نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree557Likes

موضوع: شیرینی پَر

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 114
صفحه 1 از 15 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1389

    شیرینی پَر

    شیرینی پَر شیرینی خوشمزه و راحتی که میتونه بیس اصلی

    خیلی از شیرینیها باشه.

    همچنین برای تزئین با کرم رویال هم خیلی مناسبه

    مواد لازم

    آرد سفید : 1 کیلو

    روغن جامد قنادی یا روغن لادن 50: 550 گرم

    پودر قند: 350 گرم

    زرده: 4 عدد

    سفیده : 1 عدد

    اسانس دلخواه و یا وانیل: کمی

    مارمالاد یا بریلو یا ژله مغزی برای تزئین

    روش پخت

    ابتدا روغن را کمی نرم کرده و به همرا پودر قند با همزن میزنیم



    اینقدر میزنیم تا کاملاً سفید و پوک شود



    و بدون فلش!



    و بعد زرده ها و سفیده رو به ترکیب روغن و پودر قند اضافه میکنیم



    و باز با همزن میزنیم تا مواد کاملاً با هم ترکیب شوند



    در این مرحله وانیل و یا اسانس مورد نظر رو هم اضافه میکنیم و با همزن میزنیم.

    در نهایت هم ابتدا کمی از آرد را الک کرده و با لیسک هم میزنیم و

    سپس بقیه ی آرد را الک کرده و با دست ورز میدهیم.

    تا خمیر آماده شود.

    روی سطح کار را کمی آرد میپاشیم.

    خمیر را با کمک نایلون و وردنه باز میکنیم.



    اگر خواسته باشیم از این خمیر شیرینی جفتی تهیه کنیم

    قطر خمیر باید 2 میلیمتر باشد و اگر جفتی نبود قطر 3 میلیمتر کافیست.

    خمیر را قالب میزنیم.

    برای مدل مارمالادی قسمت رویی شیرینی باید سوراخ داشته باشد و

    قسمت زیر ساده باشد.



    و



    و بعد از پخت روی قسمت ساده شیرینی با کمک قیف کمی

    مارمالاد یا ژله مغزی یا بریلو میگذاریم



    و بعد قسمت بالایی



    رو میذاریم روی قسمت ساده



    که من از سه رنگ ژله مغزی استفاده کردم





    و یک مدل دیگه رو به شکل قلب های کوچک قالب زدم و این مدل

    هم به صورت جفتیه ولی هر دو قسمت ساده هستند و قسمت رویی

    نیاز به سوراخ نداره

    و برای بین دو قسمت از شکلات ذوب شده استفاده کردم

    به صورت که شکلات ذوب شده رو روی یک قسمتی که هنگام پخت کف

    سینی قرار داشت میریزیم



    و بعد قسمت رویی رو قرار میدیم و با شکلات ذوب شده که درون قیف

    ریختم خطوطی روی شیرینی ایجاد کردم





    و یک مدل هم از قالبی به شکل گلابی استفاده کردم





    به کمک زرده ی تخم مرغ روی شیرینیها رو زرین کردم

    و در نهایت هم با استفاده از کمی رنگ زرد گوشه ی شیرینیها رو کمی سایه

    زدم.

    برای ساقه ی گلابی هم از خلال پسته استفاده کردم



    و بعد از پخت



    عطر سیب, مانلا, ترنم63 و 36 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  2. #2
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,904
    میزان امتیاز
    68
    پسند شده
    2662
    پسند کرده
    5204

    Re: شیرینی پَر

    راحله جون مدت زمان تو فر رو هم میگین؟
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  3. #3
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1389

    Re: شیرینی پَر

    شرمنده لیلا جون یادم رفت بنویسم
    15 دقیقه زمان نیاز داره واسه پخت که البته در فرهای مختلف فرق میکنه این زمان.
    و یه مورد دیگه من با یک دوم دستور درست کردم و کلی شیرینی داد.
    و برای اسانس هم از اسانس موز استفاده کردم.
    کلا شیرینی خوش قلق و راحتیه و میشه پایه ی شیرینیهایی باشه که روی اونها از کرمهای مختلف استفاده کرد.
    و بهترین گزینه هستند برای ******* که با کرم رویال بشه بیسکوییتهای عشقولانه طراحی کرد.
    عطر سیب, khale leila, باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  4. #4

    Re: شیرینی پَر

    با تشکر از راحله عزیز
    اینم ایده ای برای تزئین این شیرینی
    هاریبو این مدل پاستیل های شکری ریز رو داره







    عطر سیب, باران67, zeinabrad و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #5

    Re: شیرینی پَر

    و تزئین با شکلات رنگی




    عطر سیب, zeinabrad, مامان غزل و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    7,803
    نوشته های وبلاگ
    120
    میزان امتیاز
    809
    پسند شده
    39778
    پسند کرده
    59949

    Re: شیرینی پَر

    راحله جون دستت درد نکنه ژله مغزی را از کجا باید تهیه کرد؟ لوازم قنادی ها؟ ممنونم از آموزشهایت

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahbanou آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۷
    نوشته ها
    115
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    517

    Re: شیرینی پَر

    راحله جون ممنون از آموزشتون . بافت این شیرینی نرمه یا بیسکوییتی هستش ؟

    صبـــــــــــر كن
    «صبـــــــــــر»
    اوج احترام به حكمت خداست

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۱
    نوشته ها
    50
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    21
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی پَر

    سلام دوستان...این شیرینی چرا حالا اسمش پره؟
    مگه اونوقت چه فرقی با شیرینی مربایی (مشهدی) داره؟
    بـه فكر نــوازش دست هاي مني!
    بي آنكــه بداني ؛
    دلـــم است كــه تنهــا مانــده
    دست هايــم ، دو تاينــد.....!

صفحه 1 از 15 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما