نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1211Likes

موضوع: تزیین بیسکوییت با رویال ایسینگ

نمایش نتایج: از 265 به 270 از 270
صفحه 34 از 34 نخستنخست ... 2431323334
  1. #265
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    7,803
    نوشته های وبلاگ
    120
    میزان امتیاز
    808
    پسند شده
    39761
    پسند کرده
    59935
    نام: IMG_0990.JPG نمایش: 319 اندازه: 27.4 کیلو بایت


    نام: IMG_0976.JPG نمایش: 318 اندازه: 29.0 کیلو بایت

    نام: IMG_0487.JPG نمایش: 317 اندازه: 30.5 کیلو بایت


    نام: IMG_0426.JPG نمایش: 320 اندازه: 40.5 کیلو بایت

    نام: IMG_0462.JPG نمایش: 316 اندازه: 32.5 کیلو بایت
    khanoom pasand, zahra - n, m1361 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  2. #266
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    7,803
    نوشته های وبلاگ
    120
    میزان امتیاز
    808
    پسند شده
    39761
    پسند کرده
    59935
    نام: IMG_0572.JPG نمایش: 315 اندازه: 23.5 کیلو بایت

    نام: IMG_0370.JPG نمایش: 316 اندازه: 25.4 کیلو بایت

    نام: IMG_0363.JPG نمایش: 314 اندازه: 30.4 کیلو بایت

    نام: IMG_0334.JPG نمایش: 313 اندازه: 36.4 کیلو بایت
    m1361, mitra40, مامان غزل و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  3. #267
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    7,803
    نوشته های وبلاگ
    120
    میزان امتیاز
    808
    پسند شده
    39761
    پسند کرده
    59935
    نام: il_570xN.503582831_r796.jpg نمایش: 315 اندازه: 103.8 کیلو بایت

    نام: il_570xN.574839888_6hpa.jpg نمایش: 309 اندازه: 63.4 کیلو بایت

    نام: 2016-01-07-1452208380-7306885-ff84be7b8c45e1770ec55e7282e3221a-thumb.jpg نمایش: 313 اندازه: 22.5 کیلو بایت
    m1361, مامان غزل, mitra40 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  4. #268
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    7,803
    نوشته های وبلاگ
    120
    میزان امتیاز
    808
    پسند شده
    39761
    پسند کرده
    59935
    نام: fd8ea5828c5e891a714d8170a600eb02.jpg نمایش: 280 اندازه: 106.5 کیلو بایت

    نام: 5da4c995d5d455a42fc715dbd9f1b7f8.jpg نمایش: 278 اندازه: 42.3 کیلو بایت

    نام: 807ad4f1b5033615cb438dcb4c955b54.jpg نمایش: 277 اندازه: 25.4 کیلو بایت

    نام: 6de48f3e8a7ba8a6998b4962b67e849d.jpg نمایش: 276 اندازه: 46.8 کیلو بایت

    نام: 9235cf88641d5cda94c422557485aa91.jpg نمایش: 276 اندازه: 58.0 کیلو بایت
    مامان غزل, tinker bel, khanoom pasand و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  5. #269
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    7,280
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1378
    پسند شده
    60603
    پسند کرده
    67520

    ویترین مدال ها

    تزیین کوکی برای شب یلدا
    ....
    ایشونا #کوکیز_آیسینگ هستن با دستور #کوکیز_فرانسوی هستن
    آرد 250 گرم*
    كره در دماي محيط 170*
    پودر قند نرم 80 گرم*
    زرده تخم مرغ 1 عدد*
    وانيل كمي + بكينگ پودر 1هشتم قاشق چاي خوري*
    پودرپسته + شكلات اب شده +مارمالاد همه به دلخواه*
    كره +پودر قند رو با هم مزن برقي ميزنيم تا كرم مانن بشه بعد زرده تخم مرغ و وانيل ر.و اضافه ميكنيم دوبارره كمي ميزنيم. ارد و بكينگ پودر را به يكباره اضافه ميكنيم. با دست كمي ورز ميديم تا مواد به خورد هم بره*
    توي كيسه ميزاريم 2 ساعت توي يخچال استراحت ميديم. بعد در مياوريم روي ميز كه كمي ارد پاشيديم با وردنه به قطر 3 يا 4 ميل باز ميكنيم. ( اگر خمير كمي سر بود و نميشد باهاش كار كرد 5 دقيقه دماي محيط ميزاريم ) قالب ميزينيم توي سيني فر كه كاغذ انداختيم با فاصله حدود1 تا 2 سانت كنار هم ميچينيم . توي فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه ميزاريم. به مدت 15 تا 20 دقيقه. وقتي اماده شد ميزاريم كمي خنك بشه بعد از سيني جدا ميكنيم(معمولا 15 دقيقه كافي است نبايد خيلي تغيير رنگ بده ) زود ميسوزه)*
    ميشه با شكلات ابكرده تزيين كرد . يا نصف هر شيريني رو توي شكلات اب كرده زد. ميشه از هر مدل جفت جفت قالب زد و بين هر كدوم مارمالاد گذاشت. ميشه با پودر پسته تزيين كرد . يا اينكه كرم رويال روش زد.

    #رویال_آیسینگ
    یه دونه سفیده تخم رو با یذره آبلیمو با همزن هم میزنیم تا کف کنه و بعد یه لیوان پودر قند رو با یه قاشق نشاسته ذرت قاطی کردم و باهم اسیاب کردم و الک کردم.اروم اروم به سفیده اضاف کردم و اونقدر هم زدم تا فرم گرفت.
    اگه دیدین غلیظه برای رنگ کردن میتونید ذره ذره اب اضاف کنین و هم بزنین .و اگه شل بود پودر قند اضاف کنین.

    پ.ن»
    چرا اینا هلاکم کردن تا خشک شدن
    ...

    ویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۶/۱۱/۱۵ در ساعت ۰۷:۵۳ بعد از ظهر
    hasti68, zakizadeh, m1361 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امام علی علیه السّلام فرمودند:
    اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ
    _
    برای دیدن کلیپهای آموزشی کاردستیهام به اینستگرامم سر بزنید

  6. #270
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۴
    نوشته ها
    13
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    1

    ممنون از راهنمایی خوبتون

    نقل قول نوشته اصلی توسط nasim7 نمایش پست ها
    من این بیسکویت ها رو باتکنیک چاپ بیسکویت خانم ظروفی درست کردم باتشکراز متینه جان هم بخاطر تایپ هم راهنمایی هاش.



    تکنیک چاپ بیسکوئیت

    آموزش خانم افسانه ظروفی در برنامه خانه مهر

    مواد لازم برای بیسکوئیت:


    کره ............................... 330 گرم
    پودر شکر الک شده .......... 170 گرم
    زرده تخم مرغ .................. 2 عدد
    وانیل ............................ 1/4 قاشق چایخوری (یا رنده پوست پرتقال)
    آرد .............................. 470 گرم

    مواد لازم برای تزیین:

    تخم مرغ ............ 1 عدد
    آرد ....................10 گرم
    پودر کاکائو .......... 10 گرم
    کره آب شده سرد شده ........30 گرم

    طرز تهیه:
    کره را داخل ظرف مناسبی ریخته و با پودر شکر با همزن می زنیم. بعد از اینکه مواد مخلوط شدند زرده تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم در ادامه پوست پرتقال و آرد را نیز می افزاییم تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. سپس خمیر را درون نایلون قرار داده و به مدت 1 تا 2 ساعت درون یخچال می گذاریم.
    برای تهیه مواد تزیینی تخم مرغ ، آرد ، پودر کاکائو و کره آب شده سرد شده را با هم مخلوط کرده و با همزن فقط در حد مخلوط شدن مواد می زنیم. اگر بخواهیم از انواع رنگهای خوراکی استفاده کنیم، پودر کاکائو را حذف کرده و آرد را جایگزین آن می کنیم و سپس به آن رنگ دلخواه را می زنیم.
    خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز می کنیم و روی خمیر را نیز آرد می پاشیم و به ضخامت تقریبی 3 میلی متر پهن می کنیم سپس شابلون دلخواه را روی خمیر گذاشته و با یک کاردک مواد تزیینی را روی خمیر می کشیم. و با کاترهای دلخواه قالب می زنیم و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد در حدود 10 تا 12 دقیقه می پزیم.

    از کیفیت بد عکسها عذر می خوام چون از روی فیلم عکس گرفتم

    برای دیدن فیلم این دستور اینجا را کلیک کنید

    تجربه متینه جان درروزمنو: من یه کم پودر شکر و وانیل هم به مواد تزیینی اضافه کردم

    [IMG]file:///C:/Users/A/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/A/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-3.png[/IMG]

    اینم عکس شابلون های خودم


صفحه 34 از 34 نخستنخست ... 2431323334
  • موضوعات مشابه

    1. آموزش تغییر امضا
      توسط εїз Taraneh εїз در انجمن آموزش کامل برای استفاده بهتر از سایت - ?How to use Mamisite
      پاسخ: 136
      آخرين نوشته: ۱۳۹۵/۰۳/۲۳, ۰۲:۲۹ بعد از ظهر
    2. آرشیو پاییز 89 ( مطبخ مامی سایت )
      توسط ستایش من در انجمن مطبخ مامي سايت - MamiSite's kitchen
      پاسخ: 844
      آخرين نوشته: ۱۳۸۹/۱۰/۰۱, ۰۱:۱۰ قبل از ظهر

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما