رسانه مامی سایت
عضو طلایی خانواده مامی سایت کلوب های مامی سایت
بازارچه کالای دست دوم رسانه مامی سایت
Like Tree102Likes

موضوع: حلوای عربی

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 59
صفحه 4 از 8 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  1. #25
    مدیر انجمن
    زهرا سادات آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,818
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    904
    پسند کرده
    458

    Re: حلوای عربی

    نقل قول نوشته اصلی توسط fafa2
    نقل قول نوشته اصلی توسط زهرا سادات
    حلوای عربی با این دستور
    http://mamisite.com/forum/viewtopic....812441#p812441
    خوشمزه بود و کشدار ولی به نظر من مقدار شکرش زیاد بود
    زهرا سادات جون خدا بيامرزه مادربزرگتون رو.منم بابابزرگم بهترين اشپز دنيا بود اما حالا كه فوت شده تازه ميفهميم كه بايد خيلي چيزا ازش ياد ميگرفتيم چون همون ريزه ريزه هايي را كه بهمون ياد داده بود الان به درد همه ميخوره
    اين حلوا مزه شيرخشكش غالب نيست؟خوشمزه اس؟
    ممنون عزیزم
    نه مزه ی خوبی داشت البته من طعم خود شیرخشک رو دوست دارم ولی غالب نبود

  2. فروشگاه بامیلو
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    كارولين آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    277
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    2772
    پسند کرده
    1421

    Re: حلوای عربی

    سلام اين حلوا ر تو نجف درست مي كنن مزه اش خيللللللللي خوبه حتما امتحان كنيد اما موادش مثل مواد حلواي لبناني كه يكي از دوستان كفتن با كمي تغييرات كوجيك
    شير خشك دو ليوان
    ارد كندم يك ليوان
    نشاسته يك قاشق غذا خوري
    روغن مايع يك ليوان
    ودر كاكايو اكه دوس داشتين
    براي شيره:
    يك ليوان آب
    دو ليوان شكر
    نصف قاشق مربا خوري ابليمو
    هل و زعفران هر جقد دوس داشتين
    همه مواد خشك باهم الك مي كنيم ميريزيم توي ماهيتابه روغن اضافه مي كنيم ميزاريم تا سرخ شه و رنكش حنايي بشه
    شكر و اب زعفران و ابليمو روي حرارت كذاشته تا شكر با هم حل شه بعد وقتي حل شد هل اافه مي كنيم بايد بزاريم يكمي شيره ولرم بسه به ارد داغ كم كم اضافه مي كنيم
    در ضمن دوستان من اصالتن نجفي هستم و اين حلوا مال لبنان نيست و نجف به دو نوع حلوا معروف كه اين حلوابه عربي اسمش حلاوة حليب و دومي دهين. لبنان داراي حلواااها وغذاهااااي فراواني هست كه از جمله حلواها زنود الست وكنافه و... واز غذاها كبه وبابا غنوج و... واز سالاتها فتوش وتبوله و....
    و انشالله من جند دستور غذاي لبناني براتون مينويسم

    [img][/IMG]
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    مهم نداشته هات نيست!

    مهم اينه كه عاشق داشته هات باشى...

  4. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    187
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    210
    پسند کرده
    1270

    Re: حلوای عربی

    نقل قول نوشته اصلی توسط anahid90
    من طبق دستور اول درستیدم.ولی اصلا خوب نشد مزه شیر خشک اونقدر غالبه که هر چی زعفرون و هل و گلاب اضافه کردم طعم دار نمیشد.در ضمن مقدار روغن وشکرشم اصلا کافی نیست من یه قالب 250گرمی کره هم اضافه کردم.در کل فکر میکنم دستور اول اصلا درست نیست
    بجه ها منم با دستور اول درست کردم.منم فکر کنم دستور اول درست نباشه.و فکر میکنم شیر خشکش هم باید یک لیوان باشه نه دو لیوانن.منم به مواد دستور صفحه اول غیر از اون مقدار روغنی که گفته شده،یه قالب کره دیگه اضافه کردم،آخرش هم کلی هل و گلاب و آب اضافی بهش اضافه کردم تا بشه بهش نگاه کرد.به برکت حمدهایی که بهش خونده شد و به اسم امام حسین هم بود آخرش خوب از کار در اومد ولی دستور اول به هیچ وجه درست نیست.
    اگه کسی دستتور امتحان شده مطمئن داره میشه بگه؟
    اگه میخواین بهشت رو روی زمین تجربه کنید قرآن حفظ کنید.ببینید چقدر گفتم.

  5. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    182
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    11

    Re: حلوای عربی

    halva/topic926-240.html#p775275
    ما اینجوری حلوا عربی درست می کنیم
    فامیلای ما که عاشقشن
    به نظرم اگه شیر خشکتون هومانا باشه خوشمزه تره
    دكمه تشكرم كار نمي كنه

  6. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    187
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    210
    پسند کرده
    1270

    Re: حلوای عربی

    نقل قول نوشته اصلی توسط anahid90
    من طبق دستور اول درستیدم.ولی اصلا خوب نشد مزه شیر خشک اونقدر غالبه که هر چی زعفرون و هل و گلاب اضافه کردم طعم دار نمیشد.در ضمن مقدار روغن وشکرشم اصلا کافی نیست من یه قالب 250گرمی کره هم اضافه کردم.در کل فکر میکنم دستور اول اصلا درست نیست
    بچه ها منم درست کردم.ولی فکر کنم این دستوری که در صفحه اول اومده فکر کنم اشتباه باشه.روغنش که فوق العاده،کمه برای این مقدار مواد.من تازه یه قالب کره اضافه هم ریختم بازم کم بود.و درضمن کلی هم هل و گلاب و شکر و زعفرون اضافی بستم تنگش بازم یه کم مزه نشاسته میداد.دوستانی که به دستور ایراد گرفته بودن،من فکر کردم کم لطفی کردن ولی حالا که خودم درست کردم میبینم که واقعا حق داشتن.نمیدونم شاید من اشتباه میکنم.لطفا یکی بیاد اشکالات من رو بگه و من رو از اشتباه در بیاره.
    اگه میخواین بهشت رو روی زمین تجربه کنید قرآن حفظ کنید.ببینید چقدر گفتم.

  7. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    187
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    210
    پسند کرده
    1270

    Re: حلوای عربی

    وای چقدر این مبحث سوت و کور شده.من خیلی دنبال اشکال کارم گشتم تا بالاخره تونستم متوجه مشکل کارم بشم.دستوری که بالاخره بعد از مرارت بسیار پیدا کردم و عالی شد اینه:
    شیر خشک یک لیوان
    آرد دو لیوان
    کره 150گرم
    آب همراه گلاب یک ونیم لیوان
    هل و زعفران هم که به میزان لازم میزنید
    شکر دو لیوان سرخالی
    1-آرد رو با شیر خشک مخلوط کرده سه بار الک میکنیم.الک کردن مهمه.
    2-آرد رو تفت میدیم تا نسکافه ای رنگ بشه.
    3-دوباره از الک میکنیم
    4-کره آب شده رو بهش میافزاییم
    5-دوباره تفت میدیم تا قهوه ای تر بشه
    6-شربتی رو که درست کردیم همون طور داغ داغ و یک دفعه توی حلوا اضافه میکنیم.و هم میزنیم حلوای ما آماده است..
    8****************نکته مهم و مهم و خیلی مهمی که من رعایت نمیکردم و همیشه حلوا عربی ام خراب میشد این بود که باید شربت و حلوا هر دو داغ داغ باشن تا با هم مخلوطشون کنیم.یعنی شربت باید قل بزنه و بعد اضافه اش کنیم.و نکته بعدی هم اینکه یه دفعه ای همه شربت رو توش بریزین.پس چی شد؟داغ داغ و در حال قل زدن و یه دفعه و آنی.دو نکته بسیار مهم.من میگذاشتم شربت ولرم باشه افتضاح میشد.
    اندازه ها کاملا درسته و کاملا بی عیب و نقصه.
    چرا این حلوا رو درست نمیکنید؟خیلی خوشمزه است.ما که برای هر مجلسی درست کردیم سرش دعوا بود.همه خواهش میکردن اگه میشه یه مقدار دیگه هم بهشون بدیم.به قول دوستم مزه عشق میده.حتما درست کنید و لذت ببرید.نکته هاش رو گفتم که مثل من سرگردون همه جا نشید.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    اگه میخواین بهشت رو روی زمین تجربه کنید قرآن حفظ کنید.ببینید چقدر گفتم.

  8. #31
    مدیر انجمن
    p_mahnoosh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۴
    نوشته ها
    895
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1024
    پسند کرده
    697

    Re: حلوای عربی

    من مزه این حلوا رو بدون نشاسته بیشتر دوست دارم .....حلوای کشدار و خوشمزه ای هست ....
    حلوا درست کردن کلا تمرین و حوصله می خواد .... مرحله سرخ شدن آرد و شیر خشک ( و نشاسته اگر استفاده می کنید) خیلی مهم هست... کم بو خوردن و کم سرخ شدن اونها باعث میشه بوی خامی داشته باشن و خوشمزه نباشن....پس اگه بوی نشاسته یا شیر خشک رو احساس کردین به احتمال زیاد مرحله سرخ شدن رو کامل انجام ندادین...رنگ حلوای فافای عزیز هم به نظر من نشون میده که ارد ، نشاسته و شیرخشک حلوای ایشون کم سرخ شده....در ضمن با تغییر اندازه های آرد و شیر خشک که خودشون گفتن احتمالا شیرینی حلواشون هم کم شده ....
    من تابحال شیرخشک فله ای نگرفتم وهمیشه نیدو استفاده کردم ....ولی شنیدم که شیرخشک فله ای کیفیتش پایینتر هست و طعم وبوی خوبی نداره....
    یاس کبود عزیز توعکسها نشون دادن و همچنین نوشتن که میزان روغن باید به حدی باشه که مایه خمیری شکل بشه پس میزان روغن بسته به اینکه چقدر آردها روغن می کشن کمی فرق می کنه....موقع سرخ کردن به اندازه ای روغن ( یا کره) اضافه کنین که شلی خمیر مثل عکس دوست هنرمندمون یاس کبود باشه.....

    میزان جوشیدن شربت هم خیلی مهمه....این مرحله یه کم تجربه میخواد.... اگه شربت زیاد غلیظ باشه حلوا سفت میشه وروش حالت شکرک پیدا می کنه ....اگه شربت رقیق باشه باز هم حلوا خشک میشه....کلا آب زیاد باعث خشکی حلوا میشه.....

    من بنا به تجربه این اندازه ها رو برای حلوا به دست آوردم
    شیر خشک 1 پیمانه
    آرد 1 پیمانه
    شکر یک ویک چهارم پیمانه
    کره سه چهارم پیمانه
    آب سه چهارم پیمانه
    گلاب یک دوم پیمانه
    زعفران آب کرده 2سوپخوری

    مراحل تهیه اش هم مثل دوستان ، آرد را بوداده سپس الک میکنیم بعد شیرخشک رو اضافه کرده ، بو میدهیم ....سپس روغن را اضافه کرده و آنقدر مخلوط آرد و شیر خشک را سرخ میکنیم تا به رنگ دلخواه( رنگ مخلوط آردوشیر وخشک و روغن یاس کبود عزیز) برسیم.سپس شربت شکروزعفران و گلاب را که جوشانده و به غلظت مناسب رسانده ایم روی مخلوط ریخته و بهم می زنیم...همینکه حلوا به غلظت عسل رسید از روی حرارت بر می داریم.

    دوستانی که بار اول می خواهند حلوا درست کنن به نظر من (بارعایت نکات)حلوای هویج یا حلوایی که من دستورش رو تو قسمت حلوای شیرازی گذاشتم درست کنن(فقط حواسشون باشه آرد رو خوب بو بدهند)....چون این دو تا حلوا ساده تر هست و قلق زیادی نداره.....بعد که کمی ماهرتر شدن حلوای عربی رودرست کنن....
    اون دوستانی هم که حلوای عربیشون خوب نشده ، انشاا... ناامید نشده باشن و با خوندن تجربه های دوستان دفعه بعد حلوای عربی عالی درست کنن و ازش لذت ببرن....
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  9. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,670
    نوشته های وبلاگ
    20
    میزان امتیاز
    106
    پسند شده
    12691
    پسند کرده
    12298

    Re: حلوای عربی

    من با دستور حلواي شير شف طيبه درست كردم
    1ليوان شير خشك
    1 ليوان آرد
    1 ليوان شكر
    1 ليوان آب
    نصف ليوان گلاب و هل و زعفرون
    نصف ليوان روغن مايع
    50 گرم كره
    بسيار عالي و خوشمزه هم بود
    pari sima و باران67 این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

صفحه 4 از 8 نخستنخست 1234567 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    نکته ها

    پخت بهتر ماکارونی


    1. چند قاشق غذاخوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.

    2. دو قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی بیافزایید تا ماکارونی شما لذیذتر شود.