نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1747Likes

موضوع: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

نمایش نتایج: از 49 به 56 از 234
صفحه 7 از 30 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    چلو گوشت



    اینجا نکته درباره ی برنجشه وگرنه گوشت رو که همه بلدن بپزن
    من وقتی گوشت رو پختم از توی آب درش میارمو با یه مقدار از ابش میزارم کنار. بعد برنج رو میریزم توی همون آب گوشت میزارم بپزه. نمک هم نمیزنم دیگه چون اب گوشت خودش نمک داره. خیلی طعمش خوب و لذیذ میشه.
    خورش بادمجون
     
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  2. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۳
    نوشته ها
    614
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    92
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    من ماهیچه رو تو پیاز تفت می دم بعد کمی زرد چوبه می ریزم و آب اضافه می کنم تو زود پز و میذارم 45 دقیقه بپزه

    Andrew این نوشته را پسندیده.
    ***خداوند بهترينهاي خود را به آنهايي مي بخشد كه حق انتخاب خود را به او مي سپارند ***

  3. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    482
    پسند شده
    22323
    پسند کرده
    14687

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    ماهیچه رو گذاشتم با پیازو هویج بپزه
    وقتی که خوب پخت پیازداغ درست کردم توش رب زدم و نمک و به ماهیچه اضافه کردم تا مزه بگیره و باهم بجوشن و جابیفته
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  4. #52
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    مروارید خلیج فارس
    نوشته ها
    397
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    470
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    ماهیچه رو با ی حبه سیر و یک پیاز پختم........درآخر پخت نمک و زعفران زدم.......



    Andrew این نوشته را پسندیده.

    آری ... تا شقایق هست زندگی باید کرد...

  5. #53
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18105
    پسند کرده
    17214

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    گوشت راسته گوساله
    اول مقدار زيادي پياز رو حلقه كردم توي قابلمه زودپز بعدش هم گوشت ها رو گذاشتم روي پيازها و فلفل و زردچوبه و پودر سير زدم و يه دونه برگ بو
    با ليوان آب دو سه ساعتي پخت
    بعدش گوشتها رو از قابلمه در آوردم توي قابلمه كوچيكتر گذاشتم و آبشو صاف كردم (تو خونه ما پياز آب پز خورده نميشه) و زعفرون ونمك بهش اضافه كردم و ريختم روي گوشتها گذاشتم چند دقيقه بجوشه و بعد كشيدم توي بشقاب
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  6. #54
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    pariya505 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    714
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    5556
    پسند کرده
    5284

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    ماهیچه رو با پیاز و زردچوبه تو زودپز میذارم وقتی که خوب پخت زعفرون ونمک میزنم ومیذارم تا ابش غلیظ بشه.
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  7. #55
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    728
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    723
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    گوشت +3 حبه سیر +1 پیاز داخل زود پز آخرشم نمک نظر من اینه چلو گوشت و ماهیچه بی ادویه خوشمزه تره

    با آبش و زعفرون برنجشم کته کردم





    Andrew این نوشته را پسندیده.
    من چقدر خوشبختم

    همه چی آرومه

  8. #56
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,451
    میزان امتیاز
    145
    پسند شده
    4266
    پسند کرده
    5312

    Re: روشهای پخت گوشت (ماهیچه ، راسته ، گردن و ...)

    پیاز رو بریزین تو قابلمه وبذارین بدون روغن تفت بخوره یه کمی که رنگش تغییر کرد گوشت رو اضافه کنین مقدار یه قاشق غذا خوری روغن بریزین وبذارین باز هم تفت بخوره .بعد چند تا حبه سیر یا پودر سیر بهش اضافه کنین هم بزنین مقداری خلال پوست پرتغال بهش اضافه کنین تقریبا یکی دوقاشق البته دقت کنین از پوست نارنجیش باشه وپوست سفیدش نباشه .من از خلال پوست پرتقال که برای شیرین پلو درست کرده بودم استفاده کردم
    بعد کمی دارچین وکمی سرکه سفید بزنین وآب بریزین وبذارین تا بپزه آخر کار هم نمک بزنین وآبش که اندازه یه لیوان مونده بود وپخته شد خاموشش کنین .به نظر من خوشمزه میشه ...
    سالادوسبزیجات
     
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

صفحه 7 از 30 نخستنخست ... 4567891017 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما