نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2288Likes

موضوع: اردورهای مختلف و تزئین انواع اردور

نمایش نتایج: از 225 به 232 از 251
  1. #225
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,153
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86510
    پسند کرده
    75757

    ویترین مدال ها

    مسابقه آشپزي رمضان " نان و پنير سفره افطار" تیر ماه 94





    سلام ودرود خدمت دوستای نازم
    خوبین؟
    در خدمتتون هستم با توضیح تزیین نان و پنیر مسابقه این ماه

    اول طرح رو ریختم و مواد لازم رو تهیه کردم:
    نان به مقدار لازم
    تربچه
    ریحان
    پنیر خامه ای
    پودر گل محمدی


    **
    1-ریحون ها رو شستم و گذاشتم روی پارچه مخصوص سبزیجات تا ابش کشیده بشه

    2-آماده کردن گل های رز تربچه ای:

    تربچه ها رو خوب شستم و طبق این فیلم اموزشی از خانم حداد ها به صورت رز در آوردم

    با چاقوی معمولی اشپزخونه ابتدا به صورت زیر دور تا دور تربچه رو برش میزنیم




    بعد از اون یک دور پشت گلبرگ ها رو با چاقو میبریم



    در مرحله بعد بین هر دو گلبرگ اول یه گلبرگ میزنیم و دقیقا همین مراحل تکرار میشه تا به مرکز برسیم
    چند تا که کار کنین دستتون میاد
    خیلی اسونه
    گل ها رو داخل آب سرد توی یخچال قرار بدین تا گلبرگ ها باز بشن
    بعد از دو یا سه ساعت آماده ن و منم حدودا سه ساعت بود که تربچه هام داخل اب بودن و ازشون استفاده کردم.

    البته هر چه بیشتر بمونه باز تر میشه
    خصوصا هر چه برش عمیق تر باشه خیلی بیشتر باز میشه
    تربچه های من فرداش خیلی خیلی باز و بزرگ شده بودن
    رز های تربچه ای کاملا شکفته





    3-آماده کردن سینی:
    سینی رو برداشتم و دسته هاش رو با احتیاط در آوردم(پیچ پشتش رو باز کردم)
    به اندازه ی کف سینی کاغذی رو بریدم و اون الگوی کاغذی رو روی نون قرار دادم
    روی تخته سبزیجاتم نون رو قرار دادم و دور تا دور کاغذ رو با چاقو برش زدم
    به راحتی نون بریده میشه
    اینجور خیلی راحت یه نون مستطیلی کاملا اندازه کف سینی و خیلی شیک و تمیز خواهیم داشت




    سینی رو خوب سلفون پیچ کردم تا هوا بهش نفوذ نکنه و نونم خشک نشه

    الان دیگه خیالم راحت بود که با باقی نون هام میتونم گل بسازم و هر چی تکه تکه بشن اشکال نداره

    برای ساخت گل رز با نان میتونیم از هر نانی استفاده کنیم و هر کدوم زیبایی خودشون رو دارن

    من همه ش رو با نون تافتون کار کردم
    البته یکی دو تا گل با نان لواش هم زدم تا تفاوتش رو ببینین
    ولی چون ما عادتمونه نون تافتون بخوریم من گل هام هم با همون نونی که میخوریم زدم

    خب برای گل دقت کنین نونتون کاملا نرم و تازه باشه
    نون رو خوب داخل نایلون بپیچین تا خشک نشه
    من هر بار نصف نون بیرون میاوردم و برش میزدم و سریع برش ها رو داخل یه نایلون دیگه میذاشتم
    کافیه دایره هایی به اندازه دلخواه از نون در بیارین
    بعد از اون با در کنار هم قرار دادن دایره ها گل رز میسازیم

    برای برش دایره هم از انواع سایز لیوان و فنجون میتونین استفاده کنین
    من دو سایز گل کار کردم با این دو تا ظرفی که میبینین
    لیوان رو روی نون قرار دادم دور تا دورش رو با چاقو برش زدم
    به راحتی نون برش میخوره

    بعد هم دایره ی اول رو روی نون گذاشتم و تند تند با قیچی میچیدم
    عین کاردستی ساختن و.. که من عاشقشم




    مراحل ساخت گل:

    ابتدا یه دایره رو رول کرده و بعد از اون دایره های بعدی رو میپیچیم
    دقت کنین من برای نون لواش دو تا دایره برای مرکز گل رول کردم تا خوش فرم بشه ولی با نون تافتون حجم کافی رو داشت و یه دونه دایره برا مرکز کافیه
    حتی با نون سنگک هم میتونین کار کنین

    بعد از اون، شروع میکنیم دور مرکز گلبرگ بزنیم به این صورت که دایره رو میپیچیم ولی بالاش رو برمیگردونیم تا حالت بگیره و....

    بازم تاکید میکنم نون هاتون تازه باشه و نرم و گر نه موقع ساختن گل اذیت میکنه

    **من اضافات نون های حاصل از برش رو داخل یه پاکت نگه داشتم و باهاش یه ابدوغ خیار خوشمزه جاتون خالی خوردیم
    میتونین برای ترید در ابگوشت ها یا قیمه ریزه و.. استفاده کنین
    یا خشک کنین و در دیماج که از غذاهای قزوینه استفاده کنین















    بعد از زدن اخرین گلبرگ ینی وقتی که از ظاهر گلتون راضی شدین میتونین داخل نون از پایین خلال دندون فرو کنین
    من انتهای هر گل رو نخ دندون پیچیدم
    خب دیگه گل های خشگلمون رو داخل یه پاکت یا ظرف با در محکم قرار میدیم و میریم سراغ مونتاژ کار

    ریحون ها رو داخل ظرف چیدم گل های رز نونی رو داخلش جا دادم
    بعد از اون هم گل های تربچه ای رو چیدم
    یه نکته خیلی مهم بگم خدمتتون که:
    نون بعد از اینکه کمی بمونه حالتش رو حفظ میکنه و میتونین نخ یا خلال دندون رو ازش خارج کنین




    برای نوشته ی داخل نون دوست داشتم یه کار کاملا کاربردی و سریع بشه تا انشاا.. بتونین داخل سفره ها و مناسبت هاتون استفاده کنین

    پنیر خامه ای رو خوب با قاشق هم زدم تا کاملا یکدست بشه
    برای داخل پنیر میتونین هر چی دوست دارین استفاد ه کنین
    گردو خرد شده،زیره،نعنا و...
    من از پودر گل محمدی استفاده کردم
    پنیر رو داخل قیف با ماسوره ساده حروف نویس قرار دادم و شروع کردم به نوشتن
    چون دوست داشتم سریع و کاربردی باشه ترجیح دادم اینجور کار کنم
    دیگه شرمنده خط بدم رو ببخشین
    اگه از خطتتون مطمئن نیستین یا دلتون میخاد یه راهنما داشته باشین تا با ماسوره فقط روش رو پر کنین میتونین اول با ماژیک یا رنگ خوراکی روی نون بنویسین و بعد روش ماسوره بزنین
    ولی من ترجیح میدم اینجور کار کنم تا نونم کمترین تماس با هوا رو داشته باشه و تازگیش رو از دست نده






    نوشته های بزرگ رو سری بزرگ تر استفاده کردم
    ماسوره حروف نویس یا همون ماسوره گرد ساده منظورم هست که دو دو سایز استفاده کردم
    عوض کردن سری ماسوره در حین کار هم با داشتن وسیله ای به نام کاپلر اگه اشتباه نکنم خیلی ساده ست
    یه پیچ داره باز میکنیم و یه سری جدید میذاریم باز پیچ رو میبندیم




    عکس از زوایای مختلف:






    *نحوه سرو:




    برای سرو تک نفره این سینی خوشمزه که من عاشقشم و هیچی جای نون و پنیر و سبزی خوردن رو برام نمیگیره،به این صورت کار کنین:

    میتونین داخل هر بشقاب مقداری سبزی تربچه و گل رز نانی با برشی از پنیر قرار بدین
    گل های رز نانی کاملا نرم وتازه و خوشمزه ن
    به خاطر برشی که خوردن هم لقمه ای و آماده ن


    تقدیم به چشمان مهربان شما عزیزانم:

    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۵/۰۶ در ساعت ۰۵:۳۹ بعد از ظهر
    hengamehh, zahra113, *سما و 59 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #226
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پروانه زکی زاده آواتار ها
    پروانه زکی زاده
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    پرند
    نوشته ها
    96
    نوشته های وبلاگ
    17
    میزان امتیاز
    210
    پسند شده
    2360
    پسند کرده
    2075
    نام: 1 (7).jpg نمایش: 2162 اندازه: 111.4 کیلو بایت

    سینی اردور
    نون و پنیر
    کاناپ سیب زمینی , سیب زمینی سرخ شده با پیازچه و فلفل و نمک و پنیر پیتزا
    ادور گوجه بادمجون و پنیر کودا تو نون تست
    hengamehh, پرنسس.م, افسونی و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #227
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,790
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1150
    پسند شده
    56331
    پسند کرده
    62655

    ویترین مدال ها

    اینم تزیین نان وپنیر مسابقه...
    توضیح خاصی نداره
    نون تست هارو بشکل ماه با چاقو برش دادم... طبق تصویر زیر...

    وبعد یه لایه نازک پنیر کشیدم وبعد با قیف وماسوره شکوفه کل ماه رو شکوفه زدم
    وبرای ستاره ها هم اول روی نون تست ها کمی پنیر کشیدم...وبعد با پوست کن لایه های نازک خیار برش دادم وروی نان تست گزاشتم وبعد باکاتر ستاره قالب زدم.
    وبه همین شکلی که میبینید چیدم.

    اینم نمای نزدیکتر

    وخیلی راحت من وخواهرم همشو خوردیم
    چون من نصف شب اینو درستش کردم...
    وقتی که همه خواب بودند...
    hengamehh, افسونی, میس مهسا و 28 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #228
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    میس مهسا آواتار ها
    مهسا رضانژاد
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۴
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    332
    نوشته های وبلاگ
    92
    میزان امتیاز
    619
    پسند شده
    6416
    پسند کرده
    7583

    ویترین مدال ها

    ظرف نون پنیر من خیلی آسون بود و متاسفانه عکسی از مراحل ندارم و عکس برای توضیحات بیشتر از دوستان میزارم با اجازه
    نام: IMG_4852.jpg نمایش: 2609 اندازه: 109.6 کیلو بایت
    خیارو ب شکل زیر هفت هشتی عمیق برش زدم اما چون خیارم کوچیکتر بود تقریبا تا 2سانت مونده ب ته خیارو رفتم و یکی 2ساعت تو آب سرد وسطش هم با کمک خلال دندون 1گوجه گیلاسی(با اجازه عکس از مهناز عزیزمونه)


    برای لقمه های نون و گوجه هم نوارهایی ب طول 20 و عرض 7 8 از نون لواش رو بریدم یه لایه نازک پنیر مالیدم و گوچه های نازک حلقه شده رو کنار هم چیدم و ساده رول کردم آخر هم پایینشو با خلال فیکس کردم
    جاهای خالی رو با ریحون پر کردم
    hengamehh, الهه مشرق زمین, zakizadeh و 32 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    میبخشم
    اما فراموش نمیکنم....

  6. #229
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه مشرق زمین آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    283
    میزان امتیاز
    218
    پسند شده
    3011
    پسند کرده
    2015
    خب منم عکس نون پنیرم را اینجا میزارم .
    من نون ها رو بصورت اشک پهن در 3 سایزبرش زدم و مثل گل از کوچک به بزرگ دور هم پیچیدم وها نون ها رو با نخ بستم وسط گل هم پنیر گذاشتم وتربچه وپیازچه هم از قبل برش داده بودم وتوی اب سرد گذاشتم.دور ظرف هم ریحون و مرکز هم نون وپیازچه وتربچه گذاشتم .اون گل ها هم از توی حیاط چیدم .
    کار خاصی انجام ندادم. فقط فقط به عشق مامی سایت عکس فرستادم

    نام: 122.jpg نمایش: 2296 اندازه: 92.8 کیلو بایت
    marie, hengamehh, irandokht216 و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #230
    مدیر انجمن
    pink girl آواتار ها
    آیدا
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۱۰
    محل سکونت
    امریکا
    نوشته ها
    1,897
    نوشته های وبلاگ
    69
    میزان امتیاز
    512
    پسند شده
    16901
    پسند کرده
    2486

    ویترین مدال ها

    اردو عدد با نون کروسا نت و یک نوع سس مکزیکی
    این اردو ایده جدیدی است که میتونید در جشن سا ل نو , تولد و سالگرد ازدواج ازش استفاده کنید .
    برای فرم دادن نون ها ازکوکی کاتر عدد استفاده کردم .

    mehr banoo, بهار 68, hengamehh و 25 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #231
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نایاب 90 آواتار ها
    کیمیا 90 سابق
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۱
    نوشته ها
    815
    میزان امتیاز
    306
    پسند شده
    7080
    پسند کرده
    14121

    ویترین مدال ها

    اینم رول کالباس های جشن تولد رنگین کمونی دخترم
    روز قبل تولد چند تا نان باگت داغ خریدم و داخل سفره گذاشتم تا نرم بشه
    بعد داخل هر کدام کالباس گذاشتم و یک برگ کاهو و طوری رول کردم که روی براق نان روی کار بیافته و ساندویچ هارو هرکدام جداگانه داخل کیسه فریزر گذاشتم و از شب تا فردا صبح تولد داخل یخچال گذاشتم و صبح هر کدام را برش زده و داخلش یک عدد خلال دندان گذاشته و یک گوجه مینیاتوری و لابلاش را هم با جعفری تزیین کرده و روش را سلفون پیچیدم .
    نام: IMG_1710.jpg نمایش: 9063 اندازه: 105.6 کیلو بایت
    خیلی ازش استقبال شد.
    ؟؟؟؟
     
    باران67, nusha92, kurosh1 و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عشق یعنی لحظه های خیلی خاص که خدا هم فکر ماست

  9. #232
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samaneh_26 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    464
    میزان امتیاز
    162
    پسند شده
    4202
    پسند کرده
    1241


    اردور الویه و کشک بادمجان
    نایاب 90, افسونی, خانوم گلی و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امروز با هم بودن را تجربه میکنیم و شاید فردا به یاد هم بودن را....
    پس امروز را زیبا کنیم به حرمت خاطرات فردا....


    http://parsa-joon.niniweblog.com

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما