نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 825 به 832 از 950
  1. #825
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ستاره
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۸
    نوشته ها
    4,894
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    10420
    پسند کرده
    11789
    نقل قول نوشته اصلی توسط الی65 نمایش پست ها
    ته چین من خیلی خوشکل شده بود تو پلو پز درست کردم کلی زعفرون زدم ولی باز بوی تخم مرغ وماست میداد من که لب نزدم پسری وهمسری هم با خوردن
    خانمی من شنیدم که بوی تخم مرغ میده اما بوی ماست رو اولین باره میشنوم مگه اینکه شما دیگه خیلی حساس باشید

    برای جلوگیری از بوی تخم مرغ باید فقط از زرده استفاده کنید و حسابی با زعفرون و نمک و کمی گلاب و پودر یا عرق هل به همش بزنید که بوی تخم مرغ نده
    ماست هم میتونید ماست چکیده پاستوریزه بگیرید که اونم باز به تخم مرغ اضافه کنید و حسابی هم بزنید
    الی65 این نوشته را پسندیده.

  2. #826
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16302
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    اینم ته چین های من
    ران مرغ پخته و ریش ریش شده......زرده 2 عدد یک عدد تخم مرغ کامل ....برنج ابگش شده 3 پیمانه ماست خامه ای یک لیوان روغن مایع نصف لیوان .....که داخل قالبهای تک نفره ریختم وسطشم مرغ و زرشک تفت داده با شکر و دارچین ریختم و روی قالب رو با فویل پوشوندم و چند تا جاش رو سوراخ کردم و داخل فر تا زمانی که سرخ بشه گذاشتم البته وسط پخت سر زدم و روی هر کدوم کمی روغن حیوانی دادم

    نام: DSC08086.jpg نمایش: 2861 اندازه: 87.2 کیلو بایت

    اینم جهت تست داخل قالب چدنی جدیدمه
    نام: DSC08089.jpg نمایش: 1514 اندازه: 92.2 کیلو بایت
    ویرایش توسط سوهی : ۱۳۹۳/۱۲/۲۱ در ساعت ۱۰:۰۵ قبل از ظهر
    radman, ترنم63, رخند و 34 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #827
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    karena آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    نوشته ها
    643
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1004
    پسند کرده
    865
    سهیلا جون میشه درجه فر و مدت زمانشم بگی؟ و اینکه قالب نک نفرتون تفلون بود؟ باید قبلش چرب کنم؟

    بنظرتون میشه توی قالب کیک یزدی هم درست کرد؟
    سوهی این نوشته را پسندیده.

  4. #828
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    لیلی جان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۳
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    61
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    759
    پسند کرده
    25
    مامی سهیلا دستت درد نکنه منم تبریزی هستم ته چینتون عالی شده میشه عکس قالب تک نفره تون رو بزارین من این مدل سرو رو خیلی دوست دارم در ضمن چون تبریزی ها به مزه ی غذا خیلی حساسن مطمئنم که طعم ته چینتون هم خوبه دستتون درد نکنه من زیاد ته چین دوست ندارم یعنی خودم تا حالا درست نکردم تو رستوران خوردم و دوست نداشتم ولی این مدلیش رو میخوام حتما امتحان کنم
    سوهی این نوشته را پسندیده.

  5. #829
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16302
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    karena و لیلی جان خوشحالم از اشناییتون من تو قالب تفلون کیک یزدی درست کردم و ته قالبهام رو هم با کمی روغن مایع و روغن حیوانی چرب کردم و درجه فرم هم 180 بود ولی زمانش فرق میکنه چون قالب کیک یزدیم نازکتر بود زود برشته شد حدودا 1 ساعته ولی اون قالبهای تکی چدنیم 2 ساعت طول کشید تا برشته بشه....ولیلی چون اگه زرده رو بیشتر از تخم مرغ کاملت باشه و زعفرانم غلیظ و زیاد بریزی اصلا بوی تخم مرغ نمیده البته این تجربه شخصی منه اینم عکس قالبهام.......

    نام: 20150312_094238.jpg نمایش: 1170 اندازه: 68.0 کیلو بایت
    mitra40, باران67, karena و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #830
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,482
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    471
    پسند شده
    19216
    پسند کرده
    26833
    نقل قول نوشته اصلی توسط سوهیی نمایش پست ها
    karena و لیلی جان خوشحالم از اشناییتون من تو قالب تفلون کیک یزدی درست کردم و ته قالبهام رو هم با کمی روغن مایع و روغن حیوانی چرب کردم و درجه فرم هم 180 بود ولی زمانش فرق میکنه چون قالب کیک یزدیم نازکتر بود زود برشته شد حدودا 1 ساعته ولی اون قالبهای تکی چدنیم 2 ساعت طول کشید تا برشته بشه....ولیلی چون اگه زرده رو بیشتر از تخم مرغ کاملت باشه و زعفرانم غلیظ و زیاد بریزی اصلا بوی تخم مرغ نمیده البته این تجربه شخصی منه اینم عکس قالبهام.......

    نام: 20150312_094238.jpg نمایش: 1170 اندازه: 68.0 کیلو بایت
    سوهیی جون آیا رو قالب فویل می کشین؟
    قورمه سبزی
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #831
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16302
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط mitra40 نمایش پست ها
    سوهیی جون آیا رو قالب فویل می کشین؟
    آره گلم فویل کشیدم و روش از چند جا سوراخ کردم
    mitra40, باران67, karena و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #832
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    9,482
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    471
    پسند شده
    19216
    پسند کرده
    26833
    نقل قول نوشته اصلی توسط سوهیی نمایش پست ها
    آره گلم فویل کشیدم و روش از چند جا سوراخ کردم
    ممنون از پاسخ شما از عکسا معلومه که بدست یک هنرمند تمام عیار درست شدن خوشرنگ خوش طعم
    قورمه سبزی
     
    باران67, سوهی و karena این نوشته را پسندیده.

  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما