نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree45Likes

موضوع: شکلات فندقی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 11
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1389

    شکلات فندقی

    یه شکلات که خیلی راحت تهیه میشه و خیلی هم خوشمزه س.
    توی خونه ی ما که خیلی خاطر خواه پیدا کرد!

    کره : 3 قاشق سوپخوری

    خامه: 80 گرم

    شکلات سفید: 225 گرم

    فندق بلغور شده: 3 تا 4 قاشق غذا خوری

    اسانس پرتقال: دو تا 3 قطره

    شکلات قهوه ای برای تزئین

    ابتدا کره



    و خامه رو در ظرفی مناسب ریخته و میگذاریم روی حرارت



    تا به جوش بیاید



    حدود یک دقیقه که جوشید شکلات خرد شده سفید را به مایه اضافه میکنیم



    و تند هم میزنیم تا شکلاتها ذوب شوند



    غلظت مایه به این شکل میشود



    از روی حرارت برداشته و فندق خرد شده را اضافه میکنیم



    هم زده و در قالب مورد نظر میریزیم



    و در یخچال یا فریزر قرار میدهیم.

    وقتی شکلاتها بسته شدند( البته توجه داشته باشید به دلیل وجود خامه و کره

    این شکلات بافت نرمتری خواهد داشت)

    شکلاتها را از قالب جدا کرده



    و به سلیقه دلخواه تزئین میکنیم



    زبرجد, *هما*, پرپرک و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  2. #2
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1389

    Re: شکلات فندقی

    مریم جون اگه این پست جاش اینجا نیست لطفا بهم تذکر بدید. ممنونم عزیزم


    یه مدل تزئین شکلات مدتی قبل در اینترنت دیده بودم که متاسفانه فراموش کردم کجا بود

    ولی با استفاده از همون ایده دیروز این شکلاتها رو که به شکل کلاه هست درست کردم.

    ابتدا شکلات قهوه ای رو ذوب کردم و با کمک قم مو همه ی کف و اطراف

    این کپسولهای کوچولو رو به شکلات آغشته کردم





    و این کارو دو یا 3 بار باید تکرار کرد تا قطر شکلات به 2 میل برسه



    و برای دقایقی در فریزر گذاشتم تا شکلاتها دوباره سفت بشن.

    برای لبه های کلاه نیاز داریم به یک بیسکوئیت گرد که من از ساقه طلایی

    استفاده کردم



    و روی این بیسکوئیت رو کاملا با شکلات پوشش دادم



    برای پر کردن کپسولها هم شکلات سفید رو ذوب کردم و با پودر نارگیل مخلوط



    کپسولها رو از فریزر درآورده و خیلی با احتیاط کاغذها رو از شکلات جدا میکنیم.

    و با قاشقی کوچک داخل این پیاله های کوچک رو با مخلوط شکلات سفید و پودر نارگیل

    پر میکنیم



    وسط بیسکوئیتی رو که به شکلات آغشته کردیم رو کمی شکلات سفید یا قهوه ای

    میریزیم



    و پیاله ها رو برعکس روی این شکلات قرار میدیم و با کمی فشار پیاله ها رو

    در جای خودشون محکم میکنیم

    و به هر شکلی که دوست داریم تزئین میکنیم







    m1361, maman_mahya, گیتار و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  3. #3
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1389

    Re: شکلات فندقی

    نقل قول نوشته اصلی توسط εїз Taraneh εїз نمایش پست ها
    راحله جون.

    من به شخصه طعم شکلات سفید رو زیاد دوست ندارم.

    میشه جای شکلات هارو عوض کرد؟

    شکلات قهوه ای رو بریزیم داخل مواد و با شکلات سفید تزئین کنیم؟

    ترانه جون
    من امتحان نکردم با شکلات قهوه ای ولی حتماً میشه و شاید خوشمزه تر هم بشه به این دلیل که همیشه طعم کاکائو و فندق مکمل هم هستند.
    باران67 و گیتار این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  4. #4
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1389

    Re: شکلات فندقی

    نقل قول نوشته اصلی توسط khale leila نمایش پست ها
    راحله جون میشه با گردو درست کرد؟
    اگه میشه گردو با شکلات سیاه بهتره نه؟

    لیلا جون با هر مغز دیگه ای که دوست داشته باشین هم میتونین این شکلات رو تهیه کنین.
    این شکلات به نظر من کامله به سلیقه و ذائقه افراد بستگی داره
    گیتار و باران67 این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  5. #5
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1389

    Re: شکلات فندقی

    نقل قول نوشته اصلی توسط khale leila نمایش پست ها
    سوال بعد
    هر چیزی که درست میکنیم یه زمان نگهداری داره
    این شکلات تا کی کیفیتشو حفظ میکنه؟
    به خاطر خامه هم باید تو یخچال نگهداری بشه؟

    لیلا جون این شکلات باید در یخچال نگهداری بشه چون وجود خامه و کره بافت نرمی به این شکلات داده که در گرما نرمتر هم خواهد شد.
    و اما در مورد مدت نگهداری چون خودم هم تازه این شکلاتو درست کردم دقیق نمیدونم چقدر میشه نگهش داشت
    گیتار و باران67 این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  6. #6
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1389

    Re: شکلات فندقی

    نقل قول نوشته اصلی توسط *شمیم* نمایش پست ها
    راحله جان ممنون از دستوری که گذاشتی
    فقط یه سوال شکلات رو که بن ماری میکنید برای حل شدن چیزی هم توش میریزین که روان تر بشه یا نه

    شمیم جون معمولا چیزی به شکلات اضافه نمیکنم ولی اگه احساس کنم شکلات بعد از ذوب شدن کمی غلیظه کمی روغن مایع بهش اضافه میکنم.
    البته در این شکلات نیازی نیست.
    چون اول کره و خامه جوشونده میشن بعد شکلات بهشون اضافه میشه.
    گیتار و باران67 این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  7. #7
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,225
    میزان امتیاز
    1045
    پسند شده
    29157
    پسند کرده
    17414

    ویترین مدال ها

    Re: شکلات فندقی

    شکلات فندقی
    منم مثل ترانه جون چون شکلات سفید زیاد دوست ندارم واسه همین با شکلات سیاه درست کردم
    اسانس پرتقال هم نداشتم از رنده پوست پرتقال استفاده کردم
    وقتی خامه و کره جوشید و شکلات رو ریختم و هم زدم یکم به روغن افتاد نمی دونم شکلات من خوب نبود یا کره رو زیاد ریختم
    چون کره سفت بود ذوب کردم و بعد اندازه گرفتم
    راحله جون کره ذوب شده با کره نرم تو اندازه گیری فرق میکنه؟
    وزن کره اگه به گرم باشه خیلی راحتتر میشه اندازه گیری کرد
    طعم خوبی داره و بیرون یخچال هم خیلی شل نمیشه با نصف مواد با قالب من 15 شکلات شد
    ممنون راحله جون
    ترنم63, Elsanaa, گیتار و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  8. #8

    Re: شکلات فندقی

    من توی شکلاتم بادام ریختم و رنده پوست لیمو... عطر و طعمش رو خیلی دوست داشتم ولی نرم بود انگار داشتی کره رو گاز می زدی... باید همین جوری باشه؟
    احتمالا یه اشتباهی داشتم چون از قالب هم تمیز در نیومد
    m1361, گیتار, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    پنجره ،فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما