نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree788Likes

موضوع: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 170
صفحه 10 از 22 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  1. #73
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    نوشته ها
    154
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    24
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    سلام
    منم دیشب برا اولین بار درستیدم... عالی بود...
    من کمی تنبلی کردم و از خمیر پیتزا تابه ای با آرد گندم و برنج درست کردم. خمیرش کمی اذیت کرد ولی عالی بود...
    مادرشوهری که حسابی خوشش اومد!!!


    Andrew این نوشته را پسندیده.
    خدا اينجاست ،

    توي جمله ي " عجب شانسي آوردم "

  2. #74
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7300
    پسند کرده
    4775

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    دیشب برای مهمو نام می خواستم تارتلت درست کنم وقت کم آوردم تارت درست کردم



    ماتی و Andrew این نوشته را پسندیده.
    [url=http://lilypie.com]

  3. #75
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۸
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    113
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    پاى مرغ و سبزيجات
    خمير اين پاى در اصل خمير نان بسيار لطيف و لذيذى است كه من در اينجا ديدم و با آن نان خانگى به شكل هاى مختلف مثلا به شكل تافتون و بربرى درست كردم و حالا هم تصميم گرفتم با آن پاى درست كنم. چون خمير هاى پاى معمولا با كره درست مى شود و من از كره زياد استفاده نمى كنم. در ضمن براى پيتزا هم خمير خوبى است و با وجود اين كه من از آرد سبوسدار هم استفاده كردم باز هم لطافت و نرمى خاص خودش را حفظ كرده بود. فقط لازم است طبق دستور عمل كنيد.

    دوستانى كه براى ديدن اين وبلاگ مشكل ندارند حتما به اين وبلاگ سر بزنند و از بقيه دستورات دقيق و عالى آن استفاده كنند و براى كسانى كه مشكل دارند، من با اجازه از دوست هنرمند عاطفه جون دستور را كپى مى كنم تا اين دوستان هم استفاده كنند.

    براى تهيه اين پاى لازم است دوسوم خمير را براى كف ظرف و يك سوم خمير را براي روى خمير استفاده كنيد.

    براى مواد ميانى من از سينه مرغ پخته و هويج و فلفل دلمه*اى پخته و پودر آويشن استفاده كردم.

    لازم است كف ظرف را چرب كنيد و بعد خمير را در ظرف پهن كنيد و وقتى دو لبه خمير را با دست يا چنگال به هم وصل كرديد روي خمير هم چند سوراخ ايجاد كنيد و بعد از زدن رومال اگر كنجد و سياه دانه هم بزنيد طعمش لذيذ تر مي شود.

    نكته : قطر ظرف من 26 سانت و ارتفاع آن حدود 5 سانت بود


    از عاطفه جون بابت اين دستور ممنونم.

    دستور پخت نان نرم سبوسدار از وبلاگ خوشمزه خونه
    برای خمیر : آرد 350 گرم پودر خمیرترش 1 قاشق سوپخوری شکر 1 قاشق سوپخوری نمک 1 قاشق چایخوری روغن زیتون 60 سی سی شیر 200 سی سی سبوس 2 تا 3 قاشق چایخوری برای روی نان : آرد 1/2 قاشق سوپخوری آب سرد 1/2 پیمانه کنجد - تخم خرفه - سبوس - جو دوسر پرک (انتخابی) برای شروع خمیرترش و شکر رو داخل شیر ولرم میریزیم و 10 دقیقه صبر میکنیم تا عمل بیاد و پف کنه. آرد رو داخل کاسه میریزیم و وسطش رو گود میکنیم مثل یه چاله کوچک. روغن زیتون، نمک و مایه خمیر رو وسط آرد میریزیم و با دست خمیر رو هم میزنیم تا یکدست بشه. چند دقیقه باید ورزش بدیم. حین ورز دادن سبوس رو با خمیر مخلوط میکنیم. روی خمیر رو میپوشونیم و 1 ساعت بهش استراحت میدیم تا حجمش زیاد بشه.

    بعد از 1 ساعت باید به خمیر شکل بدیم. به صورتهای مختلف میشه بهش فرم داد. کاری که من انجام دادم به این ترتیبه : خمیر رو به 2 قسمت و هر قسمت رو به 5 قسمت تقسیم میکنیم. این تقسیم 2 تا نون بزرگ بهمون میده. اگه نونهای کوچیکتری میخوایم به تقسیمات بیشتری هم احتیاج داریم. تکه های خمیر رو گرد میکنیم و با دست یا وردنه به شکل دایره بازشون میکنیم. ضخامت خمیر 6، 7 میلیمتر باشه کافیه. هر 5 دایره رو به صورت زیر و رو دور هم قرار میدیم (مطابق شکل زیر) طوریکه از مرکز دایره ها کاملا به هم فشرده باشند و فاصله ای بینشون نباشه. بین دایره های رویهم اومده رو با 2، 3 قطره آب تر میکنیم تا لایه ها خوب به هم بچسبند. روی خمیر ها رو با پارچه سبکی میپوشونیم و مجددا 30 دقیقه استراحت میدیم.

    فر رو با حرارت 400 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه. برای روی نانها، آب سرد و آرد رو مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا غلیظ بشه. میگذاریم تا سرد بشه. افزایش حجم نانها که حالا دیگه شبیه گلهای خمیری شدند کاملا مشخصه. با قلم مو به آرومی مقداری از مخلوط آب و آرد روشون میمالیم. من روی یکی از نونها رو کنجد سفید و سیاه پاشیدم و دیگری رو جو دوسر پرک شده.

    داخل فر قرارشون میدیم تا بپزند، مدت 15 دقیقه با حرارت 400 درجه فارنهایت، بعد یه ربع حرارت رو کم میکنیم تا 350 درجه فارنهایت مدت 15 تا 20 دقیقه، تا زمانی که خوب طلایی بشند.
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    http://khanjon.blogfa.com

  4. #76
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6798
    پسند کرده
    11886

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    تارت فلفل و بادنجان کبابی



    مواد لازم خمیر برای 8 نفر:
    آرد معمولی:175 گرم نمک:به میزان لازم کره:75 گرم زیتون سبز ریز شده:دو ق غذاخوری آب سرد:3 ق غذاخوری
    مواد لازم برای تهیه مایه میانی:
    فلفل دلمه ای:2عدد بادنجان:2عدد سیر له شده:2حبه روغن زیتون:2 ق غ پنیر مازارلا رنده شده:100 گرم تخم مرغ:2عدد
    شیر:150 میلی لییتر نمک و فلفل:به میزان لازم

    طرزتهیه:آرد و نمک را در یک کاسه الک کرده ،سپس کره یا مارگارین را با آن ورز میدهیم تا به شکل خرده های نان در بیاید.زیتون و آب سرد را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی به دست آید.
    این عکس خمیر منه که خیلی راحت درست میشه




    خمیر حاصل را بر روی سطح آرد پاشیده شده پهن کرده و آن را در قالب تارت به قطر 20 سانتی متر قرار میدهیم و با چنگال روی آن چند سوراخ ایجاد میکنیم و میگذاریم در یخچال سرد شود.در همین فاصله تمام فلفل دلمه ایه و بادنجان را از طول نصف کرده ،دانه آنها را گرفته و روی سینی فر قرار میدهیم.طوری که پوستشان رو به بالا باشد.سیر و روغن را با هم مخلوط کرده با قلمو روی بادنجانها و فلفلها میمالیمو انها را در فری که از قبل با حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم تا پوست انها بسوزد و سیاه شود.
    پس از خنک شدن پوست انها را کنده و باریک خلال میکنیم و انها را روی خمیر قرار داده و یک لایه پنیر روی آنها میریزیم.تخم مرغها و شیر را به هم زده و نمک و فلفل به ان افزوده و روی مواد داخل تارت میریزیم.و آن را در فر به مدت 20 دقیقه با حرارت 175 درجه سانتی گراد قرار میدهیم.میتوانید بعد از پخت هم به صورت گرم و هم سرد سرو نمایید
    با فلفل دلمه های رنگی خیلی قشنگتر میشه که من نداشتم
    برای پنیرش من مخلوط مازارلا و پیتزا رو استفاده کردم
    از قالبهای کوچکتر استفاده کردم که این 3 تا تارتو با همین مقدار خمیر به من داد
    چون با توستر درست کردم.زمان پختش یک ساعت طول کشید .20دقیقه اول با درجه 175 درجه و بقیه زمانو با حرارت 200 درجه


    از مجله آشپزی خانواده سبز
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  5. #77
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    709
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    717
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    بازم چیکن شپردزپای در هواپز با دستور شف طیبه : http://mamisite.com/forum/internatio...4.html#p559990


    Andrew این نوشته را پسندیده.
    اگر
    مسائل شخصی و زناشویی
    از در خانه ای بیرون بروند،
    آن در
    برای همیشه باز خواهد ماند ...

  6. #78
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی دوقلوها آواتار ها
    zahra.kh
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۷
    محل سکونت
    گلستان
    نوشته ها
    701
    میزان امتیاز
    90
    پسند شده
    3168
    پسند کرده
    1314

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    اینم تارت هایمن با دستور مریم گلی عزیز

    Andrew و مریم گلی .. این نوشته را پسندیده.

  7. #79
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    728
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    723
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    پوره درست کردم تا پای چوپان درست کنم یکهویی دیدم از شب قبل فلافل اضافه اومده و با ایده ای که از sara chefگرفته بودم در قالب مافین درست کردم

    برای همسرم ورژن غیر رژیمی(فلافل خرد شده فلفل دلمه ای سس خردل و خامه و مایونز)







    و ورزن رژیمی(پوره بی کره و خامه +کالباس و فلفل دلمه ای و زرشک)






    $*تبسم*$ و Andrew این نوشته را پسندیده.
    من چقدر خوشبختم

    همه چی آرومه

  8. #80
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    maman neda آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۲
    نوشته ها
    179
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    322
    پسند کرده
    23

    Re: انواع کیش تارت و پای(غذایی)

    تارتت های من ...خمیرش با دستور مریم گلی عزیز بود
    مواد داخلی اش هم
    کالباس نگینی+ذرت+نخود فرنگی+قارچ+فلفل دلمه+خیار شور+ پنیر پیتزا

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    سلاممم

    من به مامی سایت برگشتم

صفحه 10 از 22 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما