نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree788Likes

موضوع: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 170
صفحه 8 از 22 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۴
    نوشته ها
    162
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    151
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    کیش کوفته قلقلی طیبه جون، طعم سیب زمینی خیلی غالبه و یه جوری سریع دلتو میزنه در واقع دهن آدم به هم میچسبه البته به نظر ما بقیه رو نمی دونم شاید پسندیدن!!!
    Andrew و kimiya 7 این نوشته را پسندیده.
    خطا از من است! از من که سالهاست گفته ام- ایاک نعبد - اما به دیگران دلسپرده ام، از من که سالها گفته ام - ایاک نستعین - اما به دیگران تکیه کرده ام.

  2. بانک بند ناف
  3. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
    نوشته ها
    195
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    232
    پسند کرده
    2501

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    پای گوشت

    من این پای رو از سایت آشپزی طیبه درست کردم :

    خمیر : کره ، آرد ، شکر ، نمک ، سرکه سیب ، توی قالب فرم داده و به مدت ۵ دقیقه توی فر میگذاریم .

    مواد میانی : گوشت ، پیاز، ادویه جات ، شیر ، پنیر ، قارچ .

    مواد رو بعد از پختن و آماده کردن ، توی قالب ، روی خمیر ریخته و توی فر گذشته تا زمانیکه دور آن طلائی شود .




    Andrew و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    " فقط دانستن کافی نیست ، باید به کار گرفت ، فقط خو ا ستن کافی نیست ، باید انجام داد .بروس لی ."

  4. #59
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    613
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    پای چوپان که با مرغ درستش کردم..تا جایی که یادمه مرحله ای عکس گرفتم..مال چند وقت پیشه..بگردم اگه یافتم براتون مرحله ای میذارم اگر نه دستورشو مینویسم..











    برای درست کردنش مثل پای چوپان معمولی که دستورش موجوده عمل می کنیم..فقط سینه مرغ پخته شده رو ریش ریش کردم..با پیاز تفت داده شد ه و سیر تفت داده شده و کمی سبزیجاتی مثل ذرت و نخود و قارچ مخلوط کردم..برای چسبندگیش هم یه قاشق ارد رو تفت دادم و بهش اضافه کردم و بعد نصف لیوان اب مرغ ریختم توش تا مواد منسجم بشه..

    سیب زمینی رو پختم و له کردم..با کمی شیر و کره و خامه پوره درست کردم..مواد رو ریختم تو پیرکس..پوره رو دادم روش و برای تزئین باقی پوره رو شکوفه زدم روی پای..

    بعدم نیم ساعت توی فر بود..

    به همین راحتی و خوشمزگی...
    sh_capr, Andrew و mitra40 این نوشته را پسندیده.

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  5. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم گلی .. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    kashan
    نوشته ها
    1,066
    میزان امتیاز
    53
    پسند شده
    3375
    پسند کرده
    1896

    Re: انواع تارت و پای

    چيكن شپردز پاي





    هر موقع كه يه تيكه مرغ از مهمونيها اضافه مياد من باهاش چيكن شپردز پاي درست ميكنم. يعني تقريبا 90 درصد اوقات. چون خيلي سريعه و از مزه اش هم خيلي خوشم مياد و از همه مهم تر قيافه اش هم خوشگله. آخه من از اون آدماي بد ادا هستم كه اگه قيافه غذام تو دل برو نباشه چيزي از گلوم پايين نميره! و البته همين بيماريم توي وزن كم كردنم خوب به دادم ميرسه!
    شپردز پاي رو قبلا ياد گرفتيد.
    بيس كار همونه ولي اين مدل پاي با مرغ درست ميشه
    نصف سينه پخته مرغ
    هويج خورد شده نصف ليوان
    نخود فرنگي نصف ليوان
    پياز كوچك 1 عدد
    آرد 1 ق غ
    آب مرغ نصف ليوان
    روغن زيتون 1 ق غ
    نمك فلفل ادويه آبليمو
    سيب زميني متوسط 2 عدد
    شير يك سوم ليوان
    كره 1 ق غ
    تخم مرغ 1 عدد






    مهم نيست چقدر مرغ داشته باشيد و مهم نيست كجاي مرغ باشه.
    شما ميتونيد هر چقدر مرغ از غذاي ديروزتون اضافه اومده استفاده كنيد.


    اگه هويج دوست نداريد حذفش كنيد.


    اگه نخودفرنگي تو خونه نداريد اصلا مهم نيست.


    نكته اش اينه كه چيكن شپردزپاي تنوع زيادي داره و ميشه هرچي تو يخچال يا فريزر داريد رو توش بريزيد. من معمولا از تركيب هويج و نخودفرنگي و مرغ استفاده ميكنم چون نتيجه خوبي ميده.


    پياز رو 30 ثانيه توي روغن تفت ميديم. مرغ رو خورد ميكنيم و به پيازها اضافه ميكنيم. من واسه ادويه اش فقط زردچوبه و دارچين ميريزم. بعد هویج رنده شده و نخود فرنگي رو اضافه ميكنيم. من دوست ندارم هويج له شه پس سريع مرحله بعدي رو اجرا ميكنم.


    مواد رو يه سمت تابه جمع ميكنيم و منتظر ميمونيم تا روغن اون سمت ديگه تابه جمع شه. اگه موادتون روغن رو به خودش جذب كرده ديگه چاره اي نداريد جز اينكه يه كم روغن يا كره توي تابه بريزيد.


    آرد رو روي روغن ميريزيم و خوب هم ميزنيم تا گلوله گلوله نشه. يه كم كه خامي آرد گرفته شد كل مواد رو مخلوط كرده و آب مرغ رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا كم كم آب مرغ به خورد آرد و روغن بره و مواد پايمون غلظت و انسجام پيدا كنه.


    هنگامي كه ما شپردز پاي درست ميكنيم گوشت چرخ كرده به طور خودكار با مواد تركيب شده و يه مخلوط منسجم و چسبنده بوجود مياره كه بعدا توي برش خودش رو خوب نشون ميده. زماني كه داريم با مرغ شپردز پاي درست ميكنيم...اين آرده كه باعث ايجاد اون ماده چسبنده ميشه. پس اين مرحله رو نبايد حذفش كنيم . مگر اينكه اون برش خوشگل نهاييش واسمون مهم نباشه. كه هست!


    نمك و فلفل و آبليمو رو اضافه كرده. ميچشيمش و خاموشش ميكنيم.





    توي يه ظرف پيركس ميريزيمش و خوب فشار ميديم كه مطمئن شيم بعدا برش خوبي بهمون تحويل ميده.






    سيب زميني ها رو 7 دقيقه توي مايكروفر قرار ميديم و بعد به همراه كره با پتيتو مشر لهش ميكنيم. تخم مرغ و شير رو هم اضافه ميكنيم. عنايت داشته باشيد كه جنس سيب زميني ها با هم فرق ميكنه. و امكان داره كه شما سيب زميني تون رو آب پز كرده باشيد. پس ممكنه شير كمتري نياز بشه. شير رو بايد قاشق قاشق به پوره اضافه كنيم كه يه وقت شل و آبكي نشه. حالا هر كي دوست داشت نمك و فلفل هم اضافه كنه. ميدونيد كه من اينكار رو نميكنم.






    مخلوط سيب زميني رو روي پاي ميريزيم و باز خوب فشار ميديم و سطحش رو صاف ميكنيم. در اين مرحله مثل همه شپردز پايها بايد روي پاي رو خط بندازيم . من چون دم افطار بود و گشنگي به مغزم فشار آورده بود ...ژيگوليش كردم






    و در فر 180 درجه سانتيگراد به مدت 20 دقيقه و يا تا زماني كه روش كمي طلايي بشه قرار ميديم.






    اينم نماش از بغل.






    بهتره داغ داغ برش نزنيد و چند دقيقه اي صبر كنيد. ولي در هر صورت برشش خوب ميشه






    تعدادي كامنت داشتيم مبني بر اينكه " پاي من خوب برش نميخوره". تلاش كنيد تا اونجايي كه ميشه مواد پاي رو كم آب بگيريد. حتما اجازه بديد خوب بپزه كه حالت خميري پيدا كنه كه چسبندگي لازم رو داشته باشه. در نهايت سريع سروش نكنيد و يه كم بهش اجازه استراحت بديد. بعد ايشالا پايتون برشهاش خوب ميشه.


    اوه...داشت يادم ميرفت. اين مقدار براي دو تا آدم خيلي گشنه و 4 تا آدم نه چندان گشنه خوبه. در كل 6 تا از اين برشهايي كه ميبينيد ميشه. پس ديگه خودتون با شكم خورندگان تنظيمش كنيد!


    http://cheftayebeh.ir/2010/11/blog-post_23.html
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۳ در ساعت ۱۰:۱۷ بعد از ظهر
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    http://ashpazkhone.blogfa.com

  6. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم گلی .. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    kashan
    نوشته ها
    1,066
    میزان امتیاز
    53
    پسند شده
    3375
    پسند کرده
    1896

    Re: انواع تارت و پای

    چیکن شپردزپای از شف طیبه عزیز


    اینم برش خوردش


    خیلی خوشمزه بود من که همیشه از رسپیهای شف طیبه کیف میکنم مرسی طیبه جون
    Andrew و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    http://ashpazkhone.blogfa.com

  7. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehrsajjad آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۲
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    180
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    391
    پسند کرده
    201

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    پای قارچ و گوشت. طبق دستور طیبه خانم. به جای پنیر هاوارتی، از ترکیب چدار و چنیر خامه ای استفاده کردم.

    Andrew و mitra40 این نوشته را پسندیده.

  8. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    79
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    سلام ....به همه خانوما من همه این تاپیک رو خوندم ولی آخرش نفهمیدم درست فرق کیش و تارت و پای چیه؟؟؟؟؟؟؟
    تا اونجا که دستگیرم شد کیش روی موادش سس میدیم....پای از خمیر پایه روی مواد هم می پوشونیم و تارت هم که سادشه یعنی فقط خمیر و مواد و پنیر ...درسته؟؟؟؟؟؟
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۳ در ساعت ۱۰:۲۱ بعد از ظهر

  9. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۸
    نوشته ها
    41
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    عالی بود مخصوصا خمیرش









    اینم ی مدل دیگه




    اینم برش خوردش


    Andrew و fingil 0 shishi این نوشته را پسندیده.
    به یاد ارزوهایی که میمیرند
    سکوتی می کنم سنگین تر ازفریاد

صفحه 8 از 22 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما