نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5505Likes

موضوع: ((( نذری پـَــــــــــــزون )))

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 363
صفحه 8 از 46 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرفر1 نمایش پست ها
    دوستان جان بیاید بگید فوت و فن یه برنج خوب در حجم بالا چیه چکار کنم که برنجم خوب و دونه دار بلاند دم بکشه میخوام نذری بپزونم پارسال یکم نرم شد برنجم
    مریم جون برنج رو درحجم زیاد اول از همه اینکه قدری بشور که لعابش از بین بره مخصوصا برنجهای هندی رو خیلی بشور
    با آب سرد خیسش نکن چون هوا سرده و میخوای از شب تا صبح رنجت رو خیس کنی بهتره که تو هوای سرو توی حیاط نباشه که برنج خرد میشه از سرما بهتره که از سنگ نمک استفاده کنی سنگ نمک رو هم بشور توی یه کیسه تمیز بذار و روی برنج خیس کرده بذار
    اگه نداشتی همون نمک معمولی رو بریز
    وقتی آب برنج رو گذاشتی که بجوشه و حسابی به جوش اومد برنج رو بریز توش نسبت برنجت به قابلمه ات اگه یک سوم باشه بهترین اندازه اس
    برنج رو وقتی از آب دربیار که نه زیاد له شد باشه نه اینکه هنوز وسطش خیلی خام باشه همون حالتی که همیشه برای برنج آبکشی های خیلی کم تو خونه برمیداریم حتی یکمی زنده تر هم برداری بهتره.
    وقتی برنج رو از آب درآوردی و روشون اب سرد گرفتی که باز اون لعاب و نمک اضافیش ره
    به ترتیب از اون آبکش اولی که از تو قابلمه خالی کردی بریز تا دم بکشه
    روغن و آب روباهم بریز ته قابلمه
    اب باعث زود بخار دادنش میشه و باعث میشه که نونی که زیر برنج میذاری زود ته نگیره و برنجت بوی دود بگیره
    رو غن و آب که داغ شد نون رو میذاری و به ترتیب از آبکش اول شروع میکنی و برنج رو تو قابلمه میریزی و تا آبکش اخر
    برای بهتر دم کشیدنش خیلی ها روزنامه رو خیس میکنن ومیذارن روی برنج که اینکار با اینکه به دم کشیدن برنج خیلی زیاد کمک میکنه بهداشتی نیست ولی بد هم نیست
    روغن خالی رو حسابی داغ میکنی و یکمی که گذشت معمولا زمانی که یکمی بخار کرده باشه میریزی روی برنج ولی پیش خودمون بمونه من اینکارو نمیکنم همونموقعی که داغ شد بخار کرده نکرده میریزم روش خودش داغه باعث بخار میشه
    اگه احیانا حس کردی که برنج دم نمیکشه سفره یه بار مصرف چون که بزرگه رو باز کن و روی برنج در حال دم بکش باعث میشه که خیلی خوب دم بکشه
    دم کنی بزرگ و سنگین تو دم کردن برنج خیلی موثره
    جای دم کشیدن برنج هم خیلی موثره جایی باشه که فضاش سرپوشیده باشه موقع سرما که باد نباشه و باعث بشه که برنج سرد بشه و دیر دم بکشه و مجبور بشی زیرش رو زیاد کنی و برنج بوی دود بگیره
    برای دم کشیدنش که همون علامت جیز کردن با ابپاشی رو قابلمه معلوم میشه اونوقت میتونی در قابلمه رو باز کنی و تست کنی ببینی برنج دم کشیده یانه

    من هرچی میدونستم گفتم میدونم که این چیزا رو نپرسیده بودی ولی من همه نکات رو گفتم شاید به درد کسی بخوره
    مامان غزل, *termeh*, Andrew و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  2. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5301
    با تشکر از سمیه عزیز چند نکته رو هم من متذکر بشم .

    عزیزم برنجی رو که از شب قبل خیس کردی موقع ریختن تو آب جوش بریز تو سبد آبش بره نمکش رو مزه کن نباید شور باشه وباید خوش نمک باشه اگر دیدی شوره خیلی کم آب بریز روش .بعد برنج داخل سبد رو بریز تو اب جوش .

    برنج که شروع به قل زدن کرد کم کم میاد روی آب ووسط قابلمه میجوشه از گوشه به سمت داخل میاد .در این موقع بنا به اندازه ی برنجتون یکی دولیتر دوغ محلی یا یه لیوان کوچک آبلیمو توش بریزین . این از خراب ونرم شدن برنج جلوگیری میکنه وبرنج رو سفید میکنه .یکی از این دو نوع رو بریزین .

    بعد هم برنج رو صاف کنین .حواستون باشه برنج نباید زیاد بجوشه .بعد از صاف کردن برنج اصلا آب سرد روی برنج نریزین چون برنج میشکنه حتما حتما آب گرم بریزین واون هم به مقدار کم نه زیاد چون قبلا نمک اضافی برنج رو گرفتین .

    بعد اگر ته دیگ ماستی درست میکنین موادش رو آماده کردین با برنج مخلوط کنین وته قابلمه که روغنش خووووووووووووب داغ شده بریزین .وبقیه کارها .

    دقت کنین برنجتون رو بعد از صاف کردن زیاد نذارین تو سبد بمونه وبرنج خنک بشه .

    اگر روی آتیش غذا درست میکنین که حتما برای درقابلمه باید از خمیر نون استفاده کنین ودم کنی لازم نیست اما اگر تو خونه ورو اجاق درست میکنین میتونین دم کنی بذارین وبرنج واجاق باید جایی باشه که گرم باشه .

    روزنامه رو وقتی روی برنج میذارند که میزان برنج نسبت به قابلمه خیلی کم باشه تا روی برنج مثل ته دیگ سرخ وبرشته نشه .اگر اندازه برنج ودیگ مناسب بود به هیچ وجه نیاز به روزنامه ندارین .


    یه نکته در غذاهای نذری میتونین از چند قطره گلاب وهل استفاده کنین تا خوشبو ومعطر بشه .درضمن با این کار برکت برنج چند برابر میشه .

    یادتون باشه سر غذای نذری حتما حتما با وضو وپاک برین وبا بسم الله کارتون رو شروع کنین .

    بعد از باز کردن در ظرفتون هم سوره ی قریش رو بخونین اون غذا تمام نمیشه تا همه ی مهموناتون سیر از سر سفره کنار برن.

    اجرتون با آقا امام حسین .

    التماس دعا
    سالادوسبزیجات
     
    somayeh-b, yaprak, فرفر1 و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  3. #59
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرفر1 نمایش پست ها
    دوستان جان بیاید بگید فوت و فن یه برنج خوب در حجم بالا چیه چکار کنم که برنجم خوب و دونه دار بلاند دم بکشه میخوام نذری بپزونم پارسال یکم نرم شد برنجم
    دوستم اگر ترس از خراب شدنش داری می تونی بخارپزش کنی.جاهایی که دیگ و لوازم نذری می فروشن صفحه ی بخارپز رو دارن.دو تا سینی نیم دایره ی رویی هست که پایه های کوچیک زیرش داره تا زیر این صفحه ها اب می ریزن و یه پارچه ی بزرگ می اندازن روی صفحه ها و برنج رو روی اون می ریزن. به این ترتیب نه ترس از سوختن ته دیگ وجود داره چون اصلا ته دیگی وجود نداره و نه ترس از خراب شدنش .
    اگر بتونم عکس ازش پیدا کنم عکسش رو می زارم
    باقالی پلو با
    مرغ
     
    samir, فرفر1, ostooreh و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5301
    نقل قول نوشته اصلی توسط نگین 31 نمایش پست ها
    سلام خانوما میشه بگید برای 20 کیلو برنج
    برای خورشت قورمه سبزی چقدر سبزی و گوشت و لوبیا و لیمو میخاد؟

    نگین جان شما باید تعداد مهمونات رو در نظر بگیری .
    میزان برنجی که گفتین برای 100 تا 120 نفر جواب میده .
    سالادوسبزیجات
     
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  5. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5301
    نقل قول نوشته اصلی توسط نگین 31 نمایش پست ها
    اسطوره جان برای صدتا ظرف میخام
    به نظرتون 4 کیلو گوشت گوساله/ ده کیلو سبزی/ بیست عدد لیمو عمانی/ کافیه؟ بعد برای هر نفر چقدر لوبیا در نظر باید گرفت یه قاشق یا بیشتر

    خانومی از این لینک کمک بگیر .صبای عزیز اندازه ها رو نوشتند .فقط برای گوشت گوساله دقت کن تا گوشت خوب وعالی تازه وجوان نرینه باشه

    ((( نذری پـَــــــــــــزون )))
    سالادوسبزیجات
     
    *سایه روشن*, زهرا س.پ و نگین 31 این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  6. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anahita4011 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۷
    محل سکونت
    زیر آسمون خدا
    نوشته ها
    203
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    423
    پسند کرده
    168
    شب تاسوعا قیمه نذری داریم اگه خدا قبول کنه
    من هر سال برای 50 نفر
    10 کیلو برنج
    4کیلو گوشت گوسفندی( اگه استخوانم داشته باشه می ریزم و بعد برش میدارم)
    1/5کیلو لپه
    میریزم
    رب هم بستگی داره که ربش چطوری باشه به رنگش نگاه می کنم
    و حتما رب رو تفت میدم
    نکته مهم زعفران و چوب دارچینه که چند تا میریزم توش و بعد برش میدارم
    روی برنج هم زعفران و خلال پسته میریزیم
    آش رشته
     
    ویرایش توسط anahita4011 : ۱۳۹۲/۰۸/۱۹ در ساعت ۰۴:۴۸ بعد از ظهر
    *سیندرلا*, hengamehh, خورشیدبانو و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به بعضی ها اونقدر بها میدی که یه روز خودت هم دیگه نمیتونی بخریش ... !!!!

  7. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mina900 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    150
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    143
    پسند کرده
    37
    سلام من دیشب برای 90 نفر شله زرد نذری پختم هم تجربیاتم رو که به لطف دوستان اینجا و جاهای دیگه به دست آوردم میزارم که هر کی خورد لذت برد و همکارای شوهرم کلی کیف کرده بودن و خداروشکر به برکت علی اصغر امام حسین که نذر او بود روسفید شدم
    مواد لازم
    برنج دو کیلو
    خلال بادوم نیم کیلو
    خلال پسته 200 گرم
    آب 22 لیتر
    شکر 4 کیلو
    یه شیشه گلاب
    خلال بادوم رو با گلاب دو ساعت قبل خیس کردم و همون رو تو شله زرد ریختم نیم ساعت مونده به پخت.
    موقع دم کردن زعفران هل رو هم پنج تا دونه انداختم توش بعد درآوردم . برنج رو از شب قبل خیس کردم بعد با 22 لیتر آب گذاشتم بجوشه آب که جوشید زیرش رو خاموش کردم سه ساعتی برنج تو آبجوش موند بعد ساعت 3 صبح دوباره زیرش رو روشن کردم و تا 6 صبح پخت
    گیلاسی., *شمیم*, hengamehh و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    کاش...
    وقتی خدا در حشر بگوید:
    چه داشتی؟
    سر بر کند حسین، بگوید:
    حساب شد...


  8. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    coffee آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    821
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1459
    پسند کرده
    940
    نقل قول نوشته اصلی توسط mina900 نمایش پست ها
    سلام من دیشب برای 90 نفر شله زرد نذری پختم هم تجربیاتم رو که به لطف دوستان اینجا و جاهای دیگه به دست آوردم میزارم که هر کی خورد لذت برد و همکارای شوهرم کلی کیف کرده بودن و خداروشکر به برکت علی اصغر امام حسین که نذر او بود روسفید شدم
    مواد لازم
    برنج دو کیلو
    خلال بادوم نیم کیلو
    خلال پسته 200 گرم
    آب 22 لیتر
    شکر 4 کیلو
    یه شیشه گلاب
    خلال بادوم رو با گلاب دو ساعت قبل خیس کردم و همون رو تو شله زرد ریختم نیم ساعت مونده به پخت.
    موقع دم کردن زعفران هل رو هم پنج تا دونه انداختم توش بعد درآوردم . برنج رو از شب قبل خیس کردم بعد با 22 لیتر آب گذاشتم بجوشه آب که جوشید زیرش رو خاموش کردم سه ساعتی برنج تو آبجوش موند بعد ساعت 3 صبح دوباره زیرش رو روشن کردم و تا 6 صبح پخت



    دوست عزیز نذرهاتون قبول حق باشد همیشه....
    ممنون میشم توضیح دقیق تر و نکته به نکته و لحظه به لحظه و همینطور فوت کوزه گری شله زرد را هم مرقوم بفرمایید.. راستی برای این مقدار برنج ، چقدر زعفران مصرف شد ؟..
    ممنون.
    bestmother این نوشته را پسندیده.

صفحه 8 از 46 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما