نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1777Likes

موضوع: شارلوت

نمایش نتایج: از 465 به 472 از 553
صفحه 59 از 70 نخستنخست ... 495657585960616269 ... آخرینآخرین
  1. #465
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    parastoo.borj آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۱
    نوشته ها
    26
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    136
    پسند کرده
    17
    سلام دوستان. میخوام از همه شما عزیزان بابت آموزشها و راهنماییاتون تشکر کنم. من دیروز پس از مطالعه کامل آموزشها و تجربیات دوستان شارلوت درستیدم
    نام: IMG_1648.jpg نمایش: 4880 اندازه: 36.6 کیلو بایت
    به لحاظ فنی کاملا خوب و بی نقص بود. اما به خاطر محدود بودن امکانات نتونستم طعمای دلچسبی انتخاب کنم و بنابر این طعمش باب میل خودم نبود اما مهمونم هم خورد و هم باقیش رو برد
    نام: IMG_1651.jpg نمایش: 4881 اندازه: 29.3 کیلو بایت
    نام: IMG_1655.jpg نمایش: 4872 اندازه: 32.8 کیلو بایت
    برای تهیش از کیک رولی درنا ، کرم موزی، پودر ژلاتین و برای وسطش از پرتقال و موز استفاده کردم. قصد دارم برای مهمونی آخر هفته رولت رو از قنادی تهیه کنم و از کرم شکلاتی ، کاراملی و موز و گردو برای داخلش استفاده کنم.
    بازم ازتون ممنونم

    - - - Updated - - -
    ویرایش توسط parastoo.borj : ۱۳۹۲/۰۸/۲۴ در ساعت ۱۱:۲۲ بعد از ظهر
    fahim68, نسترن نگارین, aydaa و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #466
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آزاده2013* آواتار ها
    ازاده-
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
    محل سکونت
    شهر باران
    نوشته ها
    524
    میزان امتیاز
    48
    پسند شده
    7427
    پسند کرده
    1994
    شارلوت با بستنی +ژله انگور+ژله پرتقال

    روشم سس بلوبری ریختم

    البته به زیبای کارای شما نیست

    اینم ترکش خوردش
    تاخیالت بسرم میزنه گریم میگیره آروم آروم دل تنگم داره بی تو می میره

  3. #467
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    chichak آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۵
    نوشته ها
    121
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    518
    پسند کرده
    246

    اینم از شارلوت بنده
    ممنون دوستای گلم خیلی ذوق کردم از نتیجه
    من از دو بسته کیک رولی درنا استفاده کردم .بعد از اینکه کیک ها رو چیدم یه لایه نازک خامه کشیدم گذاشتم تو یخچال.بعد کاسترد که کمی ژلاتین زده بودم و کمی هم نسکافه زده بودم ریختم توش گذاشتم یخچال کمی که خودشو گرفت موز و شکلات خورد شده ریختم توش بعد بقیه مواد کاسترد رو ریختم.بعد حدود 6 ساعت تو یخچال بود.
    از همتون ممنونم
    سامره جان از شمام ممنونم
    ویرایش توسط chichak : ۱۳۹۲/۱۰/۲۲ در ساعت ۱۱:۵۱ قبل از ظهر
    titish khanoom, گل باقالی, otaagheaabi و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #468
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,208
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    7010
    پسند کرده
    3915

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط Springeh نمایش پست ها
    سلام ببخشید یک سوال در مورد رولت داشتم
    میشه به جای رولت درنا یا هر مارک دیگه رولت از شیرینی فروشی گرفت ؟؟ آیا خوشمزه تر میشه یا خیر ؟؟
    از پاسختون ممنونم
    بله عزیزم میشه
    و مطمئنا خوشمزه تر از رولتهای صنعتیِ بسته بندی میشه
    نسترن نگارین و aydaa این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  5. #469
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,208
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    7010
    پسند کرده
    3915

    ویترین مدال ها

    دوستای خوبم

    پست اول همین مبحث توضیح کامل راجع به شارلوته و همینطور قوانین اجرایی " شارلوت "

    دوستایی که بارهای اوله که میخواید شارلوت درست کنید ممنون میشم قبل از پست گذاشتن مبحث رو از ابتدا مطالعه بفرمایید
    تا سوالاتی که بارها بهش پاسخ داده شده از قبیل: چرا ژله درز کرد بیرون از رولت؟! چرا بستنی!! شل شد؟ کرمم باید ژلاتینه باشه؟!؟ و ... پرسیده نشه و خودتون با خراب شدن کارِتون شارلوت زده! نشید.

    بغیر از پست اول ،هنرمندای خوبمون تو ص های اولِ این مبحث کامل راجع به شارلوت و انواعش گفتن و توضیح دادن اما بطور کاملاً خلاصه این پست من رو هم میتونید بخونید

    شارلوت

    و البته پستهای دیگه که خب خودتون با مطالعه پیدا میکنید.

    نکته ی بسیار مهم دیگه ای که باید بگم اینه که وقتی پستی میذاریم راجع به اون کار کااااملا توضیح بدیم
    مثلا من نوعی میدونم که شارلوت یه نوع کرم ژلاتینه داره یه نوع کیک یا لیدی فینگرز یا از این قبیل داره و میره تو یخچال استراحت کنه و بعد تزیین بشه
    بطور قطع میدونم اما دلم میخواد که وقتی کاربر X عکس شارلوتشو گذاشته و نوشته خوشمزه بود!! لااقل بنویسه که کدوم کرم خوشمزه بود؟! وگرنه من لینک انواع کرم ژلاتینه رو دارم فقط میخوام توی مهمونی بدون دغدغه فکری و با خیال راحت که این نوع کرم قبلا تست شده و خوشمزه بوده ازش استفاده کنم، یا ممکنه کرمی که من میپسندم توش، مثلا! تکه های موز یا نارگیل یا ... داشته باشه و برای اون تزیین خاصی که از کاربر X دیدم (و هیچ توضیحی راجع بهش ارائه نداده! ) مناسب نباشه و اگه اینو میدونستم سرخورده نمیشدم!!

    این همه نوشتم که بگم زین پس پستهایی که عکسِ بدون توضیحِ کامل و کافی داشته باشن - هرچند چشم نواز - بدون اطلاع از طریق پیغام خصوصی، حذف میشوند.
    چرا که بندِ صریح قوانین مامی سایتمان میباشد.


    با تشکر
    سامره


    برای توضیح کامل و کافی هم توی همین مبحث مثالهای زیادی از دوستاااای خوبمون هست(که پیشاپیش از اسم نبردنشون عذرخواهی میکنم و ازشون ممنونم) اما فقط واسه داشتن یک مثال همین ص قبلو میارم ، پست بهجت عزیزم" شارلوت " حالا من کاملا اطلاعات خوبی راجع به ترکیبات شارلوت ایشون دارم و میدونم تو مهمونی برای تغییراتش چه باید بکنم، اینطور نیست؟!
    ayla1, titish khanoom, ada و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  6. #470
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,208
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    7010
    پسند کرده
    3915

    ویترین مدال ها

    شارلوت هندونه






    تا مرحله آماده سازی رولت رو اینجا میتونید ببینید ← کیک و رولت نقش دار ( خمیر دکور)

    برای اینکه زرده ی خمیر دکور رو استفاده کنم یه کرم من درآوردی درست کردم که خوشمزه شد


    کرم ژلاتینه هندوانه

    پودر ژله هندوانه / 1 بسته (از نصف بسته برای داخل کرم استفاده میشود )
    زرده تخم مرغ / 1 عدد (باقیمانده از خمیر دکور)
    شکر / 1/2 پیمونه (راستش وقتی هنوز مایع بود و چشیدم خیلی شیرین بود اما بعدش که بست شیرینیش خوب بود، پس اگه ژله ترش استفاده میکنید همین مقدار بریزید و اگه ژله هندونه یا شیرین، میتونید 1 2 ق غ کم کنید!)
    شیر 1 لیوان
    خامه صبحونه / 1 بسته
    پودر ژلاتین / 2 ق چ

    نصف لیوان شیر + پودر ژلاتین هم زده میشه و کنار گذاشته میشه
    نصف لیوان مابقی شیر رو میذاریم داغ شه (برای 50 ثانیه یا 1 دقیقه میذاریم تو مایکروویو، مراقب باشید سر نره)
    زرده + 2 ق از شکر خوب زده میشه (با ویسک دستی) و بعد کم کم شیر داغ رو بهش اضافه میکنیم و ویسک میکنیم (در حال هم زدن بهش اضافه شه که زرده نپزه!)
    * من دستورای زرده تخم مرغ دار رو حتما باید حرارت بدم میتونین بذارین روی گاز و چند دقیقه با حرارت متوسط مایل به ملایم بپزین - فعلا به اصول اصلی و کلاسیکش نمیپردازم (بن ماری و 8 شدنش و ...) چون این کرممون براش همچین هم اون اصول مهم نیس! - و روش تنبلونه ش هم استفاده از مایکروویوِ 3 بار 40 ثانیه ای با توان 100 درصد میذارمش تو مایکروویو و هم پایان 40 ثانیه و هم مابین 40 ثانیه با ویسک خوب هم میزنم ( یکم غلیظ میشه) بعد وانیل و شکر و ژلاتین محلول در شیر سرد رو بهش اضافه میکنم و هم میزنم وقتی خوب مخلوط شد میذارم کنار تا از داغی بیفته؛
    پودر ژله هندوونه رو با 1 لیوان آب جوش خوب مخلوط میکنیم و میذاریم تو مایکروویو تا شفاف شه. حالا نصفش میکنیم. این نصف رو میذاریم تا مثل محلول بالا از داغی بیفته و نصف مابقی رو هم با 1/2 لیوان آبجوش مخلوط میکنیم و کنار میذاریم برای روی شارلوت
    حالا محلول شیر و زرده رو خوب با خامه صبحونه مخلوط میکنیم و بعد نصف ژله هندونه رو –که گذاشته بودیم از داغی بیفته- بهش اضافه میکنیم، در حالت عادی میتونید بریزید تو قالب و استفاده کنید اما اینجا من نیاز داشتم نیم بند بشه تا با شکلات مخلوط کنم.

    پس گذاشتم تا نیم بند شد کمی شکلات چیپسی (که مال من متاسفانه ویفری! و گرد بود) میریزیم داخلش و توی شارلوت استفاده میکنیم.





    رولت ها رو موازی طول 3 برش زدم حدودا 6 سانت شدن
    و توی فرم میچینیم (من رولت گرد رو هم دورش رو بریدم تا دیواره رولتی روی ظرف قرار بگیره، نه روی رولت گرد) و با خامه ی فرم گرفته روشو یه دور پوشش میدیم و بعد کرم هندوونه رو میریزیم

    راستش من باید کمی روی ژله رو با ق داغ یا از این دست تدبیر ها صاف میکردم تا برشش با ژله رویه صافتر در بیاد اما واقعا اونروز وقت نداشتم

    بعد از یه 10 دقیقه تو یخچال موندن میاریم بیرون و ژله باقیمونده هندونه ای رو میدیم روش و میره تو یخچال تا کامل بسته شه. فکرکنم 6 ساعت موند.

    بعدش هم در آوردم و اول لبه ی رولت رو با چاقو بریدم و تقریبا هم سطح کرم صاف کردم و بعد با ماسوره خامه دورشو دادم و وسطش رو هم با شکلات ذوب شده تخمه هندونه کشیدم.




    اینم فردا صبحش با نور طبیعی گرفتم!!





    چون کرمش مورد پسند همگان قرار گرفته بود توی مبحث انواع کرم هم میذارمش
    Mahi site, فاطمه زهرایی, elmira.t و 68 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  7. #471
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anahita4011 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۷
    محل سکونت
    زیر آسمون خدا
    نوشته ها
    203
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    426
    پسند کرده
    168
    اینم اولین شارلوت من
    که برای تجربه اول خیلی خوب بود
    مورد پسند همه هم واقع شد
    ممنون از دوستان
    (واجب شد قالب کمربندی رو بگیرم)
    لایه های شارلوت هم ژله بستنی هلو+ خامه و پنیر خامه ای و کمی شکر و ژلاتین هستش
    آش رشته
     
    Behjat, مامان غزل, sepide56 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به بعضی ها اونقدر بها میدی که یه روز خودت هم دیگه نمیتونی بخریش ... !!!!

  8. #472
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,800
    میزان امتیاز
    637
    پسند شده
    47848
    پسند کرده
    50160

    ویترین مدال ها

    شارلوت:


    خواستم تک نفره درست کنم. داخل استکانها کیسه انداختم و یه لایه تی تاب و بعد پودینگ توت فرنگی( طبق دستور روش با 2پیمانه شیر درستش کردم) و انار و ژله انار درست کردم.
    اشتباهم این بود که ژله رو نیم بند نشده ریختم و به لایه پودینگ و کیک نشت کرد.
    یکی هم یادم رفت کمی از ژله نگه دارم که تی تابهای دور شارلوتها رو بهش بزنم و به کناره های شارلوتها بچسبونم و با روبان ببندم تا ثابت بشن.

    یکیشو کیسه ننداخته بودم که نشتی ژله خیلی کم بود و راحت هم در اومد.
    narbella, ayla1, sh_capr و 25 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


صفحه 59 از 70 نخستنخست ... 495657585960616269 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما