نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree788Likes

موضوع: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 170
صفحه 4 از 22 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    29
    پسند کرده
    0

    Exclamation Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    سبد گوشت (مجله هنر آشپزی شماره ۶۱)

    مواد لازم برای نان :
    آرد : ۳۰۰ گرم
    زردچوبه : نصف قاشق چایخوری
    شیر: به مقدار لازم
    کره : ۵۰ گرم
    نمک : یک قاشق چایخوری
    طرز تهیه:
    آرد و نمک و زردچوبه را مخلوط کرده در کاسه ای بریزید، کره را اضافه نموده و به وسیله ی چنگال یا نوک انگشتان دست آن را به خورد آرد بدهید تا جایی که به صورت گلوله های ریزی درآید . سپس شیر را کم کم اضافه کنید تا خمیر شود و به دست نچسبد . خمیر را پهن کرده و در قالب چرب شده بیاندازید و به مدت بیست دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد بپزید










    نکته :البته اگر بخواهم دوباره درست کنم برای نان از دستور نان پای گوشت و سبزیجات استفاده می کنم چون خیلی خوشمزه تر است.
    که مواد لازم آن اینست:
    مواد لازم براي تهيه خمير پاي:

    روغن جامد آب كرده: نصف پيمانه (روغن بايد آب كرده اما. سرد باشد.)
    آب ولرم: نصف پيمانه
    آب ليمو : يك قاشق غذاخوري
    نمك : 1 قاشق چايخوري
    بكينگ پودر: 1قاشق مربا خوري
    تخم مرغ : 1 عدد
    آرد : 2 پيمانه (300 گرم)
    زرده تخم مرغ: 1عدد براي تزيين خمير

    طرز تهيه خمير پاي :
    روغن جامد، آب ولرم، آب ليمو، نمك ، بكينگ پودر و تخم مرغ را در كاسه اي مخلوط كنيد و با چنگال بزنيد.
    سپس آرد را كم كم به مخلوط اضافه كنيد. خمير به دست آمده نياز به ورز ندارد و تنها كافي است با پشت قاشق كمي مخلوط شود تا خميري نرم و لطيف به دست آيد .
    سپس روي ظرف خمير را با سيني بپوشانيد و يك ساعت در دماي آشپزخانه قرار دهيد تا خمير ور بيايد.

    پس از يكساعت، آن را 15 دقيقه در يخچال بگذاريد تا روغن آن سفت شود.

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری , پیروزی آن است که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    29
    پسند کرده
    0

    Exclamation Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)2

    ادامه سبد گوشت و سبزیجات .........



    مواد لازم برای داخل خمیر:
    گوشت چرخ کرده:نیم کیلو
    پیاز: یک عدد نگینی خرد شده
    نمک ، فلفل ، ادویه و زعفران : مقداری
    رب گوجه فرنگی : ۳ قاشق سوپخوری
    نخود فرنگی : یک لیوان
    سیب زمینی : یک عدد آب پز نگینی خرد شده
    فلفل دلمه ای رنگی : دو عدد
    هویج : ۳ عدد آب پز نگینی خرد شده
    سبزی معطر(ترخان ، نعناع ، جعفری ) : یک دوم پیمانه خرد شده
    پنیر پیتزا رنده شده: ۲۵۰ گرم
    طرز تهیه:
    گوشت را با پیاز تفت دهید. ادویه و رب گوجه فرنگی را اضافه هم بزنید سپس سایر مواد را افزوده مخلوط نمایید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزند . داخل سبد را با این مواد پر کنید و سبد را دوباره برای نیم ساعت دیگر در فر بگذارید سپس از فر خارج نموده دسته ی سبد را که از قبل آماده کرده اید روی آن قراردهید.






    نکته: این دستور ۲۵۰ گرم کربوهیدارت ، ۱۹۰ گرم پروتئین ، ۱۶۸ گرم چربی و ۳۲۷۲ کیلو کالری انرژی دارد.

    من از این مواد استفاده کردم : گوشت چرخ کرده ، نخود فرنگی پخته ، ذرت پخته ، پنیر پیتزا بدون رب گوجه فرنگی که موادش خوب بود فقط از مزه نان خوشم نیامد خیلی خشک شده بود....
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری , پیروزی آن است که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی

  4. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    29
    پسند کرده
    0

    Exclamation Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی) به شکل های دیگر














    مخصوص روز عشق









    نقل قول نوشته اصلی توسط rahayi
    مامان مهدیه عزیز دستت درد نکنه
    دسته ی سبد رو چه جوری بهش وصل کردی؟
    فقط گذاشتی روش؟
    سلام به دوستان گل و از لطف همگی ممنون ..
    در مورد دسته سبد چون نانش خیلی خشک شده بود به سختی روی آن قرار گرفت ... به صورت تزیینی رویش قرار دادم و با صد صلوات آن را توی بشقاب گذاشتم !!!
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری , پیروزی آن است که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی

  5. #28
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    بالاخره کیش مرغ و بروکلی . و البته اینکه این بار خمیرم خیلی خوب شد . تازه فهمیدم دفعه های پیش آردم زیاد بوده .
    البته بگم که من اون کیش ژامبون و اسفناج رو بیشتر دوست داشتم .

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  6. #29

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  7. #30

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    پای قارچ و سیب زمینی
    سیب زمینی 500 گرم
    قارچ 300 گرم
    پیاز 2 عدد
    تخم مرغ 4 عدد
    شیر 4 قاشق غذا خوری
    تره ریز شده 2 قاشق غذا خوری
    پارمیزان 40 گرم رنده شده
    نمک و فلفل و کمی جوز هندی
    د صورت دلخواه یک حبه سیر له شده
    سیب زمینی هارا پوست کنده و به ورقه های باریک تبدیل کنی و همیچنین قارچ رو ..پیاز را هم نگینی خرد کنید..توی تابه ای کمی روغن ریخته و با حرارت بالا پیاز و قارچ را برای 3 دقیقه تف بدهید..بعد سیب زمین هارو هم اضافه کنید و 4 دقیقه با حرارت بالا تفت بدهید...
    توی ظرفی تخم مرغ ها و شیر و پنیر و نمک و فلفل و ادویه و تره ریز شده را اضافه کنیدکمی هم بزنید ...
    وقتی مواد توی تابه تفت خورد توی ظرفی ریخته و و مواد شیری را روش ریخته و برای 30 دقیقه توی فر با حرارت 180 درجه قرار دهید...
    سپس نوش جان کنید..این غذا با لیمو سرو میشه
    من توی تابه یک نصفه سینه مرغی نگینی هم تفت دادم...و به غذا اضافه کردم...

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  8. #31

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)


    Andrew و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  9. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۶
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    51
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    قابل توجه اساتيد كيش پز
    من در مورد خميرش مشكل داشتم.
    طبق دستور نجماجوني خمير رو آماده كردم ده دقيقه تو فر گذاشتم با چنگال هم روي خمير رو يه كم سوراخ كرده بودم بعد محتويات رو روي خمير ريختم و 40دقيقه تو فر گذاشتم اما خميرم بوي خامي ميداد دوباره كه ميخواستم بذارم تو فر روي محتوياتش فويل كشيدم تا زياد خشك نشه باز بيست دقيقه دوباره گذاشتم اما بازم خميرش خوب نبود . قطر خميرش 3يا 4 ميلي متر بود .
    نوفهميدم اشكال كارم كجاست

    Andrew این نوشته را پسندیده.

صفحه 4 از 22 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما