نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 857 به 864 از 950
  1. #857
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami  2m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    *ایــــــران*
    نوشته ها
    541
    میزان امتیاز
    533
    پسند شده
    9034
    پسند کرده
    8540
    یه سینه مرغ رو باپیاز ونمک وفلفل پختم بعد خوردش کردم.+یه کمی از مایع ماست وتخم مرغ رو بهش اضافه کردم .
    دو لیوان ماست ودو تا تخم مرغ نمک وفلفل ودو ق زعفرون ودو ق گلاب وچهار ق روغن مایع رو کاملا با هم مخلوط کردم بعدنصف برنج ابکش شده /که من دو لیوان ونیم برنج استفاده کردم/ رو به این مایع اضافه کردم تا کاملا برنج ومایع ماستی باهم مخلوط شدن .کف ظرف رو کمی روغن ریختم وازز مخلوط برنج وماست ریختم وبا پشت قاشق صافش کردم +مرغ رو گذاشتم وزرشک رو ریختم وبرنج سفید وکمی روغن روش دادم روشو فویل کشیدم..وتو فر 180 مدت 1/5

    m1361, golbarg., باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #858
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۰۸
    نوشته ها
    189
    میزان امتیاز
    131
    پسند شده
    1724
    پسند کرده
    1609
    Ote]
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    خورشت هویج
     
    مامان فرشاد, خاطره خانوم, hana67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #859
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۰۸
    نوشته ها
    189
    میزان امتیاز
    131
    پسند شده
    1724
    پسند کرده
    1609
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    ته چین مرغ تک نفره با دستور ایده های لازیکا:
    ته چین مرغ



    داخل قالب مافین ریختم و روش فویل کشیدم
    برای مهمونی ها خیلی خوب و مناسبه
    باران جون سلام من امروز ته چین تو قالبی که عکسشو گذوشتم درست کردم تهشم با روغن چرب کردم اما با هزار مکافات بیرون اومد اول با چاقو دور تا دورشو کشیدم بعدش با چاقو از ته ظرفم افتادم به جون ته چین فک کنم قالبم دیگه داغون شد شما چه طور بیرون می یارین واسه شما تولوپی می یفته بیرون یا دورشو با چاقو باز می کنی تزیینشم با ماست چکیده کیفیت دوربین هم صفرنام: DSC03255.jpg نمایش: 848 اندازه: 96.2 کیلو بایت
    خورشت هویج
     

  5. #860
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۰۸
    نوشته ها
    189
    میزان امتیاز
    131
    پسند شده
    1724
    پسند کرده
    1609
    باران جون عکس قالبم تو صفحه ی قبل
    خورشت هویج
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #861
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۱۲/۰۶
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    43
    پسند کرده
    346
    سلام دوست عزیز بهتره از روغن جداکننده استفاده کنی اینم دستورش با تشکر از مهرانه عزیز



    حالا منظور از روغن جدا کننده دست سازی که خدمتتون روش تهیه شو می خوام بگم تقریبا با روش سوم یعنی چرب و آرد پاشی تقریبا شبیه هست ولی اولا کثیف کاری ارد پاشیدن ته قالب رو نداره دوما اگر در روش بالا قالب خوب آرد پاشی نشه مشکلات بعدی چسبیدن مواد به قالبون هست ولی در این روش با برس کردن مواد جدا کننده دست ساز خودمون با برس به همه جای قالب خیلی راحت کیک یا غذا یا ..... از قالب جدا میشه بدون کثیفکاری و بدون دغدغه و استرس
    خوب میریم این روغن معجزه گر رو با هم درست کنیم

    مواد لازم برای روغن جدا کننده دست ساز


    *************************************
    کره یا روغن جامد به دمای محیط رسیده : 50 گرم

    روغن مایع : 50 گرم

    آرد : 50 گرم ( آرد می تونه مخلوطی از آرد و کاکائو برای مصارف کیک هم باشه )

    طرز تهیه :

    ***************************

    کره یا روغن جامد و روغن مایع و آرد رو با هم در ظرفی ریخته با دور کند همزن هم می زنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند
    با دور تند همزن خوب مواد رو همزده تا حجم مواد دو برابر شده و رنگ آن سفید شود
    روغن جدا کننده را در شیشه در بسته در یخچال نگهداری کنید مایعی که بدست میاد غلظت اون شبیه ماست خامه ای باید باشه نه سفت تر نه شل تر
    باران67, زبرجد, maman_mahya و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #862
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۰۸
    نوشته ها
    189
    میزان امتیاز
    131
    پسند شده
    1724
    پسند کرده
    1609
    نقل قول نوشته اصلی توسط sahel_m نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز بهتره از روغن جداکننده استفاده کنی اینم دستورش با تشکر از مهرانه عزیز



    حالا منظور از روغن جدا کننده دست سازی که خدمتتون روش تهیه شو می خوام بگم تقریبا با روش سوم یعنی چرب و آرد پاشی تقریبا شبیه هست ولی اولا کثیف کاری ارد پاشیدن ته قالب رو نداره دوما اگر در روش بالا قالب خوب آرد پاشی نشه مشکلات بعدی چسبیدن مواد به قالبون هست ولی در این روش با برس کردن مواد جدا کننده دست ساز خودمون با برس به همه جای قالب خیلی راحت کیک یا غذا یا ..... از قالب جدا میشه بدون کثیفکاری و بدون دغدغه و استرس
    خوب میریم این روغن معجزه گر رو با هم درست کنیم

    مواد لازم برای روغن جدا کننده دست ساز


    *************************************
    کره یا روغن جامد به دمای محیط رسیده : 50 گرم

    روغن مایع : 50 گرم

    آرد : 50 گرم ( آرد می تونه مخلوطی از آرد و کاکائو برای مصارف کیک هم باشه )

    طرز تهیه :

    ***************************

    کره یا روغن جامد و روغن مایع و آرد رو با هم در ظرفی ریخته با دور کند همزن هم می زنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند
    با دور تند همزن خوب مواد رو همزده تا حجم مواد دو برابر شده و رنگ آن سفید شود
    روغن جدا کننده را در شیشه در بسته در یخچال نگهداری کنید مایعی که بدست میاد غلظت اون شبیه ماست خامه ای باید باشه نه سفت تر نه شل تر
    دوست عزیزم ممنون که جوابمو دادی اما من برا 5 تا از قالبام از روغن جداکننده با دستور هانی چف استفاده کردم برا بقیه هم با روغن مایع اونایی که با روغن جدا کننده بود بهتر بیرون می یومدن اما بازم به سختی بیرون اومدن همیشه برا کیکام از همین روغن استفاده می کنم خیلی راضی هستم شاید باید می گذوشتم ته تهچینم برشته تر شهیا بزارم سرد شه اون وقت بیرونشون بیارم همیشه تو پریکس درست می کنم فقط روغن مایع می زنم فوری می یاد بیرون
    خورشت هویج
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #863
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86522
    پسند کرده
    75791

    ویترین مدال ها

    مانلای عزیزم
    احتمالا باید میذاشتی ته چینت برشته تر بشه
    من روغن جدا کننده نزدم.
    ببین گلم چند عامل به نظرم میرسه که تاثیر دارن:

    1-کف قالب خش نداشته باشه یا جنسش بد باشه.دیدی مثلا ته دیگ از قابلمه پر خش خوب در نمیاد؟

    2-دستورت نمیدونم چی بوده من از دستور ایده های ازیکا استفاده میکنم.شاید اینم موثر باشه

    3-برشته تر کردن ته چین باعث میشه مواد بهتر خودشو بگیره و بهتر جدا بشه

    امیدوارم دفه بعد نتیجه مطلوب رو بگیری عزیز دلم
    sahel_m, فندقی, مانلا و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #864
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    h-mamane93 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    123
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    856
    پسند کرده
    187
    نام: IMG_20150607_221507.jpg نمایش: 658 اندازه: 119.4 کیلو بایت
    اینم ته چین پوکیده من،با همون دستور قبلی فقط نکتش این بود که قالبم عمق نداشت و کره تو خونه نداشتم و ای شد نتیجش،البته قاشق زدیم خوردیما
    باران67, افسونی, m1361 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما