نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree788Likes

موضوع: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 170
صفحه 6 از 22 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  1. #41

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    پای گوشت






    Andrew و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. بانک بند ناف
  3. #42
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    نوشته ها
    1,380
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1083
    پسند کرده
    0

    پای ماهی

    پای ماهی به شکل ماهی





    خمیرتون به شکل زیر آماده کنید ...



    بعد ماهی بیچاره رو قصابی و فیله هاشو جدا میکنید ... و تکه تکه کرده ...





    برای مارینه کردن ار آبلیمو و نمک و فلفل ، سبزی ترخون و کمی روغن زیتون استفاده کنید ...
    و یه ساعتی بزارید بمونه ...





    حالا خمیرتون رو فرم میدین و به لبه هاش تخم مرغ میزنید و توی فر 190 فارنهایت به مدت 8 تا 10 دقیقه میزارید ....





    به مواد گوشتی تخم مرغ آب پز و کمی برنج پخته و شیوید و نمک و فلفل اضافه کرده
    (تو دستور اصلی این مواد بود)



    موادتون رو داخل خمیر پخته شده ریخته و روش با یه لایه خمیر میپوشانید ...
    وفلس و دم و چشم ماهی رو روی خمیر رویه گذاشته و روش زرده تخم مرغ میزنید...
    میتونید لب هم واسه ماهی تون بزارید و برای چشم یه تیکه زیتون سیاه بزارید ...



    و 15 دقیقه داخل فر میزارید....



    ماتی, Andrew, آسابانو و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    مــرا جای خــودم بگذار
    خودت را جای گهـــواره

    و آغوشی تسلی بخش

    کنـارم بـاش همواره ...


  4. #43
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۲
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    8
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    15
    پسند کرده
    6

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)


    اینم یه تارت عالی و خوشمزه . شاید واسه وعده های شام خیلی مناسب نباشه ولی برای میزهای شام تولد و مهمانی و در کنار غذاهای دیگه لقمه ی شیک و خوشمزه ایه . از اونجا که به خاطر مشکل دوربین از هر چیزی شونصد تا عکس میگرفتم ، تو آرشیوم کلی عکسها رو زیر و رو کردم تا اینا رو که از بقیه با کیفیت تر بود انتخاب کردم ، دیگه اگه باب میل نیست ببخشید
    مواد لازم برای خمیر تارت :
    آرد 1 پیمانه ( 80 گرم )
    زرده ی تخم مرغ 1 عدد
    کره 50 گرم
    نمک 1 قاشق چایخوری
    آب یا شیر 3 قاشق غذاخوری


    طرز تهیه :
    آرد رو الک میکنیم و نمک و کره ای رو که تو دمای محیط نرم شده ، بهش اضافه کرده و با نوک انگشتامون ورز میدیم .
    بعد زرده ی تخم مرغ رو اضافه کرده و با بقیه ی مواد یکدست میکنیم .
    آب یا شیر رو اضافه کرده و مواد رو ورز میدیم تا همه به خورد همدیگه برن و بعد داخل کیسه فریزر قرار داده و به مدت یکساعت تو یخچال میذاریمش تا استراحت کنه . ( بسته به نوع آرد شاید شیر یه قاشق کمتر یا بیشتر نیاز باشه )
    بعد از این زمان مقداری از خمیر رو به ضخامت 3 چهار میلیمتر با وردنه باز کرده و داخل قالبمون قرار میدیم و اضافه های اطرافش رو هم جدا میکنیم .
    سطح خمیر رو با چنگال سوراخ میکنیم تا هنگام پخت پف نکنه .



    بعد قالب ها رو به مدت 10 دقیقه تو فر با حرارت 160 درجه ی سانتیگراد قرار میدیم تا بپزه .



    تارت ها رو از قالب جدا کرده و بعد توشون رو مقداری سس گوجه مالیده و آویشن پاشیده و با مواد دلخواه پر میکنیم و روشو مقداری پنیر پیتزا ریخته وبه مدت 2 تا 3 دقیقه با قدرت 100 در صد تو ماکروویو قرار میدیم تا پنیر آب بشه .



    من تارت رو با مخلوط گوشت چرخ شده و پیاز داغ و قارچ و فلفل دلمه ای و کالباس پر کردم .



    این هم تارت آماده ی خوردن



    با این مقدار مواد ۶ تا تارت بدست میاد ، من مواد رو دو برابر کرده بودم که ۱۲ تا شد

    http://ashpazi.blogfa.com/post-165.aspx
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۳ در ساعت ۱۰:۲۷ بعد از ظهر
    Andrew, بهار 68 و mina21 این نوشته را پسندیده.
    من که دستم به خدا نمیرسه ، کاش خودش دستمو بگیره .....
    http://ashpazi.blogfa.com

  5. #44

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    با هزارلا کیش درست کردم و با بقیه خمیر هم در براش گذاشتم...مواد داخلش هم کالباس و پنیر خامه ای و بروکلی و مارچوبه بود..

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  6. #45
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    186
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    75
    پسند کرده
    0

    Re: کیک های غذایی

    امشبونه:
    لایه اول: سیب زمینی پخته و رنده ریز شده + 25 گرم کره و کمی نمک و مقداری گشنیز و پیازچه خردشده
    لایه دوم: مایع مرغ و قارچ و پیازچه
    لایه سوم: پنیر پیتزا و کمی فلفل دلمه

    قبل از پخت:


    بعد از پخت:


    Andrew و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.

  7. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ghoroob آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    479
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    367
    پسند کرده
    158

    ویترین مدال ها

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    پای چوپان





    لایه اول: گوشت چرخ شده-فلفل دلمه-ذرت-قارچ
    لایه دوم: پوره سیب زمینی
    30 دقیقه با حرارت 180 در فر چند دقیقه هم گریل
    Andrew و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    زن بودن کار مشکلی است

  8. #47
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۲۳
    نوشته ها
    47
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    اینم پای قارچ و زبان (تمام مواد رو مثل مواد ماکارونی درست کردم و لایه لایه ریختم تو قالب خمیری به همراه پنیر پیتزا


    Andrew این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#d8d8d8][/HIGHLIGHT]

  9. #48
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    131
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    174
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    پای گوشت با دستور صفحه اول:
    به نظر من خمیری که با پودر خمیر ترش درست می شه بهتره. این خمیر با بیکینگ پودر بود.
    Andrew این نوشته را پسندیده.

صفحه 6 از 22 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما