نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree788Likes

موضوع: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 170
صفحه 2 از 22 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    نقل قول نوشته اصلی توسط Bahar**
    نجما جون میخواستم بدونم وقتی کلم بروکلی رو بخارپز میکنی،بوی بد کلم درنمیاد؟؟؟؟ من از بوی کلم خیلی بدم میاد .منظورم آبپز شده یا بخار پز شده.حالمو بد میکنه.یکبار آبپز کردم تا چند روز بوی بدی تو خونه میومد....
    از طرفی خیلی دلم میخواد کیشی که درست کردی رو امتحان کنم.لطف کن راهنماییم کن که دیگه با چه موادی میتونم پرش کنم؟!
    بهار جون بوی کلم بروکلی خیلی ملایم تر از بقیه کلم هاست .با این حال می تونی مواد دیگه رو جایگزین کنی.سعی می کنم دستور چند تا کیش دیگه رو برات بذارم اما کیش رو با مواد متنوع زیادی می تونی پر کنی مثلا کیش سبزیجات(لوبیا سبز قارج هویج و..) یا ترکیب ژامبون و قارچ.مرغ و قارچ یا حتی مواد پیتزا و ..
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. بانک بند ناف
  3. #10

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    اینم کیش ژامبون اسفناج پیازچه و پنیر پارمزان















    Andrew این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #11

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    نقل قول نوشته اصلی توسط fargol
    نجما جون میشه برای خمیر کیش از خمیرجادویی دریا جون درست کرد ؟
    ممنونم

    فرگل جون خمیر کیش ترد هست و پف نمی کنه.حالا تو می تونی با اون خمیر هم امتحان کنی و نتیجه رو به عنوان کشف جدید به ثبت برسونی
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    80
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    پای گوشت


    آرد 500 گرم
    زرده تخم مرغ 2 عدد
    نمك 1 قاشق چايخوري
    كره 125 گرم
    شير يك پيمانه
    آرد و نمك را با هم در ظرف گودي ريخته وسط آن را خالي كرده كره تكه شده زرده و يك پيمانه شير را وسط آن بريزيد و با نوك انگشت خمير را مخلوط كنيد تا يكدست شود .اگر خمير خشك بود كمي شير اضافه كنيد
    بهتره مواد(كره و تخم مرغ و شير كاملا سرد باشند)
    اصلا مواد را ورز نديد فقط كافيه با نوك انگشت مخلوط كنيد
    اين خمير را در يخچال استراحت بديد(روش رو با نايلون بپوشونيد) و بعد بقيه مواد رو آماده كنيد
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    به سه چیز تکیه نکن، غرور، دروغ و عشق

    آدم با غرور می تازد، با دروغ می بازد و با عشق می میرد

    "دکتر شریعتی"

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    40
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    51
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    من هم پای گوشت رو درست کردم خیلی عالی و خوشمزه شد

    در ضمن من از این خمیر استفاده کردم

    مواد لازم براي تهيه خمير
    آرد، 250 گرم
    كره، 100 گرم
    شير يا ماست، 4/3 پيمانه
    نمك 2/1 قاشق چايخوري
    زرده تخم مرغ، يك عدد
    آدریانا20 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    [email:292ncapf]mahsa1387@yahoo.com[/email:292ncapf]

  7. #14
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,954
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1422
    پسند کرده
    2956

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    کیش ژامبون و اسفناج

    عکسشو قبلا جای دیگه گذاشته بودم ولی فکر کردم اینجا هم باشه .




    آدریانا20 و Andrew این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    105
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    80
    پسند کرده
    1

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    اينم پاي مرغ ايتاليايي
    مواد لازم
    فيله مرغ 2 پيمانه خرد شده
    پياز ريز شده 1 عدد
    فلفل دلمه ريز شده 1 عدد
    بروكلي آب پز 150 گرم (درصورت تمايل)
    سس گوجه 1 پيمانه
    آرد 2/1 پيمانه
    شير 1 پيمانه
    تخم مرغ 1 عدد
    پنير پيتزا 1 پيمانه
    بكينگ پودر 1 ق م

    طرز تهيه
    پياز رو با فلفل دلمه و فيله هاي مرغ تفت بديد تامرغ بپزه بعد نمك و سس گوجه رو اضافه كنيد و تفت بديد.
    شير+تخم مرغ+آرد+بكينگ پودر را با هم مخلوط كنيد.
    ظرف مورد نظر رو چرب كنيد مواد مرغي رو بريزد بع بروكلي ها رو و بعدش پنيرپيتزا در آخر مخلوط شير و آرد و ... رو بريزيد روش و بذارين توي فر 200 درجه سانتي گراد به مدت 35 تا 45 دقيقه
    نوش جون
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
    دعا کبوتری است بال و پر دارد
    بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب
    که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد


  9. #16

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    تارت مرغ و قارچ


    مواد میانی

    ژامبون :5-6 ورق
    فیله مرغ نگینی خرد شده: 1 پیمانه
    فلفل دلمه ای : 1 عدد
    ذرت کنسروی: دو قاشق غذا خوری
    قارچ ورقه شده : 1 پیمانه
    پنیر پیتزا رنده شده : 1 پیمانه
    پیاز کوچک : 1 عدد
    ادویه: به مقدار لازم


    ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و به همراه فلفل دلمه ای کمی تفت می دهیم. بعد فیله های ریز خرد شده را (اندازه حبه قند) به پیاز و فلفل اضافه کرده با حرارت بالا تفت می دهیم سپس ژامبون و قارچ را نیز افزوده و تفت می دهیم در آخر ذرت پخته شده و ادویه (شامل :نمک فلفل پودر آویشن )را به مواد اضافه می کنیم و مواد را از روی حرارت برداشته و درون یک صافی میریزیم تا روغن اضافی آن کشیده شود
    برای خمیرش هم از دستور خمیر جادویی دریا جون استفاده کردم خیلی لطیف میشه.(مرسی دریا جونی )
    بقیه اش هم که مصور خدمتتون هست
    بعد از اینکه لایه ی رویی رو کشیدم داخل فر از پیش گرم شده با درجه حرارت 200 بمدت 45 دقیقه قرار دادم.








    آدریانا20, Andrew و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

صفحه 2 از 22 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما