نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree164Likes

موضوع: گوش فیل

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 61
صفحه 1 از 8 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1

    Re: شیرینی های بدون فر

    گوش فیل
    آرد حدود 250 گرم
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    روغن جامد ذوب شده یا کره ذوب شده خنک 155 گرم
    ماست 175 گرم
    بکینگ پودر2/1 قاشق مرباخوری
    شربت غلبظ شده حدود 2 لیوان
    ................
    همه مواد به دمای محیط رسیده باید باشه
    ابتدا ماست و زرده تخم مرغ و بکینگ پودر را مخلوط میکنیم 1 دقیقه زمان میدهیم تا کمی عمل کند....بعد روغن جامد مایع شده و یا کره رو اضافه کرده .دوباره با قشاق هم میزنیم تا یکدست شود و ارد را کم کم به مواد اضافه میکنیم تا خمیری نرم به دست اید خمیر بسیار لطیفی می باشد نباید سفت باشه
    خمیر را 2 ساعت در یخچال استراحت میدهیم ..بعد روی ممیز ارد پاشی شده به قطر 3 تا 4 میل باز میکنیم و برش لوزی یا مربع زده و یا گوشه هارو جمع میکنیم تا مدل گوش فیل بشه ...توی روغن داغ ریخته و سرخ میکنیم و بعئ توی شربت ولرم (رو به سردی )میاندازیمو کمی توی ظربت غلیظ می غلطانیم بعد خارج کرده با پودر پسته و یا نارگیل تزئین میکنیم.
    شربت اگر گرم باشه گوش فیلها خمیر میشه
    mamane abolfazl, آسابانو, monir11 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    753
    میزان امتیاز
    80
    پسند شده
    928
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی های بدون فر



    رز های گوشفیلی:

    دوستان همراهم، با خمیر ورقی(فیلو)، یه نوع شیرینی درست کردم؛ مزه ش مثل گوشفیل شده؛ خوشمزه ست:) یه کم دندون رو جیگر بذارین، آقای همسر که اومد خونه، از گلهایی که درست میکنم عکس میگیره، کامل براتون توضیح میدم:)
    حالا فعلا: نوارهای باریک و بلند - تقریبا 20×5، از طول تا میکنیم و بصورت گل میپیچیم و توی روغن داغ و فراوون سرخ میکنیم و توی صافی یا توری میذاریم تا روغن اضافه ش گرفته بشه و برای 5 دقیقه توی شهد زولبیا و بامیه میذاریم.

    مراحل تصویی پیچیدن رزهای فیلو:

    عکس شماره 1
    یه نوار به اندازه تقریبی ِ 5سانت در 20 سانت داریم
    (ورق فیلو رو چندین بار فقط از عرض، تا میکنیم تا به اندازه مناسب کارمون برسند. بعد با کارد تیز، از لای ورقهای خمیر، نوارها رو برش میدیم.




    عکس شماره 2
    نوار رو تا میکنیم تا به عرض تقریبی 2 سانت - یا کمی بیشتر- در بیاد










    عکس شماره 3
    گوشه بالای نوار رو مثلث برمیگردونیم











    عکس شماره 4
    گوشه بالای نوار رو مثلث برمیگردونیم - اینجا میتونیم تکه ایی از مغز گردو یا بادام بذاریم و به پیچیدن ادامه بدیم:)











    عکس شماره 5
    از گوشه، شروع به پیچیدن - لوله کردن- میکنیم











    عکس شماره 6
    وقتی به انتهای مثلثی که برگردوندیم رسیدیم، نوار رو، به سمت عقب برمیگردونیم. عکس بعدی گویاست.
















    عکس شماره 7
    همیشه از این زاویه باید نوار رو برگردونیم. یعنی همیشه، به عقب برمیگردونیم











    عکس شماره 8
    نوار رو به عقب یا پشت، برمیگردونیم و به پیچیدن ادامه میدیم.
    مهم نیست هر طور راحت و بقولی راهِ دستمون هست، کار میکنیم. همینطور گل رو میچرخونیم دور نواری که برگرداندیم.

















    عکس شماره 9
    انگشت رو روی گل میذاریم... انگشت شصت رو روی گل میذاریم و با دو انگشت اشاره و میانی، گل رو نگه میداریم و هم نوار رو میپیچیم هم گل رو میچرخونیم.

















    عکس شماره 10
    به پیچیدن نوار و چرخوندن گل ادامه میدیم تا به انتهای نوار برسیم.
    پشت گل رو با آب و بوسیله انگشت، کمی خیس میکنیم و اضافه رو میچسبونیم به گل تا باز نشه.
    ببخشید عکس نگرفتم از این مرحله:(











    گلها رو توی روغن داغ و فراوان سرخ میکنیم و توی صافی میذاریم. بعد توی شهد میذاریم و در ظرف میچینیم













    منبع: آشپزی جنوبی
    مامان نازی جون, panijon, مانلا و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    753
    میزان امتیاز
    80
    پسند شده
    928
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی های بدون فر



    طبق ِ آموزش قبلی با این تفاوت که، در مرحله ی شروع - عکس شماره ی 4 - یک چهارم (4/1)، از مغز گردو میذاریم و ادامه میدیم



    منبع: آشپزی جنوبی
    مانلا و fingil 0 shishi این نوشته را پسندیده.

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    741
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    888
    پسند کرده
    102

    Re: گوش فیل

    گوش فیل با دستور بهار عزیز که عالی شد:

    panijon و monir11 این نوشته را پسندیده.

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    625
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    630
    پسند کرده
    6

    ویترین مدال ها

    Re: گوش فیل




    دستور بهار گل عزيز پست اول همين صفحه


    بسيار عالي
    زندگی این نیست که تاس خوب بیاری....بلکه اینست که تاس بد را خوب بازی کنی.!

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۳۰
    نوشته ها
    187
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    101
    پسند کرده
    0

    Re: گوش فیل



    گوش فیل با دستور بهارگل عزیز
    monir11 این نوشته را پسندیده.
    لحظه هارامیگذراندیم تابه خوشبختی برسیم غافل ازاینکه خوشبختی درآن لحظه هابودکه گذراندیم.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۵
    نوشته ها
    71
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    0

    Re: گوش فیل

    گوشفیل با دستور بهار عزیز ممنون .خوشمزه بود

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,795
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2896
    پسند کرده
    1062

    Re: گوش فیل

    من ميخوام براي اولين بار درست كنم.يه سرخ كن دارم و ميخوايم براي خيريه حدود 10 كيلو يا بيشتر درست كنيم براي ماه رمضونشون.
    حالا بگين چقدر موندگاري داره.قلق خاصي داره؟با اين مواد چقدر در مياد؟ميشه از پسش براومد ؟؟
    ممنون ميشم فوت گوش فيليتون را به من هم بگين.ثواب داره:)))
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

صفحه 1 از 8 1234 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما