نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree516Likes

موضوع: شیرینی (پفک) گردویی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 64
صفحه 1 از 8 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1389

    شیرینی (پفک) گردویی

    شیرینی گردویی بسیار خوشمزه

    مواد لازم

    زرده تخم مرغ: 5 عدد

    پودر قند: 1 لیوان

    وانیل: خیلی کم

    گردوی بلغور شده: 250 تا 300 گرم


    روش تهیه

    ابتدا زرده های تخم مرغ و پودر قند و مقدار خیلی کمی وانیل رو با همزن

    با هم مخلوط کنید.



    هم زدن زرده تخم مرغ و پودر قند در این شیرینی خیلی مهمه.

    اگر هم زدن زرده کم باشه شیرینی شما وقتی در فر قرارمیگیره

    پخش میشه و حالت پفکی هم نخواهد داشت.

    تا اندازه ای باید زرده و پودر قند هم زده بشه که کاملاً کشدار و غلیظ بشه



    بعد گردو را اضافه کرده



    و خیلی آرام با لیسک هم میزنیم



    کف قالب رو حتما باید کاغذ روغنی پهن کنیم.

    از مواد با قاشق مربا خوری و یا چایخوری برداشته و روی کاغذ پهن شدن در

    سینی میگذاریم.



    و بعد سینی رو در فری که از قبل با درجه 160 سانتیگراد گرم کردیم

    به مدت 15 دقیقه قرار میدیم




    باران67, ماناسهیل, فانتین و 36 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    karena آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    نوشته ها
    609
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1015
    پسند کرده
    863

    Re: شیرینی (پفک) گردویی

    اینم شیرینی من فقط چند تا ایراد و سوال دارم ایرادهام اینکه چرا مال شما گرد و خوش فرمه وای مال من شبیه همون شکلیه که توی سینی فر گزاشتم و همون شکلی هم پخته شد؟؟؟؟و البته توی عکس هم معلومه!!!!! برای من خوب پف کرد
    و سوالم در مورد زمان ماندگاری و اینکه کجا نگه داریم؟
    مال من زیری پودر قند زیردندون حس میشه باید همینطور باشه؟؟
    اینم عکسش

    فانتین, niyaz2002, elitanha و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #3
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: شیرینی (پفک) گردویی

    بهار جان به نظر من شیرینی شما هم خیلی خوش فرم شده پف کرده و گرد شده تفاوتش با شیرینی راحله جون تو مقدار گردوییه که استفاده کردین راحله جون گردوی بیشتری استفاده کرده و گردوی دستور شما کمتره ...
    جای خشک و تو ظرف دربسته معمولا" شیرینی خشک تا دو هفته قابل نگهداریه ( البته بسته به شرایط نگهداریش مثلا" تو ظرف دربسته باشه .... رطوبت نباشه ...)
    میتونید پودر قند رو الک ریز کنید تا زبریش کمتر بشه و بنا به ذائقه تون یکم پود قندش رو کمتر کنید
    باران67 و نازنین2010 این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    karena آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    نوشته ها
    609
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1015
    پسند کرده
    863

    Re: شیرینی (پفک) گردویی

    نقل قول نوشته اصلی توسط مروارید بانو
    مرسی راحله جون خیلی خوشگل شده نوش جونت
    یه سوال از شما دوستان داشتم بنظرتون اگه تو موادش کاکائو بزنیم طعمش بد می شه

    با اجازه راحله عزیزم چون من خوردم فقط نظرمو میگم من مادرشوهرم همیشه این شیرینی رو برای عید درست میکنه هم کاکائ.یی و هم ساده و خوشمزه هم میشه البته برای 3 تا زرده 1 ق غ
    م.فق باشی عزیزم
    باران67 و کیجا این نوشته را پسندیده.

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۲
    نوشته ها
    135
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    63
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی (پفک) گردویی

    این شیرینی عالیه ... منم همیشه واسه عید این پفک گردویی رو درست میکنم و با سفیده هاش هم پفک نارگیلی... اگه دوست داشتین بگین تا دستور پفک نارگیلی رو بذارم... فقط متاسفانه من از مراحلش عکس ندارم.
    گر نگهدار من ان است که من میدانم..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

  6. #6
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,225
    میزان امتیاز
    1045
    پسند شده
    29157
    پسند کرده
    17414

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی (پفک) گردویی

    شیرینی گردویی که هم خوشمزه بود هم آسون ممنون راحله جون .
    با یک سوم مواد برای تست درست کردم که 17 تا شیرینی شد .
    یه تشکر ویژه هم از دوستانی که همه ی نکات و به قول معروف فوت کوزه گیری رو هم بیان می کنن ،من چند بار این شیرینی رو درست کرده بودم ولی هر دفعه یه مشکلی داشت ،اما این دفعه بدون دردسر و مشکل درست کردم .

    niyaz2002, ستار, زینب سادات۲ و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  7. #7
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: شیرینی (پفک) گردویی

    میتونین با سفیده های اضافی شیرینی نارگیلی درست کنین

    اینجا چند تا دستور برای پفک نارگیلی هست یه سر بزنید:
    انواع شیرینی با سفیده تخم مرغ
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۱۱/۲۹ در ساعت ۰۹:۵۵ بعد از ظهر
    باران67 و golegandom1363 این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,795
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2896
    پسند کرده
    1062

    Re: شیرینی (پفک) گردویی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mami asaliy
    نقل قول نوشته اصلی توسط fafa2
    نقل قول نوشته اصلی توسط shiriin
    من دیروز این شیرینی رو درست کردم با نصف مواد فقط نمی دونم چرا زودی سوخت
    دمای فر 160 بود اما 5 مینی نشده بود که بوی سوختگی اومد زیر شیرینی ها سوخته بود
    شايد طبقات پايين گذاشتين.براي شيريني پزي بهتره طبقه بالاي وسط بگذارين و يه شعله پخش كني يا ... روي سيني بالاي شعله بگذارين تا شيريني بهتري تحويل بگيرين!
    fafa2 عزیز شرمنده متاسفانه من حرفتون رو کاملا متوجه نشدم
    طبقه بالای وسط یعنی طبفه اول؟

    (یه شعله پخش کنی یا... روی سینی بالای شعله بذارین)
    اشكاتو پاك كن مادر!!!!
    بعضي از فرها چهار تا طبقه داره.براي همين معروفه به بالاي وسط!
    تو قسمت سوالات شيريني پزي دوستان تجربياتششون را گفته بودن.همه اينا امتحان شده بودن:
    -شعله پخش كن
    -اجر نسوز
    -سيني اضافه
    -فويل ضخيم چند لا
    -...
    هر كدوم از اينا را كه دم دستتون هست بگذارين روي سيني اي كه روي شعله مستقيم قرار گرفته.هموني كه حايل بين دو تا در فر ميباشد.
    شما كه در بالاي فر را باز ميكنين و فر روشنه .شعله را كه مستقيم نميبينين.يه سيني چيزي روي شعله مستقيم هست ديگه!!! روي اون سيني فويل يا ... را بگذار.
    marya و باران67 این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

صفحه 1 از 8 1234 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما