نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree788Likes

موضوع: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

نمایش نتایج: از 129 به 136 از 170
صفحه 17 از 22 نخستنخست ... 714151617181920 ... آخرینآخرین
  1. #129
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    karena آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    نوشته ها
    643
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1004
    پسند کرده
    865
    سلام بچه ها

    یه سوال دارم برای تارت پیتزا....من برای تولد پسرم میخوام تارت پیتزا بزارم از الان نونهاشو پختم و فریز کردم و برای روز مهمونی میخوام اماده کنم
    سوالم اینه: میتونم از ظهر (چون مهمونیم از 4 شروع میشه) مواده گوشتی رو بریزم و پنیر رو هم بریزم و اماده کنم برای سرو فقط گرمش کنم ؟ پنیرش بی کیفیت نمیشه؟ روغنه مواده گوشتی نون تارت رو خراب و نرم نمیکنه تا زمان خورده شدن؟؟
    ممنون میشم جوابمو بدین....
    asma shiraz و hengamehh این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #130
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    karena آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    نوشته ها
    643
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1004
    پسند کرده
    865
    خانومهایی که تارت پیتزا درست کردن کمکککککککککککک!

  4. #131
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mina1990 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۱۴
    محل سکونت
    Tabriz
    نوشته ها
    93
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    354
    پسند کرده
    608
    اينم كيشي كه ديشب درست كردم
    خميرش با دستور نجماجونه كه تو صفحه اول گذاشته
    موادشم مرغ و ژامبون و نخودفرنگي و فلفل دلمه اي و ذرت بود با ادويه جات
    واسه كرمش هم خامه نريختم . شير و تخم مرغ و نمك فلفل بود
    خيليييييييييي خوشمزه شده بود
    فقط يه سوال چرا يه لايه از خميرم قشنگ نپخته بود به نظرتون ؟؟ كلفت بود يا اينكه قبل ريختن مواد كه قرار بود خمير پخته شه كم گذاشتم 10 مين گذاشتم
    يكي راهنماييم كنه . ممنووووووووون

    نام: Photo1278.jpg نمایش: 1278 اندازه: 85.1 کیلو بایت

    نام: Photo1275.jpg نمایش: 1270 اندازه: 103.0 کیلو بایت
    hengamehh و m1361 این نوشته را پسندیده.

  5. #132
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mina1990 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۱۴
    محل سکونت
    Tabriz
    نوشته ها
    93
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    354
    پسند کرده
    608
    خمير و موادم اضافه اومد اينم با اون اضافه ها درست كردم
    نام: Photo1280.jpg نمایش: 1279 اندازه: 78.3 کیلو بایت

    البته نصفش خورده شد بعد عكسشو انداختم
    hengamehh و m1361 این نوشته را پسندیده.

  6. #133
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    asma shiraz آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۲
    نوشته ها
    118
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2076
    پسند کرده
    3252
    نقل قول نوشته اصلی توسط karena نمایش پست ها
    سلام بچه ها

    یه سوال دارم برای تارت پیتزا....من برای تولد پسرم میخوام تارت پیتزا بزارم از الان نونهاشو پختم و فریز کردم و برای روز مهمونی میخوام اماده کنم
    سوالم اینه: میتونم از ظهر (چون مهمونیم از 4 شروع میشه) مواده گوشتی رو بریزم و پنیر رو هم بریزم و اماده کنم برای سرو فقط گرمش کنم ؟ پنیرش بی کیفیت نمیشه؟ روغنه مواده گوشتی نون تارت رو خراب و نرم نمیکنه تا زمان خورده شدن؟؟
    ممنون میشم جوابمو بدین....
    دوست گلم امیدوارم دیر نشده باشه
    خانومی منم یه بار واسه مهمونیم همین کارو کردم مواد و گذاشتم توی نون پنیر هم ریختم و قبل سرو گذاشتم تو فر که هم گرم بشه و هم پنیرش آب بشه هیچ مشکلی هم پیش نیومد خیالت راحت
    karena این نوشته را پسندیده.
    مگه میشه باشی و تنها بمونم
    محاله بذاری محاله بتونم

  7. #134
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زرتا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    91
    کالاهای من
    3
    میزان امتیاز
    46
    پسند شده
    1108
    پسند کرده
    44
    سلام.. تو دستور تینا جون .. میشه تو خمیر به جای کره روغن مایع بریزیم؟

    ممنون میشم زود جواب بدین

  8. #135
    نقل قول نوشته اصلی توسط زرتا نمایش پست ها
    سلام.. تو دستور تینا جون .. میشه تو خمیر به جای کره روغن مایع بریزیم؟

    ممنون میشم زود جواب بدین
    دوست خوبم من دستور تینا جون رو نمی دونم کدوم دستور هست ( راستش یه کم گشتم ولی پیدا نکردم) ولی خمیر پای یا تارت خمیرهای حساسی هستن و حتی مقدار کره اشون نباید کم و زیاد بشه .....باید کره سرد باشه و ورز زیاد نخوره و....
    اصلا خمیر سختی نیست ولی ناز داره:)....خلاصه می دونم که نمیشه با روغن جایگزین بشه چه جامد چه مایع....
    اگر ورز نخوره، و طبق دستور پیش بریم، بوی کره هم نخواهد داد.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  9. #136
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سمنو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۵
    محل سکونت
    دور
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    7078
    پسند کرده
    5646
    پای اسفناج با خمیر پیتزا
    اینجا انواع خمیر رو میتونید ببینید: خمیر پیتزا

    مواد داخل پای:
    1 پیاز بزرگ ریز خرد شده و تفت داده،
    5 حبه بزرگ سیر تفت داده
    300 گرم برگ اسفناج خرد شده و تفت داده با پیاز و سیر
    300 گرم قارچ ورقه شده و تفت داده به مواد قبل اضافه میکنیم
    نمک، فلفل سیاه، پاپریکا به مقدار لازم
    خمیرو باز میکنیم، نیمی از مواد (از داغی افتاده) یک لایه روی خمیر میگذاریم، پنیر پارمسان، کمی پنیرخامه ای و موزارلا برای کش امدن (دلخواه)، در نهایت بقیه مواد... به دلخواه تزیین میکنیم...
    من داخل سینی مخصوص طبخ پیتزا پختم که زیرش تردتر بشه. کمی چربش کردم
    داخل فری که از یک ربع قبل با بالاترین درجه داغ شده به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه با دمای 180 تا 200
    از فر که بیرون آوردیم یک ربع بعد برش میزنیم

    نام: SAM_3500.jpg نمایش: 1035 اندازه: 107.8 کیلو بایت

    نام: 1376550_10201496810035230_409652406_n.jpg نمایش: 1029 اندازه: 78.7 کیلو بایت
    Hope, hastiye mamani, sh_capr و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Nothing makes a woman more beautiful than the belief that she is beautiful




صفحه 17 از 22 نخستنخست ... 714151617181920 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما