نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree170Likes

موضوع: مجسمه های بیسکویتی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 154
صفحه 1 از 20 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1

    مجسمه های بیسکویتی


    بیسکویت شکری



    مواد لازم
    کره: دو سوم پیمانه
    پودر قند الک شده: نصف پیمانه
    تخم مرغ: 1 عدد
    وانیل شکری: یک چهارم قاشق چای خوری
    رنده پوست پرتقال: 1 قاشق چای خوری
    آرد سفید: دو و یک چهارم پیمانه
    بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
    نمک: یک هشتم قاشق چای خوری
    شکر: به مقدار لازم

    طرز تهیه:
    ابتدا کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا کاملا لطیف شود. تخم مرغ، وانیل و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده، به همزدن ادامه دهید تا مواد یکدست شوند. سپس آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید. خمیر را ورز دهید تا به دست نچسبد (اگر به دست چسبید، مقداری آرد مازاد بر دستور اضافه کنید). خمیر را در کیسه نایلونی قرارداده به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید ، فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. روی سطح صافی مقداری آرد پاشیده، خمیر را با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کنید و به شکل مورد نظر قالب بزنید و روی آن مقداری شکر پاشیده و داخل سینی فر قراردهید. سپس به مدت 10 الی 15 دقیقه در طبقه وسط فر قراردهید. پس از اینکه پخته شد، آنها را از فر خارج کرده، و روی سینی توری قراردهید تا خنک شوند.

    منبع دستور:مجله ساناز و سانیا

    کلبه بیسکویتی

    خمیر بیسکویت را که آماده کردید با یک کارد به شکل مورد نظر برش بزنید و در سینی که قبلا با کاغذ روغنی پوشانیده اید قرار دهید . به مدت 10 الی 15 دقیقه داخل فر بگذارید. سپس از فر درآورید و روی پنجره سیمی یا یک سینی قراردهید تا سرد شود. کرم رویال را به کناره های بیسکویت بمالید و طبق شکل به یک دیگر بچسبانید . سقف خانه را هم کرم رویال بمالید و روی یکدیگر به آرامی قرار دهید. برای تزین هم می توانید کرم رویال را به رنگ دلخواه در آورید و تزیین کنید.


    کرم رویال

    سفیده تخم مرغ: 1 عدد
    کرم تار تار یا آبلیمو: 4/1 قاشق چای خوری
    پودر شکر: 100 گرم
    وانیل شکری: 4/1 قاشق چای خوری

    ابتدا سفیده ی تخم مرغ، وانیل و کرم تارتار یا آبلیمو را با همزن برقی زده تا کف کند سپس پودر قند را کم کم به آن اضافه کنید به همزدن ادامه میدهیم تا پودرقند تمام شده و کرم تار تار فرم بگیرد، به صورتیکه جای پره های همزن روی آن بماند و زمانی که ظرف را بر می گردانیم نریزد.با اضافه کردن رنگ به کرم رویال میتوانید آنرا به رنگهای مختلف آماده کنید.











    تهیه بیسکویت کلبه برای پسر و دخترم و با آیسینگ رویال لایه ها را چسباندم و اطراف کلبه را تزیین کردم و کلی قصه برایشان گفتم
    بیسکویت را قالب زدم و تکه های آبنبات را توی دایره وسط ریختم و اطراف هم با قالب های ریز قالب زدم و همان گل را با رنگ قرمز قالب زدم و توی سوراخ ها گذاشتم و یک سوراخ هم برای رد کردن بند درست کردم . گردنبند شد برای دخترم ...
    elikhanoomi این نوشته را پسندیده.
    " شادی، پروانه ای ست که هرچه تقلا کنی نمیتوانی ان را شکار کنی
    باید ارام باشی تا روی شانه هایت بنشیند "

  2. #2
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,207
    میزان امتیاز
    244
    پسند شده
    7053
    پسند کرده
    3915

    ویترین مدال ها

    Re: انواع کوکیـــــــــز (بیسکوئیت )

    کلبه ی بیسکوییتی من






    که دستور خمیرش و تهیه ش و همچنین الگوها و عکسای مراحلش رو روی پرتال سایت میتونید ببینید.

    اینجا



    * فقط یه نکته رو اضافه کنم که برای رویال آیسینگ این کلبه 2 تا سفیده ی تخم مرغ کافیه و بهترین غلظت آیسینگم براش استفاده از 100 گرم پودر قند به ازای هر سفیده ست.
    elikhanoomi, آمنه خانم و عطر سیب این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  3. #3
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    نوشته ها
    1,335
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1116
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کوکیـــــــــز (بیسکوئیت )

    مراحل ساخت کلبه بیسکوییتی (دهکده بیسکوییتی)




























    مــرا جای خــودم بگذار
    خودت را جای گهـــواره

    و آغوشی تسلی بخش

    کنـارم بـاش همواره ...


  4. #4

    Re: انواع کوکیـــــــــز (بیسکوئیت )

    sarazahedi و عطر سیب این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  5. #5

    Re: انواع کوکیـــــــــز (بیسکوئیت )

    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  6. #6
    مدیر بازنشسته
    εїз Taraneh εїз آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    2,395
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    2488
    پسند کرده
    66

    ویترین مدال ها

    Re: انواع کوکیـــــــــز (بیسکوئیت )















    تا مدتی نمیتونم مثل قبل، حضور فعالی داشته باشم
    در صورت بروز مشکل، با دیگر ناظران کیفی مکاتبه نمایید

  7. #7

    Re: تزئین دسر ها

    اینم کلبه برای تزیین فنجون قهوه...نمی دونم جاش اینجاست یا نه...


    به پیشنهاد من واسه اتاق مون یه قهوه ساز خریدیم که کلاس کارمون بره بالا. بچه ها هم پایه بودن و اوضاع ردیف شد.


    هیچ کار من مثل آدمهای نرمال نیست! توی تابستون گرما پیشنهاد خرید قوه ساز دادم ... احتمالا واسه زمستون هم یه دستگاه بستنی ساز بخریم! البته باید صبر کنیم که قسط های وامی که واسه خریدن قهوه سازه گرفتیم تموم شه


    واسه افتتاح رسمیش هم تصمیم گرفتم واسه اونهایی که دنگ داده بودن یه دنگ کلبه بدم!


    یه دونه کلبه زنجبیلی روی لیوان قوه هر نفر... جشن خوبی میشه....


    کره 100 گرم


    روغن جامد 1 ق غ


    آرد ½ 2 لیوان


    تخم مرغ 1 عدد


    شکر ½ لیوان


    نمک ½ ق چ


    پودر زنجبیل 1 ق غ


    پودر دارچین 1 ق غ


    پودر جوز هندی ½ ق غ


    بیکینگ پودر 2/1 ق چ




    شیره خرما 3 ق غ



    عسل 3 ق غ




    آرد و نمک و بیکینگ پودر و ادویه ها رو توی یک ظرف بزرگ با ویسک میزنیم و یا الک میکنیم. ( اینی که میبینید دارم رنده میکنم جوز هندیه که باید از عطاری ها بخرید. دونه ای 100 تومنه)


    کره و روغن رو روی حرارت یا توی مایکروفر ذوب کنید ( قبل از اینکه کاملا ذوب شه از توی فر در بیارید) و بعد با شکر و تخم مرغ خوب بزنید تا کف کنه و مایه یکدستی بشه




    بعد به مخلوط آرد اضافه کرده و هم بزنید. ( میبینید که چسبندگیش کمه) بعد شیره و عسل رو اضافه کنید و با دست خمیرش کنید ( ولی ورز ندید) اگر شیره خرما ندارید با عسل جایگزینش کنید



    خمیر رو به سه قسمت تقسیم کنید و توی کیسه به صورت دیسک در بیارید و برای حداقل یک ساعت توی یخچال بذارید. بهتر اینه که یک شب بمونه. تا سه روز هم میتونید نگهش دارید. خوب هم فریز میشه و ماندگاری داره.

    این نوع بیسکویت رو بهش میگن بیسکویت زنجبیلی. معمولا به صورت آدمک زنجبیلی درستش میکنن ( من درست کردم ولی قبل از عکس گرفتن خوردمش) و برای کریسمس هم کلبه های زنجبیلی بزرگ درست میکنن. ولی این مدلش رو من توی سایت notmartha دیدم و خیلی خوشم اومده بود. کوچولوه و برای یک نفر کافیه و از اون بهتر اینکه روی فنجون سوار میشه!


    این نوع بیسکوییتها رو واسه خاطر طعمشون درست نمیکنن. چون زیاد جالب نیست. ولی خیلی عالی میشه باهاشون کارهای شیک درست کرد. چون فرمش توی فر خراب نمیشه و بیسکویت سفتی هم هست. طعمش ولی به خاطر این همه ادویه ای که داره ، تنده و گرمه... واسه این خیلی معروفه که جزء شیرینی های سنتی به حساب میاد. پس هرگز به عنوان بیسکوییت عصرونه و یا توی مهمونی ها ازش استفاده نکنید. حتما هم اول در مقیاس کم درست کنید که رو دستتون باد نکنه. تازه این رسپی که من دادم توش فلفل نداره! بقیه شون فلفل هم دارن!!!

    برای قالب زدن باید شابلن کلبه ها رو داشته باشید. من یک ساعت وقت گذاشتم واستون با مقیاس کشیدمش. یعنی این عکس رو توی پنجره جدید باز کنید و بعد ذخیره کنید و بعد پرینت بگیرید و روی مقوا منتقل کنید ( من که طبق معمول از روش تنبل پسند خودم استفاده کردم و کاغذ رو گذاشتم روی مانیتور و یالا....ولی به عنوان یه مهندس عمران وظیفه انسانی خودم دونستم که یه نقشه کلبه بدم دستتون!)
    به اندازه سینی فرتون فویل ببرید و روی فویل رو آرد بپاشید و خمیر رو روی فویل باز کنید . هر بار مقدار کمی رو استفاده کنید و بقیه اش رو هم بذارید توی یخچال. پشت شابلن هاتون رو هم آرد بپاشید. خمیر رو هم تا اونجایی که ممکنه نازک باز کنید. یک میل.





    دور شابلن ها رو بهتره که با رولت پیتزا ببرید ( تجربه ثابت کرده که خیلی تمیز تر از برش با کارد میشه) .خیلی مهمه که با ظرافت و دقیق کار کنید. چون اگه خطوط رو صاف نبرید بعد توی مونتاژ کردن دچار دردسر خواهید شد. من از ساعت 3 که قالب زدن رو شروع کردم تا 9 شب طول کشید! ولی در عوض تمیز در اومد

    سعی کنید همه اجزای یک کلبه رو توی یک سینی قرار بدید چون ممکنه هر سینی کم و یا زیاد توی فر بمونه و رنگ بیسکویتها متفاوت بشه. اجزای کلبه رو با فاصله ببرید که جای کمی پف کردن هم داشته باشه

    کاری که میکنیم اینه که... اضافی خمیر رو برمیداریم ...نه خود تیکه های کلبه رو! چون اینطوری خیلی تمیز تر باقی میمونه و بعد خطوط اتصال صاف از آب درمیاد


    حالا فویل رو توی سینی میذاریم و هر سینی رو برای یک ربع توی یخچال میذاریم تا خوب سفت بشه. حالا دیگه فر رو روشن میکنیم. 180 درجه سانتیگراد 350 فارنهایت. بعد هر سینی رو به مدت 10 دقیقه توی فر میذاریم

    بهتر اینه که رویال آیسینگتون رو هم همین الان درست کنید. ست اول کلبه که سرد شد، یه کلبه درست کنید که مطمئن شید روی فنجونها یا لیوانهاتون درست فیکس میشه. اگه روی لیوان نمی ایسته باید عرض در رو بزرگتر کنید. میشه تا بیسکویتها سرد نشده اصلاحش کرد. و یا اگه سرد شده با چاقو تراشیدش. ولی بقیه بیسکوییتها رو دیگه متناسب با لیوانها درست کنید.



    بیسکویتها که کامل سرد شد شروع به مونتاژ میکنیم. یه قیف کاغذی درست کنید و با رویال آیسینگ شروع به چسبوندن دیوار ها کنید ( درست کردن قیف و رویال آیسینگ رو قبلا کامل توضیح دادم)



    چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه و سریع خودش رو میگیره



    به همین ترتیب میذاریم تا اجزا کاملا محکم بشه و بعد قسمتهای دیگه رو وصل میکنیم

    کل کلبه ها رو تا این مرحله درست کنید . ( با این خمیر تقریبا 12 تا 14 کلبه میشه درست کرد)

    سقف کلبه رو هم به همین شکل با رویال آیسینگ به دیوار ها میچسبونیم بعد اجازه بدید کاملا سفت شن
    شما میتونید به همین شکل بیسکویتها رو روی لیوان یا فنجون سرو کنید. فقط توی لیوانها رو تا بالا پر از قهوه یا هات چاکلت یا چای نکنید که کلبه ها خیس نشن

    میتونید هم با رویال آیسینگ تزئینشون کنید. یا باقیف و یا اینکه کلبه ها رو توی آیسینگ فرو کنید و اضافیش رو با چاقو بگیرید.... اگه با قیف کاغذی کار میکنید ، روی لبه های سقف اثرات ریزش برف و قندیلها رو درست کنید. مثل عکس بالا




    عطر سیب این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,200
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    371
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کوکیـــــــــز (بیسکوئیت )

    من عاشق این کلبه های بیسکوئیتی هستم

    beautiful_lie, آمنه خانم و عطر سیب این نوشته را پسندیده.
    مادری تنها زنی تنها تر روی زمینم ای خدا تنهام نزار بی تو خیلی دلگیرم ای خدااااااااااااااااااااا

صفحه 1 از 20 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما