نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree440Likes

موضوع: کله پاچه،سیرابی

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 75
صفحه 7 از 10 نخستنخست ... 45678910 آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azar44 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۱۵
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    149
    پسند کرده
    256
    کله پاچه و سیرابی
    کله و پاچه و سیرابی گوسفند رو تمییز کردم و با آب گذاشتم تا بجوشه .چندتا که قول خورد آبش رو ریختم دور و دوباره آب ریختم و با پیاز و چوب دارچین و زردچوبه گذاشتم پخت. مرتب کف رو قابلمه رو گرفتم و زمانی که پخت لیمو عمانی که هسته هاشو جدا کرده بودم بهش اضافه کردم و نمک و فلفل بهش زدم.آماده که شد استخون هاشو رو جدا کردم.
    قبل پخت
    نام: SAM_1844.jpg نمایش: 2895 اندازه: 101.2 کیلو بایت
    بعد پخت
    نام: SAM_1852.jpg نمایش: 1599 اندازه: 100.4 کیلو بایت
    ستین, افسونی, zendegi67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زهره .م آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    نوشته ها
    827
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    5934
    پسند کرده
    11673
    نقل قول نوشته اصلی توسط مریم بانو نمایش پست ها
    پیشنهاد : کله پاچه تمیز شده رو از فروشگاههای زنجیره ای بخرید

    تو پخت کله پاچه کمی هم ماش بریزید خیلی خوب میشه (نخود +ماش+پیاز+زردچوبه+نمک و فلفل)
    ما فقط ماش میریزیم و 1 ق س . رب گوجه وزردچوبه پیاز هر کی خورده مشتری شده وقید نخود رو زده حتما امتحان کنید .
    هنگام تمیز کردن حتما بینی رو تا اونجایی که ممکنه میبریم ودور میاندازیم ونکته مهمتر اینکه قسمت سوراخهای شاخ رو چند با محکم به زمین میکوبیم تا کامل تمیز شود .
    هنگام پخت هم 2 الی 3 بار کله و پاچه را با اب جوشانده و ابش رو دور میریزیم .اینکارو برای سیرابی هم انجام میدیم .
    ویرایش توسط زهره .م : ۱۳۹۳/۱۰/۱۳ در ساعت ۰۲:۳۴ قبل از ظهر
    ستین و *مهربان* این نوشته را پسندیده.
    "خدایا شکرت"


  4. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22319
    پسند کرده
    14687
    سیرابی و جگر سفید

    سیرابی های پاک شده رو به همراه پیاز و زردچوبه توی زودپز به مدت سه تا چهار ساعت میپزیم که خوب بپزه
    جگر سفیدهارو هم همینطور با پیاز و زردچوبه میپزیم و بعد به سیرابی اضافه میکنیم ومیذاریم باهم یکمی بپزن و نمک هم میزنیم

    میتونیم شب تا صبح توی دیزی بریزیم و زیرش رو کم کنیم تا بپزه

    ستین, كارولين, m1361 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  5. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زهره .م آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    نوشته ها
    827
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    5934
    پسند کرده
    11673
    دلمه سیرابی :داخلش با برنج ،عدس وشوید پر شده وهمراه کله وپاچه پخته میشه.
    نام: IMG_3594.jpg نمایش: 3592 اندازه: 80.9 کیلو بایتنام: IMG_3597.jpg نمایش: 1882 اندازه: 92.9 کیلو بایت
    آدریانا20, zendegi67, mamienazi و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    "خدایا شکرت"


  6. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    4,673
    میزان امتیاز
    258
    پسند شده
    18546
    پسند کرده
    14928
    سیرابی رو با ادویه و پیاز میذارم کامل میپزه.بعد سیب زمینی خرد شده و برنج میریزم توش آگر آب کم بود اضافه میکنم و به صورت کته میپزم.عالییییییییییییییه
    میشه سیرابی پلو
    نام: DSC_0067.jpg نمایش: 1523 اندازه: 110.6 کیلو بایت
    zendegi67, m1361, malihejoon773 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    خدا جونم عاشقتمممممممم....

  7. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
    نوشته ها
    194
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    232
    پسند کرده
    2498
    زهره جان , میشه لطفآ کمی بیشتر توضیح بدین؟ مزه اش چطوره؟ مراحل پیچیدن رو میگی لطفآ؟ مواد باید کاملا خام باشه یا مثلا برنج خیس خورده باشه؟

    *******************

    ترنم جان, کته بوی زهم ( امیدوارم درست نوشته باشم) نمیده؟ ببخشید , چون اولین باره که این غذا رو دیدم.
    ویرایش توسط ستین : ۱۳۹۳/۱۱/۰۳ در ساعت ۰۸:۱۷ قبل از ظهر
    زهره .م این نوشته را پسندیده.
    " فقط دانستن کافی نیست ، باید به کار گرفت ، فقط خو ا ستن کافی نیست ، باید انجام داد .بروس لی ."

  8. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    4,673
    میزان امتیاز
    258
    پسند شده
    18546
    پسند کرده
    14928
    *******************

    ترنم جان, کته بوی زهم ( امیدوارم درست نوشته باشم) نمیده؟ ببخشید , چون اولین باره که این غذا رو دیدم.[/quote]
    نه اصلا چون با ادویه و پیاز میپزمش
    البته شاید خیلی کمه کم بو بده
    اینم بگم من عاشق سیرابی ام


    خدا جونم عاشقتمممممممم....

  9. #56
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زهره .م آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    نوشته ها
    827
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    5934
    پسند کرده
    11673
    نقل قول نوشته اصلی توسط ستین نمایش پست ها
    زهره جان , میشه لطفآ کمی بیشتر توضیح بدین؟ مزه اش چطوره؟ مراحل پیچیدن رو میگی لطفآ؟ مواد باید کاملا خام باشه یا مثلا برنج خیس خورده باشه؟

    *******************

    .
    برنج خیس خورده ، عدس فقط یک جوش بخوره، کمی روغن ، زردچوبه، شوید ، پیاز سرخ شده
    موادو با هم مخلوط میکنیم و سیرابی رو در ابعاد مورد نظر وبه شکل مستطیل میبریم مواد رو روی سیرابی میگذاریم وبا نخ وسوزن میدوزیم، اگر پخت در قابلمه باشه بعد از یک ساعت دلمه هارو با چنگال سوراخ میکنیم تا آب کله و پاچه وارد دلمه ها بشه و خوشمزه تر بشه.
    در ضمن مواد داخلش رو به دلخواه خودتون میتونید تغییر بدهید.
    ویرایش توسط زهره .م : ۱۳۹۳/۱۱/۰۶ در ساعت ۰۹:۱۸ قبل از ظهر دلیل: اضافه کردن پیاز
    ستین, Hope و tarsim88 این نوشته را پسندیده.
    "خدایا شکرت"


صفحه 7 از 10 نخستنخست ... 45678910 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما