موضوع: شیرینی راکی
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
-
۱۳۹۰/۱۱/۲۹, ۱۰:۲۸ قبل از ظهر #1مدیر انجمن
- راحله نبوی
- محل سکونت مشهد
- نوشته ها 567
- میزان امتیاز
- 400
- پسند شده
- 7368
- پسند کرده
- 1389
عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷Re: شیرینی راکی
شیرینی شکلاتی راکی
بسیار خوشمزه با ظاهری زیبا!
مواد لازم
کره : 1 سوم لیوان
شکر : 1 دوم لیوان
؛آرد : 1 و 1 چهارم لیوان
شیر : 2 تا 3 قاشق سوپخوری
بکیگ پودر: 1 قاشق مربا خوری
رنده پ.ست پرتقال یا وانیل : کمی
عسل : 1 دوم قاشق چایخوری
مواد رویه شیرینی
کره: 1 دوم لیوان
پودر قند: 1 دوم لیوان
گردوی خرد شده: 1 دوم لیوان
کاکائو: در صورت تمایل 2 قاشق غذا خوری
پودر نارگیل : 1 دوم لیوان
مارشملو: 1 لیوان
عسل و یا شهد برای انسجام مواد : 1 تا 2 قاشق سوپخوری
شکلات تخته ای برای تزئین نهایی: 150 گرم
روش تهیه
برای بیس این شیرینی کره و شکر و عسل را با همزن کاملاً میزنیم
وانیل را اضافه کرده و باز میزنیم.
آرد و بکیگ پودر را با هم ترکیب کرده و در مواد الک میکنیم و شیر را هم اضافه میکنیم.
مواد را با دست ورز داده تا خمیر شوند.
خمیر را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال میگذاریم .
سپس از یخچال خارج کرده روی سطح کار آرد می پاشیم و خمیر را به کمک نایلون و وردنه باز میکنیم.
و با قالب گرد کوچکی قالب میزنیم.
و در فری که با درجه ی 160 سانتیگراد گرم کرده ایم به مدت 15 دقیقه قرار میدهیم.
البته من برای بیس اصلی این شیرینی از شیرینی پر
شیرینی پَر
استفاده کردم
و به این شکل قالب زدم
بعد از پخت و سرد شدن مواد رویه این شیرینی رو آماده کردم به این ترتیب:
ابتدا مارشملوها را با قیچی خرد میکنیم
در ظرفی دیگر 1 دوم لیوان کره
و 1 دوم لیوان پودر قند
را با هم ترکیب میکنیم
بعد 1 دوم لیوان پودر نارگیل
و 1 دوم لیوان گردوی خرد شده
و 1 لیوان مارشملو ( که البته چون بیشتر نداشتم فقط 1 دوم لیوان مارشملو استفاده کردم)
و 1 قاشق غذاخوری پُر عسل
رو با هم کاملاً ترکیب کردم تا به شکل خمیری چسبنده شد
شیرینی رو از قسمتی که کف سینی قرار داشت آماده میکنیم
و با قاشقی کوچک کمی از مواد روی شیرینی قرار میدهیم
و با شکلاتی که ذوب کرده ایم به کمک قیف روی همه ی مواد را میپوشانیم
و با ترافل و یا نقلهای ریز رنگی تزئین میکنیم
نوش جون!ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۱۱/۲۹ در ساعت ۰۹:۴۷ بعد از ظهر
این نیز بگذرد......
-
۱۳۹۰/۱۲/۰۱, ۱۰:۳۴ بعد از ظهر #2مدیر انجمن
- راحله نبوی
- محل سکونت مشهد
- نوشته ها 567
- میزان امتیاز
- 400
- پسند شده
- 7368
- پسند کرده
- 1389
عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷Re: شیرینی راکی
مرسی مهربونم . ما اینجا همه برای کسب و به اشتراک گذاشتن تجربیاتمون دور هم جمع شدیم.
سینی که من برای پخت شیرینی خشک استفاده میکنم یا آلومینیومی هست و یا استیل.
منظورم از استیل همون شینی های قدیمیه که معمولاً یا خودمون داریم یا توی خونه ی مادرامون پیدا میشه.
به گفته مربی شیرینی پزیم بهترین سینی برای پخت شیرینی های خشک اول از همه سینی استیله بعد سینی و یا قالبهای آلومینیومی که توی فروشگاهها هست
بعد از اینها سینی های گالوانیزهاین نیز بگذرد......
-
۱۳۹۰/۱۲/۱۲, ۰۴:۰۰ بعد از ظهر #3
-
۱۳۹۰/۱۲/۲۵, ۱۰:۳۴ قبل از ظهر #4عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 6
- میزان امتیاز
- 1
- پسند شده
- 6
- پسند کرده
- 0
عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۰Re: شیرینی راکی
سلام منم درستش کردم فقط مثل شیرینی شما شکلات همشو نگرفت فقط رو موادمو ولی شوشو جان خیلی خوشش اومده هی اصرار که اینا رو من میخورم واسه مهمونات از بیرون شیرینی میگیرم خلاصه دستتون درد نکنه
طراحی سایت تخصصی و برسی اصول لازم برای انجام آن ...
رفع مشکلات کامپیوتری شما