسین (علیه السلام )یوم الورود.

  5. #916
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آبی آسمانی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    107
    پسند شده
    2354
    پسند کرده
    1725
    نام: IMG_20151222_124710.jpg نمایش: 967 اندازه: 102.1 کیلو بایتﺑﺎﺯﻡ ﺗﻪ ﭼﻴﻦ ﻣﺮﻍ
    باران67, ELAHE_ABAN, مامی سجاد و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود....

  6. #917
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahboub 89 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۳۰
    نوشته ها
    776
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    3682
    پسند کرده
    599
    مرغو با زعفرون و نمک و آبلیمو میپزم و ریش می کنم
    ماست و یه زرده ی تخم مرغ و زعفرون و نمک و فلفل و کمی روغن رو قاطی می کنم و برنجو بهش اضافه می کنم
    بعد نصف برنج رو میریزم توی قابلمه بعد یه لایه مرغ و روش زرشک تازه و بقیه ی برنج و اوووم


    عسل بادومی, z.rezaei, mitra40 و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #918
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,059
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    576
    پسند شده
    36119
    پسند کرده
    54988
    ته چین مرغ با ماست محلی چرب و چیلی فقط من روغن داخل موادش نریختم خود اب مرغ را ریختم و تهش هم بادمجان و گوجه گذاشتم اخرش یک کم عجله کردم شعله را زیاد کردم تیره شد مثلا نسوخته !!!! ما بهش می گیم ته چین اما دوستم گفت ما می گیم ته چین شیرازی ؟

    نام: tahchin2.jpg نمایش: 924 اندازه: 103.0 کیلو بایت
    *شمیم*, باران67, zardin و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  8. #919
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    19
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    129
    پسند کرده
    0
    من به خاطر حساسیت مامانم یکبار ته چین رو بدون تخم مرغ درست کردم و به جرات میگم که هیچ فرقی با مدلی که تخم مرغ داره نداشت و ازون به بعد همیشه ته چین رو بدون تخم مرغ درست میکنم!خیلی هم خوب میشه،توی تابه بزرگ هم درست میکنم که سطح ته دیگش زیاد باشه و سرش دعوا نشه
    najmehkhatoon, Miss Razieh و taniya این نوشته را پسندیده.

  9. #920
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    19
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    129
    پسند کرده
    0
    این هم یک دستور ته چین خوب با کلی نکته مربوط به پختش
    نام: 2291956PicsArt_1437042102370.jpg نمایش: 777 اندازه: 116.0 کیلو بایت

    ته چین با زرشک و خلال پسته و بادام

    مواد لازم برای چهار نفر:

    برنج ۲ پیمانه
    ماست یک و نیم پیمانه
    تخم مرغ ۲ عدد
    روغن ۱/۴ فنجان
    مرغ ۲ عدد ران کامل (از سینه مرغ هم میتونید استفاده کنید)
    کره، نمک، دارچین، زعفران آب کرده به میزان لازم
    زرشک، خلال بادام، خلال پسته جمعا ۳/۴ پیمانه

    طرز تهیه:

    ابتدا مرغ را با نمک و پیاز بپزید بطوریکه در آخر حدود نصف پیمانه از آبش باقی بماند.
    در یک ظرف یک تخم مرغ و نصف روغن گفته شده و نصف زعفران و همهٔ ماست را مخلوط می*کنیم. مرغ پخته و خورد شده را داخل مواد بالا می*ریزیم و به مدت چند ساعت مزه*دارش می*کنیم.
    بعد از زمان طی شده مرغ را با یک چنگال از مخلوط تخم مرغ خارج می*کنیم. بطوریکه باقی مانده مخلوط توی ظرف بماند.
    در باقیماندهٔ مواد، یک تخم مرغ و بقیهٔ روغن و زعفران را می*ریزیم. سپس دارچین را هم اضافه می*کنیم.
    نکته: مرغ را بعد از پخت اولیه مزه کنید. اگر نمکش کم بود در این مرحله به مواد داخل ظرف یک مقدار نمک اضافه کنید.
    همهٔ برنج آبکش شده را به مایه اضافه می*کنیم.
    نکته:بهتره برنج را یک کم زنده*تر بردارید تا بعداً حالت خمیری به خودش نگیرد.
    ظرفی که قرار است ته چین در آن پخته شود را خوب خوب چرب می*کنیم.
    نکته: اگه خوب چرب نشود ممکن است مواد به ته ظرف بچسبد و موقع برگرداندن راحت برنگردد و خورد بشود. پس کاملاً ته و اطرافش رو چرب کنید.
    نکته:مزیت ظروف پیرکس این است که می*توان رنگ و میزان برشتگی ته چین را دید.
    یک سوم از برنج را ته ظرف می*ریزیم و پهنش می*کنیم.
    نکته: با پشت کفگیر فشارش بدهید تا خوب منسجم شود تا موقع برگرداندن از هم باز نشود.
    نصف مرغ را روی برنج پهن می*کنیم.
    نکته: مرغ رو کاملا تا کناره*های ظرف هدایت نکنید و اجازه بدهید از اطراف فاصله داشته باشد تا بعداً شکل زیباتری به خودش بگیرد.
    نصف مخلوط زرشک، خلال بادام و خلال پسته را روی مرغ پهن می*کنیم.
    یک سوم دیگه برنج را هم کاملاً پهن می*کنیم و با پشت کفگیر فشار می*دهیم.
    باقی ماندهٔ مرغ و باقی مانده زرشک و پسته و بادام را روی برنج می*ریزیم.
    و در آخر برنج باقیمانده را کاملاً روی آن می*دهیم و خوب منسجمش می*کنیم.
    آب مرغ رو کاملا اطراف برنج از کناره*ها می*ریزیم.
    در آخر یه کم قطعات کره را روی تمامی مواد می*چینیم.
    روی ظرف رو کاملا با فویل آلومینیوم می*پوشانیم و آنرا با چنگال سوراخ می*کنیم تا برنج خمیر نشود.
    نکته:اگه از در خود ظرف استفاده می*کنید نیم ساعت اول درش را بگذارید و بعد درش را بردارید.
    ته*چین را در فر با دمای ۱۵۰ تا ۱۶۰ درجه به مدت یک تا یک و نیم ساعت قرار می*دهیم.
    نکته: اگه از گاز استفاده می*کنید با شعلهٔ خیلی کم بپزید و حتماً از شعله پخش کن استفاده کنید.

    لینک منبع : ته چین با زرشک و خلال پسته و بادام
    zakizadeh, باران67, najmehkhatoon و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما