نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1220Likes

موضوع: تزیین بیسکوییت با رویال ایسینگ

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 271
صفحه 2 از 34 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۱۲
    نوشته ها
    64
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    113
    پسند کرده
    0

    Re: کرم رویال و تزئینات



    الهه (مامان النا) این نوشته را پسندیده.

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ♥سمیرا♥ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۲۰
    نوشته ها
    180
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    253
    پسند کرده
    11

    Re: کرم رویال و تزئینات

    شوگر کوکیز با تزیین کرم رویال آیسینگ . این کرم خیلی راحت آماده میشه و میشه توی مناسبتهای مختلف باهاش کار کرد .البته طعم شیرینش غالب میشه که اگه کنار نوشیدنیهای تلخ سرو بشه طعم خوبی خواهد داشت .





    الهه (مامان النا) و گیتار این نوشته را پسندیده.

  3. #11
    مدیر بازنشسته
    εїз Taraneh εїз آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    2,330
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    2488
    پسند کرده
    66

    ویترین مدال ها

    Re: کرم رویال و تزئینات

    رویال آیسینگ با پودر مرنگ




    خوردن سفیده تخم مرغ به صورت خام ممکنه باعث ایجاد بیماری سالمونلا بشه ( اگه در این مورد سوالی دارید با پزشکتون مشاوره کنید) پس واسه کودکان ، زنان باردار و کسانی که سابقه این بیماری رو دارن خطرناکه. راه حل؟ جایگزین کردنش با پودر مرنگ و یا پودر سفیده تخم مرغ. چون پاستوریزه است و دیگه خطر ابتلاء به سالمونلا رو به صفر میرسونه.



    اینجا چون هیچی گیر نمیاد ، پس مسلما Meringue Powder هم گیر نمیاد. این قوطی پودر مرنگ ویلتون رو پریس جون واسم فرستاده. منو میگی؟ داشتم غش میکردم از خوشحالی! نه اینکه به سالمونلا و اینجور سوسول بازی ها اعتقادی داشته باشم ها...نه! خوشحالیم ، طبق معمول ، به خاطر تنبلیم بود. چون اینطوری هر وقت که دلت میخواد میتونی هر چقدر که دلت میخواد رویال آیسینگ درست کنی بدون اینکه نگران این باشی که : "پس با اینهمه زرده تخم مرغ چیکار کنم؟" . منو که میشناسید... این چیزا تو خونمه!



    توضیح اضافی: واسه اینکه دیگه کسی نپرسه.... هر سفیده تخم مرغ مساویست با دو قاشق چایخوری پودر مرنگ به اضافه دو قاشق چایخوری آب گرم. و این تبدیل مقیاس هیچ ربطی به رسپی رویال آیسینگ نداره. فقط یه توضیح اضافی بود.




    پودر مرنگ 4 ق غ

    آب 2/1 لیوان

    کرم تار تار 8/1 ق چ

    پودر قند 500 گرم

    وانیل و یا اسانس



    اینکه با این مقدار چندتا بیسکویت میتونید تزئین کنید دقیقا بستگی داره به اینکه چقدر طرحتون پیچیده یا ساده باشه. ولی با 4 قاشق میزان زیادی بدست میاد. من خودم معمولا برای یه رسپی شوگر کوکیز با نصفش کار میکنم مگه اینکه طرحم خیلی پیچیده و رنگ رنگی باشه.




    پودر مرنگ و آب رو مخلوط میکنیم ( بعضی از رسپی ها میگن آبش باید گرم باشه. من با آب سرد هم کار کردم و خوب شده. فعلا نمیتونم نظر خاصی بدم) و کمی هم میزنیم تا کف کنه. بعد کرم تار تار رو اضافه میکنیم. اگه ندارید حذفش کنید. ولی حتما سعی کنید یکبار و برای همیشه یه اپسیلونش رو بخرید و تا آخر عمرتون کفایت میکنه.



    پودر قند رو چند بار آسیاب کنید و هر بار الک کنید و در نهایت کم کم به مواد اضافه کنید و با سرعت کم همزن شروع به هم زدن کنید. (بعضی از رسپی ها توش از light corn syrup هم استفاده میشه. من تو خونه دارم ولی تا به حال تستش نکردم. اگه خواستید استفاده کنید باید نصف یا یک قاشق چای خوری بریزید) وانیل رو هم اضافه کنید. من از وانیل پودری خالص استفاده میکنم. ولی هر اسانس بیرنگ دیگه ای هم جواب میده. مثلا اسانس بادام یا موز یا ...



    سرعت همزن رو زیاد کرده و خوب هم بزنید. تقریبا 5 تا 10 دقیقه.



    تا زمانی که به "ستیف پیک" برسید.



    این هنوز stiff peack نیست.



    این دیگه خودشه.



    همینطور که میبینید... شما تیکه های نوک تیزی رو مشاهده میکنید که به مرور زمان هم فرمشون رو از دست نمیدن و همین شکل باقی میمونن. این یعنی ستیف پیک.



    نکته بسیار بسیار مهم: به هیچ عنوان در هم زدن، زیاده روی نکنید چون بعد از تزئین و خشک شدن، باعث میشه که طرحتون کفی شکل بشه. پس دیگه بیشتر از ده دقیقه نزنیدش.



    این کیفیتیه که باهاش دور گیری میکنیم و یا کیکها رو تزئین میکنیم. اگه میخواید وسط بیسکویت ها رو پر کنید یا اصطلاحا فلودینگ کنید... باید یه سیکل خسته کننده ای رو بگذرونید. یعنی هر بار نصف قاشق چای خوری بهش آب اضافه کنید و هم بزنید تا اینکه رقیق شه. اینقدر این کار رو ادامه بدید تا زمانی که وقتی یه روبان روی آیسینگ میکشید، روبانتون بعد از 5 تا 10 ثانیه توی آیسینگ محو بشه. اونوقت دیگه آماده است. فقط باید حوصله کافی داشته باشید و کم کم بهش آب اضافه کنید.



    برای رنگ کردنش هم که از رنگ ژلی ویلتون و یا رنگ قطره ای آمری استفاده میکنیم. فقط به میزان کمی رنگ اضافه میکنیم چون رویال آیسینگ خیلی خوب رنگ میگیره. مگر دو رنگ قرمز و مشکی.



    تمام مواردی رو که برای رویال آیسینگ گفته بودم اینجا هم صدق میکنه. سطح کار رو با سلفون یا پارچه مرطوب میپوشونیم چون اگه هوا ببینه خشک میشه.



    من بی تعارف میگم... تا بارها تمرین نکنید توش استاد نمیشید. پس یکی دو بار کفایت نمیکنه.


    منبع: cheftayebeh.ir

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۱۱/۲۸ در ساعت ۰۹:۰۷ بعد از ظهر
    تا مدتی نمیتونم مثل قبل، حضور فعالی داشته باشم
    در صورت بروز مشکل، با دیگر ناظران کیفی مکاتبه نمایید

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    روژان ج آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۳۰
    نوشته ها
    840
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    660
    پسند کرده
    340

    Re: کرم رویال و تزئینات

    سلام نجما جون . تو رو خدا جواب منو سریعتر بدین .

    چند کیلو کوکیز عروسکی پختم . میخوام با رویال تزیین کنم . برای تزیینهای خطی و نقطه ای و ظریف با دستور رویالم مشکلی نیست . فقط وقتی می خوام کوکیز رو با رویال کاملا بپوشونم صاف و یکدست نمیشه !!! خط خطی میشه . آخه شل و روان نیست .دلم میخواد یه پوشش صاف مثثثل نمونه کوکی های صفحه 2 داشته باشم تا راحت روشو طرح بکشم .(خیلی ایده تو کلله ام هست ) ولی میلیونها افسوس !

    تو صفحه 1 نوشته شده میتونیم به رویال آب اضافه کنیم ولی بعضی دوستان به من گفتند این کارو نکنم .

    سفیده 30 گرم پودرقند 75 گرم تارتار نوک ق چ رنگ و اسانس سفیده رو خوب می زنم تا سفت شه بعد+ پودرقند + تارتار+اسانس

    برای تزیین ظریف خوبه ولی برای پوشش کامل نه

    دوستان گفتن قبل از سفت شدن سفیده پودر رو اضافه کنم و اصلا آب نریزم . کردم . راحت تر پهن شد ولی از دیروز هنوز خوب خشک نیست !! میترسم وقت خوردن به دندون بچسبه یه دستور راحت پهن شونده ! زود خشک شونده ! و به دندان نچسبنده ! لططططفا

    باور کنید بیسکویتها م دق کردن . عضوی برای جیغ زدن ندارن وگرنه هوار می کشیدند سپاسگزارم شدیییییید . واااای ی ی چقدر حرفیدم من !!!
    خدایا شکرت شکرت شکرت


  5. #13

    Re: کرم رویال و تزئینات

    روژان جون رویال آیسینگ شف طیبه و نکات ذکر شده رو که احتمالا مطالعه کردید؟؟

    تزیین بیسکوییت با رویال ایسینگ

    این هم توضیحاتشون در مورد روان بودن و خشک شدن آیسینگ

    "زود خشك شدنش بستگي به رطوبت هوا داره
    آره ممكنه كه همه پودر قند نياز نشه
    ميزان هم زدن روي نتيجه كار تاثير داره. پس بهتره در هر صورت تو مايه هاي ده دقيقه همش بزنيم
    غلظتش واسه هر كاري يه جوري بايد باشه
    و اصلا هم اشكالي نداره يعني همين كه ديديم سفته كم كم بهش آب اضافه ميكينم و خوب ميزنيم. همين كه ديديم شل شد توش پودر قند ميريزيم و خوب هم ميزنيم
    رويال آيسينگ قلقش زياده ولي آدم راه ميافته . من خودم هر بار كه درست ميكنم با توجه به رطوبت هوا مجبورم غلظتش رو تنظيم كنم. بعضي وقتها بعد از چند ساعت شلتر ميشه بعضي وقتها سفت تر. واسه همين زياد نبايد نگران باشيد و غلظتش رو با آب و پودر قند مرتب تنظيم كنيد"


    وقتی کاملا خشک بشه دیگه چسبنده نخواهد بود
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۰۵ در ساعت ۱۱:۱۱ بعد از ظهر
    الهه (مامان النا) و پروانه زکی زاده این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  6. #14

    Re: کرم رویال و تزئینات

    من کل این تاپیک رو خوندم ولی طرز تهیه رویال روان توش نبود یعنی رویالی که بشه باهاش سطح بیسکویت رو بصورت یکدست پر کرد و توی تاپیک انواع کوکیز مطلبی که دنبالش بودم رو پیدا کردم با تشکر فراوان از آیلای عزیز اون مطلب رو اینجا کپی می کنم:
    برای رویال روان بیشتر از 75 گرم پودر قند استفاده نکنید
    و نکته مهم اینکه برای رویال روان قبل از اینکه سفیده سفت بشه و پودر قند ا اضافه کنید... درست میشه
    یعنی به حدی که کفش از بین رفت و سفت نشده پودر قند رو با فاصله کمتر بریزین
    اگر زیاد فاصله بدین و بزنین سفت میشه اگر با فاصله کوتاه اضافه کنید و بزنید روون خواهد شد.

    برای روان شدن رویال اب نزنید
    میشه از اب لیموی تازه استفا ده کرد اونم نه در حدی که بتونه همه رویال رو روون کنه
    دقیقا اشتباه کار همینجاست
    وقتی میخواین رویال روان داشته باشین مرحله اول زدن سفیده رو کم خواهید زد تا کفی که کرده از بین بره و رنگ شفافش برگرده به رنگ سفید ولی سفت نشه
    قاشق قاشق پودر قند اضافه خواهد شد
    کرم تارتار برای استحکام سفیده هست و همون مقدار لازم رو بزنید.
    این اندازه هم خوبه: 1 سفیده و 75 پودر قند

    و مریم53 عزیز هم گفتند که اگر به رویال آب بزنیم دیگه خشک نمی شه (مشکلی که خیلی از دوستان داشتند)
    * الهه *, پروانه زکی زاده و sunrise84 این نوشته را پسندیده.
    پنجره ،فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است.

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
    محل سکونت
    آباده
    نوشته ها
    112
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    63
    پسند کرده
    0

    Re: کرم رویال و تزئینات

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahshid
    شیوا جون می شه دستور کرم رویالت بذاری
    بله حتمآ
    سفیده تخم مرغ یک عدد
    پودر قند 100-130 گرم
    آبلیمو یک چهارم قاشق چایخوری(حدود 4 قطره)
    وانیل کمی

    سفیده تخم مرغ و 2 قطره آبلیمو رو با هم بزن تا خوب کف کنه و برفی بشه
    بعد بقیه آبلیمو و وانیل و پودر قند رو اضافه کن
    همه پودر قند رو نریز چون ممکنه سفیده کوچیک بوده و کرمت سفت بشه
    100-130 گرم واسه اینه که اندازه سفیده ها متفاوته
    پشت دست داشته باش کم نیاری
    غلظت رویال باید مثل خمیر دندون بشه
    نکته( اگه رنگی که اضافه مینی مایع هست ممکنه غلظت رو کم کنه
    پودر قند باز اضافه کن تا به غلظت قبلی برگرده)
    خدایا ما را ببخش که برای انجام کار خیر یا جا زدیم یا جار زدیم

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    eli jun آواتار ها
    الهه.خ
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۶
    محل سکونت
    بندرعباس
    نوشته ها
    396
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    470
    پسند کرده
    755

    ویترین مدال ها

    Re: کرم رویال و تزئینات









    الهه (مامان النا), kimiya 7 و maman_mahya این نوشته را پسندیده.
    آري آغاز دوست داشتن است
    گرچه پايان راه نا پيداست
    من به پايان دگر نينديشم
    كه همين دوست داشتن زيباست

    فروغ فرخزاد

صفحه 2 از 34 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • موضوعات مشابه

    1. آموزش تغییر امضا
      توسط εїз Taraneh εїз در انجمن آموزش کامل برای استفاده بهتر از سایت - ?How to use Mamisite
      پاسخ: 136
      آخرين نوشته: ۱۳۹۵/۰۳/۲۳, ۰۲:۲۹ بعد از ظهر
    2. آرشیو پاییز 89 ( مطبخ مامی سایت )
      توسط ستایش من در انجمن مطبخ مامي سايت - MamiSite's kitchen
      پاسخ: 844
      آخرين نوشته: ۱۳۸۹/۱۰/۰۱, ۰۱:۱۰ قبل از ظهر

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما