نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree5908Likes

موضوع: ((( نذری پـَــــــــــــزون )))

نمایش نتایج: از 377 به 384 از 391
صفحه 48 از 49 نخستنخست ... 384546474849 آخرینآخرین
  1. #377
    مدیر انجمن
    pooneh 007 آواتار ها
    پونه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران عزیز
    نوشته ها
    3,451
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    51491
    پسند کرده
    32176
    زرشک پلو نذری ( برای 100 نفر )


    نام: IMG_20170525_234145.jpg نمایش: 1706 اندازه: 109.6 کیلو بایت


    مواد لازم :


    مرغ بدون پوست : 150 گرم برای هر نفر ( 35 کیلو برای 100 نفر )

    پیاز متوسط : 6 تا 7 کیلو

    رب : 2 تا 3 کیلو

    زرشک : حدودا 2 کیلو

    شکر : برای هر 150 گرم زرشک 1 قاشق سوپ خوری

    زعفران : 1 مثقال

    نمک
    ، زردچوبه ، فلفل : به میزان لازم

    روغن سرخ کردنی : به میزان لازم

    برنج : حدودا 18 کیلو

    روغن : 3 کیلو


    طرز تهیه :


    اول از هر چیزی برای درست کردن مرغ زرشک پلو موقع خیس کردن برنج ابتدا مرغ را به مقدار لازم آماده کرده و بعد از پاک کردن خوب بشویید . در ضمن برای مزه دار کردن هر مرغ یک پیاز درشت هم نیاز دارید . پیازها را حلقه ای خرد کرده و کنار بگذارید .


    بعد یک بسته نمک و 2 قاشق سوپخوری زردچوبه را در کاسه ای با هم مخلوط کرده و بعد از اینکه مرغها را شستید دستتان را به این مخلوط آغشته کرده و روی همه جای مرغ بمالید و کنار بگذارید .


    برای خوش طمع شدن مرغ به مخلوط نمک و زردچوبه کمی هم پودر زعفران اضافه کنید .


    در قابلمه بزرگی مقدار زیادی روغن بریزید و تکه های مرغ را داخل روغن زیاد سرخ کنید به قدری که طلایی رنگ شود ولی کاملا نپزد .


    موقع چیدن تکه های مرغ در روغن ابتدا سینه ها را کف قابلمه چیده و ران ها را روی آن بچینید چون ران زود پخته و وا میرود . بعد از اینکه تمام مرغها طلایی رنگ شدند روغن قابلمه را خالی کرده و تکه های مرغ را داخل آبکش قرار می دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس به همان ترتیبی که گفته شد در قابلمه های بزرگ دیگری بچینید . البته لا به لای تکه های مرغ پیازهای حلقه شده بچینید .


    در صورت دلخواه به تعداد هر مرغ یک سیب درختی کوچک خرد شده یا هویج یا کرفس اضافه کنید تا خوشمزه تر شود .


    این مرغ با توجه به اینکه از قبل سرخ شده موقع پخت کف نکرده و نیازی به کف گرفتن آن وجود ندارد .


    اگر نخواهید که مرغ را سرخ کنید
    ، ابتدا مرغ و آب را روی اجاق قرار داده و بعد از گرفتن کف آن دیگر مواد مثل پیاز و ادویه ها را اضافه کنید .


    در مراحل قبلی مرغ را با زردچوبه و زعفران طعم دار می کنیم .
    گیتار, * منصوره *, hengamehh و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا تنها تنهایی است که تنها را تنها نمی گذارد

  2. #378
    مدیر انجمن
    pooneh 007 آواتار ها
    پونه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران عزیز
    نوشته ها
    3,451
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    51491
    پسند کرده
    32176
    فسنجان نذری ( برای 100 نفر )


    نام: IMG_20170526_190537.jpg نمایش: 1592 اندازه: 73.1 کیلو بایت


    مواد لازم :


    گردو : 5 تا 6 کیلو ( برای هر نفر 50 گرم )

    مرغ : 20 کیلو

    زعفران : نیم مثقال

    پیاز رنده شده : 4 کیلو

    برگ بو : 12 برگ

    رب انار مرغوب : 2 تا 3 کیلو

    شکر به دلخواه : 1 کیلو

    نمک
    ، فلفل و زردچونه : به میزان لازم


    طرز تهیه :


    گردوی چرخ شده را با 3 یا 4 لیوان آب و رب انار ترش مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا 2 یا 3 ساعت آهسته بجوشد . گاهی هم خورش را هم می زنیم تا ته نگیرد و بوی خامی گردو از بین برود .


    سپس مرغ را درسته یا به چهار قطعه تقسیم کرده و همراه با نمک و فلفل و برگ بو و کمی آب می گذاریم تا کاملا بپزد . بعد از اینکه مرغ پخت
    ، آن را به خورش اضافه می کنیم . سپس صبر می کنیم تا خورش به روغن بیفتد و آب آن کم شود و به اصطلاح جا بیفتد .


    در آخر زعفران و شکر را اضافه می کنیم .
    * منصوره *, قانع, hengamehh و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا تنها تنهایی است که تنها را تنها نمی گذارد

  3. #379
    مدیر انجمن
    pooneh 007 آواتار ها
    پونه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران عزیز
    نوشته ها
    3,451
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    51491
    پسند کرده
    32176
    عدسی نذری ( برای 100 نفر )


    نام: IMG_20170526_184354.jpg نمایش: 1596 اندازه: 93.0 کیلو بایت


    مواد لازم :


    عدس : 9 تا 10 کیلو

    پیاز داغ : 2/5 الی 3 کیلو

    سیب زمینی آب پز : 4 کیلو

    رب : نیم کیلو

    نمک و فلفل : به میزان لازم

    روغن یا کره : به میزان لازم


    طرز تهیه :


    عدس را خیس می کنیم . سپس به همراه مقداری روغن و آب می پزیم .


    برای پخت عدس بهتر است از آب مرغ یا گوشت و یا عصاره استفاده کنیم


    بعد از پخت کامل عدسی پیاز داغ
    ، رب ، نمک و فلفل و سیب زمینی نگینی خرد شده را اضافه می کنیم و میگذاریم تا جا بیفتد و غلظت پیدا کند .


    میتوانید به عدسی ادویه های دلخواه اضافه کنید مانند زیره
    ، گلپر ، گراماسالا و... چاشنی آن هم می تواند سرکه باشد و در صورت نزدن گلپر آب لیموی تازه مناسبتر است .


    برای اینکه رب رنگ بهتری داشته باشد داخل مقداری از پیاز داغ رب را تفت دهید سپس اضافه کنید .


    اگر آب عدسی تمام شد آب جوش اضافه کنید . عدسی نه خیلی رقیق و نه خیلی غلیظ است و مانند آش نسبتا غلیظ می باشد .

    hengamehh, mitra40, RE79EL و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا تنها تنهایی است که تنها را تنها نمی گذارد

  4. #380
    مدیر انجمن
    pooneh 007 آواتار ها
    پونه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران عزیز
    نوشته ها
    3,451
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    51491
    پسند کرده
    32176
    آش رشته نذری ( برای 100 نفر )


    نام: IMG_20170526_190717.jpg نمایش: 1674 اندازه: 92.5 کیلو بایت


    مواد لازم :

    لوبیا قرمز : 1/5 کیلو

    عدس : 2/5 کیلو

    نخود : 1/5 کیلو

    لوبیا چیتی : 250 گرم

    پیاز : 5 کیلو

    سیر 2 کیلو

    آرد : 250 گرم

    سبزی آش : 15 تا 20 کیلو
    ( تره : 4 کیلو
    شوید : 2/5 کیلو
    گشنیز : 2 کیلو
    شنبلیله : نیم کیلو
    جعفری : 5 کیلو
    اسفناج : 3 کیلو )

    کشک : 2 کیلو یا بیشتر

    رشته مخصوص آش : 6 کیلو یا بیشتر (بستگی به نوع و اندازه رشته داره)

    نعنا داغ : به میزان لازم

    نمک
    ، فلفل و زردچوبه : مقداری

    روغن : به میزان لازم


    طرز تهیه :


    حبوبات را برای کاهش نفخ ناشی از آن یک روز قبل خیس کنید و 2 تا 3 بار آب آن ها را عوض کنید و دور بریزید .


    پیازها را سرخ کنید و سیر داغ را هم آماده کنید . پیاز داغ ها را با زردچوبه کمی تفت دهید .


    نخود
    ، لوبیا و سیر داغ و پباز داغ را درون قابلمه بریزید تا با هم پخته شوند . سپس عدس و سبزی خرد شده را هم به بقیه مواد آش رشته اضافه کنید .


    آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد درون قابلمه اضافه کنید . سبزی که پخته شد رشته آش را اضافه کنید و هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند . زمانی که از پختن رشته ها اطمینان پید کردید کشک را اضافه کنید . بعد از 5 دقیقه گاز را خاموش کنید و اجازه دهید که آش رشته کمی جا بیفتد .


    نکات مهم در پخت آش رشته :


    1 - قابلمه باید گنجایش مواد را داشته و کمی بزرگتر از حجم آش رشته باشد تا رشته ها به هم نچسبد و خمیر نشود .


    2 - سبزی آش رشته باید بدون ساقه بوده و درشت خرد شود تا آش رشته زیباتر به نظر آید .


    3 - پیاز داغ داخل آش رشته نباید کم باشد تا آش بهتر جا بیفتد .


    4 - رشته آش حتما باید از نوع مرغوب تهیه شود .


    5 - نمک آش رشته را بعد از اضافه کردن رشته و کشک می توان تست کرد تا آش شور نشود .


    6 - روغن داخل آش رشته باید به اندازه کافی باشد چون به جا افتادن آش کمک می کند .


    7 - کشک را در آش رشته نباید جوشاند چون تفاوت حرارت کشک و آش رشته باعث می شود کشک ببرد . می توان آش را بدون کشک ( برای کسانی که کشک نمی خورند ) سرو کرد که در این صورت هم تفاوت رنگ سبزی
    ، رشته و کشک بهتر نمایان می شود و هم آش رشته خوش رنگ تر و زیباتر می شود .


    8 - کشک حتما باید 20 دقیقه بجوشد ( از نظر سلامتی و بهداشت غذا )


    9 - حرارت کشک و آش رشته موقع مخلوط کردن با هم تقریبا یکی باشد تا کشک نبرد .


    10 - برای درست کردن نعنا داغ کمی روغن را داغ کرده نعنا خشک بریزید و فورا خاموش کنید تا نعنا نسوزد .


    11 - زمان جا افتادن آش رشته زمانی است که لعابی رقیق روی آش را بگیرد
    ، آش رشته رو به ته گرفتن باشد و رشته ، بوی خامی ندهد . در این زمان باید حرارت زیر آش رشته را خاموش کرد . البته زمان جا افتادن آش رشته بستگی به نوع رشته نیز دارد .
    m1361, mitra40, باران67 و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا تنها تنهایی است که تنها را تنها نمی گذارد

  5. #381
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golegandom1363 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    527
    پسند شده
    8216
    پسند کرده
    4311
    سلام دوستان طاعات و عباداتتون قبول حق

    یه سوال فوری دارم

    خوراک لوبیا برای 70 نفر چه مقدار لوبیاچیتی و سیب زمینی و بیاز و.... میخواد ؟

    خیلی زود جواب میخوام دوستان اگر میدونید ممنون میشم از باسخگوییتون
    .....
     
    sohei59 این نوشته را پسندیده.
    بانام علی بکن مزین سخنت
    تاخالق توبیمه کندجان وتنت
    ای آنکه زعاشقان قرآن هستی
    خوشبوکن زنام محمددهنت

  6. #382
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra - n آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    بابلسر
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    76
    پسند شده
    1287
    پسند کرده
    513
    کشمش پلو
    دوستان در شهر بابلسر ایام محرم کشمش پلو نذری پخش میکنن حتی مسجدها هم در این ایام کشمش پلو نذری میدن

    اینم نذری من
    برای 35 تا ظرف
    35 پیمونه برنج
    200 گرم کره محلی + کمی روغن
    یک مثقال زعفران
    کشمش2/5 کیلو
    مرغ 5 عدد
    زیره
    گلاب
    شکر

    اول مرغ رو با کره و زعفران سرخ کردم کمی فلفل دلمه انداختم بین تیکه ها تا خوش طعم بشه بعدم رب رو قشنگ تفت دادم تو روغن مرغ به مرغ اضافه کردم گذاشتم بپزه
    فایل پیوست 248431
    نام: ۲۰۱۷۰۹۳۰_۰۹۰۳۳&#17.jpg نمایش: 767 اندازه: 103.9 کیلو بایت

    نام: ۲۰۱۷۰۹۳۰_۰۹۰۹۰&#17.jpg نمایش: 758 اندازه: 104.8 کیلو بایت
    نام: ۲۰۱۷۰۹۳۰_۰۹۱۱۰&#17.jpg نمایش: 768 اندازه: 103.4 کیلو بایت
    فایل پیوست 248432

    فایل پیوست 248433

    فایل پیوست 248434
    رفتم سراغ برنج اب جدا جوش اوردم برنج اضافه کردم دونه های برنح که باز شد ابکشش کردم و با زیره دم گذاشتم
    نام: ۲۰۱۷۰۹۳۰_۱۹۱۴۴&#17.jpg نمایش: 745 اندازه: 105.1 کیلو بایت
    فایل پیوست 248435

    کره وروغن گذاشتم داغ که شد کشمش اضافه کردم به ذره که سرخ شدن کمی شکر به همراه گلاب بهش زدم شکر کشمش رو خوشرنگ و براق و گلاب خوش عطرش میکنه
    فایل پیوست 248436
    نام: ۲۰۱۷۰۹۳۰_۰۸۵۴۴&#17.jpg نمایش: 735 اندازه: 76.7 کیلو بایت

    نام: ۲۰۱۷۰۹۳۰_۰۹۰۷۲&#17.jpg نمایش: 747 اندازه: 104.4 کیلو بایت
    فایل پیوست 248437

    کمی برنج با کشمش سرخ کرده و زعفران دم کرده مخلوط میکنم و کنار میذارم داخل ظرفها اول برنج ساده گوشت مرغ و روی اینها مخلوط برنج و کشمش

    نام: ۲۰۱۷۰۹۳۰_۱۹۱۲۰&#17.jpg نمایش: 2388 اندازه: 115.7 کیلو بایت
    نام: ۲۰۱۷۰۹۳۰_۱۹۱۰۵&#17.jpg نمایش: 929 اندازه: 119.2 کیلو بایت
    mami2gool, zakizadeh, mitra40 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #383
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    honamik آواتار ها
    سارا.م
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    نوشته ها
    187
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2136
    پسند کرده
    7903
    مقدار کشمش رو ننوشتی زهرا جون؟!
    لبخند «تو» تمام تعادل شهر را بهم میریزد!
    تو بخند،
    من شهر را دوباره می سازم.

  8. #384
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra - n آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    بابلسر
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    76
    پسند شده
    1287
    پسند کرده
    513
    نقل قول نوشته اصلی توسط honamik نمایش پست ها
    مقدار کشمش رو ننوشتی زهرا جون؟!

    ممنون از توجه شما
    کشمش دو کیلو نیم ریختم
    honamik و باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 48 از 49 نخستنخست ... 384546474849 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما