نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree334Likes

موضوع: شکلات فینگر

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 105
صفحه 1 از 14 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن
    shahrzad-rezaii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۲۳
    محل سکونت
    mashad
    نوشته ها
    898
    نوشته های وبلاگ
    9
    میزان امتیاز
    41
    پسند شده
    2878
    پسند کرده
    2128

    ویترین مدال ها

    شکلات فینگر



    از دستورش راضي نبودم ... خميرش لطافت نداشت .. دستورش رو مي ذارم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد رویا ببارد دختران برقصند قند باشد بوسه باشد،خدا بخندد بخاطر ما،ما که گناهی نکردیم.

  2. #2
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    شکلات فینگر

    شکلات فینگر
    این شیرینی خیلی راحت و خوشمزه است پیشنهاد میکنم امتحانش کنید




    مواد لازم:
    آرد .....................................115 گرم ( دو سوم پیمانه)
    بیکینگ پودر............................ یک دوم قاشق چایخوری
    پودر کاکائو............................. دو قاشق سوپخوری
    کره به دمای محیط رسیده ............... 50 گرم
    عسل ...................................20 میلی لیتر ( 4 قاشق سوپخوری)
    شکلات ................................ 50 گرم
    شکلات ریز خرد شده یا ترافل ........... مقدای برای تزئین

    طرز تهیه:

    فر رو با درجه 160روشن کنید
    ( تا حالا بارها تو دستورها تاکید کردم باز میگم کره رو بذارید بیرون از یخچال تا خودش با دمای محیط نرم بشه تو مایکرویوو ... حرارت ندیدن چون کیفیت شیرینیتون پایین میاد )
    کره و عسل و آرد بیکینگ پودر پودر کاکائو ( من شکر این دستور رو حذف کردم و به نظرم همه چیزش عالی بود اگر شما شیرینی بیشتردوست دارید 50 گرم پودر قند هم اضافه کنید ) رو با هم بریزید تو یه کاسه



    و با دست مخلوط کنید





    تا خمیر یکنواخت و نرمی بدست بیاد... من تا حالا چند بار این دستور رو درست کردم و بعد از مخلوط کردم و منسجم شدن یه خمیر نسبتا" نرم و لطیف درست شد که نیاز به اضافه کردن چیزی نداشت ولی اگر دیدین خمیرتون هنوز انسجام نداره یه قاشق دیگه عسل بهش اضافه کنید این خمیر اصلا" ورز زیادی نمیخواد همین که خمیرتون جمع شد کافیه



    حالا خمیر رو بذارید بین دو تا نایلون یا کاغذ روغنی ( من کیسه فریزر رو باز کردم و خمیر رو بینش پهن کردم )



    با وردنه از روی نایلون به قطر دو سه میل باز کنید



    و با چاقو یا کارتر مستطیلهایی تقریبا"به اندازه 2 در 8 برش بزنید ( من چشمی برش زدم چون تقریبا" تو خواب داشتم این شیرینی رو درست میکردم!!!! ولی شما اگه کاتر داشته باشید یا از خط کش استفاده کنید که همه اش یه سایز در بیاد خیلی خوشگل تره ..)





    تو سینی فر بچینید ....سینی نیاز یه کاغذ یا چرب کردن نداره بعد از پخت راحت از سینی جدا میشه



    بذارید به مدت 15 دقیقه تو فر بپزه بعد از پخت از فر درآرید بذارید خنک بشه و شیرینی ها رو تو ظرف بچینید.

    50 گرم شکلات داشتید به صورت بن ماری یا تو مایکرویو شکلات رو ذوب کنید میتونید یه قاشق روغن مایع هم بریزید توش ..من از همون شکلات پارمیدا که عکسش رو تو دستور شکلات گردویی گذاشتم استفاده کردم



    ( یه نکته دیگه که خودم به تجربه بهم ثابت شده اینه که شکلات های تخته ای ایرانی رو که برای پوشش شیرینی استفاده می کنید تو یخچال نذارید چون برای آب کردنش با مشکل مواجه میشید)

    ضمنا" اگه بخواهید این شیرینیتون دیگه کاملا" رژیمی بشه از شکلات تلخ استفاده کنید ( من اینکار رو نکردم چون به نظرم دیگه خیلی کم شیرین میشد)


    اگر ترافل شکلاتی دارید چه بهتر اگه ندارید یکم از همون شکلاتها رو با چاقو ریز ریز کنید یا با رنده درشت رنده کنید ( پیشنهاد میکنم از ترافل رنگی استفاده نکنید با ترکیب این شیرینی خوشگل نمیشه)



    شیرینی ها رو تا نیمه تو شکلات آب شده فرو کنید و نگه دارید تا شکلاتهای اضافیش گرفته بشه





    بعد بچینید رو یه کاغذ روغنی



    و قبل از اینکه شکلاتها ببنده یکم ترافل یا شکلات خرد شده بریزید روش ( اگر زیرش هم یکم شکلات رنده شده یا ترافل بریزید دیگه به کاغذ نمی چسبه)



    شکلاتها که بست به راحتی از کاغذ جدا میشه اگر دورش تر و تمیز نبود با چاقو شکلاتهای اضافی رو بگیرید



    دستور از مجله قناد باشی ( با کمی تغییر)
    setare2222, خورشیدبانو, nasimak و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  3. #3
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: شکلات فینگر

    نقل قول نوشته اصلی توسط karena نمایش پست ها
    مریم جان با این مقدار چند تا شیرینی درست میشه؟

    حدود 30 -35 تا بستگی به اندازه شیرینی ها و قطر خمیرتون داره
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  4. #4
    مدیر بازنشسته
    εїз Taraneh εїз آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    2,395
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    2488
    پسند کرده
    66

    ویترین مدال ها

    Re: شکلات فینگر

    شیرینی من

    با نصف دستور درست کردم و این تعداد که در عکس می بینید درست شد با چند تا دونه دیگه

    خیلی خوب و راحت و خوشمزه

    ممنون


    زهره خاتون, mamienazi, مامان غزل و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    تا مدتی نمیتونم مثل قبل، حضور فعالی داشته باشم
    در صورت بروز مشکل، با دیگر ناظران کیفی مکاتبه نمایید

  5. #5
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,225
    میزان امتیاز
    1045
    پسند شده
    29157
    پسند کرده
    17414

    ویترین مدال ها

    Re: شکلات فینگر

    اینم شیرینی من
    مرسی مریم جون
    با نصف مواد که 15 تا شکلات شد من ترافل شکلات نداشتم ،شکلات رنده شده ریختم ولی مثل اینکه زیادی درشت رنده کردم.
    راحت و خوشمزه .با کاتر برش زدم.

    mahi59, elikhanoomi, taniya و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  6. #6
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: شکلات فینگر

    بهجت جون عاشقتم .... که همه شیرینی ها رو درست میکنی و مهر تایید میزنی .... دستت طلا
    ZIBA35, taniya و باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  7. #7
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,291
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    76
    پسند شده
    6301
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: شکلات فینگر

    وای مریم جون کمککککککککککک
    من یه دستم به خمیرررررررره...
    خمیرم شله میچسبه...
    ارد بزنم یاا عسل؟!
    کمکککککککک:((((((((

    نقل قول نوشته اصلی توسط Behjat نمایش پست ها
    صبا جون تا مریم خانم بیاد، مال منم کمی می چسبید یه کم آرد ریختم .
    چون عجله ای بود من جواب دادم .
    نقل قول نوشته اصلی توسط Maryam53 نمایش پست ها
    صبا جان آرد اضافه کن ولی کم کم
    بعد هم بیا بگو چکار کردی..کره رو چه جوری نرم کردی ؟ عسل چقدر ریختی ؟ امکان نداره این خمیر شل بشه چون مایعات و تخم مرغ نداره
    یعنی اینقدر آردها با هم متفاوتن
    نقل قول نوشته اصلی توسط ღ. saba .ღ نمایش پست ها
    مریم جون خمیر و توو دمای محیط گذاشتم نرم شد ...
    همه مواد رو به اندازه دیگه ...
    عسل 4 قاشق تقریبا ... شاید بیشتر شده نمیدونم !! از قاشق میریخت اخه !
    چیلا اینطوری شدددددددد ... تراانا رو میکشم :)))


    الان ترانه بهم گفت همونجوری وردنه بزنم ... زدم ولی نمیشه می چسبه به نایلون ...
    پس کمی ارد میزنم ...
    من اردم ارد نون باگت هست همیشه :((((

    مرسی بهجت جون ...
    نقل قول نوشته اصلی توسط Maryam53 نمایش پست ها
    اشکالی نداره صبا جان کم کم آرد اضافه کنید تا خمیرت سفت بشه خمیرش نباید چسبناک باشه چون نمیتونی برش بزنی
    نقل قول نوشته اصلی توسط ღ. saba .ღ نمایش پست ها
    اردم زدم یه عالمه درست نشد ...
    بی خیال از خیرش گذاشتم ...
    اخه بگو بچه تورو چه به شیرینی پختن :((((((((((((((

    مرسی مریم جون ... من زیادی بی هنرم ... بوووس
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  8. #8
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: شکلات فینگر

    نقل قول نوشته اصلی توسط poopoo نمایش پست ها
    مریم جون چرا رنگ شیرینی های ترانه جون و بهجت جون به تیرگی شیرینی شما نیست؟
    می شه بپرسم از چه پودر کاکائویی استفاده کردی؟

    شهرزاد جان پودر کاکائو کلا" دو رنگه یه مدلش فکر کنم کاکائو هلندی بهش میگن که خیلی تیره است من هر وقت میریم مدبر از هر دوتاش میگیرم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

صفحه 1 از 14 123411 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما