نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 889 به 896 از 950
  1. #889
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عطر سیب آواتار ها
    نبض مامان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    623
    میزان امتیاز
    267
    پسند شده
    6693
    پسند کرده
    9022
    ته چین مرغ و قارچ و بادمجان داخل فر
    نام: DSC_0759.jpg نمایش: 2778 اندازه: 95.5 کیلو بایت
    برنج 2 پیمانه، قارچ 4 عدد، بادمجون 3 عدد، ماست 1 پ، زرده تخم مرغ ،2 عدد، روغن مایع نصف پ ، زرشک به میزان دلخواه،زغفرون به مقدار لازم ،پودر هل هم میریزم که اینبار به علت نداشتن نریختم، ابلیمو برای مزه دار کردن مرغ ،رنگ غذا ،نصف پ اب مرغ
    برنج را زنده ابکش نموده، بادمجونها رو تلخیشون رو گرفته و سرخ نموده ، قارچها رو هم 3 دقیقه با ابلیمو تفت داده
    مرغ راهم پخته و خرد میکنم. ماست و زرده تخم مرغ ، روغن مایع و پودر هل را باهم ترکیب کرده ،برنج را هم اضافه کرده. سپس مایه را 3 قسمت کرده قسمت اعظم را زعفرون زده؛و 2 قسمت کوچکتر هرکدام به اندازه نصف پ چندقطره رنگ خوراکی افزوده(سبز و قرمز).
    حال ابتدا قالب را چرب نموده .با رنگ قرمز قسمت گل لاله را پر کرده سپس قسمت برگ و ساقه لاله ،سپس مقداری برنج زعفرونی را روی این لایه ریختم بعد بادمجون دوباره یه لایه برنج زعفرونی سپس مرغ ؛قارچ و زرشک و در اخر برنج زعفرونی ریخته و فشار داده تا منسجم شود 15 دقیقه در فر قرار دادم سپس از فر د راوردم ورویش را فویلی که چند جایش سوراخ کردم کشیدم(در این مرحله اب مرغ را دور قالب بدهید ،من چون از مرغ پخته فریزی استفاده کردم اب مرغ نداشتم) سپس به مدت 1ساعت و نیم در فر با حرارت 180 قرار دادم.
    حال ابتدا با رنگ قرمز قسمت گل لاله را پر کرده سپس قسمت برگ و ساقه لاله ،سپس مقداری برنج زعفرونی را روی این لایه ریختم بعد بادمجون دوباره یه لایه برنج زعفرونی سپس مرغ ، قارچ و زرشک در اخر برنج زعفرونی ریخته و فشار داده تا منسجم شود 15 دقیقه در فر قرار دادم سپس از فر د راوردم ورویش را فویلی که چند جایش سوراخ کردم کشیدم(در این مرحله اب مرغ را دور قالب بدهید ،من چون از مرغ پخته فریزی استفاده کردم اب مرغ نداشتم) سپس به مدت 1ساعت و نیم در فر با حرارت 180 قرار دادم.
    ته چین به روایت تصویر:

    نام: DSC_0699.JPG نمایش: 942 اندازه: 90.6 کیلو بایتنام: DSC_0723.JPG نمایش: 846 اندازه: 97.4 کیلو بایتنام: DSC_0732.jpg نمایش: 838 اندازه: 100.1 کیلو بایتنام: DSC_0750.jpg نمایش: 883 اندازه: 101.3 کیلو بایتنام: DSC_0760.JPG نمایش: 836 اندازه: 60.0 کیلو بایت
    ویرایش توسط عطر سیب : ۱۳۹۴/۰۴/۱۰ در ساعت ۰۹:۱۱ قبل از ظهر
    zakizadeh, nasrin r, باران67 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شیعیان خواب بس است برخیزید/هجر ارباب بس است برخیزید
    یادمان رفته که عهدی هم هست/یادمان رفته که مهدی (ع) هم هست

  2. بانک بند ناف
  3. #890
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Miss Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    265
    میزان امتیاز
    696
    پسند شده
    5733
    پسند کرده
    8799
    سلام دوستای گلم.این ته چینو از همین جا یاد گرفتم ...دومین مشقمه
    با تشکر از مامی سایتیهای گل که بی دریغ دانسته هاشون رو به اشتراک میگذارن
    قطر کلش سه سانت بود.بدون تخم مرغ.پیازداغ+سینه مرغ اب پز ریش شده+کشمش+زرشک+گردو+یک قاشق ماست.
    برنج رو هم ابکش کردم و با ماست و زعفران مخلوط کردم و ...
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده   
    سادن, سوهی, maman_mahya و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  4. #891
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Masumeh Tajik آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    54
    پسند شده
    565
    پسند کرده
    463
    نام: 6.jpg نمایش: 1241 اندازه: 101.7 کیلو بایت
    ته چین مرغ قالبی
    دستور صفحه اول
    باران67, عطر سیب, zakizadeh و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام : nil_342
    چه خوش صید دلم کردی
    بنازم چشم مستت را
    که کس مرغان وحشی را
    از این خوشتر نمی گیرد

  5. #892
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۲۴
    محل سکونت
    سرزمین اریایی
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    86
    پسند کرده
    51
    اینم ته چین من البته بار اولم بود برای شش نفرنام: 20150704_214146.jpg نمایش: 1167 اندازه: 101.5 کیلو بایت
    غذای امروز کبه و
    سالاد شیرا
     
    باران67, najmehkhatoon, عطر سیب و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #893
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۰۸
    نوشته ها
    189
    میزان امتیاز
    131
    پسند شده
    1723
    پسند کرده
    1609
    نقل قول نوشته اصلی توسط مگنولیا نمایش پست ها
    من دیروز بزای چندمین بار ته چین مکرغ درست گردم اما طعمش زیاد خوب نبود.علاوه بر اون هیچ وقت قالبی در نمیاد .ب دستور یکی از دوستان همینجام درست کردم.یه ته چین درست کن حرفه ای بیاد ی دستور بذاره لطفا.
    ته چین مرغ دستور ته چین ایده های لازیکا
    خورشت هویج
     

  7. #894
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    مهتاب
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۳۰
    نوشته ها
    19
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    126
    پسند کرده
    159
    نام: IMAG0366.jpg نمایش: 989 اندازه: 104.8 کیلو بایتته چین با دستور شف طیبهنام: IMAG0367.jpg نمایش: 984 اندازه: 111.9 کیلو بایت
    باران67, zakizadeh, maman_mahya و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #895
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سادن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    مشهد الرضا
    نوشته ها
    472
    نوشته های وبلاگ
    41
    میزان امتیاز
    785
    پسند شده
    10796
    پسند کرده
    9712

    ویترین مدال ها

    ته چین



    سینه مرغ رابا نمک.فلفل.زردچوبه .زعفران وآب لیموترش تازه مخلوط میکنیم وبه مدت 1تا2 ساعت در یخچال میگذاریم.

    مقداری کره رادر تابه گرم میکنیم ومرغ را به آن اضافه کرده ،شعله متوسط باشد،کمی آب می اندازد که با همین آب خواهد پخت .دائم هم بزنید تا به روغن بیفتد چند دقیقه ای هم در روغن تفت داده وموادرا کنار بگذارید.
    1ق کره رادر تابه ای باز کرده زرشک رادر آن تفت دهید سپس 1ق شکر را اضافه کرده هم بزنید تاشکر حل شود، کنار بگذارید.
    ماست+تخم مرغ+زعفران خوب مخلوط کنید.
    برنج را با کمی زعفران وروغن میپزیم باید کمی دون تر از حد معمول برداریم.
    حدود3تا4 کفگیرازاین برنج را کنار گذاشته ومابقی را بامایع ماست خوب مخلوط کرده سپس کف ماهی تابه رژیمی را چرب میکنیم ونیمی از مایع ماست وبرنج را در آن پهن وصاف میکنیم.
    دو کفگیر از برنجی را که کنار گذاشته بودیم روی برنج قبلی میریزیم.

    گوشت مرغ را ریخته.
    زرشکهارا میریزیم.
    پوست پرتقال شکری.
    2 کفگیر دیگه از برنج راروی مواد گوشتی ریخته.
    ومابقی مخلوط برنج وماست را روی مواد ریخته وکاملا فشرده میکنیم.

    در تابه را محکم کرده روی شعله کم قرار میدهیم یک طرف که طلایی شد برگردانده وطرف دیگر را هم طلایی میکنیم.

    آماده سرو است.






    نکات1.برای طبخ برنج به صورت دمی به نسبت 1پیمانه برنج 2پ .آب و1ق.چ نمک و حد اقل 2 ساعت خیساندن لازم است.این برای برنجهای ایرانی است.

    2.برای این غذا لازم است برنج را دونت ر برداریم پسبه ازای هر 1پ .برنج 1و1/4 پ آب لازم داریم.این ،با تجربه به دست میاد ،من همیشه چشمی کار میکنم.به قول مادر شوهرم (چشمم ترازوست)

    3.میتونید به جای زرشک از خلال پسته وبادام استفاده کنید ویا اصلا هیچکدام را استفاده نکنید.بسته به ذائقه کار کنید .محدودیتی نیست.

    4.کلا من دوست دارم وقتی قاشق به ته چینم میزنم پلو از هم جدا شه نه که مثل کیک به هم چسبیده باشه،این دستور هم همینو به ما میده.

    5.من از ماست گوسفندی استفاده کردم که بیشتر باعث ریزندگی برنج شد واین از نظر من یعنی عالی. نگران نباشید اونقدر انسجام داره که برش بخوره.

    6.موادرا در ماهی تابه زیاداین رو وان رو نکنید باعث میشه از هم بپاشه از همون اول شعله رو تنظیم کنید.

    7.اگر دوست دارید ته چین شما حالت چسبنده تری داشته باشد مقدار ماست وتخم مرغ را 2 برابر کنید وتمام برنج را به ماست وتخم مرغ آغشته کنید.

    8. از تخم مرغ کامل استفاده میکنیم نگران بوش نباشید اصلا بو نخواهد داشت اگر به اندازه زعفران بزنید کاملا ضحم زدایی میکندش.

    9.من همیشه دونه فلفل سیاه میخرم وبه اندازه نیاز هردفه آسیاب میکنم،بسیار عطر وطعم خوشایندتری داره.

    10.برای تهیه پوست پرتقال شکری اینجارا ببینید.(انواع شکلات)

    11.این مواد برای 5 نفر کافیست.


    برای آموزش گام به گام ومصور به اینجا مراجعه کنید.(
    http://mamisite.com/forum/blogs/b1109.html)
    mehr banoo, mahnooshin, بااااااارن و 25 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الهم ارزقنی شفاعةالحسین (علیه السلام )یوم الورود.

  9. #896
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    maman_mahya آواتار ها
    زیبا
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
    نوشته ها
    289
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    252
    پسند شده
    3900
    پسند کرده
    16440
    ته چین مرغ وقارچ

    با دستور نیکی گل

    نام: IMG_3952.jpg نمایش: 887 اندازه: 83.2 کیلو بایت

    نام: IMG_3958.JPG نمایش: 884 اندازه: 71.1 کیلو بایت
    mitra40, *Queen*, باران67 و 27 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما