نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree440Likes

موضوع: کله پاچه،سیرابی

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 75
صفحه 4 از 10 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    293
    پسند کرده
    332
    در مورد پاک کردن کله پاچه بهتره اینکار داخل خونه انجام نشه یه قابلمه اب رو میذاریم جوش بیاد بعد اعضا رو داخلش فرو برده و بعد چند لحظه در اورده و با یه چاقو به صورت رفت اقدام به از بین بردن موها میکنیم(برگشتی در کار نیست یعنی فقط در یه جهت وگرنه سر و وضعمون کثیف میشه بهتره بین کشتن گوسفند و پاک کردن فاصله زیادی نباشه وگرنه به سختی پاک میشه اینم بگم که حسابی از کت و کول خواهیم افتاد)
    اخر سر پاشنه ها رو به کمک همون چاقو کنده بعد کله پاچه پاک شده رو روی شعله میگیریم تا موهای ریزی که مونده هم از بین بره بعد حسابی میشوریمش بعد بهتره که ارواره اش شکافته شه و دندون هاش به کمک همسر شکسته شه دوباره میشوریم و میذاریم خشک شه میشه کله پاچه پاک شده رو داخل فریزر نگه داری کرد نگران نباشین فریزر بو نمیگیره فقط دورش چند تا پلاستیک بایدپوشوند برای پختن تو یه قابلمه بزرگ کله پاچه رو بار میذاریم وقتی ابش جوشید اون اب رو میریزیم دور دوباره بار میذاریم من توش پیاز خورد میکنم و بهش نمک و فلفل میزنم میذارم بجوشه بعد شعله رو کم میکنم میذارم واسه خودش چند ساعت بپزه اصولا سر 5 ساعت دیگه پزیده کنارش هم اب نارنج خیلی حال میده برای در اوردن مغز اگه کله پاچه خوب پخته باشه طوریکه گوشت از استخون جدا شده باشه با کمک یه قاشق و چنگال به راحتی استخون روی مغز باز میشه و مغز نمایان میشه من اصولا خودم پاک میکنم اینجوری خیالم راحت تره داخل بینی هم چاقو رو فرو برده تا اگه چیزی داخلش باشه بیرون بیاد با روش بالا کله پاچه حسابی سفید و تمیز میشه
    ویرایش توسط agh banoo : ۱۳۹۲/۰۹/۱۵ در ساعت ۱۱:۵۸ بعد از ظهر
    Andrew, ostooreh, معلم مهربون و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    جیران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۲
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    73
    دلمه سیرابی

    Elsanaa, Andrew, معلم مهربون و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۳۱
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    9
    پسند کرده
    0
    برای تمیز کردن کله پاچه بهترین و راحتترین روش استفاده از آرد هستش اینجوری خسته هم نمیشید و وقت گیر هم نیست
    برای این کار تو یه ظرف مقداری آرد و تو یه ظرف دیگه مقداری آب بریزید یه کم آرد روی پاچه بریزید بعد دستتونو به آب بزنید و آروم به کمک آرد موها رو جدا کنید اینجوری دیگه هیچ مویی باقی نمیمونه و هم اینکه خسته هم نمیشید
    Andrew, معلم مهربون, آراسته و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,449
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5307
    طرز پاک کردن کله پاچه

    منبع :نت


    [IMG]http://www.********.com/images/stories/food/fo374.jpg[/IMG]

    مواد لازم:

    کله گوسفند ۱عدد
    پاچه گوسفند ۴عدد
    پیاز درشت ۱عدد
    زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
    نمک به مقدار دلخواه
    فلفل به مقدار دلخواه
    آب سرد ۴ لیوان
    نخود در صورت تمایل ۱۰۰ گرم



    ظروف و وسایل لازم:
    یک قابلمه تقریبا ٧ یا ٨ لیتری


    طرز تهیه:
    طبخ کله پاچه چیزی نیست بجز گذاشتن آن در دیگ و با حرارت بسیار ملایم پختن. هنر این کار تنها در این است که آنرا خوب تمیز کنید و هنگام طبخ آنرا زیاد نجوشانید و در عوض روی حرارت بسیار ملایم آنرا به شکلی دم کنید و استفاده از ادویه کافی که معمولا فقط نمک زردچوبه و فلفل سیاه و فلفل قرمز هندی است از مهمترین ها ست. شما می توانید کله پاچه پاک کرده بخرید یا می توانید برای تمیز کردن کله پاچه آنرا در آب گرم گذاشته تا خون آن خوب از بین برود و این کار را چندبار تکرار کنید تا کله خوب تمیز شود سپس پوست آنرا کنده و نصفش کنید (آرواره و کله )و داخل آنرا کاملا تمیز کنید .

    برای طبخ، کله و پاچه را با هم در یک قابلمه قرار بدهید و آب به اندازه کافی به آن بیفزاید تا جایی که نیمی از کله زیر آب برود بعد یک پیاز را پوست بکنید و به چهار پنج تیکه تقسیم کنید و داخل قابلمه بیندازید همچنین در صورت تمایل می توانید ۱۰۰ گرم یا به اندازه نیاز نخود هم پای آن بریزید زردچوبه هم بزنید و در دیگ را خوب کیپ کنید، حرارت را به صورتی تنظیم کنید که آب زیاد نجوشد و یا حتی نیازی به جوشیدن هم نیست، همین که بتواند درجه آب را به نزدیک صد درجه برساند کفایت می*کند یا حداکثر و فقط بصورت خیلی ملایم بجوشد.

    شما می توانید کله پاچه را شب بار گذاشته و صبح جهت صبحانه نوش جان کنید .

    حتما کله پاچه را قبل از بردن سر سفره تمیز کنید و تنها گوشت های قابل خوردن را در ظرف بریزد و استخوان و ضایعات آنرا قبل از سرو کردن از آن جدا کنید.

    حتما همراه کله پاچه لیمو ترش هم استفاده کنید.
    انتخاب ونحوه تمیز کردن کله پاچه
    از کله وپاچه گوسفند و تازه بودن آن مطمئن شوید. ( کله بز یا میش نباشد )
    تغییر رنگ و بوی نا مطبوع دال بر فاسد بودن میباشد.
    کله پاچه را از جای مطمئن خریداری کنید.
    آثار باقیمانده مو را از سطح پوست جدا کنید.
    روی زمین محکمی نایلکس پهن کرده و با گرفتن گوشها و بلند کردن کله و فرود آوردن آن از سمت بینی بر روی زمین ضرباتی محکم به کله وارد کنید و بعد با فشار زیاد از طریق مجرای نای در پشت کله آب را داخل مجرای بینی بفرستید تا از تمیز شدن این قسمت کاملاًمطمئن شوید.
    کله را از فاصله دو فک تا انتهای سر به دو نیم کنید.
    دندان ها و سطج زبان را با برس زبر تمیز کنید.
    کیسه مویی درزیر پوست شیار بین ناخنها را خارج کنید.
    سیرابی و هزارلا و شیردان را خوب تمیز کنید.
    سالادوسبزیجات
     
    mina14 و fao_83 این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  6. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *samir* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    نوشته ها
    687
    میزان امتیاز
    383
    پسند شده
    8525
    پسند کرده
    9693
    sara chef, ejeh gol, فندقی و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    جیران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۲
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    73
    آبگوشت پاچه با سیرابی

    سیرابی با پاچه ونخود و یه چوب دارچین و پیاز و زردچوبه گذاشتم پخت بعد پودر لیمو عمونی و پودر زیره و نمک وفلفل زدم و با نارنج و سبزی خوردن سرو کردم

    ویرایش توسط جیران : ۱۳۹۲/۱۰/۲۳ در ساعت ۰۴:۱۹ بعد از ظهر
    فندقی, mina14, fao_83 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آراسته آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    نوشته ها
    60
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    174
    پسند کرده
    139




    سیرابی گرفته یا دلمه سیرابی البته سیرابی رو کامل و یه تیکه پر کردم

    تیکه تیکه نکردم

    واسه سیرابی بره که کوچیکه
    یه لیوان برنج خیس خورده
    یه لیوان نخود لپه نیم پز
    دولیوان کشمش سرخ شده
    سه قاشق زرشک سرخ شده
    یه قاشق پر دارچین
    ادویه و نمک
    یه لیوان پیاز سرخ شده

    همه اینا رو می ریزیم تو سیرابی نباید بیشتر از یک سوم سیرابی پر بشه


    سوراخ های سیرابی رو می دوزیم
    چند چای مختلف رو با نوک چاقو سوراخ ریز می کنیم

    می زاریم تو قابلمه و آب جوش می ریزم توش و کمی زرد چوبه و پیاز درسته

    درب قابلمه رو می زاریم وقتی جوش اومد شعله رو کم می کنیم



    نوش جان
    ویرایش توسط آراسته : ۱۳۹۲/۱۰/۲۵ در ساعت ۰۵:۵۰ بعد از ظهر
    *شمیم*, reyhan777, فندقی و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    می دانی خدا، قوی ترین دوست را به من داده و من تنها نیستم او خودم را به من داده

  9. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فندقی آواتار ها
    PANI
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۱
    محل سکونت
    اردبیل
    نوشته ها
    771
    میزان امتیاز
    42
    پسند شده
    3364
    پسند کرده
    2364
    دوستان اصلا چطور کله پاچه رو اپیلاسیون میکنید بیاید راجع بهش صحبت کنید ببینیم کدوم روش بهتره
    تصور کنيد اگر قرار بود هر کس به اندازه دانش خود حرف بزند چه سکوتي بر دنيا حاکم مي*شد. (ناپلئون بناپارت)

صفحه 4 از 10 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما