نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree33Likes

موضوع: شیرینی مادلی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 16
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1389

    شیرینی مادلی

    با تشکر از مریم جون


    مواد لازم

    آرد: 300 گرم

    روغن جامد صاف قنادی: 200 گرم

    پودر قند: 100 گرم

    زرده ی تخم مرغ آب پز: 4 عدد

    نمک: کمی

    اسانس پرتقال و یا هر اسانس دیگر: چند قطره

    خلال بادام برای تزئین

    ژله ی مغزی و یا مارمالاد و یا بری لو برای تزئین

    روش تهیه

    در ابتدا یه نکته رو یادآوری کنم برای پخت شیرینیهای خشک بهتره برای کیفیت بهتره شیرینی

    از روغن جامد صاف قنادی استفاده شود

    این روغنها در دو مدل در فروشگاهها هستند.

    یک مدل که مخصوص خمیر هزار لا و دانمارکی که فوق العاده سفت بود

    و اصلا برای پخت شیرینی خشک اصلا مناسب نیست.

    و نوع دیگر کمی نرمتر هست که از این مدل برای پخت شیرینی خشک استفاده

    میشود.

    البته بنا به ذائقه میتوان از کره هم استفاده کرد ولی باید20 گرم به مقدار کره

    نسبت به روغن اضافه کرد.

    ابتدا روغن رو در محل گرمی گذاشته تا کمی نرم شود.

    دقت کنید این روغن نباید باز شود و حالت روان داشته باشد.

    بعد روغن و پودر قند و اسانس دلخواه رو با هم مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا

    سفید و پوک شود.

    زرده های تخم مرغ رو هم با پشت قاشق نرم کرده



    و از صافی رد میکنیم و به ترکیب روغن و پودر قند اضافه میکنیم



    و با همزن میزنیم.



    و در نهایت هم آرد را ریخته و با دست ورز میدهیم

    این خمیر هم نیاز به استراحت ندارد.

    روی سطح کار را آرد پاشیده به کمک نایلون و وردنه خمیر راباز میکنیم

    به قطر 2 میلیمتر



    و بعد قالب میزنیم.

    برای این شیرینی نیاز به دو قطعه خمیر داریم.

    یکی برای زیر و یکیهم روی شیرینی



    قسمت زیر صاف و ساده

    و قسمت بالایی باید میان تهی باشد



    وقتی قسمتهای رویی شیرینی رو قالب زدیم و در کف سینی چیدیم

    با برس کمی سفیده تخم مرغ به سطح شیرینیها میمالیم و بعد با 3 خلال

    بادام تزئین میکنیم.





    کف قالب رو کمی چرب کرده و شیرینی ها رو میچینیم

    و بعد داخل فری که از قبل با درجه 160 درجه سانتیگراد گرم کردیم

    به مدت 15 دقیقه میگذاریم.

    بعد از پخت روی قسمتهای رویی پودر قند میپاشیم.





    برای تزئین پایانی هم ابتدا یک قطعه از شیرینی ساده رو برداشته

    روی قسمتی که کف سینی قرار گرفته بود




    کمی بریلو و یا ژله مغزی و یا مارمالاد با کمک قیف میدهیم.



    و بعد قسمت رویی را میگذاریم.



    دقت کنید مقدار کمی از مارمالاد و یا ژله استفاده کنید که از لای شیرینی

    بیرون نزند تا تمیزی کار هم حفظ شود.

    و در نهایت:





    نوش جون!
    باران67, مامان ارشیا جون, 221162 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  2. #2
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1389

    Re: شیرینی مادلی

    نقل قول نوشته اصلی توسط raaaaz نمایش پست ها
    عزیزم .. خاله همسر من این نوع شیرینیش خیلی تردو نرم خیلی.. و کلا مشهوره.. همیشه دوس داشتم درست کنم بگم هه منم بلدم.. نمیخوام دستورشو بپرسم چون حتما درست و دقیق نمیگه..
    حالا شیرینی شما نرمه؟ یا خشکه؟

    راز عزیز
    این شیرینی کلاً خشک هست با ماندگاری زیاد.
    یعنی خارج از یخچال تا 3 ماه میمونه. فریز هم میشه که مدت ماندگاریش بیشتر هم خواهد شد.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  3. #3
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1389

    Re: شیرینی مادلی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahbanou
    راحله عزیز با تشکر از دستور خوبتون می خواستم بپرسم با این مقدار مواد تقریبا چند ( جفت ) شیرینی به دست میاد ؟
    دوست عزیز
    راستش شمارش درستی ندارم از تعداد شیرینیها
    و.لی تعداد متفاوته و بستگی داره به قطر خمیر شما و بزرگی و یا کوچکی قالبتون.

    دقیق نمیدونم ولی فکر کنم جفتی که آماده شد حدود 50 تا بود شاید هم بیشتر!
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  4. #4
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1389

    Re: شیرینی مادلی

    نقل قول نوشته اصلی توسط arianaa
    عزیزم روغن قنادی را می شه از لوازم قنادیها تهیه کرد؟
    ژلهمغزی را چطور می شه تهیه کرد؟ باید مثل ژله دزست کنیم ؟
    دوست عزیز
    روغن جامد قنادی همون روغن جامده صاف شده ست.که باید از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه بشه.که الان بهترین مارک روغن لادن 50 میباشد
    ولی اگر امکانش نبود میتونید توی خونه روغن جامد آشپزخونه رو روی حرارت باز کنید و بلافاصله در یخچال قرار بدید تا روغن صافی براتون درست بشه.
    اگر هم خواستید از کره به جای روغن جامد استفاده کنید باید در هر 100 گرم روغن 20 گرم به میزان کره اضافه کنید.
    مثلاً اگر مقدار روغن گفته شده در دستوری 150 گرم بود و شما خواستید کره جایگزین روغن کنید مقدار کره میشود 170 گرم
    در مورد ژله مغزی هم باید از فروشگاه لوازم قنادی تهیه کنید
    ماندگاری ژله مغزی نسبت به مارمالاد خیلی بیشتره و با گذشت زمان هم شفافیت خودش رو از دست نخواهد داد ولی مارمالاد به مرور جذب شیرینی خواهد شد.
    فاطي جوون, * منصوره * و باران67 این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  5. #5
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: شیرینی مادلی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mami zahra نمایش پست ها
    راحله جون ممنون از دستور خوبت . چون روغن قنادی را بصورت فله ای میفروشن نمیشه فهمید واقعا روغن 50 هست یا نه . من توی همین یکماه اخیر از دو فروشگاه روغنشو خریدم و راضی نبودم . یکیش سفتتر و سفیدتر بود و دومی زردرنگ و کمی نرمتر بود . چطوری میشه مطمئن شد روغنش شماره 50 است ؟ منظورت همون روغن لادن معمولیه که قوطیش آبی رنگه ؟

    زهرا جان روغن شماره 50 رو فقط از فروشگاههای لوازم قنادی یا از خود قنادی ها میتونید تهیه کنید ... تو سوپر ماکتها نمیفروشند
    ضمنا" رنگ روغن خیلی تاثیری تو کیفیتش نداره ..اگر صاف قنادی که تهی کردین سفت بود اول رنده اش کنید که بتونید راحت تر ازش استفاده کنید
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  6. #6
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1389

    Re: شیرینی مادلی

    زهرا جون
    روغن جامدی که در فروشگاهها ی لوازم شیرینی هست به دو صورته.
    یک مدل خیلی خیلی سفته که مخصوص شیرینی دانمارکیه که اگر از اون برای شیرینی خشک استفاده کنید حتما شیرینی خوبی نخواهید داشت چون بعد از پخت و سرد شدن کامل بی اندازه سفت خواهد شد.
    ولی مدل دیگه نرمتر هست. به طوریکه با لمس کردن که سفتی و نرمی روغن رو تشخیص خواهید داد.
    این روغن کمی نرمتره و مناسب برای پخت شیرینی خشک.
    البته باز هم کار با این روغن ممکنه به علت سردی هوا کمی سخت باشه که به گفته مریم جون یا روغنو رنده کنید و یا قبل از مصرف در جای گرمی بگذارید تا کمی نرم بشه.البته فراموش نکنید نرم شدن با آب شدن فرق میکنه.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  7. #7
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    567
    میزان امتیاز
    400
    پسند شده
    7368
    پسند کرده
    1389

    Re: شیرینی مادلی

    بافت شیرینی نه ترده که از هم بپاشه و نه زیر دندون صدا میده.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  8. #8
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: شیرینی مادلی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mami zahra نمایش پست ها
    مریم جون و راحله جون سلام وممنون از راهنمایی تون و دست گلتون درد نکنه با این دستورهای خوبتون . من از فروشگاه لوازم قنادی خریدم و هر دو میگفتن که روغنشون روغن صاف 50 هست . تکه های روغن را به اندازه نیم کیلو توی نایلون گذاشته و میفروختند . چون راحله جون گفت بهترین روغن قنادی روغن لادن 50 هست خواستم بدونم این روغن را از کجا میشه تهیه کرد . اگه روغن صاف 50 لادن پیدا نکنم میشه روغن لادن طلایی را صاف کنم و برای شیرینی های آردی عید استفاده کنم ؟

    بله زهرا جان میشه از روغن جامد لادن طلایی استفاده کنید ضمن اینکه اغلب لوازم قنادی ها روغن صاف شماره 50 که می فروشند همین مارک لادن هستش که چون تو بسته بندی های 10 کیلویی می خرند خودشون به صورت فله ای می فروشند
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما