نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree7Likes
  • 3 Post By najma
  • 2 Post By najma
  • 2 Post By najma

موضوع: بیسکویت چهل تکه

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
  1. #1

    بیسکویت چهل تکه



    ترجمه دستور از شیرین بیان عزیز

    مواد لازم:
    کره نرم شده 1 پیمانه
    شکر 1 پیمانه
    عصاره وانیل 1 ق چ
    عصاره بادام 1 ق چ
    تخم مرغ 1 عدد
    بکین پودر 2 ق چ
    ارد 3 پیمانه



    طرز تهیه

    فر را با درجه 350 درجه روشن میکنیم داخل یک کاسه شکر و کره نرم شده را با همزن میزنیم تا صاف شود عصاره وانیل و بادام و تخم مرغ را افزوده مخلوط میکنیم در کاسه ای جداگانه بکین پودر و ارد را الک کرده و به تدریج به مواد تخممرغ و کره افزوده و مخلوط میکنیم خمیر را کاملا ورز داده تا به دست نچسبد
    خمیر را به 3 یا 4 قسمت مساوی تقسیم میکنیم و به هر قسمت یک قطره رنگ خوراکی افزوده وخمیر را ورز میدهیم ( میتوان هر خمیر را را که رنگ میکنیم خمیر دیگر را در یخچال قرار دهیم تا کمی خنک شود) سپس خمیر را روی سطح ارد پاشی شده پهن میکنیم وبه اشکال مختلف برش میزنیم
    تکه های بریده شده را روی هم قرار میدهیم (طبق شکل)
    و با دست فشار میدهیم سپس بیسکوییت را داخل سینی فر قرار داده و به مدت 6 تا 8 دقیقه با حرارت 350 درجه میپزیم بعد از این مدت اجازه میدهیم تا شیرینیها کاملا خنک شوند






    panijon, نایاب 90 و گیتار این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2

    Re: بیسکویت چهل تکه



    ترجمه از شیرین بیان عزیز ( ممنونم )


    مواد لازم


    1/2 پیمانه کره نرم شده

    1/3 اونس پنیر خامه ای
    1 و 1/2 پیمانه پودر قند
    1/2 ق چ بکینگ پودر
    1/4 ق چ نمک
    1 عدد تخم مرغ
    1/2 ق چ وانیل
    2 و 1/4 پیمانه ارد
    رنگ خوراکی

    طرز تهیه
    در یک کاسه بزرگ کره و پنیر خامه ای را با درجه متوسط همزن برقی به مدت 30 ثانیه میزنیم بکین پودر نمک و پودر قند را اضافه کرده و مخلوط میکنیم
    سپس تخم مرغ و وانیل را افزوده هم میزنیم
    ارد را به تدریج اضافه کرده و مخلوط میکنیم
    خمیر حاصله را به 5 قسمت مساوی تقسیم میکنیم هر قسمت را در یک کاسه قرار داده و و به هر خمیر رنگهای خوراکی اضافه میکنیم و خمیر را ورز داده تا رنگ به همه جای خمیر برسد
    سپس روی هر خمیر را با نایلون یا کاغذ روغنی پوشانده به مدت 1 ساعت استراحت میدهیم
    هر خمیر را روی سطح ارد پاشی شده به ضخامت 1/8 اینچ باز میکنیم
    با برش دهنده دندانه دار خمیر را به اشکال مختلف به اندازه 1 اینچ برش میزنیم
    تکه های خمیر را به شکل دلخواه روی هم قرار میدهیم و در سینی فر چرب نشده گذاشته داخل فر با حرارت 375 درجه فارنهایت به مدت 8 تا 9 دقیقه
    میپزیم تا جاییکه لبه های شیرینی رنگش به قهوه ای روشن نزدیک شود
    بعد از این مدت شیرینی ها را روی توری فلزی گذاشته اجازه میدهیم تا خنک شود این مقدار مواد حدودا 18 شیرینی میشود

    این شیرینی را میتوان در ظرف دربسته به مدت 3 روز داخل اتاق یا به مدت 3 ماه داخل فریزر نگهداشت









    panijon و گیتار این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #3

    Re: بیسکویت چهل تکه




    panijon و گیتار این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما