نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree788Likes

موضوع: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

نمایش نتایج: از 161 به 168 از 170
صفحه 21 از 22 نخستنخست ... 111819202122 آخرینآخرین
  1. #161
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نويامه آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    191
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    298
    پسند کرده
    665
    تارت شما خيلي زيباست حتما خيلي هم خوشمزه است
    دوست عزيز اين يعني چقدر كوچك ؟

    روغن : 1 پیمانه کوچک
    ستین این نوشته را پسندیده.
    يا ارحم الراحمين

  2. بانک بند ناف
  3. #162
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    424
    میزان امتیاز
    166
    پسند شده
    2642
    پسند کرده
    1264
    سلام به همه کدبانوهای هنرمند مامی سایت
    این هم پای چوپان من با دستور شف طیبه عزیز
    شپردز پای ~ کارگاه آشپزسازی
    فقط من دو لایه از مایه سیب زمینی ریختم

    نام: DSC03413.jpg نمایش: 664 اندازه: 102.7 کیلو بایت

    نام: DSC03417.jpg نمایش: 663 اندازه: 93.2 کیلو بایت
    گیتار, افسونی, m1361 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  4. #163
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    نوشته ها
    17
    میزان امتیاز
    14
    پسند شده
    12
    پسند کرده
    68
    نقل قول نوشته اصلی توسط tila نمایش پست ها

    اینم یه تارت عالی و خوشمزه . شاید واسه وعده های شام خیلی مناسب نباشه ولی برای میزهای شام تولد و مهمانی و در کنار غذاهای دیگه لقمه ی شیک و خوشمزه ایه . از اونجا که به خاطر مشکل دوربین از هر چیزی شونصد تا عکس میگرفتم ، تو آرشیوم کلی عکسها رو زیر و رو کردم تا اینا رو که از بقیه با کیفیت تر بود انتخاب کردم ، دیگه اگه باب میل نیست ببخشید
    مواد لازم برای خمیر تارت :
    آرد 1 پیمانه ( 80 گرم )
    زرده ی تخم مرغ 1 عدد
    کره 50 گرم
    نمک 1 قاشق چایخوری
    آب یا شیر 3 قاشق غذاخوری


    طرز تهیه :
    آرد رو الک میکنیم و نمک و کره ای رو که تو دمای محیط نرم شده ، بهش اضافه کرده و با نوک انگشتامون ورز میدیم .
    بعد زرده ی تخم مرغ رو اضافه کرده و با بقیه ی مواد یکدست میکنیم .
    آب یا شیر رو اضافه کرده و مواد رو ورز میدیم تا همه به خورد همدیگه برن و بعد داخل کیسه فریزر قرار داده و به مدت یکساعت تو یخچال میذاریمش تا استراحت کنه . ( بسته به نوع آرد شاید شیر یه قاشق کمتر یا بیشتر نیاز باشه )
    بعد از این زمان مقداری از خمیر رو به ضخامت 3 چهار میلیمتر با وردنه باز کرده و داخل قالبمون قرار میدیم و اضافه های اطرافش رو هم جدا میکنیم .
    سطح خمیر رو با چنگال سوراخ میکنیم تا هنگام پخت پف نکنه .



    بعد قالب ها رو به مدت 10 دقیقه تو فر با حرارت 160 درجه ی سانتیگراد قرار میدیم تا بپزه .



    تارت ها رو از قالب جدا کرده و بعد توشون رو مقداری سس گوجه مالیده و آویشن پاشیده و با مواد دلخواه پر میکنیم و روشو مقداری پنیر پیتزا ریخته وبه مدت 2 تا 3 دقیقه با قدرت 100 در صد تو ماکروویو قرار میدیم تا پنیر آب بشه .



    من تارت رو با مخلوط گوشت چرخ شده و پیاز داغ و قارچ و فلفل دلمه ای و کالباس پر کردم .



    این هم تارت آماده ی خوردن



    با این مقدار مواد ۶ تا تارت بدست میاد ، من مواد رو دو برابر کرده بودم که ۱۲ تا شد

    مینویسم برای تنها دخترم ، تینا - تارت قارچ و گوشت
    واقعادستور عالی هست من امتحان کردم فوق العاده بود
    ممنون ازدوستی که ایندستور روگذاشتن
    taniya, hana67, مریم.ع و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #164
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    939
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1156
    پسند شده
    20264
    پسند کرده
    17479
    پای چوپان
    مواد گوشتی آماده داشتم گوشت و قارچ و فلفل دلمه ای ذرت
    سیب زمینی رو آب پز کردم با کره و شیر کوبیدم پوره کردم
    کف ظرف مواد گوشتی رو ریختم بعد کمی پنیر ریختم و بعد پوره سیب زمینی ریختم روش و صافش کردم و کمی پنیر روش توی نوستر گذاشتم

    نام: 20160905_213028.jpg نمایش: 505 اندازه: 84.0 کیلو بایت
    ....
     
    meli59, taniya, باران67 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  6. #165
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,071
    میزان امتیاز
    595
    پسند شده
    11643
    پسند کرده
    13302
    نام: 2.jpg نمایش: 1623 اندازه: 85.8 کیلو بایتطرز تهیه پای چوپان


    آماده سازی: ۱۵ دقیقه
    مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
    مجموعاً: ۴۵ دقیقه


    مواد اولیه :
    گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
    هویج پخته ۲ عدد
    ذرت پخته یک پیمانه
    سیب زمینی ۳ عدد
    فلفل دلمه ای ۲ عدد
    نخود فرنگی یک پیمانه
    پیاز ۱ عدد
    بادمجان سرخ شده ۵ عدد
    رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
    سرکه یک قاشق غذاخوری
    شکر یک قاشق غذاخوری
    کره یک قاشق غذاخوری
    شیر یک پیمانه
    نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
    پنیر پیتزا به میزان لازم



    طرز تهیه :

    گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و هویج خرد شده را با یک لیوان آب بپزید و با نمک و فلفل و زرد چوبه وشکر و سرکه و رب گوجه فرنگی مزه دار کنید و بگذارید آب آن بجوشد.

    بامجان را سرخ و بعد آن را به قطعات ریز درآورید . فلفل دلمه ای ها را هم ریز و با حرارت کمی تفت دهید.
    سیب زمینی را بپزید و شیر و کره را اضافه کنید و با جوشیدن کاملاً شیر جذب سیب زمینی شود .
    در ظرف پیرکسی یک لایه از بادمجان و بعد یک لایه از پوره سیب زمینی وبعد یک لایه گوشت و بعد پنیر رنده شده و بعد یک لایه فلفل و دوباره پوره سیب زمینی و بعد یک لایه از نخود فرنگی و ذرت پخته می ریزیم و در آخرین لایه پوره سیب زمینی میریزیم و بهتر است که با همان پوره غذا را هم تزیین کنید.
    از کره و یا پنیر برای روی پوره استفاده کنید و در فر۱۵۰ درجه بگذارید تا رویش طلایی شود
    طرز تهیه پای چوپان + عکس - مجله تصویر زندگی
    .......
     
    *هما*, آتامان, Miss Razieh و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  7. #166
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم.ع آواتار ها
    مریم
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    413
    میزان امتیاز
    539
    پسند شده
    6357
    پسند کرده
    2793
    نام: شپردز پای (9).jpg نمایش: 351 اندازه: 96.9 کیلو بایت

    نام: شپردز پای (1).jpg نمایش: 352 اندازه: 103.3 کیلو بایت

    شپردز پای
    طرز تهيه اين غذا خيلي راحت هستش
    يك لايه گوشت سرخ شده به همراه پياز و فلفل دلمه كمي رب ادويه دلخواهتون
    يك لايه قارچ .
    يك لايه سس بشامل (آرد يك قاشق، شير يك پيمانه ، نمك و فلفل روي حرارت مي ذاريم و هم مي زنيم تا به غلظت ماست برسه و از روي حرارت بر مي دارم و سه قاشق خامه معمولي اضافه مي كنيم، مي تونين براي اينكه كم كالري باشه خامه اضافه نكنين ) .
    پنير چدار رنده شده و يا هر مدل پنيري كه درسترس دارين
    در اخر هم پوره سيب زميني ( سيب زميني پخته شده و پوره شده شده به همراه كمي نمك و فلفل و كره و نصف لیوان شیر) را روی مواد ریخته و با چنگال روشو طرح میندازیم
    نيم ساعت داخل فر با دماي ٢٠٠ درجه و ده دقيقه در حالت گريل يا حرارت از بالا كه روش اينجوري بشه
    ▫️آگر درست كردين و آب انداخت جهت حرارت را از زير تنظيم كنين پخت را بيشتر كنين
    ▫️مي تونين هر كدوم از مواد رو حذف كنين ، اين كاملا سليقه اي هست
    افسونی, m1361, مهسا السلطنه و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    گفتم اگر مے دانستم چه روزے مے آيے
    به احترام آمدنت
    گناه نمے کردم
    گفت: آن روز که گناه نکنے
    به احترام گناه نکردنت
    ميآيم
    "اللهم عجل لوليک الفرج"

  8. #167
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
    نوشته ها
    195
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    232
    پسند کرده
    2498
    نقل قول نوشته اصلی توسط mina21 نمایش پست ها
    واقعادستور عالی هست من امتحان کردم فوق العاده بود
    ممنون ازدوستی که ایندستور روگذاشتن

    مینا جان , شما که درست کردید, تارت حالت نرم داره یا حالت خشک و برشته داره؟
    چون فکر میکنم توی مرحله آخر اگر توی ماکروویو بزاریم, قسمت خمیری حالت نرم پیدا میکنه.
    " فقط دانستن کافی نیست ، باید به کار گرفت ، فقط خو ا ستن کافی نیست ، باید انجام داد .بروس لی ."

  9. #168
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    24421
    پسند کرده
    13954
    شپردزپای یا پای چوپان

    پیاز نگینی و گوشت چرخ کرده رو سرخ کردم
    فلفل دلمه ای قارچ ورقه ای و فیله گوجه فرنگی رو هم مخلوط کردیم این غذا تنوعش زیاد میتونید خیلی چیزای مخلوطش کنید مثل ذرت نخود فرنگی ...
    به همراه زردچوبه نمک و فلفل میزاریم بپزه و جا بیوفته
    حالا سیب زمینی ها رومیزاریم بپزه بعد میکوبیم و با کره و نمک اویشن و شیر روی حرارت قرار میدیم . من سیب زمینی ها رو گلوله کردم . مواد گوشتی و تو ظرف مورد نظرم ریختنم پنیر پیتزار و روش پر کردم و بعد سیب زمینی ها روی ان و باز مابینش پنیر . به مدت بیست دقیقه دمای صدو هشتاد
    نام: IMG_20160916_165019.jpg نمایش: 1094 اندازه: 100.4 کیلو بایت
    .
     
    taniya, پرپرک, افسونی و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

صفحه 21 از 22 نخستنخست ... 111819202122 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما