نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1747Likes

موضوع: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 234
صفحه 8 از 30 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    مروارید خلیج فارس
    نوشته ها
    397
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    470
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    ماهیچه رو با 2حبه سیر و چوب دارچین پختم آخرپخت پیاز و هویج ریختم+ نمک زعفران

    *samir* و Andrew این نوشته را پسندیده.

    آری ... تا شقایق هست زندگی باید کرد...

  2. بانک بند ناف
  3. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    632
    پسند شده
    17145
    پسند کرده
    20225

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    چلو گوشت
    [/IMG]
    برای برنح چون اصلا حال نداشتم به صورت کته درست کردم
    اما برای گوشت:
    اول گوشت رو به همراه چوب دارچین - کمی نمک-زردچوبه- فلفل-ادویه - و برگ بو (گاهی پیاز هم میندازم به همراه سیر)
    ریختم تو زودپز بعد درش و بستم و گذاشتم روی حرارت تا بخته بشه.
    بعد تو تایه دیگه پیاز داغ خلالی درست کردم به همراه زردچوبه بعد از تابه خارج کردم و دوباره با کمی روغن رب رو تفت دادم بعد از پخته شدن گوشت آبش ر صاف کردم و ریختم تو تابه حاوی رب و خوب باهاش مخلوط کردم و پیاز رو هم بهش اضافه کردم و اون چوب دارچین و برگ بو رو هم در آخر از داخل خورش درمیارم.
    با چوب دارچین به هیچ عنوان بوی بد نمیده گوشت و خوش عطر میشه.
    [/IMG]
    واقعا با بی حوصلگی تمام درست کردم و تزئین که نمیشه اسمش رو کذاشت ولی طعم و عطرش خیلی خوب شده بود.
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  4. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nazfahim آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۲
    محل سکونت
    يزد
    نوشته ها
    186
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    754
    پسند کرده
    21

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    اول پياز را تفت داده چند حبه سير اضافه كرده بعد ادويه ها را كه شامل نمك فلفل زعفران زنجبيل تخم گشنيز ميخك وكمي هل همه را تفت داده گوشت را اضافه كرده با مواد كمي سرخ شود رب گوجه زده ان را هم تفت ميدهيم دراخر اب اضافه كرده سه الي چهار ساعت با حرارت كم بپزد

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    خدايا طناب دوستيمان را هر روز پاره كن تا با گره هايش فاصله ي ما كمتر شود

  5. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    728
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    723
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    من خیلی گوشت دوست ندارم فقط این نوع گوشت که پخته میشه رو دوس دارم

    گوشت و ریز میکنم بعد با پیاز رنده شده تو شیشه میریزم و درش و میبندم و چند ساعتی تو قابلمه ی آب جوش کنسروش میکنم

    عاشقشم

    Andrew و سالاری این نوشته را پسندیده.
    من چقدر خوشبختم

    همه چی آرومه

  6. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۶
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    45
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    [quote="&yeganeh&"]من خیلی گوشت دوست ندارم فقط این نوع گوشت که پخته میشه رو دوس دارم

    گوشت و ریز میکنم بعد با پیاز رنده شده تو شیشه میریزم و درش و میبندم و چند ساعتی تو قابلمه ی آب جوش کنسروش میکنم

    عاشقشم


    یگانه جون , گوشت کنسروی چقدر موندگاری داره ؟؟ چقدر با شیشه توی آب جوش میذاری ؟ میشه خواهش کنم روش درست کردنشو بگی آخه فکر کنم منم دوست داشته باشم ..... تشکر گلم

    هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری من اون ماهو دادم به تو یادگاری......

  7. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زهره .م آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    نوشته ها
    827
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    5935
    پسند کرده
    11678

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    این غذا رو مهمان خونه مادر شوهرم بودیم همیشه گوشت گردن وراسته رو به این روش درست میکنه وخیلی خوشمزه میشه گوشت رو با پیاز و زرد چوبه تفت میده بعد از اضافه کردن نمک وفلفل واب تو دیگ میپزه تا اب خیلی کمی تهش بمونه وبا برنج سرو میکنه


    Andrew این نوشته را پسندیده.
    "خدایا شکرت"


  8. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    728
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    723
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    آذین جون من گوشت و حبه قندی خورد میکنم و با پیاز رنده شده میریزم تو شیشه و درش و محکم میبندم و میذارم تو قابلمه و تا گردن شیشه توش آب میریزم و مثلا از ساعت 7 صبح تا مثلا 2 میذارم با شعله ی کم بپزه خیلی خوشمزست

    موندگاریش خیلی زیاده بذاری تو یخچال هم خاصیتش حفظ میشه هم خراب نمیشه شنیدم یک نوع کنسرو گوشت هست که به یخچال هم احتیاج نداره ولی محظ احتیاط بذارید
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    من چقدر خوشبختم

    همه چی آرومه

  9. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    مروارید خلیج فارس
    نوشته ها
    397
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    470
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    گوشتو پختم آخر پخت پیاز هویج زعفران اضافه کردم



    Andrew این نوشته را پسندیده.

    آری ... تا شقایق هست زندگی باید کرد...

صفحه 8 از 30 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما