نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 950
صفحه 11 از 119 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  1. #81
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6744
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    Re: انواع ته چین

    ته چین مرغ و زرشک و خلال پسته و بادوم ! :))

    من به ازای هر پیمونه برنج 1 تخم مرغ (کامل!) و بسته به غلظت ماست 3 4 ق غ سر پر ماست میریزم + روغن مایع + زعفرون و باز بسته به تعداد پیمونه های برنجم و چکیده بودن ماست و غلظت زعفرونم !! ( :)) ) ممکنه آب مرغ صاف شده هم بریزم توش (چشمی )، همین
    نصفشو میریزم توی قالب یا قابلمه یی که توش روغن ریختم و صاف میکنم و روش تکه های بدون استخونِ مرغ پخته و سرخ شده زعفرونی و زرشک (تفت داده شده با شکر و زعفرون و کره) و کمی خلال پسته و خلال بادوم (این کمتر) میریزم و دوباره روشونو با برنج میپوشونم و صاف میکنم

    با ماست خامه ایی که چکیده کردمش شکوفه زدم دورش؛ خلال پرتقال رو هم من خشک میکنم بعد در مواقع لزوم میخیسونم و توی شربتی که همون موقع میدرستم میجوشونم






    ایشون رو هم توی قالب سیلیکونی ریختم و 5 تا گلشو به مایه ی برنجم آب لبو اضافه کردم و 3تاشو با زعفرون بیشتر نارنجی کردم که متاسفانه رنگاش محو شد! مخصوصا آب لبو داره!! برگا هم رنگ آبی ویلتون به مایه ی زعفرونی اضافه شده، برای اینکه رنگ گلا بهتر معلوم شه کمتر گذاشتم تو فر، در کل خوب بود ولی طرح هایی که با قرمز زده بودم معلوم نشد خصوصا که دولایه ش کرده بودم ، یعنی طبقه ی بالایی زعفرونی و طبقه ی پایینی آب لبویی!

    sara chef, parisa122333, bluesky و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  2. بانک بند ناف
  3. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۱
    نوشته ها
    613
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    583
    پسند کرده
    677

    Re: انواع ته چین

    سامره جون ته چینات خیلی خوب شده خسته نباشی خانمی . به نظر شما ته چیت تو پیرکس بهتر میشه یا قالب سیلیکونی .ممنون

  4. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara_behi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    همه ی ایران سرای
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    716
    پسند کرده
    4

    Re: انواع ته چین

    اینم ته چین کوچولوی من کنار پلوی ساده که با خورش قورمه سبزی سرو شد . خوب اینم یه جورشه دیگه ، می خواستم مثل رستورانا که همیشه یکی دوتکه ته چین کنار چلوی ساده می ذارن بشه . توی قالب کیک درستیدمش و گذاشتم تو فر



    اینستاگرام و تلگرام
    noora.desserts




  5. #84
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6744
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    Re: انواع ته چین

    نقل قول نوشته اصلی توسط ایلار
    سامره جون ته چینات خیلی خوب شده خسته نباشی خانمی . به نظر شما ته چیت تو پیرکس بهتر میشه یا قالب سیلیکونی .ممنون
    مرسی عزیزم، راستش برای من تا حالا فرقی نکردهگ! چون پیرکس بزرگ دارم واسه مهمونی بزرگ ازش استفاده کردم و نتیجه ش همین بوده! اما سیلیکونیه به نسبت قالب تفلون کمربندیم (که مطمئنا چینی هستن!) بهتر و راحت تر در میاد، اون یکی گرده یکم اذیتم کرد
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  6. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    @زهرا@ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    819
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1236
    پسند کرده
    2005

    Exclamation Re: انواع ته چین

    سلام خدمت همه دوستان عزیز
    من زهرا هستم و این اولین پستیه که بعد از سه روز انتظار دارم میزارم وقتی اینجا طرز پخت ته چین رو دیدم برای شوشوی شکموم برای اولین بار ته چین درستیدم انقده خوشش اومد که نگو تازه نفصشم بردیم بالا خونه مامامی شوشو اوناهم کلی خوششون اومد
    منم عکسشو میزارم اینجا تا شما هم ببینین
    البته من 2 پ برنج
    2پ ماست
    2 عدد تخم مرغ
    استفاده ایدم
    و همه برنجمو ماست مالی کردم خیلی خوشمزه شد...من می خوام دوستتون شم همه ی شما هم دوست دارم که دوس جونیای من باشین همتونو دوس دارم...مگه چیه خوب دوستون دارم دیگه




    [img]<a[/img]>




    [img]<a[/img]>



    [img]<a[/img]>




    [img]<a[/img]>

    من تاخل قابلمه پیرکس و توی فر به مدت 1 ساعت پختم مزیت پیرکس اینه که کاملا میتونی میزان طلایی شدن ته چین رو ببینی و هر چقدر که دوست داری بزاری طلایی بشه با این روش احتمالا سوختن و یا طلایی نشدنه تهچین به 0 می رسه...
    باران67, razieh.p12, زینب سادات۲ و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نفسم پسرم فردادم هر روز عاشقترت میشم.خدایا شکرت

  7. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anousheh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    642
    پسند کرده
    3

    Re: انواع ته چین

    نقل قول نوشته اصلی توسط sara_behi
    یاکاموزجون من همیشه از اینکه تو پیرکس خوب ته چین برنگرده می ترسم . شما مشکلی با این موضوع نداری؟

    سارا جان من همیشه ته چین قالبی توی پیرکس درست میکنم و توی فر میذارم مخصوصا برای مهمونی ها همیشه درست میکنم و همیشه هم خیلی خوب برمیگرده البته یک ذره ظرف پیرکس رو چرب میکنم.اینجوری قشنگ میبینم چه قدر طلایی شده مثل این:


    behgol و باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #87
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    @زهرا@ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    819
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1236
    پسند کرده
    2005

    Re: انواع ته چین

    نقل قول نوشته اصلی توسط sara_behi
    یاکاموزجون من همیشه از اینکه تو پیرکس خوب ته چین برنگرده می ترسم . شما مشکلی با این موضوع نداری؟


    سلام سارا جونم نه عزیزم اصلا مشکلی پیش نمیاد خیلیم راحت برمیگرده منم ته ظرفمو کمی چرب میکنم
    نفسم پسرم فردادم هر روز عاشقترت میشم.خدایا شکرت

  9. #88
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۱
    نوشته ها
    613
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    583
    پسند کرده
    677

    Re: انواع ته چین

    ته چین خوشمزه
    باران67 و *Afsaneh* این نوشته را پسندیده.

صفحه 11 از 119 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما