نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree788Likes

موضوع: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

نمایش نتایج: از 105 به 112 از 170
صفحه 14 از 22 نخستنخست ... 411121314151617 ... آخرینآخرین
  1. #105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    حسرت الملوک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۴
    نوشته ها
    256
    میزان امتیاز
    87
    پسند شده
    2997
    پسند کرده
    8232

    دستور پای قارچ و گوشت و هاوارتی شف طیبه 1


    كراست ترد...قارچ...گوشت...پنير... تركيبي از اين بهتر ديگه چي ميخوايد؟! اين پاي به نظر من كاملا ايروني پسنده

    براي كراست:
    آرد يك و نيم ليوان
    شكرربع ق چ
    نمك ربع ق چ
    سركه سيب نصف ق چ
    كره 70 گرم
    شير سرد ربع ليوان

    براي فيلينگ:
    گوشت چرخ كرده 100 گرم
    پياز بزرگ 1 عدد
    نمك ربع ق چ
    دارچين ربع ق چ
    فلفل سياه ربع ق چ
    تخم مرغ 2 عدد
    شير ربع ليوان
    پنير 200 گرم
    قارچ 200 گرم





    فر رو روي درجه 180 سانتيگراد قرار ميديم
    براي كراست ابتدا آرد و نمك و شكر و سركه رو مخلوط ميكنيم . (اگه سركه سيب نداريد از سركه سفيد استفاده كنيد. زياد مهم نيست)




    كره بايد نرم ولي سرد باشه




    با نوك انگشتان مخلوطش ميكنيم تا مثل خورده نون بشه




    حالا شير سرد رو اضافه ميكنيم




    با نوك انگشتان خميريش ميكنيم. ورز نميديم. همين كه خمير شد كفايت ميكنه (يعني زير ده ثانيه). خميرمون كاملا لطيفه





    سطح كار رو آرد ميپاشيم

    خمير رو باز ميكنيم






    مرتب بلندش ميكنيم و ميچرخونيم و دوباره با وردنه پهن ميكنيم

    تا اينكه به اندازه كافي بزرگ شه





    از وسط تاش ميكنيم




    دو دستي بلندش ميكنيم و توي ظرف قرارش ميديم




    تاش رو باز ميكنيم




    حاشيه اضافي رو پشت خمير برميگردونيم. به اين ترتيب حاشيه پاي خمير كلفت تري خواهد داشت





    من الان مدتهاست ميخوام مدلهاي مختلف فرم دهي به حاشيه پاي ها رو بهتون نشون بدم ولي هر بار كه ميخوام پاي درست كنم تو خونه تنهام و كسي نيست ازم عكس بگيره. دو تا دست هم كه بيشتر ندارم. خلاصه اينبار ديگه تصميم گرفتم يه مدلش كه يك دستي ميشه فرمش داد رو نشونتون بدم. دو مدل ديگه هم هست كه باز فقط به يك دست نياز داره كه ايشالا عمري بود نشونتون ميدم
    دو تا انگشتمون رو تا ميكنيم و خمير رو به ديواره پاي پرس ميكنيم. اينطوري كنگره كنگره ميشه




    پس توجه داشته باشيد كه واسه اين مدل حتما بايد حاشيه خمير از حاشيه ظرف بالا نزنه. وگرنه بايد با انگشت اشاره دست ديگه تون پشتش رو هم فشار بديد كه اين مدلي كنگره دار شه. (اصلا هم نيازي نيست همه يك اندازه و تميز در بيان. بي نظمي هم واسه خودش زيباست!)









    با چنگال كفش رو آبكش ميكنيم و توي فر قرار ميديم




    به مدت 5 دقيقه. بعد از فر بيرون مياريم و اجازه ميديم سرد شه




    پياز رو خورد ميكنيم با دو قاشق روغن كانولا روي حرارت ملايم با نمك ميذاريم كاراملايز بشه




    تقريبا 10 دقيقه طول ميكشه
















    aydaa, Andrew, زینب سادات۲ و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ای تو پر از وسوسه عشق
    تو شدی تمامی زندگی من ...



  2. #106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    حسرت الملوک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۴
    نوشته ها
    256
    میزان امتیاز
    87
    پسند شده
    2997
    پسند کرده
    8232

    دستور پای قارچ و گوشت و هاوارتی شف طیبه 2



    گوشت و دارچين و فلفل رو اضافه ميكنيم





    تفتش ميديم تا قهوه اي شه.
    اجازه ميديم سرد شه




    اين پنير هاوارتيه. هاوارتي يه پنير دانماركيه كه تقريبا نرمه و قابليت ذوب شدن داره. (اين پنير رو پريس جون زحمت كشيدن فرستادن)





    بافتي كره اي و نرم داره و رنگ كرمي يا زرد. اين پنير مثل پنيرهاي ديگه فراوري ميشه و سه ماه طول ميكشه تا توليد شه ولي اگه بيشتر بمونه شور تر ميشه و طعم فندق به خودش ميگيره






    پنير رو رنده ميكنيم.
    اين پنير بسيار بسيار خوشمزه است و عطر خوبي داره. شما ميتونيد توي اين رسپي از پنيرهاي مورد علاقه خودتون استفاده كنيد. اما پيشنهاد من اينه كه با 100 گرم چدار و 100 گرم پنير خامه اي جايگزينش كنيد. يا 100 گرم گودا و 100 گرم پنير خامه اي




    تخم و شير رو ويسك ميكنيم





    خوب هم ميزنيم كه كف كنه. پنير رو هم اضافه ميكنيم (چون پنير شوره من ديگه نمك اضافه نميكنم ولي شما مختاريد)





    گوشت رو هم اضافه ميكنيم




    من از كنسرو قارچ استفاده كردم پس ديگه قارچ نيازي به تفت دادن نداشت. شما اگه قراره از قاچ تازه استفاده كنيد بايد حتما تفتش بديد. ولي نه زياد. چون له ميشه و برشش خوب از آب در نمياد. پس همون كنسروش رو پيشنهاد ميكنم





    هر قارچ رو به سه قسمت برش ميزنيم و به مخلوط اضافه ميكنيم (زياد خوردش نكنيد كه بعد تو برش پاي خودش رو خوب نشون بده)





    فيلينگ رو توي كراست ميريزيم




    ميتونيد روش هم جند تا اسلايس قارچ قرار بديد كه خوشگل شه




    توي فر قرار ميديم به مدت 1 ساعت. يا تا زماني كه حاشيه كراست طلايي شه (بسته به فرتون)



    از فر خارج كرده و ميذاريم 10 دقيقه سرد شه و بعد برش ميزنيم چون اينطوري برشش تميزتر ميشه




    قبلا هم گفتم كه اين كراست فوق العاده خوب جواب ميده . كار باهاش خيلي ساده است و نه ترك ميخوره نه ميشكنه. بعد از پخت به هيچ عنوان به ظرف نميچسبه و به خوبي برش ميخوره بدون اينكه بشكنه يا خورد شه.





    حاشيه كراست ترد و كره اي و بيسكويتي و خوشمزه است. كف كراست به علت تماس با فيلينگ تا حدي نرم تره و دليل خوب برش خوردنش هم همينه. خلاصه همنيطور كه قبلا گفته بودم از اين كراست با اعتماد به نفس كامل توي پايهاتون استفاده كنيد.





    طعم فينيگ پاي هم واقعا خوشمزه است. پوي پنير و گوشت حتي از دور هم به مشام ميرسه و وقتي سرمون رو به پاي نزديك ميكنيم كه واقعا رايحه خوبي داره (ولي اونهايي كه هميشه با بوي تخم مرغ مشكل دارن بهتره توي فيلينگ هم از ادويه استفاده كنن)





    تركيب طعم گوشت و قارچ و پنير واقعا عاليه (ولي قسمت مورد علاقه من كراستشه) و همينطور كه گفتم ايروني پسنده. شما اين مدل پنير در دسترستون نيست پس حتما از پنيري استفاده كنيد كه مطمئنيد طعمش رو دوست داريد. چون پنير توي اين پاي نقش زيادي ايفا ميكنه





    بايد اعتراف كنم كه توي خوردن اين پاي زياده روي كردم و به قول آقاي شوهر: "اينقدر خورديم كه ديگه نفسمون بالا نميومد"

    آخه ما دو تا معمولا از اين جور اشتباهات نميكنيم و با يه اسلايس كوچولو هم سير سيريم.

    خلاصه اينكه حتما امتحانش كنيد. (اوه راستي ... حتما اون قسمت كاراملايز كردن پياز رو با حوصله انجام بديد چون توي طعم پاي تاثير داره)



    برگرفته از كتاب "مجله لها 2009"
    پي.اس. توي كتاب گفته كه توي فيلينگ سوسيس بريزيد. ولي من با گوشت درستش كردم

    پاي قارچ و گوشت و هاوارتي ~ کارگاه آشپزسازی



    ویرایش توسط حسرت الملوک : ۱۳۹۲/۰۸/۱۸ در ساعت ۰۸:۴۸ قبل از ظهر
    zardin, aydaa, setare2222 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ای تو پر از وسوسه عشق
    تو شدی تمامی زندگی من ...



  3. #107
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Saeedeh via M آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    638
    میزان امتیاز
    63
    پسند شده
    5682
    پسند کرده
    6448
    یه لایه پوره سیب زمینی..یه لایه گوشتی و پنیر پیتزا فراوان
    لایه گوشتی: گوشت چرخ کرده+ پیازداغ+قارچ+ذرت+رب+ادویه

    sama18, zardin, m1361 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    با علی از یا علی یک نقطه کم دارد ولی.. یا علی گفتن کجا و با علی بودن کجا..!!

  4. #108
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    pariya505 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    714
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    5555
    پسند کرده
    5284
    پای چوپان...غذایی سریع و لذیذ...
    موا گوشتی شامل: گوشت چرخ شده همراه پیاز و ادویه سرخ شده+قارچ+فلفل دلمه+گاهی هویج یا ذرت
    لایه ی روش هم پوره سیبزمینی+کمی پنیر پیتزا

    Behjat, sama18, مامی رضا و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #109
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    836
    میزان امتیاز
    252
    پسند شده
    11359
    پسند کرده
    5157
    اینم پای چوپان من
    پوره سیب زمینی ازین دستور :ایده های لازیکا - پوره سیب زمینی

    اما من نمیدونستم فقط روش پوره میزیم اول پوره ریختم وسطش مایع ماکارونی +قارچ و نخود وفلفل دلمه ای رو ریختم دوباره پوره وبعد پنیر پیتزا

    دوستش داشتم
    zardin, &yeganeh&, Maryam baran و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    m1361 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    481
    میزان امتیاز
    443
    پسند شده
    7075
    پسند کرده
    47955

    ویترین مدال ها

    شپردز پای با دستور شف طیبه عزیز که خیلی خوشمزه بود
    با این دستور
    انواع کیش تارت و پای(غذایی)
    که اگه مرغ استفاده کنیم میشه چیکن شپردزپای و اگه گوشت اضافه کنیم میشه شپردزپای

    نام: 105.jpg نمایش: 3035 اندازه: 98.9 کیلو بایت

    این هم داخلش

    نام: 108.jpg نمایش: 2861 اندازه: 97.0 کیلو بایت
    zardin, ستایش مامان, رستگار و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #111
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ستاره سربی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران - بنی هاشم
    نوشته ها
    208
    میزان امتیاز
    130
    پسند شده
    2992
    پسند کرده
    1092
    پای چوپان = گوشت چرخ کرده + پیاز داغ + هویج آبپز نگینی + فلفل دلمه ای نگینی + قارچ + رب گوجه + ذرت +کمی پنیر پیتزا + نمک و فلفل و ادویه را آماده میکنم کف ظرف پیرکس میریزم سپس روی مواد را با پوره سیب زمینی میپوشونم . من همیشه پوره سیب زمینی رو با ماسوره شکوفه روی مواد میریزم که خیلی خوشکل میشه ولی این سری به خاطر نوع سیب زمینیش چسبناک شده بود از قیف در نمی اومد منم از خیرش گذشتم و همین طوری ساده ریختم و با قا شق مرطوب صافش کردم


    نام: پای چوپان.JPG نمایش: 2939 اندازه: 53.3 کیلو بایتنام: برش پای 1.JPG نمایش: 2853 اندازه: 51.8 کیلو بایت نام: برش پای.JPG نمایش: 2820 اندازه: 46.6 کیلو بایت
    مامی رضا, m1361, zardin و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #112
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    eli khanoom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۹
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    431
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2532
    پسند کرده
    1133
    کیجا, m1361, zardin و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    صدا کن مرا
    صدای تو خوب است.......

صفحه 14 از 22 نخستنخست ... 411121314151617 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما