نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1368Likes

موضوع: روش های خشک کردن سبزیجات در منزل

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 33
صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  1. #17
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86540
    پسند کرده
    75922

    ویترین مدال ها

    کرفس کوهی

    از سالیان دراز کرفس کوهی به علت اثرات ضد درد، ضد التهاب، آرام*بخش و ضد سرفه مورد استفاده بوده است. همچنین این گیاه دارای اثرات ضد ویروس، ضد دیابت، ضد سرطان بوده و آن را به عنوان عامل پیشگیری کننده از زخم معده مطرح می*کنند.


    برگرفته از کتاب مستطاب اشپزی:

    نوعی گیاه خودرو و بسیار خوش عطر است،از خانواده ی کرفس رسمی،که خشک میکنند و برای زدن به ماست و دوغ و... نگه میدارند.

    کرفس کوهی گیاهی کمیابی است و گویا فقط در اواخر بهار در کوه های لرستان و کردستان و آذربایجان به دست میاید.

    کرفس کوهی خشک 2 صورت دارد:
    یکی از برگ دل کرفس تهیه میشود که رنگ زرد و عطر قوی تری دارد؛
    دیگری از برگ درشت گیاه،که رنگ ان سبزی روشن است و عطرش به آن قوت نیست.

    کرفس کوهی زرد طبیعتا کمیاب تر و گرانتر است.
    بهترین جا برای خریدن کرفس کوهی خشک بازار اصفهان است.




    یکی از چیزایی که تو فصل بهار دنبالشم و منتظرم تا بگیرمش کرفس کوهیه
    هر چی برگاش جوون تر و کوچیکتر باشن بهتر و خوشبو تره
    بعد از شستن کرفس ها اونا رو روی پارچه تو سایه و با باد پنکه خشک میکنم
    این کار باعث میشه کرفسام بد رنگ نشن و عطر فوق العاده ش هم حفظ بشه
    بعد از خشک شدن آسیابشون میکنم و داخل ماست و یا دوغ استفاده میکنیم.
    خیلی زیاد دوسش دارم

    نکات:
    -انقدر اسیاب نمیکنم که پودر بشه.در حدی که در تصویر مشاهده میفرمایین اسیابشون میکنم.
    در واقع موقع زدن پالس دستگاه خیلی با احتیاط کار میکنم و پالس کوتاه میزنم.
    -

    -همونطور که به نقل از کتاب مستطاب نوشتم،کرفس زرد رنگ خوش عطر تر و مرغوب تر هست
    پس موقع خرید دقت کنین برگ های سبز روشن و زرد و کوچک رو انتخاب کنین چون عطر قوی تری دارند.




    نقل قول نوشته اصلی توسط *سایه روشن* نمایش پست ها
    باران جان عالی شده
    بدون ساقه خشک میکنید ؟
    چند روز طول میکشه ؟
    عطر و بوش مث نعنائه و پونه س که تو دوغ میریزید ؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط .افسوس. نمایش پست ها
    این همون پاغازه یا گازایاقی خودمونه که ایشون اینهمه خواص داشته و ما خبر نداشتیم؟ دست درد نکنه..
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    دوستای گلم نمیدونم شماها بهش چی میگین
    ما میگیم کرفس کوهی و اوایل بهار از ارتفاعات و کوه ها میچینن و میفروشن
    فوق العاده خوش عطر و معطره
    کلا هم برا سبزیجات خشک من برگ ها رو جدا میکنم میشورم،آبش که در رفت تو سایه خشک میکنم.
    از نعنا و پونه و هم عطر بهتری داره
    البته هر گل یه بویی داره
    انشا.. به زودی دستور دوغم رو میذارم که از ترکیب چیا توش استفاده میکنم
    كارولين, مهرافروز, *مریم 58 * و 35 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #18
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86540
    پسند کرده
    75922

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط *سایه روشن* نمایش پست ها
    مرسی باران جان از توضیحت
    با پنکه چند روز طول میکشه تا خشک بشه ؟

    اینو برای برگ چغندر میپرسم که حداقل حدودشو بدونم ! نمیدونم تا کی تو بازار هست !
    و برام مهمه چند روزه خشک میشه ، اخه یه اسباس کشی به همین زودی ها دارم

    یه چیز دیگه : شماها برای فصل بهار چه چیزایی رو خشک میکنید که در طول سال داشته باشیدش؟ (با ذکر نام و روش جهت ایده )
    عزیزم سر 3-4 روز خوب و خشکه
    البته به حجمش و دما و.. هم بستگی داره

    *فعالیت خانمانه بهاری:
    اول که بیدمشک برا چایی که الان دیگه نیست
    نخود فرنگی
    باقلا
    لوبیا سبز
    برگ مو
    چغاله بادام
    گل سرخ که کلا یه جشنواره ازش میذارم به زودی چیکارا باش میشه کرد
    کرفس کوهی
    کنگر
    موسیر
    بهارنارنج
    توت فرنگی سنندج
    پیاز برا پیاز داغ
    ..
    فعلا اینا یادمه.شمام چیزی یادتون اومد اضافه کنین
    Shiva Sh, *سایه روشن*, بهار 44 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نایاب 90 آواتار ها
    کیمیا 90 سابق
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۱
    نوشته ها
    815
    میزان امتیاز
    306
    پسند شده
    7080
    پسند کرده
    14121

    ویترین مدال ها

    کرفس کوهی
    من قبلا مادر شوهرم از اینا استفاده میکرد ، ولی با دیدن سبزی باران جون من به فکر گرفتن و خشک کردنش افتادم
    این قبل از عمل
    نام: IMG_20150617_173759.jpg نمایش: 1154 اندازه: 105.6 کیلو بایت
    و بعد از عمل
    نام: IMG_20150619_124903.jpg نمایش: 2138 اندازه: 100.3 کیلو بایت
    من در دوغ و ماست میریزم فوق العاده است . این مقدار خشک شده حاصل 1.5 کیلو سبزی تازه است .
    ؟؟؟؟
     
    ترنم63, اکی شمس, kurosh1 و 29 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عشق یعنی لحظه های خیلی خاص که خدا هم فکر ماست

  5. #20
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86540
    پسند کرده
    75922

    ویترین مدال ها



    نعنای خشک:

    نعنای باغی خوش عطر و خوشگل رو میچینم
    برگ برگ میکنم و میشورم و آبکش میکنم
    وقتی ابش در رفت رو پارچه ای تمیز پهن میکنم و داخل همون محیط خونه با پنکه خشکشون میکنم.(جهت حفظ رنگ ،بو و خواص تو سایه و با پنکه خشک میکنم همه سبزیجاتم رو)
    ،
    دقت کنین که پنکه رو برا مراحل اولیه و وقتی ابداره میذارم و وقتی اب برگ ها برچیده شد ،دیگه پنکه نمیذارم و زمان میدم خودش تو دمای محیط خشک بشه

    بعد از خشک شدن آسیابشون میکنم و داخل ظرف در دار کیپ نگهداری میکنم.


    نکته)انقدر اسیاب نمیکنم که پودر بشه.در حدی که در تصویر مشاهده میفرمایین اسیابشون میکنم.
    در واقع موقع زدن پالس دستگاه خیلی با احتیاط کار میکنم و پالس کوتاه میزنم.

    موقع استفاده برای نعنا داغ و یا تزیینات،نعنای خشک رو از الک رد میکنم تا یکدست و بدون چوب باشن منتها برای مصرف داخل غذا یا دوغ و ماست این کار رو نمیکنم و به همین کیفیتی که در تصویر میبینین بسنده میکنم.


    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۶/۰۵ در ساعت ۰۲:۱۷ قبل از ظهر
    hengamehh, ترنم63, mitra40 و 39 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,059
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    576
    پسند شده
    36114
    پسند کرده
    54984
    تره خشک شده مخلوط با میوه خشک کن و تو هوای اتاق جلو کولر

    نام: tARE4.jpg نمایش: 901 اندازه: 89.2 کیلو بایت
    *مریم 58 *, m1361, پرنسس.م و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  7. #22
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86540
    پسند کرده
    75922

    ویترین مدال ها

    ریحان بنفش خشک




    من عاشق ریحون بنفشم.
    عاشق رنگ و بوشم و اولین چیزیه که از سبد سبزی خوردن ما تموم میشه.
    تا زمان هست و این نعمت معطر در دسترسه بشتابید

    ریحون باغی خوش عطر و خوشگل رو میچینم
    برگ برگ میکنم و میشورم و آبکش میکنم
    وقتی ابش در رفت رو پارچه ای تمیز پهن میکنم و داخل همون محیط خونه با پنکه خشکشون میکنم.(جهت حفظ رنگ ،بو و خواص تو سایه و با پنکه خشک میکنم همه سبزیجاتم رو)


    دقت کنین که پنکه رو برا مراحل اولیه و وقتی ابداره میذارم و وقتی اب برگ ها برچیده شد ،دیگه پنکه نمیذارم و زمان میدم خودش تو دمای محیط خشک بشه

    نکته مهم:
    دیدم که بعضی ها نعنا یا ریحون رو با چوب خشک میکنن و بعد از خشک شدن میشینن دنبال چوب میگردن که به نظر من خیلی کار خسته کننده و سختیه.
    من همیشه همون موقع پاک کردن برگ برگ جداشون میکنم تا وقتی خشک شد خالص برگ باشن،بدون چوب


    بعد از خشک شدن آسیابشون میکنم و داخل ظرف در دار کیپ نگهداری میکنم.


    این سبزی خوشبو رو میتونین هر جایی که از سبزیجات معطر استفاده میکنین،به کار ببرین.
    داخل دوغ،کتلت،برخی آش ها و.. از جمله موارد مصرف ریحان بنفش خشک هست.



    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۶/۰۵ در ساعت ۰۸:۴۵ قبل از ظهر
    ارکیده66, my soul, pink girl و 34 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4165
    پسند کرده
    3052
    ​خشک کردن نعنا در اپارتمان

    نام: خهغ.jpg نمایش: 1211 اندازه: 111.0 کیلو بایت
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    maman_mahya, amir mami, .افسوس. و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ?

  9. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شاپرک* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    گیلان
    نوشته ها
    50
    میزان امتیاز
    37
    پسند شده
    630
    پسند کرده
    761
    سبزیه پلویی
    معمولا وقتی ادم توی فریزر جا کم میاره دنباله راهایی میگرده که این کمبود جا جبران بشه
    سبزی رو وقتی شستم گذاشتم ابش بره بعد پهن کردم توی سینی گذاشتم روی بخاری وقتی خشک شدتوی ششه مریزم ودر جای تاریک وخنک نگه داری میکنم برای زود خراب نشدنش.
    مامان غزل, mami2gool, باران67 و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما