نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree59Likes
  • 10 Post By ماناسهیل
  • 9 Post By ماناسهیل
  • 9 Post By ماناسهیل
  • 9 Post By ماناسهیل
  • 18 Post By گیتار

موضوع: مارمالاد ترکیبی چند میوه

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,842
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    707
    پسند شده
    50381
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    مارمالاد ترکیبی چند میوه

    مارمالاد موز و زرد آلو


    موز پوره شده 5 عدد

    زرد آلوی پوره شده 150 گرم

    شکر 1 پیمانه سر پر

    ژلاتین حل شده به روش بن ماری 3 ق غ

    دلستر استوایی نصف پیمانه


    موز و زرد آلوی پوره شده را به همراه آب و یا دلستر (بدون گاز ) روی حرارت قرار داده و شکر را اضافه میکنیم در هنگام جوش کف روی مارمالاد را میگیریم و زمان میدهیم تا بجوشد و قوام بیاید (هنگامی که حباب های ریز روی مارمالاد به وجود بیاید مارمالاد آماده است در انتها ژلاتین حل شده را اضافه کرده و هم میزنیم .پس از سرد شدن مارمالاد در ظرف مناسب ریخته و در یخچال نگه داری میکنیم .

    این مارمالاد طعم ملسی دارد و برای استفاده در انواع تارت و کیک مناسب میباشد .

    .............
     
    marie, sepide goli, panijon و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,842
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    707
    پسند شده
    50381
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    Re: مارمالاد ترکیبی چند میوه

    مارمالاد موز و پرتقال


    موز پوره شده 5 عدد

    فیله پرتقال پوره شده 100 گرم

    رنده پوست پرتقال

    شکر ا پیمانه

    ژلاتین حل شده 3 ق غ

    آب نصف پیمانه

    روش تهیه این مارمالاد دقیقا مانند مارمالاد موز و زرد آلو میباشد .

    .............
     
    my soul, ترنم63, sepide goli و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,842
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    707
    پسند شده
    50381
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    Re: مارمالاد ترکیبی چند میوه

    مارمالاد کیوی و لیمو ترش


    کیوی پوره شده 6 عدد

    لیمو ترش بزرگ فیله شده و پوره شده 2 عدد

    رنده پوست لیمو

    ژلاتین حل شده 3 ق غ

    شکر اپیمانه

    کیوی به همراه لیموترش پوره شده را روی حرارت ملایم قرار داده به همراه شکر و رنده پوست لیمو ترش و زمان میدهیم تا قوام بیاید

    وقتی به غلظت مورد نظر رسید ژلاتین حل شده را اضافه کرده و پس از سرد شدن در ظرف مناسب میریزیم .

    طعم این مارمالاد ملس است که غلبه طعم ترش ان بیشتر است .

    .............
     
    *BEHNAZ*, m1361, باران67 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,842
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    707
    پسند شده
    50381
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    مارمالاد موز با لیمو و رنده پوست پرتقال

    دستور رو از سایت یامی برداشتم

    Ingredients

    • 3 lbs bananas (ripe)
    • 2 juice (and grated lemons, rind of)
    • 5 cups sugar
    • 1/2 grated orange


    Banana Marmalade Recipe | Yummly


    دقیقا مشابه دستوری که بالا گذاشتم

    نام: DSC_2031.jpg نمایش: 1127 اندازه: 101.9 کیلو بایت
    .............
     
    *هما*, فرشته .ب, panijon و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    2,102
    میزان امتیاز
    1630
    پسند شده
    23549
    پسند کرده
    19780
    مارمالاد سیب و کیوی

    نام: IMG_0414.jpg نمایش: 534 اندازه: 86.5 کیلو بایت



    كيوي رسیده 3 عدد
    سيب 1 عدد
    ژلاتين 1 ق چ
    شكر250 گرم
    پودر هل نوك ق چ
    آبليمو 1 ق چ
    آب 1/5 پ


    میوه ها را پوست کنده میکس میکنیم تا یکدست بشه پوره میوه ها رو با آب وشکر مخلوط روی حرارت ملایم گذاشته مدام کف آنرا گرفته اجازه میدیم تا غلیظ بشه
    در آخر پودر هل ژلاتین بنماری شده را اضافه از حرارت برمیداریم
    یک شب تا صبح بهش استراحت میدیم بعد داخل شیشه تمیز ریخته داخل یخچال نگهداری میکنیم


    - اضافه کرد
    ن رنگ خوراکی برای رنگ دهی بهتر مارمالاد بلا مانع است
    - در صورت تمایل میتوانید 1-2 ق غ گلاب اضافه کنید

    برای کره قالبی من از قالب ورقه ای استفاده کردم اینم عکسش:

    نام: IMG_0405.jpg نمایش: 539 اندازه: 75.0 کیلو بایت
    ...
     
    ویرایش توسط گیتار : ۱۳۹۵/۱۰/۲۶ در ساعت ۱۲:۰۹ قبل از ظهر
    ترنم63, my soul, shiriin و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما