نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree137Likes

موضوع: نان زنجفیلی خراسانی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 41
صفحه 1 از 6 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1

    شیرینی زنجفیلی

    تجربه بهم ثابت کرده شیرینی زنجفیلی طرفدارای زیادی داره. به شرطی که با مواد تازه و مرغوب درست بشه و در پخت و تهیه اون دقت لازم صورت بگیره .
    خوردن زنجفیل به صورت خالص برای اکثر افراد به واسطه مزه تند ،خوشایند نیست، از طرفی با توجه به خواص متعدد اون نمیشه از مصرفش چشم پوشی کرد. فکر میکنم تهیه این شیرینی میتونه گزینه خوبی باشه برای حل این مشکل باشه.کما اینکه به عنوان یک عصرونه سبک ، مقوی و پر خاصیت میتونه در برنامه غذایی جای بگیره.
    مختصرا خواص زنجفیل عبارته از :
    ضد تهوع و مقوی قلب و ضدلخته شدن خون، ضد باکتری، آنتی اکسیدان و ضد سرفه، ضد سموم کبدی، ضد التهاب،ادرارآور، محرک و کاهش اسپاسم و محرک سیستم ایمنی، ضد نفخ و افزایش ترشحات روده*ایمعدی، پایین آورنده کلسترول خون و محرک هضم غذا است




    نان زنجفیلی به سبک خراسانی

    مواد لازم :

    کره :100 گرم
    پودر قند :100 گرم
    زرده تخم مرغ:3عدد
    وانیل : 1/8 ق.چایخوری
    ماست شیرین :200 میلی لیتر
    زنجفیل سائیده : 1 قاشق غذاخوری
    بکینگ پودر:1/4 ق.چایخوری
    آرد : 350 گرم
    زعفران : به مقدار لازم
    کنجد،پودر پسته، انواع ترافل : برای تزئین

    طرز تهیه :
    یک : پودر قند و کره ای که به دمای محیط رسیده رو باهمزن به مدت 2 دقیقه مخلوط کنید تا کرم رنگ بشه.
    دو : 2 عدد زرده تخم مرغ رو به مخلوط قبلی اضافه کنید و با دورتند همزن مواد رو به مدت 2 دقیقه هم بزنید تا خوب مخلوط بشن.
    سه : وانیل رو اضافه کنید و مجددا کمی هم بزنید تاوانیل حل بشه.
    چهار:زنجفیل و ماست رو در ظرفی جداگانه با هم خوب مخلوط کنید تا کاملا یک دست بشه. میزان زنجفیل می تونه بر اساس ذائقه و حتی خواصی که ازش انتظار داریم متفاوت باشه.شخصا در این دستور به جای یک قاشق ، 2 قاشق زنجفیل استفاده میکنم.
    پنج : مخلوط ماست ، زنجفیل رو با مواد قبلی میکس کنید طوری که فقط مخلوط بشن. مواد رو تو این مرحله زیاد هم نزنین.
    شش:آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و کم کم به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری یک دست ایجاد بشه.خمیر رو نباید ورز بدین.اگر خمیر چسبناک بود چند قاشق آرد اضافه کنید در حدی که خمیر به دست نچسبه.
    هفت :خمیر رو توی نایلون بذارید و به مدت حداقل 2ساعت توی یخچال استراحت بدین.
    هشت:پس از استراحت خمیر اگر احساس کردین خمیرتون سفته به مدت نیم ساعت در دمای محیط قرار بدین تا نرم شه. توجه کنید که برای نرم کردن خمیر نباید اونو ورز داد.
    نه : فر رو روشن کنید و درجه حرارت اونو روی 170درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سینی فرو چرب کنید یا کاغذ بندازید. البته من خودم نه چرب میکنم و نه کاغذ میندازم شیرینی ها هم به راحتی جدا میشه.در اینصورت تا کاملا نون زنجفیلی سرد نشده بهش دست نزنید.
    ده : خمیر رو پهن کنید و با قطر حدود یک سانت اونو قالب بزنید.قالب سنتی معمولا گرده یا لوزی برش می خوره اما شما می تونید به سلیقه خودتون عمل کنید.
    یازده:شیرینی های قالب خورده رو توی سینی فر که ازقبل چرب کردید بچینید.
    دوازده:یک زرده تخم مرغ براتون باقی مونده که اونو با زعفرون مخلوط میکنید و با برس روی شیرینی ها میکشید.
    سیزده:روی شیرینی رو به دلخواه تزئین کنید. در شیوه سنتی معمولا شیرینی رو با کنجد یا پس از پخت با پودر قند ترئین میکنن.
    چهارده : سینی رو در فر قرار بدید و به مدت 15 دقیقه با حرارت 170 درجه سانتی گراد شیرینی ها رو بپزید.توجه داشته باشید که این مدت توی فر های مختلف میتونه متفاوت باشه بنابراین تا زیر شیرینی کمی تغییر رنگ نداده به پخت ادامه بدید . در غیر اینصورت ممکنه وسط شیرینی خام بمونه.

    نان زنجفیلی آمادست! نوش جان!




    از نجما و مریم عزیزم برای ایجاد تاپیک ممنونم.
    پرپرک, elitanha, marziyeh.ali1 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    گاهی خدا درب ها را میبندد و پنجره ها رو قفل میکند..
    زیباست بدانی ..شاید طوفانی در راه است!

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    171
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: نان زنجفیلی خراسانی

    شبنمک عزیزم.از رحمتی که کشیدی ممنونم. عکس شیرینی شما آدمو گرسنه میکنه. من می خوام با اجازت این شیرینی خوشمزه رو درست کنم.فقط یک سئوال دارم اونم اینکه با توجه به عطر خاص زنجفیل نقش وانیل توی دستور چیه؟ به نظرت عطر زنجفیل بوی وانیل رو پوشش نمیده؟میشه وانیل رو حذف کرد؟ من به وانیل حساسیت دارم آخه !

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: نان زنجفیلی خراسانی

    شبنمک عزیز

    ممنون از این دستور دو تا سوال داشتم:
    1-میشه در این دستور کره را با روغن مایع جایگزین کرد یا لااقل بخشی از اون رو؟
    2-میشه شکر قهوه ای یا عسل را جایگزین شکر سفید کرد؟

  4. #4
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: نان زنجفیلی خراسانی

    هلیا جان در هیچ شیرینی و دستوری نمیشه کره رو با روغن مایع جایگزین بکنی چون شیرینی خراب میشه
    می تونی به جای شکر سفید از شکر قهوه ای استفاده کنی ولی تو طعم شیرینی خیلی موثره چون این شیرینی یه طعم سنتی داره شکر قهوه ای به شیرینی طعم کاراملی خاصی میده
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  5. #5

    Re: نان زنجفیلی خراسانی

    هلیا جون من دیر رسیدم مریم جون توضیحات کافی رو دادن

    در رابطه با سئوال ترمه بانو هم باید بگم فکر نمیکنم اثر خاصی داشته باشه اگر وانیل رو حذف کنی اما شخصا مخلوط عطر وانیل با زنجفیل رو می پسندم اما خب شما چون آلرژی داری به وانیل بهتره ازش استفاده نکنی و قطعا توی کیفیت نهایی تاثیر چندانی نداره !
    گاهی خدا درب ها را میبندد و پنجره ها رو قفل میکند..
    زیباست بدانی ..شاید طوفانی در راه است!

  6. #6

    Re: نان زنجفیلی خراسانی

    بازم با همون دستور اول صفحه اما بدون رومال تخم مرغ و زعفران با این تفاوت که عکس این دفعه با دوربین عکاسی گرفته شده نه با موبایل اگر نه اون قبلیه خیلی خوشگل تره!
    گاهی خدا درب ها را میبندد و پنجره ها رو قفل میکند..
    زیباست بدانی ..شاید طوفانی در راه است!

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: نان زنجفیلی خراسانی

    وااای که چقدر خوشمزه هستن این نونها ، امروز با دستور شبنمک عزیز درست کردم و خوب شدن البته من یه کوچیک پودر دارچین هم قاطی* مواد کردم
    متأسفانه عکس نگرفتم که بذارم
    ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪﯼ ﯾﻌﻨﯽ ﻣﺮﮒ ﺗﺪﺭﯾﺠﯽ ، ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺯ ﯾﮏ ﻟﺤﻈﻪ ﺑﻌﺪ ﺧﺒﺮ ﻧﺪﺍﺭﻩ ، ﺩﻧﯿﺎ ﺭﻭ ﭼ ﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺑﺮ ﻭﻓﻖ ﻣﺮﺍﺩ ﺷﺪ ، ﺣﺎﻻ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ

  8. #8

    Re: نان زنجفیلی خراسانی

    سحر جان خوشحالم که مزش باب طبعت بوده ..
    کلا میتونی زنجفیل رو حذف کنی و با دارچین دستور رو تهیه کنی ..
    اما کاری که من اکثرا انجام میدم و شاید به زودی اگر فرصت کنم آموزش تصویریشو بذارم اینکه دارچین و مغز گردو رو با شکر مخلوط میکنم و داخل خمیر میذارم ..مثل کلوچه فومنی.. همه عاشقشن و معمولا تو دو روز کلش خرده میشه..
    گاهی خدا درب ها را میبندد و پنجره ها رو قفل میکند..
    زیباست بدانی ..شاید طوفانی در راه است!

صفحه 1 از 6 1234 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما