نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree60Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان زنجان

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 18
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۲
    نوشته ها
    195
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان زنجان

    گوشت پلو زنجان
    ماهیچه یا گوشت لخم در سایز درشت 10در 10 سانتی متر به شکل مکعب خرد شده رو میپزیم و رب هم بهش میزنیم و مزه اش دلخواه ادویه میزنیم ,زیره و فلفل و ...
    و برنج و زعفرون هم اماده میکنیم و روی برنج زرشک.کشمش.پوست پرتقال خلال بادوم و خلال پسته تفت داده شده میریزیم و سرو می کنیم همراه گوشت
    ستار, سوگلی و hengamehh این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان زنجان

    بچه ها جون ما یه غذایی تو شهرمون هست خیلی خوشمزههس خیلی هم ساده هست ولی نمی دونم اسم این غذا چیه دستورش ایجوریه که 2پیمانه عدس رو میپزیم به طوریکه آبش کشیده شه بعدش تو یه قابلمه آب جوش رشته پلویی رو میریزیم فقط درحد 5 دقیقه میجوشه چون خیلی زود میشه بعد عدسو توش میریزیم وبا هم آبکش میکنیم سپس کف قالمه نون یا سیب زمینی مذاریمبعدش غذا را رو دم میذاریم درآخر پیاز داغ رو روش میرزیم البته این غذا رو با خامه میل میکنن ولی من دوس ندارم با خامه
    ستار این نوشته را پسندیده.

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۱
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    22
    پسند کرده
    0

    Re: غذاها و خوردنیهای استان زنجان

    آش*های محلی استان زنجان


    آش گندم:
    گندم را تمیز کرده و می شویند. سپس در آب خیس می* کنند و پس از نرم شدن در شیر می *پزند. در آذربایجان به این آش هدیگ می* گویند.


    آش ترش:
    مانند آش رشته تهیه می* شود که علاوه بر اسفناج و لوبیا و نخود، کشمش، زردآلوی خشک و آلوچه خشک نیز اضافه می *کنند. پس از پختن نیز سرکه و شیره انگور را اضافه کرده و میل می *کنند.
    آش شیر:
    برنج را با شیر می جوشانند و پس از سرد شدن با اضافه کردن شکر، نمک یا مربا میل می *کنند.
    علم سلات:
    در گذشته این غذا در شناط ابهر تهیه می *شد، اما امروزه کسی به فکر تهیه آن نیست. لوبیا، عدس، نخود، گندم و گوشت پخته شده را همراه با هویج ، چغندر ، فلفل ، زردچوبه ، سیب زمینی ، زرد آلو و آلوچه خشک و روغن در دیگ سفالی ریخته و در دیگ را خمیر می* گرفتند و در تنور می *گذاشتند تا با بخار پخته شود. طعم آن شیرین است و در زمستان به*جای صبحانه میل می* کردند.

    http://cooking.akairan.com/ashpazi/dizi ... 13982.html
    باران67 و ستار این نوشته را پسندیده.

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    محمدی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    71
    پسند شده
    1847
    پسند کرده
    3673
    نام: تتاا.jpg نمایش: 719 اندازه: 114.7 کیلو بایتنام: ال.jpg نمایش: 738 اندازه: 103.7 کیلو بایتنام: ات.jpg نمایش: 750 اندازه: 120.5 کیلو بایت
    سلام. نان پیشی که من از مادربزرگ خدا بیامرزم یاد گرفتم.

    مواد لازم :شیر یک لیتر-زرده تخم مرغ دوعدد -شکر بسته به سلیقه نصف تا یک لیوان-کره 100گرم -پودر خمیر ترش یک قاشق سوپ خوری سرپر-رازیانه و تخم گشنیز و زیره مقداری-روغن و رزدچوبه به مقدار لازم
    یک سوم از شیر را ولرم کرده و خمیر ترش را همراه با یک قاشق شکر به آن اضافه نموده ده دقیقه فرصت می دهیم تا خمیرترش به عمل آید.بقیه شیر را با شکر گرم نموده و کره را اضافه نموده از روی حرارت برمی داریم .سپس آرد را الک کرده با ادویه ها مخلوط می کنیم و میان آن را گود نموده زرده های تخم مرغ را می ریزیم و با دست شروع به ورز دادن می کنیم و بعد کم کم مایعات را به ان اضافه کرده مخلوط می کنیم باید خمیر نرم ولطیفی داشته باشیم .روی آن را می پوشانیم و اجازه می دهیم یک ساعت در محیط گرم استراحت کند.بعد خمیررا دوباره ورز می دهیم چانه گیری می کنیم دوباره 20دقیقه استراحت و بعد هر کدام از چانه هارا باز کرده به چهار قسمت تقسیم می کنیم دوباره 20دقیقه استراحت و بعد در داخل روغن سرخ می کنیم.(روغن را در ظرفی جداگانه با زردچوبه مخلوط کرده آن را گرم می کنیم تا روغن مزه دار بشود بعد این روغن را بدون زردچوبه برای سرخ کردن استفاده می کنیم.)

    ا
    sara chef, mami zahra, باران67 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    محمدی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    71
    پسند شده
    1847
    پسند کرده
    3673
    نام: cf3ba7622f163587a9c440027c2b0e6e0f52f613ebd62e700a172d6b1bcb0e3b.jpg نمایش: 619 اندازه: 103.9 کیلو بایتنام: 5d3b100528863db4ff116bd14a8459d3d92c488eda075b9023949e274b9df448.jpg نمایش: 616 اندازه: 103.5 کیلو بایتسلام.کدو حلوایی که با کمی کره و با حرارت کم پخته و سرخ شده و در یک ربع آخر پخت مقداری شکر و شیره انگور و کمی هم گردوی خرد شده روی اون ریختم و گذاشتم کاراملی شد.برای تزیین هم از گردوی خرد شده استفاده کردم . معمولا"با برنج سرو میشه گاهی هم بجای دسر استفاده میشه.
    sara chef, *سایه روشن*, hengamehh و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    محمدی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    71
    پسند شده
    1847
    پسند کرده
    3673
    سلام نان پیشی با دستور بالا

    نام: uy.jpg نمایش: 535 اندازه: 26.3 کیلو بایتنام: sa.jpg نمایش: 528 اندازه: 104.8 کیلو بایتنام: wq.jpg نمایش: 535 اندازه: 103.3 کیلو بایتنام: po.jpg نمایش: 534 اندازه: 104.4 کیلو بایتنام: pi.jpg نمایش: 523 اندازه: 107.2 کیلو بایت
    Behjat, m1361, sara chef و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    محمدی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    71
    پسند شده
    1847
    پسند کرده
    3673
    سلام آش ترش یا تورش آشی مخصوص مادربزرگ عزیزم.پیاز فراوون سرخ می کنیم و بعد به مقدار دلخواه چغندر رو مکعبی خرد کرده داخل پیاز همراه با زردچوبه تقت می دهیم و بعد همراه با قلم گوساله و حبوبات (لوبیا قرمز -لوبیا چیتی - نخود وعدس)داخل قابلمه ریخته و اجازه میدهیم تا حبوبات کاملا بپزد و سپس سبزی آش و برگه زرد آلو ،قیسی،آلوی خورشتی همراه با نمک و فلفل به آش اضافه میکنیم .بعد از پخت سبزی،نام: 9.jpg نمایش: 289 اندازه: 116.2 کیلو بایتنام: 4.jpg نمایش: 283 اندازه: 111.2 کیلو بایتنام: 6.jpg نمایش: 305 اندازه: 116.9 کیلو بایت رشته آش را افزوده در انتها برای چاشنی سرکه شیره رو داخل آَش می ریزیم.یزای تزیین آش از نعنا داغ و گردوی خرد شده و پیاز سرخ شده استفاده میکنیم.
    باران67, golbarg., mitra40 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nadin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    zanjan
    نوشته ها
    221
    میزان امتیاز
    56
    پسند شده
    2573
    پسند کرده
    908
    کدو به سبک زنجانیها بعد از اینکه کدو رو برش زدیم با روغن سرخ میکنیم و با شیره انگور یا خرما روی حرارت کم میزاریم دم بکشه و کدو بپزه خیلی خیلی خوشمزهمیشه .
    نام: DSC07574.JPG نمایش: 155 اندازه: 42.9 کیلو بایتنام: IMG_20151122_134650.jpg نمایش: 186 اندازه: 91.6 کیلو بایت
    ویرایش توسط nadin : ۱۳۹۴/۱۰/۰۹ در ساعت ۱۱:۴۸ قبل از ظهر
    Behjat, باران67, sara chef و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    روزهای سخت دوام نمی آورند، اما انسانهای سخت چرا .

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما