نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree99Likes

موضوع: فیلم های آموزشی در زمینه شیرینی پزی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 113
صفحه 1 از 15 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1

    Red face فیلم های آموزشی در زمینه شیرینی پزی

    شنیدن کی بود مانند دیدن!
    گاهی با وجود توضیحات کامل و حتی وجود عکس باز هم قسمتهایی از دستور برامون گنگه و فیلمهای آموزشی خیلی می تونه مفید باشه...
    بیاید از این به بعد فیلمهای مفیدی رو که در زمینه شیرینی پزی دیدیم اینجا به هم معرفی کنیم
    و البته مشکل فیلترشدگی!! نداشته باشه که همه دوستان بتونند استفاده کنند و مهم تر اینکه مشکلی هم برای مامی سایت عزیزمون بوجود نیاد
    متاسفانه تعداد فیلمهایی که ***** نباشند کمه، ولی وجود داره...
    بهتره با هر لینک توضیح کاملی از فیلم هم کنارش بذاریم که دوستای خوبمون ببینند به کارشون میاد یا نه و با این سرعتابراشون ارزش دیدن و دانلود کردن داره یا نه...
    موافقید؟
    پس شروع می کنیم...
    فهرست:
    مجموعه 15 قسمتی تزیین کیک ص 1
    طرز تهیه پنکیک لیمویی (و نحوه صحیح فولد کردن) ص 1
    آشنایی با ماسوره چمن شماره 233 ص 1
    آشنایی با ماسوره ستاره ای و اجرای حاشیه صدفی ص 1
    اجرای حاشیه صدفی معکوس ص 1
    اجرای تکنیک ستاره ای توپر با ماسوره ستاره ای ص 1
    تزیین کیک ص 2
    ساختن گل با خامه یا کرم کره ای ص 2
    تزیین دور و لبه های کیک ص 2
    درست کردن قیف کاغذی و معرفی و طرز کار چند نوع ماسوره ص 2
    تزیین کاپ کیک به شکل بستنی قیفی ص 2
    طرز تهیه نوتلا لاوا کوکیز ص 2
    تزیین کیک پری دریایی ص 2
    تزیین کیک باربی ص 2
    تزیین کیک پاندا ص 2
    توت فرنگی های شکلاتی ص 3
    تزیین کیک کیف ص 3
    تزیین کیک حیوانات ص 3
    تزیین کیک ترن ص 3
    گل رز شکلاتی ص 3
    تزیینات شکلاتی ص 3
    تزیین کیک با فوندانت ص 3
    مجموعه 32 قسمتی تزیین کیک عروسی ص 3
    گل خامه ای ص 4
    تزیین کیک دمپایی ص 4
    صاف کردن خامه ص 4
    تزیین کیک کلاه زنانه ص 4
    آشنایی با وسایل ضروری تزیین کیک با فوندانت ص 4
    کاور کردن کیک با فوندانت ص 4
    پوشش و تزیین کیک با کرم کره ای ص 5
    تکنیک هایی برای تزیین سریع کیک ص 5
    رنگ کردن خمیر فوندانت ص 5
    برش کیک کفشدوزکی ص 5
    تزیین کیک گیتار ص 5
    آشنایی با ابزار تزیین کیک با باتر کریم(یا خامه) و فوندانت ص 5
    تزیین کیک پرنسسی ص 5
    تزئین چیز کیک بلک فارست ص 5
    ساخت خانه ی بیسکوئیتی ص 5
    یک خونه ی بیسکوئیتی دیگه ص 5
    چند تزئین زیبا برای کاپ کیک ص 6
    باز هم تزئین کاپ کیک ص 6
    تهیه و تزئین مرنگ ص 6
    نحوه خارج کردن ژله از قالب ص 6
    تزئین کیک عروسی ص 6
    طرز تهیه کارامل مارپیچ برای تزیین انواع کیک و دسر ص 6
    گل داوودی برای تزیین کاپ کیک ص 6
    تزیین کاپ کیک با خمیر فوندانت(به شکل صورت حیوانات) ص 6
    توضیحات کلی درباره خمیر فوندانت و تجهیزات مورد نیاز و تکنیک های مختلف استفاده از فوندانت ص 6
    آسترکشی کیک ص 7
    کاور کردن کیک با فوندانت ص 7
    درست کردن پاپیون با خمیر فوندانت ص 7
    پاندای فوندانتی قسمت اول ص 7
    پاندای فوندانتی قسمت دوم ص 7
    گلهای فوندانتی ص 7
    استفاده از کاتر(قالب های برش فوندانت) و رشته های فوندانتی ص 7
    مرمری کردن فوندانت ص 7
    ژله موزاییک یا همون خرده شیشه ص 7
    تزیین کاپ کیک هیولایی ص 7
    صفحه 8:
    تزیین ساده کیک به شکل اسب با برش زدن دوتا کیک گرد
    تزیین کاپ کیک با مارشمالو و شکر رنگی
    تزیین کاپ کیک به شکل قورباغه و نیزار
    تزیین کیک به شکل اژدها
    کیک نامتقارن
    کیک رنگین کمان
    طریقه رنگ کردن فوندانت
    کیک رنگین کمان
    لینک دانلود نرم افزار IDM برای دانلود فیلمها
    صفحه 9:
    طرز تهیه کیک رولت با مارمالاد
    کیک رولت با شیر عسلی کاراملی(دولسه دلچه)
    مجموعه 17 قسمتی کیک پرنسسی
    بازهم کیک پرنسسی
    معرفی وسایل مورد نیاز برای تزیین بیسکویت
    تزیین بیسکویت هالیدی
    تزیین بیسکویت آدمک
    تزیین بیسکویت ماگ کاکائو
    صفحه 10:
    تزیین بیسکویت جغد
    تزیین بیسکویت آدم برفی
    تزیین بیسکویت گوسفند
    تزیین بیسکویت کریسمس (بیسکویت شیشه ای با آب نبات)
    ...
    ادامه دارد
    باران67, fariba joon و قلب خونه این نوشته را پسندیده.
    پنجره ،فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است.

  2. #2

    Re: فیلم های آموزشی در زمینه شیرینی پزی

    این یک مجموعه حدودا یک ساعته است که برای راحت دیدن و راحت دانلود کردن 15 قسمت شده و البته فیلم یک تکه اش هم وجود داره توی این فیلم می تونیم مراحل مختلف تزیین این کیک رو ببینیم:

    این تزیین خیلی ساده است ولی موقع دیدن فیلم نکته های ریزی رو می بینیم که ممکنه بدردمون بخورند (همون فوتهای کوزه گری)
    قسمت اول:
    معرفی ابزارهای مورد نیاز
    http://www.monkeysee.com/play/980-cake-decorating-tools
    قسمت دوم:
    نحوه انتخاب یک قالب حرفه ای
    http://www.monkeysee.com/play/981-cake- ... l-cake-pan
    قسمت سوم:
    نحوه آماده سازی قالب
    http://www.monkeysee.com/play/982-cake- ... for-baking
    قسمت چهارم:
    سه راه برای صاف شدن سطح روی کیک
    http://www.monkeysee.com/play/983-cake- ... level-cake
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    پنجره ،فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است.

  3. #3

    Re: فیلم های آموزشی در زمینه شیرینی پزی

    بقیه قسمتها پایین هر صفحه دیده می شن ولی هر کدوم رو جدا می ذارم شاید کسی بخواد فقط یک قسمت رو انتخاب کنه و ببینه:
    قسمت پنجم:
    نحوه اطمینان از پخت کامل کیک
    http://www.monkeysee.com/play/984-cake- ... ke-is-done
    قسمت ششم:
    نحوه آماده سازی و قرار دادن لایه های کیک
    http://www.monkeysee.com/play/985-cake- ... -your-cake
    قسمت هفتم:
    نحوه آسترکشی کیک
    http://www.monkeysee.com/play/986-cake- ... crumb-coat
    قسمت هشتم:
    نحوه قرار دادن پوشش رویی کیک
    http://www.monkeysee.com/play/987-cake- ... t-icing-on
    قسمت نهم:
    یک راز برای ایجاد یک سطح صاف و صیقلی
    http://www.monkeysee.com/play/988-cake- ... hing-icing
    قسمت دهم:
    طریقه ساختن قیف کاغذی
    http://www.monkeysee.com/play/989-cake- ... ment-paper
    قسمت یازدهم:
    تکنیک ستاره
    http://www.monkeysee.com/play/990-cake- ... -technique
    قسمت دوازدهم:
    نوشتن
    http://www.monkeysee.com/play/991-cake- ... ng-writing
    قسمت سیزدهم:
    تزیین کیک 1
    http://www.monkeysee.com/play/992-cake- ... g-part-one
    قسمت چهاردهم:
    تزیین کیک 2
    http://www.monkeysee.com/play/993-cake- ... g-part-two
    قسمت پانزدهم:
    تزیین کیک 3
    http://www.monkeysee.com/play/994-cake- ... part-three
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    پنجره ،فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است.

  4. #4

    Re: فیلم های آموزشی در زمینه شیرینی پزی

    نکته جالب توی این فیلم نحوه "folding" فولد کردنه توی خیلی از دستورات باید سفیده تخم مرغ فرم گرفته رو با بقیه مواد مخلوط کنیم به نحوی که حباب های ریز هوا ازش خارج نشن که در نهایت یک کیک یا دسر کاملا پفکی داشته باشیم ممکنه همه دستور رو بخوبی اجرا کنیم و فقط بخاطر اشتباه در نحوه مخلوط کردن سفیده تخم مرغ همه زحمتامون به باد بره و دیگه مثلا کیک شیفونمون پف نکنه
    نحوه بهم زدن در این گونه کیک یا دسر ها باید بصورت فولد کردن باشه کلمه fold معنی تاکردن می ده و ما می تونیم تکنیک folding رو توی این فیلم ببینیم من فیلمای زیادی رو دیدم که نحوه فولد کردن رو نشون می دادن ولی این یکی خیلی کامل و اصولی یاد می ده
    این فیلم طرز تهیه پنکیک لیمویی رو آموزش می ده
    مواد لازم:
    آرد الک شده 2 پیمانه
    رنده پوست لیمو 4/3 ق چ
    بیکینگ پودر 1 ق غ
    نمک 1 ق چ
    شکر 1 ق غ
    جوش شیرین 4/1 ق چ (بهتره که جوش شیرین و بیکینگ پودر با آرد الک بشن)
    روغن مایع 3/1 پ
    شیر 2 پ
    زرده تخم مرغ 2 عدد
    آب لیمو 1 ق غ
    سفیده تخم مرغ 2 عدد
    همه مواد به جز سفیده تخم مرغ را به ترتیبی که نوشتم توی ظرف ریخت و با هم مخلوط کرد تا کاملا یکدست شد
    سفیده تخم مرغ را هم جدا بهم زد تا کاملا فرم گرفت و به مرحله استیف پیک رسید(حالت استیف پیک رو می تونیم ببینیم)
    3/1 سفیده رو به مواد قبلی اضافه می کنیم و خیلی ملایم با هم مخلوط می کنیم بعد از اینکه یکدست شد بقیه سفیده رو روی آن می ریزیم و folding ...
    نکته مهم اینجاست خوب دقت کنید:
    برای یک فولدینگ کامل و حرفه ای باید موقع مخلوط کردن سفیده سه مرحله رو اجرا کنیم
    1- cut با لیسک یا همون اسپاچولا سفیده رو از وسط نصف می کنیم
    2- fold اسپاچولا رو به صورت عمودی وارد موادمون می کنیم و به حالتی که انگار داریم مواد رو تا می کنیم بیرون میاریم و با این کار مواد رو از زیر ، روی سفیده میاریم
    3- turn ظرف رو کمی می چرخانیم
    مرحله 1 تا 3 رو انقدر تکرار می کنیم تا هیچ سفیده بهم نخورده ای توی ظرف نمونه و موادمون کاملا یکدست بشه
    و بعد پنکیکمون رو می پزیم...ای خدا چه پفی می کنه
    http://video.about.com/gourmetfood/F...nto-Batter.htm
    باران67 و R-ghanbari این نوشته را پسندیده.
    پنجره ،فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است.

  5. #5

    Re: فیلم های آموزشی در زمینه شیرینی پزی

    موقع کار کردن با ماسوره ها زاویه و مقدار فشار دادن دست و اینکه کی فشار دستمون رو کم کنیم یا دیگه فشار دادن رو متوقف کنیم خیلی مهمه پس دیدن این فیلمها خیلی می تونه کمکمون کنه:
    توی اولین فیلم می تونیم نحوه کار کردن با ماسوره شماره 233 که به ماسوره چمن معروفه رو ببینیم با این ماسوره می تونیم فرم چمن یا مو رو درست کنیم مثل این نمونه ها:



    http://www.learn-cake-decorating.com/tip-233.html
    باران67, najmehkhatoon و كيميا65 این نوشته را پسندیده.
    پنجره ،فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است.

  6. #6

    Re: فیلم های آموزشی در زمینه شیرینی پزی

    حاشیه صدفی با ماسوره ستاره ای شماره 21 مثل حاشیه آبی دور این کیک:


    http://www.learn-cake-decorating.com/shell-borders.html
    باران67 و كيميا65 این نوشته را پسندیده.
    پنجره ،فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است.

  7. #7

    Re: فیلم های آموزشی در زمینه شیرینی پزی

    حاشیه صدفی معکوس یا چپ و راست با ماسوره ستاره ای شماره 21 مانند این تصویر:



    http://www.learn-cake-decorating.com/re ... order.html
    باران67, najmehkhatoon و كيميا65 این نوشته را پسندیده.
    پنجره ،فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است.

  8. #8

    Re: فیلم های آموزشی در زمینه شیرینی پزی

    تکنیک ستاره و ستاره ای توپر برای پوشش دادن یک سطح با استفاده از ماسوره ستاره ای شماره 16 تا 21 مانند این تصویر:

    http://www.learn-cake-decorating.com/piping-stars.html
    "توضیحات زیر تصویر هر ویدیو هم می تونه مفید باشه"
    باران67, najmehkhatoon و كيميا65 این نوشته را پسندیده.
    پنجره ،فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است.

صفحه 1 از 15 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما