نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree788Likes

موضوع: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 170
صفحه 11 از 22 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    728
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    720
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)



    خمیر تارت
    آرد 250 گرم
    کره 150 گرم
    شیر یک دوم پ
    نمک به میزان لازم

    آرد+نمک+کره در ظرفی مخلوط کرده و نیم ساعت استراحت بعد در فالب تارت چرب شده ریخته و 15minدر فر

    کدو 200 گرم+جعفری کمی+شوید 2 ق غ+ماست چکیده 500 گرم+سیر 3 حبه +نمک وفلفل رو مخلوط میکنید و داخل تارت میریزین تزئین و سرو میکنید
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    من چقدر خوشبختم

    همه چی آرومه

  2. بانک بند ناف
  3. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7299
    پسند کرده
    4775

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    تارت تو قالب قلب برای روز عشق

    ماتی و Andrew این نوشته را پسندیده.
    [url=http://lilypie.com]

  4. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami mahdis آواتار ها
    مامان بانوی سابق
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    محل سکونت
    بوشهر
    نوشته ها
    675
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    8257
    پسند کرده
    7857

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)



    تارت پیتزا
    برای خمیر تارت
    آرد 1 پیمانه
    مایه خمیر 1 ق م
    شکر 1 ق چ
    نمک 1ق چ
    تخم مرغ 1 عدد
    روغن مایع 1/3 پیمانه
    آب ولرم حدودا 1 پیمانه

    _مایه خمیر +شکر +نمک وآرد را در ظرفی خوب با هم مخلوط کنید.
    _روغن را اضافه کرده مخلوط کنید و در انتها کم کم آب را اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
    _خمیر را به مدت 1 ساعت در جای گرم قرار دهید.

    مواد میانی برای تارت
    گوشت چرخ کرده +پیاز داغ فلفل دلمه رنگی +سوسیس رنده شده+پنیر خیلـــــــــــــــــی زیاد+آویشن

    من خمیر رو یه لایه تقیریبا نازک توی قالب تارت پهن کردم و در فر از قبل گرم شده با دمای 230 درجه به مدت 15 دقیقه قرار داده بعد بیرون آوردم کمی سس شیرین مالیده کمی پنیر پیتزا بعد مواد میانی و دوباره پنیر فراوان دوباره رفت توی فر به مدت 15 دقیقه و کمی هم گریل!
    یه سری قالب زدم که اونم خوب شد برای پیش غذا برای میهمانیها خوبه!
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

  5. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم گلی .. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    kashan
    نوشته ها
    1,066
    میزان امتیاز
    53
    پسند شده
    3376
    پسند کرده
    1896

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    تارت پیتزا در دو مدل با دستور تیلاجون
    http://ashpazi.blogfa.com/post-165.aspx



    تارت پیتزا





    اون ظرفای بیضی کوچیکتر هم تارت کوچیک تک نفره بود





    اون تارتای بزرگ رو تا اوردم بچه ها همشو نصف کردن و کشیدن و به بزرگترا و خیلیا نرسید
    خوب شد دقیقه نود اون کوچیکا رو درست کرده بودم ولی بازم خیلی کم اومد و خیلیا نخوردن
    حتی اون کوچیکاشم 4-5 تا میکشیدن
    اخه بچه کوچیکه 14 سالش بود و بعدی 16
    دیگه عمرا برا مهمونی قوم شوهر از این کارا بکنم



    من 4 تارت نون تارت بزرگ رو روز قبل درست کردم و روز مهمونی با مواد پر کردم و یکی یکی تو فر گذاشتم بعد اخر سر همه رو با هم داخل فر گذاشتم و ده دقیقه قبل از سرو فر رو روشن کردم و هر 4 تاش با هم گرم شد

    این هم قالبش که گیتاجون زحمتشو کشیدن برام گرفتن
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    http://ashpazkhone.blogfa.com

  6. #85
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28904
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    پای قارچ و گوشت از شف طیبه نازنین
    international/topic530-64.html#p469226



    من بجای گوشت چرخ کرده از سوسیس استفاده کردم ولی فکر کنم با مرغ خیلی بهتر بشه
    از پنیر خامه ای و پنیر گودا استفاده کردم
    خوشمزه بود حتی سردش هم خوب بود

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  7. #86
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,918
    میزان امتیاز
    63
    پسند شده
    2612
    پسند کرده
    5217

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    پای چوپان
    یه لایه گوشت چرخ کرده و سوسیس و قارچ و رب
    یه لایه پنیر پیتزا
    یه لایه پوره سیب زمینی. غنی شده با شیر و کره و خامه و پودر سیر و آویشن و نمک و فلفل سیاه

    فقط گریل رو روشن کردم

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  8. #87
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17136
    پسند کرده
    20223

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    پای گوشت
    ماست یک پیمانه تخم مرغ 1 عدد کره آب شده و خنک شده 50 گرم آرد 500 گرم تا یک کیلو
    تخم مرغ یک عدد برای رومال یک عدد
    ماست و تخم مرغ و کره رو با هم مخلوط کنید و آرد را کم کم بهش اضافه کنیدو چند دقیقه ای ورز بدید و 20 دقیقه در محیط استراحت بدید .
    قالب و چرب و آردپاشی کنید و از مواد میانی دلخواه در بین لایه های خمیر قرار بدیدو در فر 210 درجه به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید بعد از پخت نیم ساعت بهش دست نزنید چون سفت و خشک هست بعد از این مدت نرم خواهد شد و قابل برش.

    دستور از ماهنامه سرآشپز شماره 19 هست .
    [/IMG]
    [/IMG]
    [/IMG]
    با بقیه خمیر هم اینا رو درستیدم.
    [/IMG]
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  9. #88
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mahi site آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    1568
    پسند کرده
    1360

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    پای چوپان
    که تا حالا چند دفعه و با الهام از دستور شف طیبه و مطبخ رویا درست کردم البته هر دفعه یه چیزاییشو عوض کردم!

    http://www.cheftayebeh.ir/2010/01/blog-post_03.html

    http://liliangol.blogfa.com/post/219
    این غذا به کسایی که از طعم پوره سیب زمینی خوششون میاد توصیه می شود!
    مواد گوشتی شامل گوشت چرخ کرده و پیاز و رب گوجه و سیر و قارچ و ادویه ( این دفعه نخودفرنگی و جعفری خرد شده هم اضافه کردم بازم خوشمزه شد!) رو کف ظرف از قبل چرب شده پهن می کنیم و روش
    پوره سیب زمینی شامل سیب زمینی آبپز و شیر و کره و خامه (دفعه آخر خامه نداشتم و مشکلی هم پیش نیومد) و تخم مرغ (که اونم دفعه آخر بهش اضافه نکردم!) و نمک و فلفل و آویشن
    پهن کردم و ۲۰ دقیقه تو فر ۱۸۰ درجه گذاشتم بپزه!
    نکته ای که رویا جون تو وبلاگشون نوشتن اینه که یکم آرد به مواد گوشتی اضافه بشه تا انسجام مواد گوشتی بیشتر بشه که نکته کاربردی و قابل توجهی بود.


    Andrew این نوشته را پسندیده.

صفحه 11 از 22 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما