نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1368Likes

موضوع: روش های خشک کردن سبزیجات در منزل

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 33
صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  1. #25
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,884
    میزان امتیاز
    590
    پسند شده
    47492
    پسند کرده
    49587

    ویترین مدال ها



    ما سبزیها رو توی خونه رو روی میز غذاخوری خشک میکنیم اکثرا وقتایی هست که هوا گرمه و 2-3 روزه خشک میشن.
    سبزی هایی مثل تره و جعفری و شوید رو خرد میکنیم و میشوریم و ریحون و مرزه رو برگهاشون رو جدا میکنیم و بعد شستن و رفتن آبشون روی پارچه سعی میکنیم نازک پهن کنیم و میذاریم خشک بشه.
    بعد داخل ظرفهای شیشه ای نگهداری میکنیم.





    افسونی, باران67, golbarg. و 28 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شهلا ک آواتار ها
    شهلا ک
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    330
    پسند شده
    4774
    پسند کرده
    771
    شاید تکراری باشه

    اما دوستان تا حالا سبزی خوردن خشک کردید؟
    من هر وقت سبزی خوردن می*خرم و می*بینم داره کم کم رو به پلاسیدگی می*ره ... می*گذارمش خشک بشه
    برای توی سالاد و چاشنی بعضی غذاها مثل کتلت استفاده می*کنم ... خوب می*شه
    شوید پلو
     
    باران67, سادن, hana67 و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #27
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86637
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    نحوه ی خشک کردن سبزیجات در منزل





    برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی:

    سبزی های معطری که در غذاهای ایرانی به کار میروند به صورت خشک شده هم مصرف دارند و در هر اشپزخانه ای مقداری سبزی خشک موجود است.

    این ها عبارتند از پونه،ترخون،شوید،شنبلیله،گ شنیز،مرزه،کرفس کوهی،کاکوتی،مرزنجوش،مشکک، آویشن شیرازی،گلپر،تره،جعفری،باد رنجبویه و نعنا.

    برای خشک کردن سبزی،ساقه ی چوبی ان را بگیرید و برگ سبزی را در سایه و در جریان هوا پهن کنید.
    در آفتاب رنگ سبزی از بین میرود و عطر ان هم از بیبن میرود همچنین ویتامین های موجود در آن در اثر تابش نور خورشید از بین میرود.

    سبزی نشسته بهتر و سالم تر خشک میشود.سبزی خشک را میتوان پیش از مصرف شست یا خیساند.

    سبزی هایی که روی غذا کف مال میشوند بهتر است پیش از خشک کردن شسته شوند و سپس اب آن خوب گرفته شود.

    *سبزی خشک را باید در شیشه های در بسته در جای خنک نگهداری کرد.


    ******
    و اما
    در ادامه ی این پست میخواییم خیلی دقیق تر روش خشک کردن سبزیجات خشک و نگهداری وان ها در منزل رو بررسی کنیم.

    بنا به درخواست عزیزان دلی که قصد خرید جهاز و تهیه وسایل دارن یه مقدار توضیحات خاص این موضوع هم میدم

    امیدوارم که مفید واقع بشه


    من برای جهازم سرویس های ادویه و حبوبات تهیه نکردم چون اون ها به نظرم کاربردی نیستن.
    بلکه بنا به نیازم و در تعدادی که میخواستم از قوطی ها با سایز های مختلف بسته به نوع نیاز خریداری کردم.

    در واقع هر انچه نیاز داشتم رو روی برگه لیست کردم و نسبت به کاربرد و میزان مصرف اندازه ش رو در نظر گرفتم.
    بعد از اون اقدام به خرید قوطی ها کردم.
    مورد بعد اینکه اگر بعدها احساس کردم نیازه چند تا قوطی اضافه کنم به راحتی سر همونایی که خریدم میتونستم باز تهیه کنم.






    خب این از این
    سبزیجات خشکی که من معمولا توی خونه دارم به قرار زیر هستن:

    نعنا-پونه-کرفس کوهی-ترخون-مرزه-شوید-ریحان بنفش-شنبلیله خشک-آویشن

    تمام این سبزیجات رو هم به در منزل خشک میکنم.(به غیر از اویشن که برگ های خشک شده ش رو از عطاری میگیرم و توی خونه خودم آسیاب میکنم چون تازه ش در دسترسم نیست.)


    ابتدا روش کار رو به صورت کلی براتون بیان میکنم و بعد از وان به بررسی تک تک هر کدوم از این سبزیجات میپردازیم



    روش کلی خشک کردن سبزیجات در منزل با حفظ رنگ و عطر و خواص:

    ابتدا سبزی مورد نظرتون رو تهیه کنین.
    این نعناها هم محصول باغچه ی کوچولوی منه











    برای خشک کردن سبزیجات باید بدونین مورد استفاده تون چیه
    من از این سبزیجات خشک، فقط به عنوان عطر دهنده در غذا و دوغ و ماست و.. استفاده میکنم
    پس نمیخوام باهاشون قرمه سبزی یا سوپ بپزم و اون ها رو به اصطلاح کف مال میکنم.
    در نتیجه نیازی به ساقه هاشون ندارم و فقط برگ هاشون رو خشک میکنم.0البته نه برای همه شون)

    در ادامه برای هر کدام از سبزیجات خشک میگم که چجور پاکشون میکنم.


    بعد از پاک کردن سبزی اون رو داخل سینک آب میریزم و میگذارم مدت کوتاهی در حد 10 دقیقه بمونه تا گل و لای اون ته نشین بشه

    بعد از اون سبزی ها رو از آب میگیرم ، سینک رو تمیز میکنم و باز داخل سینک پر آب میریزم.

    برای بار دوم هم سبزی رو به مدت 5 دقیقه تقریبا استراحت میدم و بعد از اون آروم آروم دسته های کوچیکی از سبزی رو از آب میگیرم و زیر شیر میگیرم و داخل آبکش میذارم.

    *دقت کنین سبزی ها رو آروم جا به جا کنین و خیلی بهشون دست نزنین چون از ماندگاری و شادابی اون کم میکنه.






    سبزي رو توي سبدي بريزيد كه زياد سبزي روي هم تلنبار نشه و آب اون بهتر جدا بشه
    کمی که اب اون در رفت اون رو روی پارچه ای تمیز پهن کنین تا خشک بشه.

    من پارچه هایی مخصوص سبزیجاتم دارم که پشتشون سفره دوختم.به این صورت سفره به صورق عایق عمل میکنه و نم پارچه با سطح زیری تماس پیدا نمیکنه







    من سبزیجات رو در سایه خشک میکنم
    جهت حفظ عطر و رنگ و خواص

    به این صورت که سبزیجات رو پهن میکنم و جلوشون پنکه میگذارم
    یا اینکه میتونین در معرض باد کولر بگذارینشون

    به این طریق سبزیجاتی تمیز و با کیفیت و معطر و البته پر خاصیت خواهید داشت.



    اگر در طول زمستان اقدام به خشک کردن سبزی کردین خیلی راحت میتونین با قرار دادن سبزیجات کنار بخاری سبزی خشک تحویل بگیرین
    به قدری راحته که عاشقش میشین
    شب که بذارین فردا صبح سبزی خشکتون اماده ست با رنگی بسسیار زیبا



    لازم به ذکره که من روش خشک کردن سبزیجات در ماکروفر هم تایید میکنم.
    یک لایه سبزی رو داخل سینی ماکروفر پهن کرده و سینی رو داخل ماکروفر میگذارم.
    کنارش می ایستم و یک دقیقه یکی دقیقه تست میکنم سبزیجات در چه حال هستن.
    زیر و رو شون هم میکنم تا یه دست خشک بشن.
    زمانی که میبره در سبزیجات مختلف و بزرگی و کوچیکی و میزان خیس بودنشون فرق داره.

    ولی در کل در کمتر از ده دقیقه سبزی خشک بهمون تحویل میده
    با حفظ رنگ(در مورد حفظ خواصش نظری ندارم)


    تقريبا 1 كيلو سبزي تازه 50 گرم سبزي خشك مي دهد






    توصیه میکنم لینک های زیر رو در مورد خشک کردن سبزیجات بخونین،اطلاعات مفیدی در اون ها هست:

    روش های خشک کردن سبزیجات در منزل
    روش های خشک کردن سبزیجات در منزل
    روش های خشک کردن سبزیجات در منزل



    ********

    کرفس کوهی

    برای آشنایی با جزئیات خشک کردن این سبزی معطر بهاری لینک زیر را مطالعه بفرمایین:

    روش های خشک کردن سبزیجات در منزل



    نعنا

    برای آشنایی با جزئیات خشک کردن این سبزی معطر لینک زیر را مطالعه بفرمایین:

    روش های خشک کردن سبزیجات در منزل




    ریحان بنفش:

    برای آشنایی با جزئیات خشک کردن این سبزی معطر لینک زیر را مطالعه بفرمایین:

    روش های خشک کردن سبزیجات در منزل



    شوید:

    برای آشنایی با جزئیات خشک کردن این سبزی معطر لینک زیر را مطالعه بفرمایین:
    روش های خشک کردن سبزیجات در منزل


    مرزه:
    برای آشنایی با جزئیات خشک کردن این سبزی معطر لینک زیر را مطالعه بفرمایین:
    روش های خشک کردن سبزیجات در منزل


    ترخون:

    برای آشنایی با جزئیات خشک کردن این سبزی معطر لینک زیر را مطالعه بفرمایین:
    روش های خشک کردن سبزیجات در منزل


    شنبلیله:
    برای آشنایی با جزئیات خشک کردن این سبزی معطر لینک زیر را مطالعه بفرمایین:
    روش های خشک کردن سبزیجات در منزل
    *شمیم*, pariyan, mami2gool و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #28
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86637
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    خشک کردن شوید در منزل




    برای خشک کردن شوید هم به شیوه ی ذکر شده در این پست کار میکنم با این تفاوت که اون رو به صورتی که در تصویر مشاهده میفرمایین پاک میکنم




    بعد از خشک شدن شوید اون رو الک میکنم
    به این صورت که مقداری شوید خشک داخل الک میریزم و با دست روی اون میکشم.

    دقت کنین از الکی استفاده کنین که نه خیلی ریز باشه که پودر کنه شوید رو و نه انقد بزرگ باشه که چوب های بزرگ شوید هم رد کنه

    به این صورت شوید خشکی کاملا یه دست و زیبا خواهیم داشت.



    my soul, *شمیم*, pariyan و 25 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #29
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86637
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    مرزه خشک





    قبلا در مورد خشک کردن سبزیجات بحث کردیم.
    برای خشک کردن مرزه هم مثل سایر سبزیجات،به شیوه ی ذکر شده در این پست کار میکنم.

    مرزه هم مثل نعنا برگ برگ کرده و خشک میکنم.
    kurosh1, Behjat, sita-golam و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #30
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86637
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    ترخون خشک





    ترخون هم مثل سایر سبزیجات و به این شیوه خشک میکنم.

    برای برگ کردن ترخون به صورتی که در تصویر مشاهده میفرمایین کار میکنم.
    به این صورت در کمترین زمان میتونین ترخون رو برگ کنین و آماده شه برای خشک کردن



    kurosh1, Behjat, sita-golam و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #31
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86637
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    شنبلیله ی خشک




    و اما شنبلیله ی خشک

    شنبلیله ی خشک یه جورایی معجزه ی اشپزیه
    کافیه یه قاشق شنبلیله ی خشک به قرمه سبزی یا قلیه تون اضافه کنین،خودتون متوجه میشین

    در واقع من در تمامی غذاهایی که نیاز به شنبلیله دارم از شنبلیله ی خشک استفاده میکنم.

    غذا به این صورت بسسسیار معطر و خاص میشه.
    برای خشک کردن شنبلیله خیلی سخت نگیرین چون حتی ساقه ی اون معطره
    اون رو در حد معمول پاک میکنم و به شیوه ی ذکر شده در این پست خشک میکنم.
    نایاب 90, kurosh1, Behjat و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #32
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,079
    میزان امتیاز
    600
    پسند شده
    11697
    پسند کرده
    13330
    پونه کوهی
    پونه ها رو شستم و تو سایه خشک کردم
    عطر پونه کوهی عالیه
    پونه کوهی گیاهی معطر از خانواده نعناعیان است که با نام*های آویشن کوهی و فودنج جبلی نیز شناخته می*شود. پونه کوهی گیاهی است که بین ۳۰ تا ۹۰ سانتیمتر رشد می*کند و برگ*ها متقابل، از نظر اندازه متغیر و در پایین بسیار بزرگ*تر است. اما هرچه به*طرف رأس گیاه می*رود کوچکتر شده و به شکل تخم مرغی یا بیضوی درمی*آید. حاشیه برگ*ها صاف یا کنگره*ای است. گلها به *طول ۴ ـ ۷ میلی*متر به*رنگ صورتی یا سرخ به شکل*خوشه افشان روی شاخه*ها قرار دارد. زمان گل دادن بین تیر تا شهریور است. تمام *قسمت*های گیاه بوی مطبوع معطری شبیه آویشن دارد.
    طبیعت: پونه کوهی از نظر طب سنتی ایران، طبیعتی گرم و خشک دارد.
    نام علمی: Origanum vulgare
    خواص:
    – برای رفع سنگینی معده، نفخ و ناراحتی*های کبدی توصیه می*شود.
    – آرامش بخش و مناسب برای رفع خستگی است.
    – دم کرده پونه برای اسهال و ناراحتی های عصبی اختلالات گوارشی مفید و موثر است.
    – برای هضم غذا و برطرف کردن سکسکه مفید است.
    – ضدعفونی کننده مجاری تنفسی است و مناسب برای درمان بیماری های ریوی از جمله تنگی تنفس، آسم و سرفه است.
    – مؤثر در درمان سرماخوردگی است.
    نام: 10.jpg نمایش: 1873 اندازه: 107.9 کیلو بایت
    .......
     
    m1361, الهه مشرق زمین, mitra40 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما