نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3930Likes

موضوع: ته چین مرغ

نمایش نتایج: از 793 به 800 از 950
  1. #793
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *Queen* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۲۶
    محل سکونت
    خونمون!!!
    نوشته ها
    280
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    1424
    پسند کرده
    4566
    نام: 20141121_144631.jpg نمایش: 859 اندازه: 70.8 کیلو بایت
    اولین ته چینی ک درست کردم تو عمرم !!! ببخشید برا تزیین پسرم اصلا اجازه نداد دستورش رو از سایت ****** گرفتم بسیااااااااااار خوشمزه بود
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    هستی ساغر, m1361 و كارون این نوشته را پسندیده.

    در دلم سرکوب کردی انقلابی تازه را

    آنچه با من کرده ای تو، شاه با ایران نکرد....



  2. بانک بند ناف
  3. #794
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    شيما
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۰۳
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    16
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    127
    پسند کرده
    2
    نام: 20141121_131126.jpg نمایش: 1170 اندازه: 84.2 کیلو بایت
    افتتاحيه ته چين مرغ تو قالب عزيزم
    نام: 20141121_131010.jpg نمایش: 1168 اندازه: 79.5 کیلو بایت
    anjelina, آهو مشکی پوش, kurosh1 و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #795
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرجان.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    همسایه ی Behnoosh
    نوشته ها
    455
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    2166

    ته چين مرغ



    من هميشه ته چين رو اينطور درست ميكردم كه برنج آبكش رو هم با ماست مخلوط ميكردم ولي اينبار به روش شف طيبه عزيز درست كردم كه به نظرم بسيار خوشمزه تر بود.

    مقدارموادي كه من استفاده كردم:

    برنج آبكش شده : 3پيمانه

    سينه مرغ پخته شده با پياز و نمك و فلفل و زردچوبه و كمي زعفران : 5/1 عدد

    تخم مرغ : 2عدد

    ماست: 1ليوان

    زعفران به ميزان لازم

    روغن به ميزان لازم
    آب 1 عدد ليموي تازه

    زرشك هم كه سليقه اي هست

    طرز تهيه:

    ماست رو با كمي زعفرون مخلوط كردم، سينه هاي پخته شده رو هم درشت خرد كردم و با آبليمو به ماست اضافه كردم و نمكش رو ميزان كردم و گذاشتم 1ساعتي بمونه.

    از اونظرف هم روغن رو با 2عدد تخم مرغ زدم تا كف كنه و زعفران رو بهش اضافه كردم و اين رو هم گذاشتم 1ساعت بمونه تا رنگ زعفرون خوب باز بشه.من به اين مخلوط هم كمي فلفل سياه اضافه كردم.

    زرشك هم خيلي كم تفت دادم و خيلي كم هم بهش شكر اضافه كردم.(اين قسمت سليقه اي هست)

    بعد از يك ساعت برنج آبكش شده رو با مخلوط روغن و و تخم مرغ و زعفرون قاطي كردم.

    حالا ته ماهيتابه رو روغن ريختم و خوب ديواره هاي ماهيتابه هم با ليسك چرب كردم.

    اول يك لايه برنج زعفروني رو پهن كردم كف ماهيتابه و خوب فشردم، بعد مخلوط سينه ي مرغ با ماست روي اين لايه برنج چيدم و بعد زرشك رو ريختم روي مرغ ها(چون پسرم زرشك دوست نداره ، زرشك رو فقط روي نصف مواد ريختم)، بعد بقيه ي برنج رو ريختم و باز هم خوب فشردم.

    حالا كمي آب مرغ و كره رو رو برنج دادم و گذاشتم دم بكشه.نتيجه بسيار عالي بود.به اين روش بوي ماست و تخم مرغ هم غالب نبود.

    ته چين با روغن حيواني بسيار خوشمزه تر ميشه.

    اين هم لينك آموزش شف طيبه عزيز:
    ته چين مرغ ~ کارگاه آشپزسازی
    فندقی, anjelina, elham_vahid و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مواظب گرمای دلت باش تا کاری که زمستان با زمین کرد ، زندگی با دلت نکند ...

  5. #796
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فندقی آواتار ها
    PANI
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۱
    محل سکونت
    اردبیل
    نوشته ها
    771
    میزان امتیاز
    42
    پسند شده
    3364
    پسند کرده
    2364
    دوستان ببخشید که دیر جواب دادم نتم تموم شده بود.

    بله روش فویل میکشم که حکم دم کنی رو داشته باشه و چون حجم برنجم کم بود نیم ساعت گذاشتم تو فر موند.
    دوستی که پرسید تو ماکروویو هم میشه پخت واقعیتش من از پخت غذا تو ماکرو خوشم نمیاد انگار خوب نمیپزه و فقط داغش میکنه از تمام غذاهایی که تو فر پختم راضی بودم.
    ممنون از لطفتون
    elham_vahid و بهنا این نوشته را پسندیده.
    تصور کنيد اگر قرار بود هر کس به اندازه دانش خود حرف بزند چه سکوتي بر دنيا حاکم مي*شد. (ناپلئون بناپارت)

  6. #797
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۱
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    35
    سلام واقعاً خیلی با سلیقه هستید


    من یه سوال داشتم که تو سایت هر چی گشتم پیدا نکردم
    چجوری طبقه دوم ته چین رو روی اولی قرار میدید؟
    ویرایش توسط nini.joon : ۱۳۹۳/۰۹/۰۹ در ساعت ۱۱:۱۳ قبل از ظهر
    elham_vahid این نوشته را پسندیده.

  7. #798
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elham_vahid آواتار ها
    الهام مصطفوی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۲۸
    محل سکونت
    اونجا
    نوشته ها
    151
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    2639
    پسند کرده
    2702
    ته چین عاشقانه من و وحید عزیزمنام: 2014-12-03 20.06.32.jpg نمایش: 1181 اندازه: 95.5 کیلو بایت
    باران67, بهنا, m1361 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهشت می تواندکسی باشدکه دوستش داری،و مهم نیست اگرغروب هابه جای نهر های شیر و عسل،با قرصی نان تازه به خانه بیاید

  8. #799
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهنا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    ساری
    نوشته ها
    1,371
    میزان امتیاز
    25
    پسند شده
    4782
    پسند کرده
    4883
    نقل قول نوشته اصلی توسط nini.joon نمایش پست ها
    سلام واقعاً خیلی با سلیقه هستید


    من یه سوال داشتم که تو سایت هر چی گشتم پیدا نکردم
    چجوری طبقه دوم ته چین رو روی اولی قرار میدید؟
    عزیزم من جداگانه درست میکنم زمانی که هر دو پختن و آماده شدن روی هم قرار میدن
    خوراک لوبیا
     
    آتامان, elham_vahid و nini.joon این نوشته را پسندیده.

  9. #800
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ملیکا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۲
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    423
    پسند شده
    5141
    پسند کرده
    2708
    ته چین مرغ

    نام: IMG_2982.jpg نمایش: 1337 اندازه: 99.9 کیلو بایت

    با دستور ایده های لازیکاته چین مرغ ملیحه جون اینجا نوشتن خوشمزه بود بخصوص مرغش با این روش خیلی بهتر میشه فقط به نظر من یک مرغشو بیشتر بریزیم بهتر میشه.
    mami 2m, anjelina, باران67 و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما