نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5505Likes

موضوع: ((( نذری پـَــــــــــــزون )))

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 363
صفحه 4 از 46 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۴
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    45
    پسند کرده
    0

    re: ((( نذری پـَــــــــــــزون )))

    اینم اولین شله زرد من که روز شهادت حضرت فاطمه(س) پختم به تزییناتم نخندید همه کاراشوتنهاکردم ها
    (ziba), mina14, somayeh-b و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    283
    پسند کرده
    36

    re: ((( نذری پـَــــــــــــزون )))



    شله زرد نذری به مناسبت شهادت امام هادی(ع).با دستور هیون عزیز در صفحه اول همین تاپیک.با یک کیلو گرم برنج،20 تا ظرف یک لیتری(البته کمی سرخالی)،آماده شد.
    (ziba), *فاطمه*, mina14 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  4. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۴
    نوشته ها
    140
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    87
    پسند کرده
    0

    re: ((( نذری پـَــــــــــــزون )))

    اش جو نذری به مناسبت شهادت مولامون امام علی (ع)
    چون دست تنها بودم کم درست کردم پیمانه ی من مشتمه
    40 مشت جو سالم پوست کنده
    20 مشت کل حبوبات(لوبیا سفید و قرمز نخود عدس )
    3 کیلو پیاز
    سبزی فریزری داشتم سه بسته
    فلفل قرمز و نمک و زردچوبه
    22 تا سطل یک کیلویی شد





    یادم رفت 5 حبه سیر خورد شده همراه با جو ریختم بپزه سیر داغ نعنا داغ پیاز داغ برای تزیین
    ♥ maliii♥, (ziba), mina14 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #28
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3818
    پسند کرده
    2794

    re: ((( نذری پـَــــــــــــزون )))

    نذرتون قبول درگاه حق.
    دوست جونیا روال این تاپیک به این صورته که علاوه بر عکس نذری دستور پخت و مقدار مواد رو هم میزاریم تا اگر من نوعی بخوام نذری بپزم از تجربه و دستور شما استفاده کنم و شما هم توی ثواب نذری شریک باشید
    باقالی پلو با
    مرغ
     
    * الهه *, golegandom1363 و گیتار این نوشته را پسندیده.

  6. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۲
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    188
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    562
    پسند کرده
    161

    re: ((( نذری پـَــــــــــــزون )))

    سلام من دوسالی هست که سفره حضرت ابولفضل میندازم . آش رشته سفره رو خودم میپزم ولی هربار خیلی زیاد تر از اونی میشه که هستند مثلا پارسال اندازه 100 نفر می خواستم بپزم تقریبا اندازه 300 نفر شد!! لطفا یکنفر اندازه دقیق مواد(نفر150) رو بهم بگه 13 محرم باید سفره م روبندازم . برای عدس پلو هم به اندازه 150 نفر لطفا راهنماییم کنید. ممنونم.


    نقل قول نوشته اصلی توسط زهرا س.پ نمایش پست ها
    آمنه جان ببین این لینک ها کمکی می کنه؟
    عدس پلو
    post727054.html#p727054

    آش رشته
    post728499.html#p728499
    ظهور نزدیک است بیایید موانع ظهورآقارا باهم برداریم و اول از خودمان شروع کنیم.

  7. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۱۲
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    135
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    88
    پسند کرده
    0

    re: ((( نذری پـَــــــــــــزون )))

    نقل قول نوشته اصلی توسط خانومی
    همسری پارسال نذر آش کرده بود با 3 کیلو سبزی. حالا من نمی دونم مقدار حبوبات و .. رو چقدر بریزم. دستور صفحه اول رو بر اساس اندازه کاسه یکبار مصرف داده من اصلا متوجه نمیشم. میشه یکی محض رضای خدا وقدار رو به گرم بگه ؟
    سلام خانومی ..........نذرتون قبول............امیدوارم مطالب خانم کتابی کمکتون کنه من با این مقادیر درست کردم و برا 6 نفر(2 ملاقه)البته به عنوان پیش غذا کافی بود.............
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]
    [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]مواد لازم :[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]
    [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]
    [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]_ نخود 100 گرم[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]_لوبیا قرمز 100 گرم [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]_ عدس 100 الی 120 گرم[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]_ رشته 300 گرم [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]_ سبزی 700 گرم ( اسفناج ،تره،گشنیز،جعفری)[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]_ کشک 2 الی 2/5 لیوان [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]_ پیاز سرخ شده [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]_ نعناع سرخ شده [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]_ سیر سرخ شده [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]_ زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]_ آرد 1 قاشق مربا خوری[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]_ روغن حیوانی 1 قاشق مرباخوری[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]_ سویا 2 الی 3 قاشق (در صورت تمایل )[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]
    [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]
    [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]طرز تهیه :[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]
    [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]_از روز قبل حبوبات را در آب خیس کنید و یکی دو بار آب آنرا عوض کنید . [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]_ عدس را جداگانه پخته ، اما لوبیا و نخود که مدت پخت یکسان دارند را با هم بپزید حبوبات بایستی خیلی خوب پخته شود طوری که با فشار کم بین دو انگشت له شود .[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]_سویای خیس شده را هم اضافه کنید[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]_سبزی را خرد کنید اما خیلی ریز نکنید تا آش خوشرنگ شود اگر خیلی ریز شود رنگ آش تیره می شود در حالی که آش در حال جوشیدن است سبزی خرد شده را اضافه کنید این کار موجب میشود تا سبزی ویتامین کمتری از دست بدهد . هر چه قدر مدت پخت سبزی کمتر باشد عطرسبزی و هم چنین ارزش غذایی آن بیشتر میشود.[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]_ زردچوبه را در آرد بریزید و کمی روغن اضافه کنید و چند دقیقه روی گاز تفت دهید و کمی آب جوش یا مقداری از آب آش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود و در آش بریزید .معمولا وقتی زردچوبه به تنهایی در اش ریخته میشود به خوبی رنگ نمی گیرد. اما با این روش زردچوبه رنگ بهتری به آش میدهد. [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]_فلفل را هم در آش بریزید به نظر من آش ها اگر کمی مزه تند داشته باشند خوشمزه ترند اما اگر دوست ندارید فلفل را حذف کنید .[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]_ 10 دقیقه بعد از اضافه کردن سبزی ، رشته را اضافه کنید و صبر کنید تا آش جا بیفتد و غلظت مناسب را پیدا کند .[/JUSTIFY][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]_مقداری از پیاز و سیر و نعناع سرخ شده را به آش اضافه کنید و بقیه را برای تزئین روی آش نگه دارید. [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]_در آش نمک نریزید چون معمولاً هم رشته و هم کشک به قدر کافی نمک دارد . [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]
    [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]
    [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]
    [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2][JUSTIFY]
    [/JUSTIFY][/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#f2f2f2][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#f2f2f2][/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#f2f2f2]



    [/HIGHLIGHT]

  8. #31
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3818
    پسند کرده
    2794

    re: ((( نذری پـَــــــــــــزون )))

    نقل قول نوشته اصلی توسط bluesky
    نقل قول نوشته اصلی توسط elimin
    سلام دوست جونا. یه سوال این جا تا حالا کسی ساندویچ سرد نذری داده؟
    پنج شنبه گذشته امام زاده بودم

    یه نفر الویه رو گذاشته بود لای نون ساندویچی کوچیک و پخش می کرد
    من هم چند سال پیش نذری ساندویچ کالباس خوردم.
    باقالی پلو با
    مرغ
     
    غزال999 این نوشته را پسندیده.

  9. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۳
    محل سکونت
    کرج/گوهردشت
    نوشته ها
    29
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    0

    re: ((( نذری پـَــــــــــــزون )))



    پلوی ساده برای بالای 100 نفر
    پختن پلو یا همان برنج ساده آن هم در مقیاس زیاد چندان هم که فکر میکنید کار سختی نیست. برای آنکه پلوی نذری تان خوش طعم و عطر بوده و خوب قد بکشد. هم باید در انتخاب برنج دقت کنید و هم در پخت آن.
    1- برنج را بعد از پاک کردن بشویید و خیس کنید.
    برنج را آنقدر بشویید تا آب آن کاملاً شفاف شود.برای خیس کردن برنج از قدیم رسم بر این بوده است از سنگ نمک استفاده می کردند.آنها معتقد بودند این کار 2 مزیت دارد؛هم برنج سفیدتر می شود هم بیشتر قد می کشد. ولی اگر سنگ نمک نداشتید از نمک کوبیده شده استفاده کنید برای هر 2 تا 3 پیمانه برنج یک قاشق سوپخوری نمک کافی است.
    بهتر است سنگ نمک را در کیسه ای پارچه ای قرارداده و داخل برنج بگذارید تا اگر احیاناً لا به لای بافت سنگ،شن و ماسه ای وجود دارد داخل کیسه بماند.
    2- آب برنج را در یک دیگ بزرگ بگذارید به جوش بیاید.
    دیگی که قرار است برنج در آن بجوشد باید متناسب با مقدارر برنج باشد تا برنج راحت جوشیده و قد بکشد در غیر این صورت اگر جای برنج کم باشد مانع قد کشیدن آن میشود.
    دیگ را تا نیمه پر آب کنید تا جایی هم برای اضافه کردن و جوشیدن برنج در آب وجود داشته باشد. حجم آب باید دست کم چهار برابر حجم برنج باشد.
    3- در فاصله جوشیدن آب،دیگ بزرگ دیگری آماده کرده و مقداری روغن داخل آن بریزید. ته دیگ را هم با نان یا برگ کاهو بپوشانید و آماده بگذارید.
    4- وقتی آب به جوش آمد آب برنج خیس خورده را خالی کرده و برنج را آرام داخل آب در حال جوش بریزید به ازای هر یک کیلو گرم برنج 3 قاشق سوپخوری سرکه (هرنوع در دسترس) یا آبلیمو یا آب نارنج هم بریزید. در این مرحله باید شعله زیاد باشد تا بعد از یکی دو دقیقه برنج شروع به قل زدن کند. حالا توی دیگ برنج در حال قل زدن یک پیمانه روغن هم بریزید.
    ترشی سرکه، آبلیمو یا نارنج باعث میشود برنج سفیدتر شده و از وارفتن آن هم جلوگیری شود.اگر موقع اضافه کردن برنج به آبجوش ،شعله کم باشد برنج وا می رود.با اضافه کردن روغن به برنج دیگر خیالتان راحت باشد که دانه های برنج به هم نمی چسبند.
    5- وقتی برنج آماده آبکش کردن شد با توجه به اینکه بلند کردن دیگ بزرگ امکان پذیر نیست چند آبکش بزرگ را کنار دیگ برنج آماده بگذارید و با آب گردن هر بار مقداری برنج را بردارید و داخل آبکش ها بریزید و روی آنها آب نیمه ولرم بریزید. پس از آب ریختن روی برنج ، آبکش را تکان دهید تا برنج زیر و رو شود.
    هرگز روی برنج آبکش شده آب سرد نریزید چون به برنج داغ شوک وارد کرده و قد آن را کوتاه میکند.
    هنگامی که جوش برنج کافی بودد می توانید زیر اجاق را خاموش کنید و یک پارچ آب سرد در دیگ بریزید تا از جوش بیفتد و شما بتوانید با آب گردون برنج را در آبکش ها بریزد.این کار را باید با سرعت انجام دهید تا به اصطلاح برنج دو هوا نشود.
    برای اینکه بدانید موقع آبکش کردن برنج دقیقاً چه زمانی است.به دو نکته توجه کنید؛یکی آنکه هنگامی که دانه های برنج روی آب آمد، دوم اینکه اگر برنج را بین دو انگشت فشار دهید نه سفت باشد نه نرم زمان آبکش کردن رسیده است. معمولاً این زمان حدود 10 دقیقه است.
    با توجه به اینکه تمام برنج داخل دیگ را نمی شود به یکباره به آبکش منتقل کرد برنج را زنده تر بردارید.
    6- حالا نوبت به انتقال برنج آبکش شده به دیگ آماده شده است.برای اینکار آبکش ها را اگر بزرگ بود دونفری بلند کرده و برنج را در قابلمه بریزید.
    قبل از ریختن برنج چند بار با دست کنار آبکش ضربه بزنید تا دانه های برنج از هم باز شود.
    برنج را پیش از ریختن در قابلمه بچشید اگر احساس کردید نمک آن زیاد است روی آن مقداری آب سرد بریزید تا نمک آن شسته شود.برنج را به صورت کوه یا مخروطس در قابلمه بریزید.
    توجه داشته باشید یک سوم حجم دیگ باید خالی بماند چون بخار،فضای کافی برای گردش داخل دیگ داشته باشید.
    7- بعد از اینکه برنج را در قابلمه ریختید با فرو کردن دسته کفگیر چند سوراخ در برنج ایجاد کنید که باعث شود بخار داخل برنج حرکت کند.
    سپس برنج را روی اجاق بگذارید و آب و روغن را روی آن بریزید برای هر یک کیلو گرم برنج، سه چهارم پیمانه آب و یک چهارم پیمانه روغن نیاز است.این مخلوط را روی اجاق داغ کنید و همراه با یکگ قاشق سوپ خوری گلاب روی همه جای برنج بریزید وقتی پلو را روی اجاق می گذارید باید شعله کم باشد.
    آب روغن را در دو مرحله بریزید: یکی ابتدای ریختن برنج در دیگ و باقی مانده را هنگامی که صدای پریدن قطرات آب را شنیدیم و بخار برنج بلند شد که همزمان دم کم کردن فرا رسیده است.
    در ضمن برای دم کردن برنج به مقدار زیاد دیگر به دم کنی لازم نیست. در این روش معمولاً دو راهکار وجود دارد یکی آنکه یک تکه پارچه بلند را پیچانده و به صورت لوله ای در می آورند و دور لبه دیگ گذاشته و یک سینی بزرگ هم روی آن می گذارند.
    روش دیگر آن است که با مخلوط کردن مقداری آب و آرد خمیری درست کنید و دور سینی روی بچسبانید.البته استفاده از پارچه راحت تر میباشد.
    بعضی ها به جای پارچه و خمیر از از روزنامه خیس استفاده میکنند که اصلاً بهداشتی نیست.چون سرب حاصل از چاپ روزنامه به برنج منتقل میشود.
    8- حالا تمام سطح روی سینی را با ذغال گرفته (سرخ شده) پر کنید.توجه داشته باشید حرارت شعله حاصل از ذغال باید مثل حرارت شعله زیر دیگ باشد. در واقع شما فضای فر را برای دم کشیدن برنج فراهم می کنید
    برای امتحان دم کشیدن برنج کافی است دستتان را خیس کنید و به دیواره بدنه دیگ بزنید اگر صدای جیز کردن شنیدید پلو آماده است.
    9- وقتی از دم کشیدن برنج مطمئن شدید کفگیر بزرگی بردارید و کنار دستتان هم یک قابلمه پر از بگذارید حالا دیگ را از روی اجاق بردارید و روی زمین بگذارید و شروع به کشیدن کنید.
    قبل از اینکه دیگ را روی زمین بگذارید زمین روی زمین آب بپاشید این کار باعث میشود ته دیگ برنج راحت ور آید.
    برای راحت جدا شدن ته دیگ راهکار دیگر، ریختن روغن خیلی داغ ( در حال جز جز کردن) روی برنج است.با این کار دیگر مطمئن باشید هم ته دیگ خوب در می آید هم برنج تا آخر دیگ به هم نمیچسبد.
    موقع کشیدن برنج هر بار کفگیر را داخل آب کرده بعد برنج را بکشید. در ضمن دیگ را به کمک دیگران کج کنید تا کشیدن برنج راحتتر باشد.بعضی ها به جای کفگیر از بشقاب کوچک استفاده می کنند. برای اینکه ته دیگ برنج خوب در آید باید دست کم یک ساعت و نیم دیگ روی شعله ملایم اجاق باشد.



    %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
    http://www.vismani.com
    reyhan777, نسترن سیدی, (ziba) و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 4 از 46 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما