نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree788Likes

موضوع: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 170
صفحه 3 از 22 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    قاصدک عزیز ممنون از لطفت عزیزم.

    این هم خمیر جادویی دریا جون.

    خمیرجادویی:kap:
    ۱۵۰ گرم ..آرد

    کره آب شده تقریبا گرم ۴۰ گرم

    بکینگ پودر ۱۰گرم

    نمک ۱/۴ قاشق چای خوری

    ماست زده شده ۸۰گرم

    شکر ۱۰گرم**************************************** ********** *****************
    ۱۵۰گرم آرد با قاشق سر صاف بخواهی اندازه بگیری که ۱قاشق برابر ۴ گرم هست ولی* با پیمانه*های درجه دار ۲۰۰میلیگرم می*شه ۱۰۰گرم

    بکینگ پودر ۱قاشق چأی خوری۳گرم

    شکر ۱قاشق نسبتا پر۱۰گرم

    ماست زده شده۱قاشق تقریبا ۹گرم و به میلی* لیتر ۸۰میلی* لیتر مساوی ۸۰گرم
    نمک هم که معلوم بود
    :************************************************* *****************

    در صورت استفاده برای صبحانه شکر را زیاد کرده و دخل نان*ها را با خامه یا مربا پر کنید

    این مقدار برای ۲تا ۳نفر می*باشد



    طرز تهیه***

    اول کره رو آب می*کنیم به آرامی ولی* نباید زیاد داغ بشود در حدی که کامل آب شده و سفتی نداشته باشد

    ما ست زده شده را با آن به خوبی* مخلوط می*کنیم بعد مود خشک رو با هم ۳بار الک کرده در ظرفی ریخته و محلول کره و ماست را اضافه کرد و هم می*زنیم اول با نوک انگشت آرد و ماست کره را کم کم حل کرده کمی گلوله که شد با کف دست به آرامی

    ماساژ میدهیم و ۵دقیقه استراحت میدهیم بعد به اشکالی که دوست دارین میتونین شکل بدین یا در سوسیس بپیچین یا از با مواد ساده تو یخچال یا باقی* مونده انواع خورشت*ها یا سوسیس .کالباس،هام،پنیر پیتزا،اسفناج با تخم مرغ،گوشت کوبیده،ماهی* کنسرو،و باقیمانده غذا یا مواد پیتزا و سبزیجات پر کنین هر چی* بود و دم دستتون رسید توپینگ کنین (l)
    و روی خمیر رو زرده تخم مرغ یا کنجد زده در فر به مدت۱۵ دقیقه با حرارت ۲۰۰ سانتیگراد طبخ کنین


    http://***********.com/forum/showthread.php?t=7&page=2

    من دقیقا با همون مواد درست کردم و کاملا هم خمیرم اندازه بود. نه کم اومد نه زیاد.امتحان کنید خیلی ترد و عالی میشه.
    آدریانا20 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

  2. #18

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    نقل قول نوشته اصلی توسط Soraya
    شبنم جون، ضخامت خميري كه باز كردي چقدر بود؟ با اينكه همه از اين خمير تعريف مي كنند من نتونستم درش بيارم! يعني خوشمزه و خوش عطر نمي شد. از نجما جون هم پرسيدم قبلا. يك سوال ماست زده شده يعني ماستي كه با چنگال زديمش؟!! شايد اشكالم از اينه؟!
    ثریا جون چرا؟ مال من خوشمزه بود. شاید از بوی کره توش خوشت نیومده؟
    من نازک بازش کردم شاید اندازه نیم میل
    آره عزیزم من هم ماست رو با چنگال زدم که دون دونهای توش صاف شه.
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

  3. #19
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1426
    پسند کرده
    2956

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    دوباره کیش ژامبون و اسفناج . این دفعه پیازچه نداشتم توش بریزم .



    ولی نجما جون من با خمیرش مشکل دارم و نمی تونم این خمیر رو خوب در بیارم . با اینکه میگذارم یک ربع فقط خود خمیر بپزه ولی باز هم یه جوریه . زیرش خوب میشه ولی دورش و لبه هاش خیلی جالب نیست . من البته خیلی هم نازکش نکردم چون فکر می کردم به خاطر سنگین بودن کرم پاره بشه . دستور دیگه ای هم هست که بشه امتحان کرد ؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط نازنین
    شيدا جون
    برا درست كردن اين كيش نيازي به پختن اسفناج و پيازچه نيست ؟؟؟؟ همونطور خام استفاده كنيم؟؟؟؟؟
    آره نازنین جونم . همونجوری خام بریز . خودش نرم میشه تو فر .
    آدریانا20 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  4. #20
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1426
    پسند کرده
    2956

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    نقل قول نوشته اصلی توسط nazanin_sh
    شيداجون \ عزيزم من ديشب دقيقا از روي اين دستور خمير نجما جون ، كيش اسفناج درست كردم. خيلي خوب شد. خميرش مثل خمير پاي ترد و خوشمزه بود. در ضمن من قبلش اسفناج رو بخارپز كردم و يك كوچلو تفت دادم. شايد چون شما اسفناج رو خام ريختي ، خمير كيش خوب پخته نشده. حالا اگه دوست داشتي يك بار ديگه با اسفناج پخته هم امتحان كن. در ضمن من فر رو از 10 دقيقه قبلش گرم كردم
    نازنین عزیز من متوجه نشدم خام بودن اسفناج چه ربطی میتونه یه خوب نشدن خمیر داشته باشه ؟ میشه بیشتر برام توضیح بدی ؟چون اسفناج اونقدری آب نمیندازه و در ضمن این غذا خودش کرم داره و در هر حال به اندازه کافی خیس هست .
    من خمیرم می پزه ولی یه جوریه !!!! نمیدونم چطوری توضیح بدم . تازه من فر رو که از قبل گرم میکنم هیچ ، 15 دقیقه هم خمیر رو به تنهایی می پزم و بعد مواد و کرم رو روش می ریزم . زیر خمیر هم خوب میشه ولی کناره ها نه .

    البته همینجا یه اعترافی بکنم که من چون ترازوی آشپزخونه ندارم موادم خیلی هم دقیق دقیق نمیشه . ولی تمام سعی خودم رو می کنم که خیلی تفاوت نداشته باشه .

    چرا عکس کیشت رو برامون نذاشتی پس نازنین.ش عزیز .
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    212
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    176
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    تارت دل و جیگر مرغ
    http://img98.com/
    مواد لازم:
    روغن جامد آب کرده(سرد شده) نصف پیمانه
    آب ولرم نصف پیمانه
    آب لیمو یک قاشق غذاخوری
    نمک یک قاشق چایخوری
    بکینگ پودر 1یک قاشق مرباخوری
    تخم مرغ یک عدد
    آرد دو پیمانه (300 گرم)
    زرده تخم مرغ 1 عدد برای تزیین خمیر

    مواد لازم برای میان پای:
    پیاز متوسط یک عدد
    دل و جگر مرغ 300 گرم
    قارچ 100 گرم
    رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
    عصاره مرغ یک عدد
    پنیر پیتزا 100 گرم
    پنیر پارمیزان یک قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل و آویشن


    طرز تهیه خمیر پای:
    روغن جامد، آب ولرم، آب لیمو، نمک، بکینگ پودر و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده، سپس آرد را کم کم به آن اضافه کنید. خمیر بدست آمده احتیاج به ورز دادن ندارد. تنها کافی است با پشت قاشق کمی آن را مخلوط کرده تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید.
    خمیر را یک ساعت در دمای آشپزخانه قرار دهید تا خودش را بگیرد. 15 دقیقه هم آن را در یخچال قرار دهید تا روغنش سفت شود.

    طرز تهیه مواد داخلی:
    پیاز را تفت دهید بعد جگر را به آن اضافه کرده بعد قارچ و رب گوجه و نمک و فلفل و آویشن را اضافه میکنیم. بعد حرارت را خاموش کرده پنیر پارمیزان و پنیر پیتزا را اضافه میکنیم.


    مقداری از خمیر را بین دو نایلون باز کرده و آن را در ظرف مخصوص پای می اندازیم.مواد را داخل پای میریزیم و بقیه خمیر را روی آن برمیگردانیم.روی خمیر را چند سوراخ با چنگال بزنید و روی آن را زرده تخم مرغ بزنید.سپس ظرف پای را 20 دقیقه در حرارت 250 درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا روی آن طلایی شود.

    من تارت و پای زیاد درست کردم و این خمیر بهترین و آسانترین و تردترین دستور پای است.
    این خمیر را میتوانید از قبل تهیه کنید و تا 3 روز آن را در ظرفی که روی آن را با چند لایه پارچه پوشانده اید نگه دارید..
    همچنین میتوانید خمیر را بین دو لایه نایلون باز کنید و در روی یک سینی در فریزر نگه داری کنید. سپس یک ربع فبل آن را از فریزر در آورده و مصرف کنید.
    منبع خمیر پای: مجله 38 هنر آشپزی
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    به جرم وسوسه
    چه طعنه ها که نشنیدی حوا!
    پس از تو همه تا توانستند آدم شدند...

    چه صادقانه حوا بودی...

  6. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    29
    پسند کرده
    0

    Exclamation Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)-چیز کیک مرغ و سبزیجات

    دستوری که من از آن استفاده کردم از مجله ایده آل بود .چیزکیک قارچ و سوسیس ... البته مواد داخلش را کمی تغییرات دادم از سوسیس استفاده نکردم....دستور این بود...



    مواد لازم برای تهیه خمیر کیک:
    آرد سوخاری :۱۰۰ گرم
    آرد:۱۲۵ گرم
    کره:۱۰۰ گرم
    ماست: ۳ قاشق سوپ خوری
    تخم مرغ: ۲ عدد
    نمک : یک دوم قاشق چای خوری
    فلفل قرمز: یک دوم قاشق چای خوری
    مواد لازم برای تهیه رویه کیک:
    پنیر خامه ای :۳۰۰ گرم
    تخم مرغ: ۴ عدد
    کره :۵۰ گرم
    سوسیس (کوکتل مرغ): ۳۰۰ گرم... من از گوشت مرغ پخته استفاده کردم ویک مقدار نخود فرنگی - هویج - سیب زمینی خرد شده که همگی نیم پز شده بودند.
    قارچ :۳۰۰ گرم
    دانه ذرت:دو سوم لیوان
    فلفل دلمه ای : یک عدد
    نکته ها: برای پخت این کیک از قالب کمربندی گرد به قطر ۲۵ تا ۳۰ سانتی متر استفاده می کنیم.
    قالب را از قبل چرب کرده و احتیاجی به آرد پاشی و کاغذ روغنی برای آن نداریم.
    این کیک حتما باید به صورت گرم سرو شود.
    این کیک را حتما با سس، بنا به سلیقه ، سس فرانسوی یا کچاپ سرو کنید.
    اگر از قالب مربع شکل استفاده می کنید؛باید ابعاد آن بین ۲۳ تا ۲۵ سانتی متر باشد.
    در این دستور از ۲۰۰ گرم پنیر رنده شده که مخلوطی از موزارلا و فیلادلفیا است هم استفاده می کنیم.
    طرز تهیه:
    برای درست کردن لایه زیر کیک ، ابتدا ماست و کره و آرد سوخاری را با همزن برقی به هم می زنیم تا کاملا صاف و یکدست شوند. سپس تخم مرغ را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم. در آخر، آرد را به آن اضافه می کنیم و باز هم بهم می زنیم تا خمیر نسبتا شلی به دست آید. خمیر را کف قالب از قبل چرب شده پهن کرده سپس مواد رویه را آماده می کنیم . فلفل دلمه ای را ریز خرد کرده ، همچنین قارچ و سوسیس را ورقه ورقه می کنیم و به همراه کمی روغن مایع ، تمام مواد را با یکدیگر تفت می دهیم و وقتی کمی سرخ شد، ذرت را به آن اضافه کرده و آن را از روی حرارت برمی داریم تا حرارت خود را از دست بدهد. مواد آماده شده را روی خمیر به صورت منظم پهن می کنیم. در مرحله آخر ، پنیر خامه ای و کره را که در مواد لازم رویه کیک داشتیم .. داخل کاسه ای گود ریخته و شروع به هم زدن می کنیم. تا خوب مخلوط شوند. سپس تخم مرغ ها را یکی پس از دیگری اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام ، کمی مواد را به هم می زنیم و نمک و فلفل قرمز را به مواد اضافه می کنیم . مایه حاصل را روی موادی که از قبل آماده کردیم ریخته و به مدت ۶۰ تا ۷۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده می پزیم . کیک باید تا زمانی که در بالا گفته شد، داخل فر بماند و رویش کاملا طلایی شود.
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری , پیروزی آن است که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی

  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    29
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری , پیروزی آن است که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی

  8. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    29
    پسند کرده
    0

    Exclamation Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)














    Andrew این نوشته را پسندیده.
    پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری , پیروزی آن است که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی

صفحه 3 از 22 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما