نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree788Likes

موضوع: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 170
صفحه 5 از 22 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,954
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1422
    پسند کرده
    2956

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    نقل قول نوشته اصلی توسط shokrane
    شيدا جون قطر خمير چقدر بايد باشه؟ قبل از اينكه خمير رو تو يخچال لالا بدي ميزان سفتي و شلي خمير چقدر بايد باشه ؟
    منم پيمانه ندارم يه سايز ليوان رو گذاشتم كنار با همون همه چيمو پيمانه ميگيرم
    من هم قطر خمیرم رو مثل شما می گیرم . ولی قبلا قبل از اینکه خمیر رو بذارم یخچال کلی آرد می زدم تا دیگه اصلا به دست نچسبه ! بعد که از یخچال در میاوردم و میخواستم بازش کنم خوب بازم مجبور بودم آرد بزنم و اینجوری بود که در نهایت خمیرم یه جورایی میشد .
    این دفعه اون آرد تکمیلی رو فقط وقتی از یخچال در آوردم زدم برای اینکه به میز و وردنه نچسبه ! و خوب شد .
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    12
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)



    اینم پای زبان من

    خیلی خوشمزه شده بود قابل توجه طرفداران زبان از نوع گوساله ای!!!
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  4. #35

    پای گوشت

    مواد لازم:
    گوشت چرخ کرده 500 گرم
    پیاز رنده شده2 عدد
    گوجه فرنگی 3 عدد (یا رب گوجه)
    آبلیمو نصف استکان
    روغن 2 ق س
    جعفری خرد شده 2 ق س
    نمک فلفل دارچین به مقدار لازم
    پیاز رو کمی تفت میدیم گوشت رو اضافه کره تفت میدیم کمی آب اضافه کرده در ظرف را میبندیم تا گوشت با حرارت کم بپزه.جعفری خردشده گوجه ریز شده و آبلیمو و نمک و فلفل و دارچین را اضافه میکنیم(من کمی هم گشنیز اضافه کردم).میگذاریم تا آب گوشت گرفته بشه.خمیر روی دو قسمت کرده نصفش رو کف ظرف پهن کرده موادمون رو روش میریزیمباقی خمیر رو هم صاف کرده و روی مواد میندازیم روشو زرده تخم مرغ میزنیم میذاریم داخل فر 180 درجه تا وقتیکه روش طلایی بشه.

    برای خمیر از هر دستوری که دوست دارید استفاده کنید من از خمیر مربوط به این دستور خوشم نیومد.(5 لیوان آرد و یک ونیم لیوان آب و نصف لیوان روغن و اعدد تخم مرغ و یک دوم قاشق چایخوری نمک رو با هم مخلوط میکنیم).

    من با نصف مواد درست کردم .

    Andrew این نوشته را پسندیده.

  5. #36

    Re: پای گوشت

    مرسی نوشین جان..منم یک عکس از قبل داشتم که میگذارم ارشیوشمون یواش یواش تکمیل میشه...اینو یادم نیست که چند ما پیش گذاشته بودم...



    Andrew و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  6. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۱۲
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    0

    Red face تارت گوشت و سبزیجات

    آرد سفید
    گندم 3 لیوان
    مارگارین 180 گرم
    آب یخ 3/1 لیوان
    تخم مرغ 1 عدد
    مارگارین نرم شده رو با همزن 5 دقیقه بزنین و بعد کم کم آرد رو اضافه کنین ,آنقدر هم بزنین تا خمیرتون حالت خورده نون پیدا کنه.آب یخ رو یکباره بهش اضافه کنین.ابتدا مخلوط رو با لیسک و سپس با دست آنقدر ورز بدین تا همه خمیر بهم بچسبه و حالت یکدستی پیدا کنه .
    ( تو این مرحله فکر میکنین که خمیرتون خوب نمیشه و همینطوری از هم جدا میمونه ولی نگران نباشین این خمیر نیاز به ورز دادن زیاد داره)روی یک سطح صاف آرد بپاشین و خمیر و روش کمی ورز بدین تا نرم بشه.این خمیر خوبیش به اینه که زمان استراحت نداره و زود میتونین باهاش کارتونو انجام بدین..ولی اگه یه خوره بهش استراحت بدین هم برای خمیر بهتره هم براش دست و شونه خودتون .....

    من همیشه روی سطح کارمو پلاستیک میکشم و خمیر و روش میذارم و یک لایه دیگه هم روش پلاستیک میذارم و بعدش با وردنه خمیر و باز میکنم تا نازک بشه .

    من با این خمیر پای هم درست میکنم .
    در هر صورت خمیر راحتیه .
    اگه دیدین خمیرتون خیلی سفت شده میتونین مقدار آب یخ رو تا 1 لیوان هم افزایش بدین.اینکار خمیرتونو کمی نرم تر میکنه
    دستور این خمیر خوب رو سالها پیش از قسمت آشپزی مجله زن روزمامانم برداشتم . شاید 10 سال پیش .

    و از اون موقع هم بارها درستش کردم و تا حالا هم پیش نیومده که خمیرم خراب بشه و یا از تو قالب در نیاد.

    تازه اگه خمیرتون اضافه هم اومد میتونین تو فریزر نگهداریش کنین و هر وقت که خواستین ازش استفاده کنین .

    همین غذایی که من الان درست کردم خمیرش مال چند وقت پیشش بود که از پای اضافه اومده بود
    از فریزر درش بیارین و بذارین تو دمای اتاق تا کم کم یخش باز شه .بعدش دوباره کمی ورزش بدین میشه مثل روز اول .
    دوباره نرم نرم میشه و به راحتی میتونین ازش استفاده کنین .

    کلا خمیر بی دردسریه
    .

    خوب این از خمیر .

    توش رو هم که از هرچی دلتون خواست میتونین پر کنین .من از مایع ماکارونی استفاده کردم و مخلوط سبزیجات آماده( نخود فرنگی- ذرت و هویج) که تو همه فروشگاه ها دارن و شما خانم های با سلیقه میتونین خودتون هم درستش کنین.و همچنین قارچ هم که برای من جرء لاینفکشه.مطابق ذائقه خودتون میتونین بهش انواع چاشنیهارو هم اضافه کنین که من فقط پر فلفلش کرده بودم .

    به همین سادگی........ به همین خوشمزه گی

    بازم عذر خواهی منو بپذیرین که کمی
    طول کشید تا دستورشو بذارم











    این پیراشکی ها هم که میبینین از اضافه همون خمیره که چون نمیخواستم بریزمشون دور( خوب حیف بود آخه) اینشکلیشون کردم.که الان عکساشم میذارم براتون.درواقع همه چیزش مثل همون تارته ولی فقط تو روغن سرخشون کردم.البته فکر میکنم که اگه میذاشتم تو فر بهتر بود.
    چون تو روغن خمیر خیلی زود سرخ میشه و اگه بیشتر بذاریم بمونه میسشوزه اگه هم شعله روغن رو کم کنیم همه روغنمون میره تو خمیرامون.
    به خاطر همین اون مدلیش بهتر بود.فوق العاده برشته شده بودن.
    خوب اینم یه تجربه بود دیگه.
    اینم عکسهای پیراشکی....







    بعد از اینم که دیگه سرخیدمش.البته وقتی در حال پرکردن مواد داخل تارت بودم پیراشکی برگی شکلم سوخت.متاسفانه البته...

    ماتی, Andrew و kurosh1 این نوشته را پسندیده.

  7. #38

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)


    تارت سیب زمینی

    مواد لازم برای 4 نفر

    مواد لازم برای خمیر تارت
    آرد 1.5 پیمانه
    نمک یک دوم قاشق مرباخوری
    BP یک قاشق مرباخوری
    کره 70 گرم
    تخم مرغ یک عدد
    ماست 2-1 قاشق غذاخوری

    مواد داخل تارت
    سیب زمینی 250 گرم رنده شده
    خامه 125 گرم(نصف پیمانه)
    تخم مرغ 3 عدد
    آویشن یک قاشق مرباخوری
    پنیر پیتزا یک پیمانه رنده شده
    نمک و فلفل به میزان لازم

    در کاسه ای آرد و نمک و بکینگ پودر را با هم الک کرده و مخلوط کنید.سپس کره ی نرم را اضافه کرده و به خورد آرد بدهیدتا به صورت خرده نان در بیاید.تخم مرغ و ماست را اضافه کنیدتا خمیر انسجام لازم را پیدا کند.سپس کف و دیواره ی قالب را با خمیر بپوشانید.
    سیب زمینی رنده شده رابدون روغن کمی در تابه تفت داده و بگذارید سرد شود.خامه تخم مرغ و نمک و فلفل و آویشن را با هم مخلوط و سیب زمینی و پنیر پیتزا را اضافه کنید.این مایه را داخل قالب روی خمیر بریزید و در طبقه ی وسط فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد(350 درجه فارنهایت)قرار دهید تا بپزد و روی آن طلایی رنگ شود.

    منبع:مجله ی هنر آشپزی شماره ی 68
    Andrew و kurosh1 این نوشته را پسندیده.

  8. #39
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    نوشته ها
    1,380
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1083
    پسند کرده
    0

    Re: تزئین انواع نان های فانتزی

    تارت پیاز !!!







    Andrew و kurosh1 این نوشته را پسندیده.

    مــرا جای خــودم بگذار
    خودت را جای گهـــواره

    و آغوشی تسلی بخش

    کنـارم بـاش همواره ...


  9. #40

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    پای کروکدیل

    Andrew و (~_~メ) این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

صفحه 5 از 22 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما