نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1479Likes

موضوع: روش های خشک کردن سبزیجات در منزل

نمایش نتایج: از 33 به 39 از 39
صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 2345
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    7,803
    نوشته های وبلاگ
    120
    میزان امتیاز
    809
    پسند شده
    39778
    پسند کرده
    59949
    ترخون خشک قدیم ما هم خونه مامانم مدل المیرا جون رو میز ناهار خوری خشک می کردیم من که جا ندارم رو اپن و میوه خشک کن خشک میکنم

    نام: tarkhon.jpg نمایش: 1144 اندازه: 97.9 کیلو بایت
    باران67, m1361, RE79EL و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  2. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,142
    میزان امتیاز
    378
    پسند شده
    9272
    پسند کرده
    12137
    و این هم نعناع خشک بنده

    2 روز زیر پنکه موندن و بعد آسیابشون کردم

    نام: 20161123_202513.jpg نمایش: 2127 اندازه: 55.6 کیلو بایت
    باران67, m1361, *شمیم* و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من عاشق دوستان مامی سایتی گلم هستم

  3. #35
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96021
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    ترخون خشک





    ترخون هم مثل سایر سبزیجات و بهاین شیوه خشک میکنم.

    نکته ای که لازم به ذکر هست اینه که،
    من برگ های خشک شده ی ترخون رو به صورت آسیاب نشده نگه میدارم و هر بار برای مصرف اون رو کف مال میکنم و یا از الک رد میکنم.
    چرا؟
    چون اینجور عطر رنگ و طعم و خاصیتش بهتر حفظ میشه و دلیل مهمتر اینکه در مواقعی از سال خصوصا فصول سرد سال که ترخون در دسترس نیست،
    از این برگ های خشک داخل ترشی ها استفاده میکنم.




    برای برگ کردن ترخون به صورتی که در تصویر مشاهده میفرمایین کار میکنم.
    به این صورت در کمترین زمان میتونین ترخون رو برگ کنین و آماده شه برای خشک کردن



    pariyan, mitra40, nora1 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #36
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96021
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    مرزه خشک




    بهار که میشه
    فصل خشک کردن سبزیجات معطر و خاص بهاری میرسه

    و طبق معمول هر سال ،
    از جمله کارهای بهارانه ی من خشک کردن سبزیجات معطر هست

    قبلا در مورد خشک کردن سبزیجات بحث کردیم.
    برای خشک کردن مرزه هم مثل سایر سبزیجات،به شیوه ی ذکر شده در این پست کار میکنم.

    مرزه هم مثل نعنا برگ برگ کرده و خشک میکنم.
    مامان حدیثه, pariyan, mitra40 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #37
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96021
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    پونه خشک




    از ویکی*پدیا، دانشنامهٔ آزاد

    پونه
    طبقه*بندی علمی
    فرمانرو: گیاهان
    (طبقه*بندی*نشده): گیاهان گلدار
    (طبقه*بندی*نشده): دولپه*ای*های نو
    (طبقه*بندی*نشده): آستریدها
    راسته: نعناسانان
    تیره: نعنائیان
    سرده: نعنا
    گونه: M. pulegium
    نام علمی
    Mentha pulegium
    لینه

    پونه یا پودنه (نام علمی: Mentha pulegium) از گیاهان خانواده نعنائیان است. گیاهی است از سرده نعنا و تیره لب گلی*ها و له شده برگ*های آن عطر نعنا دارد. مصارف شناخته شده آن در آشپزی و شیرینی*پزی و در طب سنتی بعنوان آرام*بخش و مسکن و نیز در سقط جنین بکار می*رود. اسانس آن در صنعت عطر سازی کاربرد دارد و دارای ماده سمی پولِگون است.
    فرهنگستان زبان فارسی این گیاه را «خالواش» و «نعناخالواش» نامیده و در توصیف آن آورده*است: گونه*ای نعنا به شکل خوابیده یا خیزان با ساقه*های متعدد و پوشیده از کرک*های متراکم و گسترده؛ پهنک برگ*ها تخم*مرغی، به طول ۵ تا ۲۰ میلی*متر و حاشیهٔ صاف یا کم*وبیش دندانه*دار است و گل*آذین آن دارای چرخه*های کروی و گل*های غالباً بنفش و به*ندرت سفید است که با فاصله از یکدیگر و پرشمار در محور برگ*ها و در طول ساقه قرار گرفته*اند.

    برای کسب اطلاعات بیشتر به ویکیپدیا مراجعه بفرمایین.

    ********
    پونه هم از جمله سبزی های معطر مورد علاقه ی بنده هست.
    نمیدونم پونه رو از کجا باید تهیه کنین چون سبزی ای نیست که به طور معمول در سبزی فروشی ها به فروش برسه.

    شکر خدا من سعادت لمس برگ های زیبا و خوش عطر این گیاه دوست داشتنی رو دارم.

    خواهر گلم عروس مردمان خوب شمال کشور هست و هر بار که اونجا میرن برام کلی پونه ی بکر و ناب میچینه و میفرسته.

    و از وقتی که به دستم میرسه منم و جشن پونه
    خونه رو عطرشون پر میکنه و منم که هر لحظه قربون صدقه شون میرم شکر خدا رو میگم.



    نحوه ی خشک کردن اون مثل سایر سبزیجات هست و به شیوه ی توضیح داده شده در این پست کار میکنم.
    pariyan, mitra40, nora1 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #38
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96021
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    ریحان بنفش خشک




    بهار...
    یعنی گل و عطر


    خشک کردن ریحان بنفش،از جمله بهارانه های من

    نحوه ی خشک کردن و توضیحات بیشتر رو در لینک زیر مطالعه بفرمایین:
    http://mamisite.com/forum/blogs/b2590.html
    mitra40, nora1, zakizadeh و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zendegi67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۱۸
    نوشته ها
    90
    میزان امتیاز
    125
    پسند شده
    1813
    پسند کرده
    5091
    اینم از پونه های خوش عطرم که آماده خشک شدن هستن

    درحال خشک شدن

    خشک و کف مال شده
    pooneh 007, hengamehh, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 2345
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما