رسانه مامی سایت
عضو طلایی خانواده مامی سایت کلوب های مامی سایت
بازارچه کالای دست دوم رسانه مامی سایت
Like Tree12Likes

موضوع: اسلایس شکلاتی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 24
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,761
    نوشته های وبلاگ
    17
    میزان امتیاز
    19
    پسند شده
    4624
    پسند کرده
    571

    Re: اسلایس شکلاتی

    اسلایس شکلاتی

    این دستور خوشمزه و اسووووون رو از مجله هنر اشپزی برداشتم ...
    برای عید خیلی خوبه مخصوصا برای سرو با چای ... طعم فوق العاده ای داره مثل معجون میمونه و شیرینه کلی ...

    مواد لازم :



    بیسکوئیت پودر شده 210 گرم ( 1 بسته پتی بور یا هر بیسکوئیت با طعم ساده )
    کره ی ذوب شده 80 گرم
    گردو . بادام . پودر نارگیل 80 گرم از هرکدوم ( من چشمی ریختم دو لیوان پر شد مخلوطشون )
    شکلات چیپسی 220 گرم
    شیر عسلی صنعتی یک قوطی ( 400 گرم )


    توو یه قالب مستطیل ( من از ماهی تابه پیرکس استفاده کردم ) کاغذ روغنی پهن میکنیم طوری که از دیواره های قالب بالا بزنه ...



    بیسکوئیت پودر شده رو با کره مخلوط میکنیم و در قالبمون میریزیم و خوب پرس میکنیم ( خیلی مهمه که خوب منسجم بشه ) و تووی یخچال میزاریم به مدت 15 دقیقه .



    من جای پودر نارگیل از کنجد استفاده کردم ...
    مخلوط گردو و پودر نارگیل و بادام که همگی خورد شده هستند رو روی بیسکوئیت ها میریزم .



    حالا شکلات چیپسی رو روی اونها میریزیم . میتونیم با مواد قبلی مخلوط کنیم و بکدفعه بریزیم شکلات چیپسی رو .



    و در اخر شیر عسلی رو میریزم روی کل مواد و بپوشونه و تووی فر میزاریم با درجه 180 به مدت 30 الی 35 دقیقه .



    بعد از این مدت از فر در میاریم و میزاریم سرد بشه و از قالب درش نمی اریم ...
    بعد هم میزاریمش توو یخچال به مدت 1 ساعت تا خوب سفت بشه و بعد اون رو به صورت مربع برش میزنیم ...

    نکته : حتما بزارید توو یخچال خوب سفت بشه و مثل من 6 ماهه نباشید که اینطوری برش هاتون وا نره ! .



    اگر مثل من عجول نباشید وشیرینیهاتون خوب سرد و سفت بشه به این خوشگلی برش میخوره ...



    امیدوارم دوستش داشته باشید .
    ببخشید که به هنرمندی مریم جون و بقیه مامی سایتی های گل نیستم .
    این دستور و از من قبول کنید برای تشکر از زحمات مامی سایتی های عزیز که خیلی چیزا ازشون یاد گرفتم شاید بشه گوشه ای از زحماتشون رو جبران کنم اونم شااااید ...
    دوستتون دارم هواررررررررتا ...
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ

    طالِع اگر مَدد دهد،دامَنَش آورم به کَف
    zanekhakestary

  2. وصال شاپ
  3. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۱
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    144
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: اسلایس شکلاتی

    مرسي صبا جون. به نظر كه خيلي خوشمزه ميان. درست كردنش هم ظاهراَ آسونه. به زودي دست به كار مي شيم.
    فقط اين اسلايس ها نگهداريشون بايد چطوري باشه؟

  4. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۱
    نوشته ها
    96
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    0

    Re: اسلایس شکلاتی

    صبا جون دستت درد نکنه.نگهداری و ماندگاریش چه جوره؟

  5. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,667
    نوشته های وبلاگ
    20
    میزان امتیاز
    105
    پسند شده
    13685
    پسند کرده
    12818

    Re: اسلایس شکلاتی

    ميشه از مغزهاي ديگه مثل فندق و پسته و .... هم استفاده كرد؟
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  6. #5
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,761
    نوشته های وبلاگ
    17
    میزان امتیاز
    19
    پسند شده
    4624
    پسند کرده
    571

    Re: اسلایس شکلاتی

    نقل قول نوشته اصلی توسط samire
    ميشه از مغزهاي ديگه مثل فندق و پسته و .... هم استفاده كرد؟
    گمون کنم میشه از هر مغزی استفاده کرد ...فقط شور نباید باشن دیگه ...

    نقل قول نوشته اصلی توسط azi.a
    مرسي صبا جون. به نظر كه خيلي خوشمزه ميان. درست كردنش هم ظاهراَ آسونه. به زودي دست به كار مي شيم.
    فقط اين اسلايس ها نگهداريشون بايد چطوري باشه؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط paryam90
    صبا جون دستت درد نکنه.نگهداری و ماندگاریش چه جوره؟

    بله هم اسونه هم خوشمزه ...
    من توو یه بشقاب گذاشتم روشون رو پوشوندم با سلفون ...
    راستش اول فکر کردم موندگاریش بالاست ...
    اما امروز مال خودم رو نگاه کردم روش یه حالتی مثل کپک شده !!
    البته مال من بیشتر بیرون بود تا تووی یخچال ...

    موندگاریش 3-4 روز بیشتر نمیشه باشه ... فکر کنم به خاطر شیر عسلی باشه ...
    ღ.ღ

    طالِع اگر مَدد دهد،دامَنَش آورم به کَف
    zanekhakestary

  7. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۶
    نوشته ها
    185
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    72
    پسند کرده
    0

    Re: اسلایس شکلاتی

    صبا دستت طلا عالیهههههههههههههههههه. شیر عسلو همینطور که در قوطیو باز کردی ریختی روی شکلات ها ؟یا اول با قوطی به مدت چند ساعت گذاشتی بجوشه تبدیل به سس کارامل بشه بعد؟

    "برای رسیدن باید رفتدر بن بست هم راه آسمان باز استپرواز رابیاموز."❤♥
    سهراب سپهری˙··٠٠❤❥❥

  8. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    21
    پسند کرده
    0

    Re: اسلایس شکلاتی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ملكه يخي
    صبا دستت طلا عالیهههههههههههههههههه. شیر عسلو همینطور که در قوطیو باز کردی ریختی روی شکلات ها ؟یا اول با قوطی به مدت چند ساعت گذاشتی بجوشه تبدیل به سس کارامل بشه بعد؟

    صباجان ببخشید که تو کارتون دخالت می کنم
    ساناز جان تا خود صبای هنرمندمون بیاد و خودش جواب بده
    از روی شکل و رنگ و صاف بودن سطح شیرینی قبل از رفتن داخل فر مشخصه که شیر عسلی کاراملایز نشده
    و به همون صورت معمولیش استفاده شده
    تورا به رخ تمام شقایق ها میکشم و می گویم: تا گل من هست زندگی باید کرد...

  9. #8
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,761
    نوشته های وبلاگ
    17
    میزان امتیاز
    19
    پسند شده
    4624
    پسند کرده
    571

    Re: اسلایس شکلاتی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ملكه يخي
    صبا دستت طلا عالیهههههههههههههههههه. شیر عسلو همینطور که در قوطیو باز کردی ریختی روی شکلات ها ؟یا اول با قوطی به مدت چند ساعت گذاشتی بجوشه تبدیل به سس کارامل بشه بعد؟

    قربونت ساناز جون .

    نه همینطوری قوطی رو باز کردم و ریختم روش ...
    چون توو دستورش چیزی ننوشته در مورد جوشیدن ...
    تووی فر که میره خودش نرم میشه و به همه جای مواد میرسه ...
    ღ.ღ

    طالِع اگر مَدد دهد،دامَنَش آورم به کَف
    zanekhakestary

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    نکته ها

    پخت بهتر ماکارونی


    1. چند قاشق غذاخوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.

    2. دو قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی بیافزایید تا ماکارونی شما لذیذتر شود.